NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Az előbb olvastam az nfl.com-on, hogy a Fiesta bowl után vmikor jön interjúra Chip Kelly. Ugyanakkor viszont az Eagles is őt nézte ki. Szóval lesz pár kérője az tuti.
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
A Rooney-szabályt gyorsan letudja Banner 😊Joey Tribbiani
Megy tovább vajon a 49ershez valódi jelöltet keresni?DoM
Roman ? Passz, de valahogy ebbe a Kelly, O'Brien, Marrone sorba nem nagyon illik egy 'sima' koordinátor (így valszeg Mike McCoy, Jay Gruden is kilőve).Joey Tribbiani
Utánagondolva Oregon is az irányban van. Rejtély megoldva. DoM
Nem is kell utazni, csüt. Glendale-ben játszik a Ducks 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Roman ? Passz, de valahogy ebbe a Kelly, O'Brien, Marrone sorba nem nagyon illik egy 'sima' koordinátor (így valszeg Mike McCoy, Jay Gruden is kilőve).Joey Tribbiani
Utánagondolva Oregon is az irányban van. Rejtély megoldva.
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Nagy takarítás folyik a cardsnál, lehet megpróbál a zavarosban halászni. A ninerstől nem hinném, hogy valakit is el tudnak csábítani.
több mint 11 éve
Roman ? Passz, de valahogy ebbe a Kelly, O'Brien, Marrone sorba nem nagyon illik egy 'sima' koordinátor (így valszeg Mike McCoy, Jay Gruden is kilőve).

több mint 11 éve
Megy tovább vajon a 49ershez valódi jelöltet keresni?
több mint 11 éve
Adam Caplan ‏@caplannfl
Browns CEO Joe Banner is in Arizona now, per source, expected to interview Cards DC Ray Horton.Beki
Minőségi lépés lenne 34 D múlttal rendelkező HC-t idehozni, amikor a front7 kb. alkalmatlan rá. 😛 A védelem mostani minőségéről már ne is beszéljünk.
DoM
A Rooney-szabályt gyorsan letudja Banner 😊

több mint 11 éve
Adam Caplan ‏@caplannfl
Browns CEO Joe Banner is in Arizona now, per source, expected to interview Cards DC Ray Horton.Beki
Minőségi lépés lenne 34 D múlttal rendelkező HC-t idehozni, amikor a front7 kb. alkalmatlan rá. 😛 A védelem mostani minőségéről már ne is beszéljünk.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl
Browns CEO Joe Banner is in Arizona now, per source, expected to interview Cards DC Ray Horton.
több mint 11 éve
Schwartz iskolapéldája volt a "safe pick" legendájának. Úgy vitték el harmadik OT-ként a második kör elején, hogy szinte biztos volt róla, hogy LT sosem lesz belőle, viszont RT poszton sérüléstől eltekintve gyakorlatilag nem volt mellényúlás faktor.

Heckert nem süllyedt nfl átlag alá a három draftjával. 2012-ben már kényszerpályán volt a Weeden picknél bár én talán még így sem húztam volna meg. A Julio trade-be viszont még mindig úgy gondolom, hogy nem lett volna szabad belemenni.DoM
Mangini-t azonnal ki kellett volna rúgni, akkor talán nincs Julio-trade. Így viszont csak 2011-ben kezdődhetett el a nagytakarítás, ehhez viszont kellett a vagonnyi pick.

Mondjuk arra kiváncsi lettem volna mit csinálunk, ha AJ Green is elérhető.

több mint 11 éve
Schwartz iskolapéldája volt a "safe pick" legendájának. Úgy vitték el harmadik OT-ként a második kör elején, hogy szinte biztos volt róla, hogy LT sosem lesz belőle, viszont RT poszton sérüléstől eltekintve gyakorlatilag nem volt mellényúlás faktor.

Heckert nem süllyedt nfl átlag alá a három draftjával. 2012-ben már kényszerpályán volt a Weeden picknél bár én talán még így sem húztam volna meg. A Julio trade-be viszont még mindig úgy gondolom, hogy nem lett volna szabad belemenni.
több mint 11 éve
Ha 2012-es draft, akkor Weeden és T-Rich a téma (nem meglepő). Schwartz-ról kevés szó esett, pedig nagy pick volt. A PFF ezt írja:

The Rookie You Don’t Hear About

With all of the attention being drawn to the glamor positions in the league, the one guy you won’t hear mentioned for rookie of the year is Browns RT Mitchell Schwartz, but on this performance, maybe that’s wrong. Schwartz ends the season as our 7th ranked right tackle and almost all of his negative comes down to three games from the first half of his season. Take those three games out of his grade and he would actually be the best graded RT in football this year and tie Michael Roos for 3rd overall in our OT ranks.

Obviously you can’t take those game away, but the point is after some inconsistencies early, he has had a very strong finish to his season, keeping a clean sheet in pass protection in this game and establishing himself in the run game as well against a Steelers front that has been able to stuff the run this year. Quarterback may still be an issue, but at least Cleveland look to have knocked this pick out of the park.

több mint 11 éve
köszi DoM !

elég jól hangzik mindkét edzőnél az NFL-koordinátor + College HC tapasztalat. Aztán majd 3 év múlva kiderül 😊

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Egyre jobban barátkozok a kelly gondolattal 😊

több mint 11 éve
O'Brien, Marrone, mindkettő jó lenne. DoM, ha erre jársz írhatnál pár sort a két úriemberről. Joey Tribbiani
Marrone-ról már írtam eleget. Ideális HC jelöltnek tartom. Még amikor hónapokkal ezelőtt elindult a 2013-as HC-k topik akkor írtam, hogy ő lehet a következp Schiano. Herm Edwards és Sean Payton alatt lett NFL tapasztalata* (beszédes, hogy Payton koordinátornak szerződtette, amint a Saintshez került). Pozíciós edző (OL/TE), koordinátor és vezetőedző is volt, tehát végigjárta a szamárlétrát, nem csak úgy belecsöppent a dolgok közepébe.

Bill O'Brient mindenki leírta, ezen a fórumon is, amikor kinevezték a Penn State élére, de az ott eltöltött egy év alatt elég komoly vezetői képességről és pedagógia érzékről tett tanúbizonyságot és talpraállította a teljesen demoralizált közösséget és összetartotta a csapatot, amelyik annak ellenére sem széledt szét, hogy a NCAA büntetés miatt ahhoz a csapathoz mehettek volna, ahova csak éppen szimpatikus s bármilyen szankció nélkül. A pályán kihozta a maximumot McGloinból irányító poszton. Támadójátéka borzasztó pragmatikus. Semmi rongyrázás, trükkös játékok, felvágás. A Ravens ellen PO blama után 2010-től az ő javaslata volt, hogy Brady többet játszon under center a shotgun kárára. Legyen több playaction. Ehhez persze nagy segítség volt Gronk draftja, de kellett ez a filozófia váltás, hogy 2TE/2WR lett a csapat alapformációja. Még mindig nem tudom elképzelni, hogy egy év után otthagyja az egyetemet, de nagyon sokra tartom. Borzasztóan sajnáltam, hogy elment a Patstől.

*szerk.: ezt azért tartom fontosnak, mert belülről láthatta, hogy két újonc vezetőedző, hogy birkózik meg a feladattal ill. a csapatépítéssel és hogyan jutnak már korán rájátszásba. Ezek után tudott saját csapatot irányítani, igaz csak egyetemen. Ha kinevezik egy NFL csapat élére, akkor valószínűsíthető, hogy nem zuhan össze a feladat súlya alatt és nem egy Jim Zorn kaliberű edző lesz a pályaszélén, akiről minden egyes pillanatban látszott, hogy szegénynek fogalma sincsen arról, hogy mit csinál.
több mint 11 éve
Horton sztem csak a Rooney-szabály miatt, nem igazán illik a sorba.

O'Brien, Marrone, mindkettő jó lenne. DoM, ha erre jársz írhatnál pár sort a két úriemberről.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
és akkor QB draft megint?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Egyébként nagyon a college vonalat nyomatja a Cleveland Doug Marrone Syracuse HC is érkezik interjúra, akárcsak Bill O'Brien Penn State HC.
Bár Ray Horton Cards DC is a listán van.empty taxi
Hortont hagyjátok csak Arizónában 😊
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Egyébként nagyon a college vonalat nyomatja a Cleveland Doug Marrone Syracuse HC is érkezik interjúra, akárcsak Bill O'Brien Penn State HC.
Bár Ray Horton Cards DC is a listán van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Ez mi? 😀
#Browns Haslam: "We're going to begin very quickly to look for a new head coach first, then GM.''empty taxi
az új Andy Reid-et / Cowher-t 😊 keressük, nekem úgy tűnik. Egy karizmatikus, erős vezetőt. Joey Tribbiani
Végül is a veletek szóba hozott Saban absz ilyen, ebben van vmi.empty taxi
Saban kizárt, hogy eljönne Alabamából, márciusban hosszabbított 2020-ig! Meg ne vegyétek sértésnek, de a legjobb college csapatból, ahol zsinórban szállítja a bajnoki címeket, miért akarna egy ekkora rizikót bevállalni. Miami-ban már egyszer megégette magát. Neki az NCAA való, ott vitathatatlanul a legnagyobb edzők egyike.Alabama Niners
Sok mindenben igazad van, de hetekig állította h nem fogadja el az Alabama ajánlatát, mikor anno odament. Én egyébként ezért nem kedvelem, nem az a korrekt típus, mindamellett h zseniális HC. Egyébként lehet van akkora egója h én bizony a szarból is tudok várat építeni azt idejövök. Btw az utbbói 5 évben sztem tán az idei CLE roster volt a legerősebb.empty taxi
Lehet vár egy következő 0-16-os csapatra

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ez mi? 😀
#Browns Haslam: "We're going to begin very quickly to look for a new head coach first, then GM.''empty taxi
az új Andy Reid-et / Cowher-t 😊 keressük, nekem úgy tűnik. Egy karizmatikus, erős vezetőt. Joey Tribbiani
Saban kizárt, hogy eljönne Alabamából, márciusban hosszabbított 2020-ig! Meg ne vegyétek sértésnek, de a legjobb college csapatból, ahol zsinórban szállítja a bajnoki címeket, miért akarna egy ekkora rizikót bevállalni. Miami-ban már egyszer megégette magát. Neki az NCAA való, ott vitathatatlanul a legnagyobb edzők egyike.Alabama Niners
Sok mindenben igazad van, de hetekig állította h nem fogadja el az Alabama ajánlatát, mikor anno odament. Én egyébként ezért nem kedvelem, nem az a korrekt típus, mindamellett h zseniális HC. Egyébként lehet van akkora egója h én bizony a szarból is tudok várat építeni azt idejövök. Btw az utóbbi 5 évben sztem tán az idei CLE roster volt a legerősebb.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Ez mi? 😀
Saban kizárt, hogy eljönne Alabamából, márciusban hosszabbított 2020-ig! Meg ne vegyétek sértésnek, de a legjobb college csapatból, ahol zsinórban szállítja a bajnoki címeket, miért akarna egy ekkora rizikót bevállalni. Miami-ban már egyszer megégette magát. Neki az NCAA való, ott vitathatatlanul a legnagyobb edzők egyike.
több mint 11 éve
Ez mi? 😀
És Chip is...Joey Tribbiani
ezt miből gondolod?Helmut Zimmer
Csak találgatok. De szvsz ha Kelly átjön az NFL-be, nem feltétlen akar úgy ugrálni, ahogy egy GM fütyül. A saját programját akarja felépíteni itt is. Nálunk elég hatalmat kapna ehhez.

Mindenesetre asszem JMD-t kizárhatjuk.

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Ez mi? 😀
És Chip is...Joey Tribbiani
ezt miből gondolod?
több mint 11 éve
Nah azért van itt GM jelölt is: Jim Popp, a CFL-es Montreal GM-e.

Madden hates me.