Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Miért ne jönne ki bridgewater & co. mikor tudják h fix top 3as pickek lesznek....?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
ha sikerülne egy pattógós, irányváltásokra képes futót installálni, még ez se lenne gond, mármint hgoy még egy év a semmiért, de van most olyan futó, aki az eddig látottak alapján a) tudja ezt, b) idejön? A fal összébb fog állni, de valahogy nincs tűz a támadásokban...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
szelim
61
Legalább annyi pozitívom lehetett volna ebben a T-Rich cserében, hogy lepasszoljuk nekik még Weedent...
több mint 11 éve
Azon gondolkoztam, ha a Colts ekkora hülyeséget csinál, akkor valahol csak jónak kell lennie a Brownsnak, igaz? Az egyetlen elfogadható magyarázat az, hogy ezzel a lépéssel közelebb kerültek egy franchise irányítóhoz. Viszont a senior class egyedül Boydból áll. Ha Bridgewater & co. nem jön draftra, akkor lehet malmozni, hogy majd egy év múlva lesz valami, esetleg valami nagy hülyeséget, panic move-ot összehozni.Rejtély, hogy az új rezsim miért döntött úgy két hét után, hogy a top3-mas, fiatal, hatalmas potenciállal bíró futójukat odaadják egy első körért, ami valljuk be, hogy azért gyanúsan nem lesz top10-15-ös.sztem inkább az a rejtély, hogy miért adott valaki anno #3at egy RB-ért, nem ez. kurvára nincs (vagy nagyon ritka) az a hb aki megéri az első kört, depláne a top5-ös picket. ez egy jó deal, hülye volt a colts, ki kellett használni.gabtsi
Stez
Richardson elengedésével bármilyen apró eredményességet feladtak a franchise QB halovány reményért. Két meccs alatt alig kapott labdát (24% a futóplayek aránya két forduló alapján, ligautolsó), miközben a célpont nélküli Weedennel dobáltattak, hogy egy-egy negyed kivételével nem voltak egy TD-nél nagyobb távolságba az ellenféltől. Ebből még arra is következtethetnénk, hogy a Richardson trade már régen el volt döntve, csak balekot kerestek hozzá.
több mint 11 éve
főleg hogy 1/27-re ottfigyel Donald, kapkodás mindkét oldalon, mondjuk TRikkből most lehetett pénztcsinálni, ez mindenképp jó döntés, a kérdés, hogy mennyire tapossa meg ez mentálisan a D-t, mereza fijúk még egy év a semmiér, nem hangzik valami veretesen....Rejtély, hogy az új rezsim miért döntött úgy két hét után, hogy a top3-mas, fiatal, hatalmas potenciállal bíró futójukat odaadják egy első körért, ami valljuk be, hogy azért gyanúsan nem lesz top10-15-ös.sztem inkább az a rejtély, hogy miért adott valaki anno #3at egy RB-ért, nem ez. kurvára nincs (vagy nagyon ritka) az a hb aki megéri az első kört, depláne a top5-ös picket. ez egy jó deal, hülye volt a colts, ki kellett használni.gabtsi
Stez
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Rejtély, hogy az új rezsim miért döntött úgy két hét után, hogy a top3-mas, fiatal, hatalmas potenciállal bíró futójukat odaadják egy első körért, ami valljuk be, hogy azért gyanúsan nem lesz top10-15-ös.sztem inkább az a rejtély, hogy miért adott valaki anno #3at egy RB-ért, nem ez. kurvára nincs (vagy nagyon ritka) az a hb aki megéri az első kört, depláne a top5-ös picket. ez egy jó deal, hülye volt a colts, ki kellett használni.
Stez
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Merész lépés, de még be is jöhet... top5 pick, meg max top20, azért abból lehet találni játékost... Wheeden nem volt megoldás, akkor pedig már 1 évben kell 1 jó qb és 1 jó játékos, szerintem futó, ha Rainey nem válna be, de van kraft a srácban... ha pedig beválik az a plusz 1 elsőkörös még sokat érhet... kockázatos, de nem rossz húzás ez... már csak ki kell hozni belőle ami benne lehet.... várom sikerül-e.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Hűha. Valahogy meg kell itt találni a pozitívumot. Nehéz lesz. :-8
több mint 11 éve
Nekem tetszik... elég merész, de a szokásos Browns-bénázáshoz képest szvsz jó dealLátszik rajta, hogy desperation move, ezért discounttal ment a trade.. de come on, Cleveland Browns-ról beszélünk, emberek.
Alapvetően maga a deal sem rossz, mert manapság már nem sok olyan futó van, aki TOP 10-es picket ér (vagy akár első kört) - én igazából TOP 20-ban sem nagyon húznék többé soha futót... és Richardson sem ért ennyit, újoncként se. (Más kérdés, hogy ugye 1/3-ként húzták, és az alapból nem volt okos dolog.. dehát ez van.)
Ettől függetlenül szerintem megkapták a kihozható ellenértéket. Szerintem 15 körüli picket fognak kapni, a Colts eléggé overrated.. vicces, mert szvsz a Browns-nak szerintem jobb az OL-je, mint a Coltsnak (nevekre mindenképp, a szezon eleji bénázás ellenére) úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok T-Rich mire megy majd odaát (más kérdés, hogy esetleg Luck miatt nem lesz eight in the box állandóan Indyben), de én akkor sem hiszek a nagy Colts menetelésben - nincs OL, nincs def, sophomore slump -> 8-8 here we go.
Abban nem vagyok biztos hogy Bridgewaterre tankolnak (elég erős lesz az a QB class) bár, ha az ölükbe hullik mondjuk 1/2-1/3-ra, biztos nem utasítják vissza.. de szerintem nekik pl. Clowney jobb pick lenne elől, és megvárni ki marad bent a többi QB közül.
Most az, amit Soldi is írt, hogy ez milyen üzenetet küld a szurkolók felé... az jogos felvetés.
De megint csak az első bekezdésre tudok visszautalni... Clevelandről van szó. Nyilvánvaló volt, hogy Richardson nem fogja a szezont megváltani.. egy újabb 4-12-es szezon helyett legalább próbálkoznak valamivel.
szerk: vazz, most látom kb ugyanazt fogalmaztam meg mint Prisco.. ajvé. :S
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Rejtély, hogy az új rezsim miért döntött úgy két hét után, hogy a top3-mas, fiatal, hatalmas potenciállal bíró futójukat odaadják egy első körért, ami valljuk be, hogy azért gyanúsan nem lesz top10-15-ös.De hát én nekem minden arra utal, hogy ezzel a lépéssel már most, előre megalapozzák a 2014-es QB picket. Annyiban meg örülhetnek a Browns fanok, hogy ez a barom rezsim nem Hadent vagy Joe Thomast adta el. Egy futó hamar elhasználódik legalább. Bár ezek után az sem lepne meg, ha valami 1+3 körüli értékért akár Hadentől is szabadulnának. Hülyék ezek.
több mint 11 éve
Persze hogy tetszik mert nem Browns szurkoló vagy.Nekem is tetszik de az más tészta.
Kicsit korai de gondolom nem csak szerintem,ha már eldöntötték,hogy nem kell Trent sem a küzdelem.
több mint 11 éve
Nekem tetszik ez a trade. Egy első kör többet ér, mint egy jövő évi első kör. Azonban egy volt első körös játékos már nem. Vagy nem feltétlen.Richardson nem hozta azt, amiért ennyit adtak érte.
Hogy a Colts miért adott ennyit, azt nem egészen értem. Nyilván nagyon sokat várnak T-Richtől. Sokat vártak itt is.
Első évében egy QBnak sokat jelent egy elit HB, ezt írtam Luckról (is) mikor első várható évéről volt szó. Bár ez mára sokkal kevésbé igaz. Talán úgy vélik, ez hiányzik a tartós vagy komoly sikerhez (legyen az bármi is).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
elgondolkozva logikus lépés ez, de bazdki akkor is...Ez nem logikus, hanem a szurkolók arcon köpése. Amúgy se lettek volna feljebb 1/3-nál, de ha mégis és/vagy netán feljebb akarnak menni, akkor off-season kezdetén is vígan adtak volna érte 1. kört... Ráadásul jó eséllyel olyan csapat is, amelyik nem a PO-ért küzd majd... Arról már nem is beszélek, mit jelent(het) egy rookie franchise QB-nak, ha egy jó futóra számíthat...
lesz egy top5ös pickjük, meg egy 20köröli. kettő együtt 1/1, ha van olyan gyökér a Jax h elcserélje a picket.
hihetetlen amugy 3.hét előtt már ilyen spekulációk vannak.
és mivan ha nemtudnak felcserélni, és kiemgy előlök a top QBk.braxa88
Ez a franchise több évtizede mindig megmutatja, hogy kell leépítenie magát. Tényleg sajnálom a szurkolóit.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Mindenesetre McGahee már elvileg a fizikai felmérőn van Clevelandben.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
elgondolkozva logikus lépés ez, de bazdki akkor is...lesz egy top5ös pickjük, meg egy 20köröli. kettő együtt 1/1, ha van olyan gyökér a Jax h elcserélje a picket.
hihetetlen amugy 3.hét előtt már ilyen spekulációk vannak.
és mivan ha nemtudnak felcserélni, és kiemgy előlök a top QBk.
több mint 11 éve
Úgy vélem, hogy a Browns ezzel a húzással már most megmutatta a lapjait. beáldozták az egyik legtehetségesebb fiataljukat egy első körért, 2014-ben itt tuti QB pick jön. Ha nem az 1/1 lesz a Brownsé, egy rahedli pickük lesz felmenni is akár.
több mint 11 éve
13. héten Jags- Browns 😛
több mint 11 éve
ez a Browns részéről szerintem is faszság volt, bár én rettentően örülök neki 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Jön McGahee...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
világ balfasza ez a franchise, tavalyi 1/3-as playert, az offense kb. egyetlen fegyverét egy jövő évi 1/20 körüli pickért elcserélni nagy üzlet...mondjuk Raineyt én nagyon bírom és Lewis se rossz, de akkor is...
több mint 11 éve
sajnos nem elképzelhetetlen, de akkor fejek hullanak nálunkKmetyGno de a durva, h. így is simán nyerünk vasárnap 😛Joey Tribbiani
több mint 11 éve
KmetyGno de a durva, h. így is simán nyerünk vasárnap 😛
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
több mint 11 éve
19 Starting QB's in 196 games 1. Ty Detmer, 0-2.
2. Tim Couch, 22-37.
3. Doug Pederson, 1-7.
4. Spergon Wynne, 0-1.
5. Kelly Holcomb, 4-8.
6. Jeff Garcia, 3-7.
7. Luke McCown, 0-4.
8. Trent Dilfer, 4-7.
9. Charlie Frye, 6-13.
10. Derek Anderson, 16-18.
11. Ken Dorsey, 0-3.
12. Brady Quinn, 1-2.
13. Bruce Gradkowski, 0-1.