Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért annak örülök viszont, hogy a Tanny-Weeden dilemmában mindenki okos akart lenni, hogy X vagy Y a megváltó, és igazság szerint egyik sem lett az. Mindkettőnek vannak/voltak felvillanásai, rosszabb-jobb meccsei, de ha nagyon lesarkítom akkor az egyik szar, a másik fos. Legalábbis ilyen szinten.Egyébként a C verzió is működhetne, ha valahonnan sikerülne találni egy jó QB-t, pl a Ninerstől sztem Alex menni fog, bár mondjuk ő nem lenne igazán upgrade szenvedett ő is sokat. Én inkább hoznék minőségi D# és elkapó játékosokat a draftról és bevállalnék még egy évi szívást, hátha jövőre lesz jobb QB felhozatal a drafton vagy megtáltosodik BW vagy akit a helyére hozunk.
több mint 11 éve
A gáz,hogy idén nincs once in a lifetime QB felhozatal. Geno Smith oké, Barkley sokat csúszott ( bár a QB need miatt hamar elkelhet). A többiek meg rohadt nagy kérdőjelek 2. tól 7.ig körig bármi lehet velük. Mondjuk Manuel és Dysert nagy kedvencek ő velük azért jól járhatnak a csapatokDriptavaly volt két 'once in a lifetime' QB, top5-ben draftoltunk, az eredmény ismert 😊 Szóval önmagában az, h. idén nincs ilyen kaliberű irányító alapvetően nem gáz, úgysem lenne rá esélyünk, főleg úgy, h. a KC és a Jags lesz nagy valószínűséggel az 1/1 és 1/2.
Nem hiszem, h. Barkley/Manu/Zac/Wilson/Jones nagyobb ?, mint amilyen Tanny/Dalton/Locker v. bárki más volt, nagy lutri ez az egész.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
A gáz,hogy idén nincs once in a lifetime QB felhozatal. Geno Smith oké, Barkley sokat csúszott ( bár a QB need miatt hamar elkelhet). A többiek meg rohadt nagy kérdőjelek 2. tól 7.ig körig bármi lehet velük. Mondjuk Manuel és Dysert nagy kedvencek ő velük azért jól járhatnak a csapatok
több mint 11 éve
nyugodt szívvel mehetne, ha nem draftoltunk volna az elmúlt 5 évben két QB-t is az első körben. Weeden meg annyira gyengén játszik, h. tradelni sem lehet, max. egy 5. körösért. Az meg hatalmas biznisz.Szerintem a nyugodt szívvel B mehet a verzió. A C-t pedig ajánlatos lenne elkerülni, mert mondjuk például sem egy Tebowt, sem egy Vicket nem látnék annyira szívesen barna mezben. A jelenlegi csapatuktól való menesztésre pedig bőven van esély. DávidJóvan, látom visszatért minden a normális kerékvágásba.. :Đ VokeyEzért írtam múlt héten, h. óvatosan azzal a 3 gyôzelemmel.
Egybk. nem tudom mi legyen Weedennel. Ugye itt van még Colt is, ha érkezik egy új HC és ez a kettô marad jön egy újabb QB-battle (ergo még egy elbaszott év).
B-verzió: QB-draft. Ez se sokkal jobb, a camp-battle így is tuti meglenne + ezzel aláírnánk, h. BW hiba volt.
C: veterán igazolás. Erre sok esélyt nem látok, Banner és Haslam sokszor hangsúlyozta, h. az irányító (és HC) kérdést hosszú távra meg kell oldani. Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a nyugodt szívvel B mehet a verzió. A C-t pedig ajánlatos lenne elkerülni, mert mondjuk például sem egy Tebowt, sem egy Vicket nem látnék annyira szívesen barna mezben. A jelenlegi csapatuktól való menesztésre pedig bőven van esély.Jóvan, látom visszatért minden a normális kerékvágásba.. :Đ VokeyEzért írtam múlt héten, h. óvatosan azzal a 3 gyôzelemmel.
Egybk. nem tudom mi legyen Weedennel. Ugye itt van még Colt is, ha érkezik egy új HC és ez a kettô marad jön egy újabb QB-battle (ergo még egy elbaszott év).
B-verzió: QB-draft. Ez se sokkal jobb, a camp-battle így is tuti meglenne + ezzel aláírnánk, h. BW hiba volt.
C: veterán igazolás. Erre sok esélyt nem látok, Banner és Haslam sokszor hangsúlyozta, h. az irányító (és HC) kérdést hosszú távra meg kell oldani. Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Jóvan, látom visszatért minden a normális kerékvágásba.. :Đ VokeyEzért írtam múlt héten, h. óvatosan azzal a 3 gyôzelemmel.
C: veterán igazolás. Erre sok esélyt nem látok, Banner és Haslam sokszor hangsúlyozta, h. az irányító (és HC) kérdést hosszú távra meg kell oldani.
több mint 11 éve
Jóvan, látom visszatért minden a normális kerékvágásba.. :Đ
több mint 11 éve
Ezt a meccset nézve, azért azt is p....n rúgnám aki a playcallingért felel.
több mint 11 éve
ez a realitás. 5-11-nél megint nehezen lesz jobb a mérleg, szevasz Shurmur.Weeden ismét nagyon fostalicska volt :/ Egyre jobban DA-re emlékeztet és ez fáááj. Sokat vár pedig a fal megvédi, borzasztó inteket dob és rengeteg a LOS-on leütött labda is. Vannak felvillanásai (ahogy Coltnak, DAnek és mindenkinek volt pár), de McCoy-hoz hasonlóan ő sem tud egy komplett meccset összerakni.
😕
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jobb lett volna, ha játszik Ergéhárom, így túl laza lesz 😊Joey TribbianiA próféta szóljon belőled! 😀
több mint 11 éve
Jobb lett volna, ha játszik Ergéhárom, így túl laza lesz 😊
több mint 11 éve
Amire én hivatkoztam az az nlf.com riportere volt, az ő meglátásait, következtetéseit szerettem volna csak tolmácsolni. De Childress biztos jobban látja miket rontanak el Mack-ék, szóval sztem mindkettőnknek igaza van. A lényeg, hogy nyerjünk és kész.Az nfl.com cikkje alapján Richardson kevesebb snapet fog kapni, mert a mutatói nem elég jók. Mondjuk ez igaz. Pláne, hogy szerintük még a térde is és a bordái is sérültek. Helyette majd a porcelán babánkat, Hardestyt fogják erőltetni.CsiribaBS. Probable besorolást kapott, uannyit fog játszani, mint eddig. Childress is pont azt mondta tegnap, h. nem TRich a probléma, hanem a futásblokkolás.
Btw megint elég fain az injury report, mindenki probable. Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Az nfl.com cikkje alapján Richardson kevesebb snapet fog kapni, mert a mutatói nem elég jók. Mondjuk ez igaz. Pláne, hogy szerintük még a térde is és a bordái is sérültek. Helyette majd a porcelán babánkat, Hardestyt fogják erőltetni.CsiribaBS. Probable besorolást kapott, uannyit fog játszani, mint eddig. Childress is pont azt mondta tegnap, h. nem TRich a probléma, hanem a futásblokkolás.
Btw megint elég fain az injury report, mindenki probable.
több mint 11 éve
Az nfl.com cikkje alapján Richardson kevesebb snapet fog kapni, mert a mutatói nem elég jók. Mondjuk ez igaz. Pláne, hogy szerintük még a térde is és a bordái is sérültek. Helyette majd a porcelán babánkat, Hardestyt fogják erőltetni.
több mint 11 éve
Smelley jott a PS-bol, Ronnie Cameron cut. Pont azon gondolkoztam, h. egy jo fullback nagyon hianyzik a csapatbol, remelem aktiv lesz hetvegen a rookie. Mar a Baman is egyutt jatszott Trenttel, az o javaslatara draftoltuk a 7. korben.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
dehogynem minden meccset kötelező lenne nyerni 😀 😀 DripSzürke realista talajon állva idealista Browns szellemünk egy követ fúj 😊
www.youtube.com/watch?v=aCDeQC5iEds
több mint 11 éve
dehogynem minden meccset kötelező lenne nyerni 😀 😀
több mint 11 éve
persze,hogy ne felejtsük el,de most képzeld el ha őket se verjük ... akkor lenne csak ihaj-csuhaj. És nem gondoltam volna,hogy elfogok gondolkodni ezen,hogy Shurmi jövőre jó lenne vagy rossz ... az egyik felem kapásból mondja,hogy "mondjon le" de ha belegondolok,hogy a híres neves McDaniels jönne ... egy centit nem haladnánk előre szerintem DripNincs kötelezô gyôzelem az NFL-ben, de ez az utolsó kettô közel állt ehhez 3 év építkezés után...
Mangini is megmentette anno az állását 4 duplavével, aztán toltunk egy 5-11-es szezont a köv. évben. Azóta óvatosan kezelem ezeket a sikereket. ( egybk. poén, 2009-ben a szezon végén az alábbi négy csapatot gyôztük le: Steelers, Chiefs, Raiders, Jags :d).
McDaniels és Lombardi absz. nem biztos. Persze nem zörög a haraszt, de azt is 100%-ra mondták pár éve, h. Holmi asap kirúgja Eric-et.
több mint 11 éve
persze,hogy ne felejtsük el,de most képzeld el ha őket se verjük ... akkor lenne csak ihaj-csuhaj. És nem gondoltam volna,hogy elfogok gondolkodni ezen,hogy Shurmi jövőre jó lenne vagy rossz ... az egyik felem kapásból mondja,hogy "mondjon le" de ha belegondolok,hogy a híres neves McDaniels jönne ... egy centit nem haladnánk előre szerintem
több mint 11 éve
Bizakodom a szoros eredményben, az esélyesebb csapatok megizzasztásában. DávidA szoros eredmény (Shurmurnak) kevés. Szép ez a 3 win, de ne felejtsük el kiket gyôztünk le. A Benmentes Vasast nyóc turnoverrel, majd az 1/1-ért versenyzô Raiderst és Kansast.
0-5-nél nem gondoltam volna, h. lesz tétje az utolsó pár meccsnek, de most errôl van szó, még két W elég lehet Patnek. Hogy ez jó-e a jövôre nézve azt nemtom 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A köv. 3 meccsen kiderül mennyit fejlődött a csapat. Redskins, Broncos, Steelers - mind3 a playoff-ért küzd, elit irányítóval. Joey TribbianiBizakodom a szoros eredményben, az esélyesebb csapatok megizzasztásában. Olyan nincs, hogy ne legyen, s egy jobb reményű csapatot évtizedes átok sújtson.
Az RB Trent Richardson nagyon jó választásnak bizonyult, így amondó vagyok, hogy az újjáépülő csapat egyik meghatározó játékosa, fontos alapköve, húzóembere lesz.
több mint 11 éve
A köv. 3 meccsen kiderül mennyit fejlődött a csapat. Redskins, Broncos, Steelers - mind3 a playoff-ért küzd, elit irányítóval.
több mint 11 éve
valóban nem...viszont a jövőre tekintve igen csak szép 😀Valami ilyesmit olvastam most:sajna ez sem ér PO-t 😊
"If Gordon can average 89yds in these last four games, Richardson average more than 20yds and Weeden gets 180yds they will be the first rookie trio to have a Qb wth 3,000yds, Rb 1,000yds and Wr 1,000yds."Vokey
Joey Tribbiani
több mint 11 éve
szép W, de majdnem bealudtam... nem vagyunk ennyire jók, inkább a Chiefs (vagy inkább Quinn) hihetetlen gyenge.
több mint 11 éve
Valami ilyesmit olvastam most:sajna ez sem ér PO-t 😊
"If Gordon can average 89yds in these last four games, Richardson average more than 20yds and Weeden gets 180yds they will be the first rookie trio to have a Qb wth 3,000yds, Rb 1,000yds and Wr 1,000yds."Vokey