Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Joe Thomas ismét Pro Bowler és végre Dawson is ott lesz.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
persze persze a sérülések aggasztóak de attól független döntötte a rekordokat,szóval én nem aggódom vele kapcsolatban
több mint 11 éve
Szerintem nem lesz vele baj; mozgékony, jó meglátású és elszánt. Sajnos azon futók, akik előtt nincs rendes blokkolás igen könnyen megsérülhetnek (pl.: az igencsak magasztalt oaklandi McFadden). Ricsi ráadásképp extra sokszor van bevetve. Dávida blokkolásnak nincs sok köze a sérülésekhez, a RB alapból gyilkos poszt, sokszor vannak a kupac alján. Ezért sem szokás 1/3-ra futót húzni...
De én is bízom benne, a fal jó, FB-t lehet az 5. körben is találni, jövôre zúzni fog, zúznia kell.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem lesz vele baj; mozgékony, jó meglátású és elszánt. Sajnos azon futók, akik előtt nincs rendes blokkolás igen könnyen megsérülhetnek (pl.: az igencsak magasztalt oaklandi McFadden). Ricsi ráadásképp extra sokszor van bevetve.mindkettô megsérült a Broncos ellen :/- Usama IRRicsit megérte draftolni, ellenben Weedennel; aki most megsérült? Sajnos nem láttam végig a Broncos elleni meccset, s mikor kihagyás után újra ránéztem, akkor már McCoy irányított újfent.Dávid
- T-Rich újabb sérülése nem súlyos, de remélem nem játszik a Pitt ellen
- leigazoltuk Josh Johnsont, miután Colt sem edzett ma. Még az is lehet Thad Lewis kezd. 2008 all over 😊 Akkor ugye Gradkowski, a 4th QB kezdett az uccsó meccsen a Steelers ellen, 31-0-ra kikaptunk és másnap repült RAC és Savage... hasonló forgatókönyvre számítok.Joey Tribbiani
T-Richrôl majd kiderül mennyire jó jövôre, egészségesen. Egy kicsit aggasztó ez a sok sérülés nála. Joey Tribbiani
több mint 11 éve
mindkettô megsérült a Broncos ellen :/- Usama IRRicsit megérte draftolni, ellenben Weedennel; aki most megsérült? Sajnos nem láttam végig a Broncos elleni meccset, s mikor kihagyás után újra ránéztem, akkor már McCoy irányított újfent.Dávid
- leigazoltuk Josh Johnsont, miután Colt sem edzett ma. Még az is lehet Thad Lewis kezd. 2008 all over 😊 Akkor ugye Gradkowski, a 4th QB kezdett az uccsó meccsen a Steelers ellen, 31-0-ra kikaptunk és másnap repült RAC és Savage... hasonló forgatókönyvre számítok.Joey Tribbiani
T-Richrôl majd kiderül mennyire jó jövôre, egészségesen. Egy kicsit aggasztó ez a sok sérülés nála.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
- Usama IRRicsit megérte draftolni, ellenben - szerintem legalábbis - a baseballos Weedennel; aki ráadásképp az előző mérkőzésen még meg is sérült? Sajnos nem láttam végig a Broncos elleni meccset, s mikor kihagyás után újra ránéztem a gépemre, akkorra már újfent McCoy irányított.
több mint 11 éve
- Usama IR- T-Rich újabb sérülése nem súlyos, de remélem nem játszik a Pitt ellen
- leigazoltuk Josh Johnsont, miután Colt sem edzett ma. Még az is lehet Thad Lewis kezd. 2008 all over 😊 Akkor ugye Gradkowski, a 4th QB kezdett az uccsó meccsen a Steelers ellen, 31-0-ra kikaptunk és másnap repült RAC és Savage... hasonló forgatókönyvre számítok.
több mint 11 éve
Nem rossz ötlet, de ide sem nagyon ír senki. Ha lenne egy 10 fôs mag, akkor ok 😉Én azért nem tartom rossz ötletnek.DávidLétrehoztam egy magyar rajongói oldalt a legnépszerűbb közösségi portálon. Ha gondoljátok, akkor csatlakozzatok, illetve segítsetek azt szerkeszteni, frissíteni, fenntartani. Célom, hogy ha más nem is, de egy masszív kis virtuális közösség kialakítása, a magyar Browns fanok által. 😊Nem elég ez a fórum ?Joey Tribbiani
www.facebook.com/ClevelandBrownsHungary
Go Browns! Dávid
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én azért nem tartom rossz ötletnek.Létrehoztam egy magyar rajongói oldalt a legnépszerűbb közösségi portálon. Ha gondoljátok, akkor csatlakozzatok, illetve segítsetek azt szerkeszteni, frissíteni, fenntartani. Célom, hogy ha más nem is, de egy masszív kis virtuális közösség kialakítása, a magyar Browns fanok által. 😊Nem elég ez a fórum ?Joey Tribbiani
Go Browns! Dávid
több mint 11 éve
Létrehoztam egy magyar rajongói oldalt a legnépszerűbb közösségi portálon. Ha gondoljátok, akkor csatlakozzatok, illetve segítsetek azt szerkeszteni, frissíteni, fenntartani. Célom, hogy ha más nem is, de egy masszív kis virtuális közösség kialakítása, a magyar Browns fanok által. 😊Nem elég ez a fórum ?
Go Browns! Dávid
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Létrehoztam egy magyar rajongói oldalt a legnépszerűbb közösségi portálon. Ha gondoljátok, akkor csatlakozzatok, illetve segítsetek azt szerkeszteni, frissíteni, fenntartani. Célom, hogy ha más nem is, de egy masszív kis virtuális közösség kialakítása, a magyar Browns fanok által. 😊www.facebook.com/ClevelandBrownsHungary
Go Browns!
több mint 11 éve
Tudom, hogy hosszú távon talán a 4. draft hely jobb lenne, de én inkább a W-t választanám a Pissburg ellen. Ezt kértem karira tőlük 😀Sima L lesz, de jobb is... ha kikapunk és nyer a Bills + Eagles, a 4. helyen draftolunk.Joey TribbianiA tegnapi meccs tökéletesen megmutatta mennyire messze van az NFL-elit. Lehet mondani, h. fiatal a csapat, sok a tehetséges játékos, de három év építkezés után nem itt kéne tartani. 4-12, 5-11, 5-11, 4-12, 5-11. Ennyit tudunk.Valóban szörnyű! Ennyi évnyi csapatépítés után már jönnie kellene az eredményeknek; minimum egy 8-8-as, vagy ne adj Isten egy pozitív szezon...
Boldog Karácsonyt !Joey Tribbiani
Remélem, hogy nevem napján (dec 30-án) a csoport rivális Steelers ellen kellemes meglepetésben lesz részem/részünk.Dávid
több mint 11 éve
Sima L lesz, de jobb is... ha kikapunk és nyer a Bills + Eagles, a 4. helyen draftolunk.A tegnapi meccs tökéletesen megmutatta mennyire messze van az NFL-elit. Lehet mondani, h. fiatal a csapat, sok a tehetséges játékos, de három év építkezés után nem itt kéne tartani. 4-12, 5-11, 5-11, 4-12, 5-11. Ennyit tudunk.Valóban szörnyű! Ennyi évnyi csapatépítés után már jönnie kellene az eredményeknek; minimum egy 8-8-as, vagy ne adj Isten egy pozitív szezon...
Remélem, hogy nevem napján (dec 30-án) a csoport rivális Steelers ellen kellemes meglepetésben lesz részem/részünk.Dávid
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A tegnapi meccs tökéletesen megmutatta mennyire messze van az NFL-elit. Lehet mondani, h. fiatal a csapat, sok a tehetséges játékos, de három év építkezés után nem itt kéne tartani. 4-12, 5-11, 5-11, 4-12, 5-11. Ennyit tudunk.Valóban szörnyű! Ennyi évnyi csapatépítés után már jönnie kellene az eredményeknek; minimum egy 8-8-as, vagy ne adj Isten egy pozitív szezon...
Remélem, hogy nevem napján (dec 30-án) a csoport rivális Steelers ellen kellemes meglepetésben lesz részem/részünk.
több mint 11 éve
A tegnapi meccs tökéletesen megmutatta mennyire messze van az NFL-elit. Lehet mondani, h. fiatal a csapat, sok a tehetséges játékos, de három év építkezés után nem itt kéne tartani. 4-12, 5-11, 5-11, 4-12, 5-11. Ennyit tudunk. Boldog Karácsonyt !
több mint 11 éve
Éreztem én tegnap, hogy nem kéne erőltetni ezt a meccset..De kitartás emberek, már nincs sok hátra a szenvedésből (idénre..), jövőre meg hátha minden jobb lesz.. 😛
Mindenesetre Boldog Karácsonyt és Leccgó Klívlend! 😊
több mint 11 éve
szép félidő, gyönyörű szezon.öf.:
több mint 11 éve
kva mind1 szerencsére.Neked is Dávid !Sajnos Manningel elszaladt a ló; az offensünk továbbra is hadilábon áll, így aláznak minket. 😕
Nagyon csúnya meccs lesz a mai, nem is nagyon nézem asszem :/Joey Tribbiani
Dávid
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Neked is Dávid !Sajnos Manningel elszaladt a ló; az offensünk továbbra is hadilábon áll, így aláznak minket. 😕
Nagyon csúnya meccs lesz a mai, nem is nagyon nézem asszem :/Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Neked is Dávid !Nagyon csúnya meccs lesz a mai, nem is nagyon nézem asszem :/
több mint 11 éve
Alabama coach Nick Saban has been saying he isn't leaving the program, but some NFL executives are less than convinced, and the Cleveland Browns in particular are prepared to vie for his services.The Browns intend to part with coach Pat Shurmur and general manager Tom Heckert at the end of the regular season, according to league sources, and new owner Jimmy Haslam has Saban very high on his list. Haslam -- a major booster at the University of Tennessee -- is quite familiar with Saban's prowess in the SEC, and Mike Lombardi, a top candidate for the Browns front office, has strong ties to Saban going back to when they worked in Cleveland on Bill Belichick's staff.
One source who has been in contact with Saban estimated that it's “80/20 he stays” at Alabama, but no one expects to hear definitively until after the school faces Notre Dame in the BCS National Championship on Jan. 7. At the end of his last stint in the NFL, as head coach of the Dolphins in 2005-06, Saban notoriously told reporters "I'm not going to be the Alabama coach" less than two weeks before being named to the helm of the Crimson Tide program.
The Browns are among the teams high on Chip Kelly as well, but if they go with a coach from the pro ranks, New England offensive coordinator Josh McDaniels would be a strong candidate, sources said. McDaniels is an Ohio native and the Browns are looking for ways to energize their offense. The defense has made progress of late but the new regime in Cleveland remains anything but sold on 2012 first-round pick Brandon Weeden as their quarterback.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tudom, tisztában vagyok vele, hogy ez nem az a fórum, de hagyj köszönjek mindenkinek békességben meghitt karácsonyi ünnepeket! Go Browns! 😊
több mint 11 éve
Ez a Patterson cut elég beszédes. Heckert hozta az Eaglestôl. Tavasszal hosszabbított vele, nem is kevés pénzért (3 év, 16 milla). Nehezen elképzelhetô, h. az ô döntése volt a cut. A hírek szerint Bannernek nem tetszett, h. a fél szezont kihagyta egy high ankle sprain miatt ( aminek a gyógyulási ideje 3-4 hét ). Skrine egyre jobban játszik nickelben. Így kivágta. Heckert szvsz tuti repül. Ilyen felállásba, ahol a CEO (is) dönthet egy játékos sorsáról ô nem fog belemenni. Viszont nagy kérdés, h. sikerül-e olyan GM-et találni aki jó és elfogadja ezt a helyzetet. Az ilyen Lombardi-féle szánalomkupacokat biztosan nem zavarja a dolog, de ne ez legyen már a szint...
Ha Banner kiskirályt fog játszani, akkor nagyon rábasztunk.
több mint 11 éve
Schefter szerint csak pletyka JMD. 19 December 2012 Despite a report that Josh McDaniels “would love” to coach the Browns, one source close to the Patriots OC insisted there was nothing to it. The source in constant contact with McDaniels said nobody “has said a word to anyone about this” and McDaniels “hasn’t thought about anything but this season all year long.”
több mint 11 éve
Viszont Grossi bedobott egy új GM jelöltet, aki akár jó is lehet. Tom Gamble, 49ers Director of Player Personnel. Jöhetne vele Roman is 😊Joey TribbianiGamble-t tartják a legfelkapottabb GM-jelöltnek, szóval nem meglepő h itt is képbe került.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...