NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam:www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/01/cleveland_browns_qb_brandon_we_5.html
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
Adam Schefter"Eagles flying to Arizona to interview Chip Kelly today."
alatta a comment:
"Chip Kelly left Cleveland without a deal. Philly is in play."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Nem ismerem az egyetemi focit, de a kialakult párbeszédek alapján - Browns öröm és mások sóvárgása után - úgy érzem, hogy a Browns gárdája remek HC-t nyert. 😊óó köszönöm viszont 😛
Joey, kösz a remek összeállítást, ismét tanulhattam valamit a csapatról.
Drip, egy jókora kalappal a vizsgáidhoz! 😉
(egy cipőben járunk)Dávid
Kelly bizony nagy fogás 😉 Egyébként elkezdhetnéd a College-ot is 😀 Mondjuk a közelgő ND-Alabama nagydöntővel 😛
több mint 11 éve
Egybk. szvsz ez a lényeg. És ezért szeretném, h. ő legyen a Browns HC.Albert Breer @AlbertBreer
Here's something everyone seems to miss: NFL folks didn't fall in love with Kelly bc of his offense, it was his ability to build a program.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Azért nem ugyanaz a szitu. Reid akkor még nem is beszélt az Arizona-val (vagy max. telefonon), nem tudom hogyan egyeztek meg mindenben...Reid esetében is már arról beszéltek, hogy csak alá kell írni a szerződést. Mindenben megegyeztek stb. Aztán hol lett edző? Hétfőre ki fog derülni szerintem Kelly hova megy.Shawn84Még nem szerződött le! Ma interjúzik a Billsel és az Eaglesel is. Nem kell még előre örülni 😊Shawn84Naja. Mondjuk a Bills-szel elvileg már megvolt az interjú.
Azért röhögnék ha ezek után nem itt kötne ki 😊Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Reid esetében is már arról beszéltek, hogy csak alá kell írni a szerződést. Mindenben megegyeztek stb. Aztán hol lett edző? Hétfőre ki fog derülni szerintem Kelly hova megy.Még nem szerződött le! Ma interjúzik a Billsel és az Eaglesel is. Nem kell még előre örülni 😊Shawn84Naja. Mondjuk a Bills-szel elvileg már megvolt az interjú.
Azért röhögnék ha ezek után nem itt kötne ki 😊Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Még nem szerződött le! Ma interjúzik a Billsel és az Eaglesel is. Nem kell még előre örülni 😊Shawn84Naja. Mondjuk a Bills-szel elvileg már megvolt az interjú.
Azért röhögnék ha ezek után nem itt kötne ki 😊
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Még nem szerződött le! Ma interjúzik a Billsel és az Eaglesel is. Nem kell még előre örülni 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem ismerem az egyetemi focit, de a kialakult párbeszédek alapján - Browns öröm és mások sóvárgása után - úgy érzem, hogy a Browns gárdája remek HC-t nyert. 😊húúú vizsga előtt pont ez a hír kellett 😊 Remélem tényleg igaz Dripmár az nfl.com is hozza.
Ian Rapoport @RapSheet
BREAKING: Chip Kelly is close to a deal to become the #Browns coach, according to a source informed of his situation. Joey Tribbiani
Joey, kösz a remek összeállítást, ismét tanulhattam valamit a csapatról.
Drip, egy jókora kalappal a vizsgáidhoz! 😉
(egy cipőben járunk)
több mint 11 éve
A kulcs (a QB mellett, de az amúgy is kellett volna) az OL - run blocking lesz. Nem lepne meg egy új, atletikus guard. És akkor jöhet 2K-TRich 😊Ezt az oldalt minden Browns-fannek ajánlom. fishduck.com/
több mint 11 éve
Új kedvenc csapat, de Weeden így nyugdíjba is vonulhatjjncaaŐ eleve korkedvezményes nyugdíjasként érkezett. 😀
Egyébként Kellyről az jutott eszembe, ha legyőzi a Steelerst egy 55-48-as meccsen, Soldi szétveri a monitort, pedig azt sem tudja mi az. 😛
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Egyébként nem szurkolok senkinek collegeból , inkább kedvenc játékosaim vannak mint csapatom , De az oregont azt nagyon utálom.Én örülök hogy nem az Eaglesbe jött , sose szerettem Kelly-t .Petikievak01Miért ? 😂 Ahhoz elég hardcore college fannak kell lenni, h. ne szeress egy HC-t 😊Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Én örülök hogy nem az Eaglesbe jött , sose szerettem Kelly-t .Petikievak01Miért ? 😂 Ahhoz elég hardcore college fannak kell lenni, h. ne szeress egy HC-t 😊
több mint 11 éve
Én örülök hogy nem az Eaglesbe jött , sose szerettem Kelly-t .
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Új kedvenc csapat, de Weeden így nyugdíjba is vonulhatjjncaaWeeden miért mehet nyugdíjba Kelly érkezése miatt, vki magyarázza el plíz! 😛
több mint 11 éve
volt már Spurrier is Washingtonban!pedig annyira szurkoltam, hogy az eaglesbe, részvétem!komolyan azt hiszed, h. semmit nem fog alakítani a stratégián ?
3 ilyen fizikális védelemmel szemben...sapka
ennek a franchise-nak egy ilyen ember kellett.Joey Tribbiani
biztosan fog, de egyszerűen collegeba való, de kívánom hogy cáfolja meg
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
pedig annyira szurkoltam, hogy az eaglesbe, részvétem!komolyan azt hiszed, h. semmit nem fog alakítani a stratégián ?
ennek a franchise-nak egy ilyen ember kellett.
több mint 11 éve
pedig annyira szurkoltam, hogy az eaglesbe, részvétem!Jajj de drága vagy😀 😉 pont egy RGIII -l rendelkező csapat játékosa mondja ezt 😛 közel sem biztos a bukta első év a meglepetés erejével hathat aztán majd kiderül.
több mint 11 éve
Új kedvenc csapat, de Weeden így nyugdíjba is vonulhat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
pedig annyira szurkoltam, hogy az eaglesbe, részvétem!3 ilyen fizikális védelemmel szemben...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
húúú vizsga előtt pont ez a hír kellett 😊 Remélem tényleg igaz Dripmár az nfl.com is hozza.
Ian Rapoport @RapSheet
BREAKING: Chip Kelly is close to a deal to become the #Browns coach, according to a source informed of his situation.
több mint 11 éve
húúú vizsga előtt pont ez a hír kellett 😊 Remélem tényleg igaz
több mint 11 éve
ESPNCleveland szerint megvan Kelly ! Azért ez még nem Schefter-szintű forrás, de nem is Mary Kay Cabot 😊espncleveland.com/common/more.php?m=49&action=blog&r=19&post_id=10391
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Kelly Bundyt kihagyni szégyen! Az apja 4 TD-t futott 1 meccsen, nem igaz, hogy szóba se jön 😒fetomyItt az egész Kelly family.