Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Értelmetlenség ugyanis olyan posztokra húzni csak azért mert papíron az éri meg, ahova már húztunk, vagy van korrekt kezdőnk.peterk2005ezt megnézném, hogy elmagyarázod pl. Green Bayben, vagy Cincinnatiben magasabb football körökben
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
én mondjuk megint nem látok koncepciót abban amit a Cleveland csinál.Lombardi nyomott egy all-int, ennyire bízik saját magában, igazából ennyi a történet. Ha úgy gondolkodunk, hogy az 1/3 Richardsonért túl sok volt, akkor könnyebben megmagyarázható a csere, pláne hogy ez és a Weeden pick még nem hozzájuk köthető. Ha a következő draft (na meg persze az idei...) jól alakul, akkor hosszabb távon ezt egy remek döntésként könyvelhetjük el, mint akik elébe mentek a problémának, mintsem utólag álltak volna nekik a toldoz-foldozgatásnak.
Van egy elit (tehetségű) futóm, akkor megpróbálok hozzá egy run blockban jó falat összehozni, esetleg hozok egy TE-t és mehet a run heavy offense. Van olyan csapat az NFL-ben, ahol egy futó egyedül viszi a hátán a csapatot. Ehelyett? A csapat legnagyobb potenciállal rendelkező játékosát (+marketingérték) eltradelem egy első körért, amiért aztán jó kérdés, hogy ki fog jönni, de normális QB nincs, WR 1 (szerintem) nincs.
Sajnálom, mert kéne már egy jó csapat Clevelandbe.Amadeus91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
én mondjuk megint nem látok koncepciót abban amit a Cleveland csinál.Van egy elit (tehetségű) futóm, akkor megpróbálok hozzá egy run blockban jó falat összehozni, esetleg hozok egy TE-t és mehet a run heavy offense. Van olyan csapat az NFL-ben, ahol egy futó egyedül viszi a hátán a csapatot. Ehelyett? A csapat legnagyobb potenciállal rendelkező játékosát (+marketingérték) eltradelem egy első körért, amiért aztán jó kérdés, hogy ki fog jönni, de normális QB nincs, WR 1 (szerintem) nincs.
Sajnálom, mert kéne már egy jó csapat Clevelandbe.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Amúgy csatlakoznék azokhoz akik nem látják rossznak ezt a trade-et Browns oldalról, bár egy ilyen játékos elvesztése mindig fáj egy drukkernek. azt baromságnak tartom, hogy majd ezzel a két pickel fel lehet trade-elni a nyilvánvalóan irányítóra hajtó Jax helyére. De két elsőkörös pickből valóban lehetne hozni egy remek QB-WR kombót, a második körben egy RB-t és máris szebbnek tűnhet minden.BazzaniAlapvetően nekem is ez az érzésem, kivéve a QB-WR kombós mondatot, arról majd picit lejjebb. Először részben Colts szempontból. Így most pár óra után úgy érzem kölcsönösen jó üzlet. "Papíron" Richardson valószínűleg nem ér meg egy első kört, ezért a Brownsnak ez egy biztos picket jelent, és vele egy "reset" gombot, ezért korrekt deal lehet. A Colts szemponjából meg az van, hogy nincs olyan, hogy "papíron". 😊 Pontosabban, a "papíron" mindenkinél más. A Colts elsősorban olyan posztokon gyenge, amik nem igazán első körös, korai pickek. Az RB az egyik ilyen poszt. Így hiába van egy 1/20-as pickünk jövőre, azzal kb. ugyanilyent tudnánk húzni, azaz olyant, aki "papíron" nem feltétlenül első körös. Értelmetlenség ugyanis olyan posztokra húzni csak azért mert papíron az éri meg, ahova már húztunk, vagy van korrekt kezdőnk.
Visszatérve a QB-WR kérdésre. Egyelőre szerintem kár azon spekulálni, hogy most mire akarja használni a franchise a picket. Amit most gondolnak, az valószínűleg úgyse lesz igaz februárra. Decemberben, a college szezon végén, és az utolsó pár NFL forduló előtt viszont már jobban lehet kalkulálni. Akkor már jobban látni azt, hogy mi várható a drafton, és akkor lehet tankolni is esetleg. Egy dologban 100%-ban biztos vagyok, hogy igazad van: 1/1-es QB-re tankolni és feltrade-elni csak és kizárólag akkor érdemes, ha valami Luckhoz mérhető biztos jelölt jön ki. Egyébként függetlenül attól, hogy hol húzzák, minden QB pick kockázatos, simán be lehet bukni 1/1-et is, ha csak azért 1/1, mert abban az évben történetesen nincs jobb. Akkor meg nincs értelme izmozni, kb. hasonló eséllyel lehet behúzni 1/20-on vagy akár második kor elején is valakit. Az elmúlt két év gyönyörűen mutatja ezt. Luck megérte az 1/1-et, ezt előre lehetett tudni. Mögötte viszont már RGIII-ban is van kockázat, pedig ő Luck évén kívül kb. minden évben biztos 1/1 lenne. De már nála se lehetett előre megmondani, hogy ő lesz-e jobb, vagy Tannehill, vagy Russel Wilson, vagy az egy évvel idősebb Kaepernick, stb., akiket később húztak. (Most már tudjuk persze, de a draft előtt nem.)
Szóval ráértek dönteni decemberben, vagy akár márciusban, és úgy gazdálkodni a pickekkel, ahogy akkor a legjobbnak tűnik. Ami egyáltalán nem biztos, hogy feltétlenül 1/3-on belüli QB kell, hogy legyen.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Na, elolvastam mindent, amit bírtam és sajnos nem sikerült meggyőznöm magam arról, hogy jól jártunk ezzel a cserével. Szar ez így. ._.
több mint 11 éve
főleg úgy hogy pár oldallal arrébb még azt mondtam, hogy a draftot nem emlegetném még 😊Ha így megy a szezonunk nem kell tradelni se, Boyd vagy Bridge könnyen meglehet aztán a Colts pickjével jöhet egy Bradley Roby, vagy egy Jordan Matthews ...Dripasszem ez rekord. 2 forduló után, szeptember 19-én a draftról beszélgetünk :cool:Joey Tribbiani
több mint 11 éve
hááát... másképpen értelmezzük ezek szerint a jót. T-Rich jó lehet, de itt nem volt az, Gordon ok, de egy cigi és eltiltják egy évre, Weeden pedig lehet preben jó, de regularban nem.Nem ítam, hogy biztosan jobb is lesz, csak az esély megvan újra.De két elsőkörös pickből valóban lehetne hozni egy remek QB-WR kombót, a második körben egy RB-t és máris szebbnek tűnhet minden.T-Rich, Weeden, Gordon. 2012.
Sok sikert a jobb folytatáshoz, nagyon együtt tudok érezni a hozzánk hasonlóan posványban járkáló csapatok szurkolóival.Bazzani
😊
Igazán Browns-os az lenne, ha Haslam menne a börtönbe, új tulaj, új GM, új HC 😛Joey Tribbiani
Amúgy TRich jó (volt), Gordon jó, Weeden meg hát ítélje meg olyan aki többször látta de az előszezonban ellenünk kurva jó volt.Bazzani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Nem ítam, hogy biztosan jobb is lesz, csak az esély megvan újra.De két elsőkörös pickből valóban lehetne hozni egy remek QB-WR kombót, a második körben egy RB-t és máris szebbnek tűnhet minden.T-Rich, Weeden, Gordon. 2012.
Sok sikert a jobb folytatáshoz, nagyon együtt tudok érezni a hozzánk hasonlóan posványban járkáló csapatok szurkolóival.Bazzani
😊
Igazán Browns-os az lenne, ha Haslam menne a börtönbe, új tulaj, új GM, új HC 😛Joey Tribbiani
Amúgy TRich jó (volt), Gordon jó, Weeden meg hát ítélje meg olyan aki többször látta de az előszezonban ellenünk kurva jó volt.
több mint 11 éve
De két elsőkörös pickből valóban lehetne hozni egy remek QB-WR kombót, a második körben egy RB-t és máris szebbnek tűnhet minden.T-Rich, Weeden, Gordon. 2012.
😊
Igazán Browns-os az lenne, ha Haslam menne a börtönbe, új tulaj, új GM, új HC 😛
több mint 11 éve
Hehe idén nem mi kezdtük a leghamarabb. 😊Őőőő azt hiszem a jax topicban és tán már a Vikesben is volt téma a draft(Ponder miatt)JanekHa így megy a szezonunk nem kell tradelni se, Boyd vagy Bridge könnyen meglehet aztán a Colts pickjével jöhet egy Bradley Roby, vagy egy Jordan Matthews ...Dripasszem ez rekord. 2 forduló után, szeptember 19-én a draftról beszélgetünk :cool:Joey Tribbiani
Amúgy csatlakoznék azokhoz akik nem látják rossznak ezt a trade-et Browns oldalról, bár egy ilyen játékos elvesztése mindig fáj egy drukkernek. azt baromságnak tartom, hogy majd ezzel a két pickel fel lehet trade-elni a nyilvánvalóan irányítóra hajtó Jax helyére. De két elsőkörös pickből valóban lehetne hozni egy remek QB-WR kombót, a második körben egy RB-t és máris szebbnek tűnhet minden.
Sok sikert a jobb folytatáshoz, nagyon együtt tudok érezni a hozzánk hasonlóan posványban járkáló csapatok szurkolóival.
több mint 11 éve
Őőőő azt hiszem a jax topicban és tán már a Vikesben is volt téma a draft(Ponder miatt)Ha így megy a szezonunk nem kell tradelni se, Boyd vagy Bridge könnyen meglehet aztán a Colts pickjével jöhet egy Bradley Roby, vagy egy Jordan Matthews ...Dripasszem ez rekord. 2 forduló után, szeptember 19-én a draftról beszélgetünk :cool:Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Ha így megy a szezonunk nem kell tradelni se, Boyd vagy Bridge könnyen meglehet aztán a Colts pickjével jöhet egy Bradley Roby, vagy egy Jordan Matthews ...Dripasszem ez rekord. 2 forduló után, szeptember 19-én a draftról beszélgetünk :cool:
több mint 11 éve
Azért korrekt arc T-Rich. Sok sikert neki Indyben.Richardson -- picked only behind Andrew Luck and Robert Griffin III last year -- was boarding a plane for Indianapolis and couldn't be reached, but Fox 8 News got ahold of him briefly and he said, "Shocked. Had no idea. I love it here. I did not know until my agent called.''
He later told WOIO-TV, “It’s weird to me. At the same time, it’s a business. Their group there, they know what they’re doing. Browns fans, please get behind them 100 percent, don’t lose no fan base over this, still root for them. “Keep hope. Because it’s going to happen. The Browns are going to be good for a while when it does happen.”
több mint 11 éve
váó, előszőr azt hittem ez valami előrehozott április elsejei tréfa. Aztán mégse. Nem olvastam vissza a hszeket, legalábbis csak ezt az 1 oldalt, de én is azt mondom, hogy a jövőre tekintve jó húzás volt. Persze azért kicsit sajnálom Richardsont, de ez van.Így viszont van egy rahedli pickünk amiket már az előző drafton megkezdtünk beszedni. Hasonlóan 2 első körös mint mikor Weeden és Richie jött. Ha így megy a szezonunk nem kell tradelni se, Boyd vagy Bridge könnyen meglehet aztán a Colts pickjével jöhet egy Bradley Roby, vagy egy Jordan Matthews ... és persze a 2. 3. körbe tovább lehet ezt fokozni, futó is jöhet később. Meki meg Lewis addig elszaladgál itt. Persze az is lehet,hogy Hoyer állatkirály lesz 😀
szerk.: persze addig rengeteg dolog fog történni, lehet más lesz a helyzet de most ez van
több mint 11 éve
Szerintem a FO felbuzdult a sikeres cserén (szerintem az volt), és úgy gondolják, hogy Campbellt már tudják mit tud, most adnak egy esély Hoyernek is, hogy megmutathassa. Elkezdődött a 14 fordulós postseaünk 😀kérdezz könnyebbet 😊 Campbellt anno bírtam a Skinsben, de azóta eltelt pár (3-4?) év. A karereje rendben, futni is tud (a jelenlegi OL mögött ez hasznos lehet), elmenedzseli a játékot, de ennyi. Sokszor rosszul dönt és nekem lassúnak tűnt a dobómozdulata, persze csak a preseasonben láttam (na meg a Ravens ellen 4 passz erejéig, de azt inkább felejtsük el).Más. Nem biztos ám, h. Weeden lesz a kezdô, ha felépül.És erre a célra vajon Hoyer, vagy Campbell alkalmasabb? Nem szivatlak komolyan kérdem 😊Collapo
"I'm going to leave all of the options open," said Chud. "It's a matter of where he’s at from a health standpoint -- all of that plays into it -- where we're at and how guys are playing, as well.Joey Tribbiani
Hoyer okés volt a pre-meccseken, tavaly egyszer kezdett a Cardsban (a SF ellen), ott sem volt vállalhatatlanul rossz. Helyi gyerek, na persze ettől nem lesz jó QB 😊 Engem érdekel mit tud, ha már idehoztuk.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
kérdezz könnyebbet 😊 Campbellt anno bírtam a Skinsben, de azóta eltelt pár (3-4?) év. A karereje rendben, futni is tud (a jelenlegi OL mögött ez hasznos lehet), elmenedzseli a játékot, de ennyi. Sokszor rosszul dönt és nekem lassúnak tűnt a dobómozdulata, persze csak a preseasonben láttam (na meg a Ravens ellen 4 passz erejéig, de azt inkább felejtsük el).Más. Nem biztos ám, h. Weeden lesz a kezdô, ha felépül.És erre a célra vajon Hoyer, vagy Campbell alkalmasabb? Nem szivatlak komolyan kérdem 😊Collapo
"I'm going to leave all of the options open," said Chud. "It's a matter of where he’s at from a health standpoint -- all of that plays into it -- where we're at and how guys are playing, as well.Joey Tribbiani
Hoyer okés volt a pre-meccseken, tavaly egyszer kezdett a Cardsban (a SF ellen), ott sem volt vállalhatatlanul rossz. Helyi gyerek, na persze ettől nem lesz jó QB 😊 Engem érdekel mit tud, ha már idehoztuk.
több mint 11 éve
Más. Nem biztos ám, h. Weeden lesz a kezdô, ha felépül.És erre a célra vajon Hoyer, vagy Campbell alkalmasabb? Nem szivatlak komolyan kérdem 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Azért jó látni, hogy Magyarországon olyan sok a profi GM, hogy egyből kiszúrták azt, hogy a Brown miben mesterkedett, a Colts buta FO-a meg még mindig nem jött rá, hogy mennyire át lett verve😀😀 Véleményem szerint mind két csapat igen jól járt és nem hiszem, hogy lenne olyan hiánypozíció a Colts-ban, ami miatt félelmetesen nagy szükség lett volna arra az 1/20 körüli első körös pickre😊 Az egyetlen hátrány abból lehet, hogy most a fantasztikus Pep Hamilton nagyobb esélyt kapott a baromkodásra. A Browns meg így legalább tud majd első körben varázsolni.FearTomiAzt is végig lehet gondolni, hogy Mo. egyértelműen elsőszámú amerikai futball GM-je talán egy kicsit túlhajlította (elferdítette) a mondandóját egyirányba, dehát Kócszurkoló az istenadta. És itten a többedikszámú magyarországi izék gondolhatnak olyasmit, hogy Helló, vagy csak mindenki idezúdult, hogy Tribbe meg Dripbe mega többi ekletáns kőtömbbe tarcsáka a lélekzetet, mer nemojan eccerű brownie-nak lenni. Tecc?!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Más. Nem biztos ám, h. Weeden lesz a kezdô, ha felépül."I'm going to leave all of the options open," said Chud. "It's a matter of where he’s at from a health standpoint -- all of that plays into it -- where we're at and how guys are playing, as well.
több mint 11 éve
Azért jó látni, hogy Magyarországon olyan sok a profi GM, hogy egyből kiszúrták azt, hogy a Brown miben mesterkedett, a Colts buta FO-a meg még mindig nem jött rá, hogy mennyire át lett verve😀😀 Véleményem szerint mind két csapat igen jól járt és nem hiszem, hogy lenne olyan hiánypozíció a Colts-ban, ami miatt félelmetesen nagy szükség lett volna arra az 1/20 körüli első körös pickre😊 Az egyetlen hátrány abból lehet, hogy most a fantasztikus Pep Hamilton nagyobb esélyt kapott a baromkodásra. A Browns meg így legalább tud majd első körben varázsolni.
több mint 11 éve
Ki lesz így idén a kezdő back?SebiiHa McGahee átmegy a fizikain, akkor ô.
több mint 11 éve
Sebii
3 536
Ki lesz így idén a kezdő back?
több mint 11 éve
Persze, lehet mondani, hogy lehúzta a Browns a szezonját a WC-n, na de látta valaki a Browns idei két meccsét, hogy mit játszott Richardson? Baromi gyenge volt. Lassan érte el a LoS-t, határozatlan volt, folyamatosan táncikált a kontakt előtt. Közelébe nem volt annak, amit mindenki várt tőle. Most ott tart Richardson, hogy van egy sérülésekkel tarkított nyitóéve és két rossz meccse idén. Robillumana igen, van aki látta is a Browns meccseket 😊 😊, másrészt Richardson tipikus Bama futó
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Lehet a Browns nem húzott ki semmit a Coltsból. Nem is akarták eladni Richardsont. Kaptak egy szvsz visszautasíthatatlan ajánlatot. Gondolkoztak, mi lesz utána, de inkább egyszerűen elfogadták, köszönik szépen.Igen, kb. Banner is ezt mondta.
Ez nekik egy "újra dobhatsz" kártya.ulpianus
"This was more about the moment presenting itself based on the situation that the Colts found themselves in,'' Banner said. "It wasn't something we could say 'can you wait three weeks and let us think about this or learn more.' We had to decide whether we thought it was a move that would make us better. We had to make that decision now. We decided to move forward.''
több mint 11 éve
Lehet a Browns nem húzott ki semmit a Coltsból. Nem is akarták eladni Richardsont. Kaptak egy szvsz visszautasíthatatlan ajánlatot. Gondolkoztak, mi lesz utána, de inkább egyszerűen elfogadták, köszönik szépen.Ez nekik egy "újra dobhatsz" kártya.
Állat vagyok, ami enni kér...