NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
A két kedvencem.

"It's all about winning (football games). I don't want to win press conferences."
"To compete in AFC North, you have to bloody your nose a little bit.....you fit your system to your players.''

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Tökös csávónak tűnik Pettine 😊

Farmer meg marad.

Ian Rapoport ‏@RapSheet 7m
Days ago, #Dolphins had 2 top GM candidates in Ray Farmer & Jason Licht. Now, Licht works for #Bucs & Farmer pulled out to stay in Cleveland

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Farmer mellett az egyetlen jó pontom, hogy ott van a Senior Bowlon. Ti tudtok mellé valami mást is?
Geeri
nézd meg a 2007-es KC hard knocksot, abban elég sokat szerepelt. Ritka hidegvérűen rugdosta ki az embereket 😕)

több mint 11 éve
Idén két W-t beírt a Bills neve mellé, a Dolphinst a védők totál kicsinálták.
Farmer mellett az egyetlen jó pontom, hogy ott van a Senior Bowlon. Ti tudtok mellé valami mást is?
Azt látom hogy akad itt azért tehetség, több mint amennyit a mérleg mutat, de van pár befuccsolt ötlet is.Geeri
Farmerről:  www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/10/ray_farmer_cleveland_browns_nfl_draft_2014.html

Titkon abban bízom, h. Lombardi repül és Farmer kerül a helyére. 😊

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A legjobbakat nektek, de ezt nem lehet kihagyni:

Smart by Cleveland Browns to interview so many candidates. They'll have a head start on who to hire next year when they fire Pettine. 😀
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 472 — Undertaker of the Cleveland graveyard
100%
Cleveland Browns ‏@Browns 1m

BREAKING NEWS: #Browns name Mike Pettine head coach. #WelcomePettine Press conference scheduled TODAY at 4:45PM EST #StayTunedDrip
Welcome ! 😊

Ezt a sajttájt mindenképp megnézem élőben 😛Joey Tribbiani
Már csak a stábot kell beszerezni aztán lehet tényleg koncentrálni a draftra 😊

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Idén két W-t beírt a Bills neve mellé, a Dolphinst a védők totál kicsinálták.
Azt látom hogy akad itt azért tehetség, több mint amennyit a mérleg mutat, de van pár befuccsolt ötlet is.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 783 — Jó ötletnek tűnt!
Nagyon jól választottatok, remélem sikeres lesz itt

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Az elötte lévő kettő meg def.cord volt, és azt az egy kakukktojás szezont kivéve hasonló a mérleg asszem, nekem igazából mindegy csak legyen végre egy jó csapat. Most meg van erre az esély, vannak olyan játékosok akikre lehet építeni, több mint amennyi kb az elmúlt 7 évben volt. Emellett van egy rahedli draft cetlink, szóval van mivel gazdálkodni, kell egy jó edzői stáb, ha ezt a draftot elk*rjuk akkor viszont megint szar helyzetben leszünk!Bad31
Persze, tudom én is. De legalább Pettine mögött van eredmény.

Btw, mostmár hivatalos. Vagyis 99% 😊

Mary Kay Cabot ‏@MaryKayCabot 3m
#Browns have reached a deal with Pettine, source tells  cleveland.comJoey Tribbiani
100%

BREAKING NEWS: #Browns name Mike Pettine head coach. #WelcomePettine Press conference scheduled TODAY at 4:45PM EST #StayTunedDrip
Welcome ! 😊

Ezt a sajttájt mindenképp megnézem élőben 😛

több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Akkor úgy látom, többé-kevésbé örülünk, jól van, dífenzből olyan nagy baj nem lehet talán. Welcome to Cleveland, Peti Úr! 😊

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 472 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Az elötte lévő kettő meg def.cord volt, és azt az egy kakukktojás szezont kivéve hasonló a mérleg asszem, nekem igazából mindegy csak legyen végre egy jó csapat. Most meg van erre az esély, vannak olyan játékosok akikre lehet építeni, több mint amennyi kb az elmúlt 7 évben volt. Emellett van egy rahedli draft cetlink, szóval van mivel gazdálkodni, kell egy jó edzői stáb, ha ezt a draftot elk*rjuk akkor viszont megint szar helyzetben leszünk!Bad31

#Browns have reached a deal with Pettine, source tells  cleveland.comJoey Tribbiani
100%

BREAKING NEWS: #Browns name Mike Pettine head coach. #WelcomePettine Press conference scheduled TODAY at 4:45PM EST #StayTuned

több mint 11 éve

#Browns have reached a deal with Pettine, source tells  cleveland.com

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Csak Quinn-re tudok gondolni, mint 2. jelölt. JMD nagyon durva lenne.Joey Tribbiani
Ha Pettine akarja, akkor úgy tűnik az állás az övé, kérdés, hogy lesz-e elég jó az ajánlat. Schianót tartják a rejtélyes második névnek. A héten volt már interjún a csapatnál.DoM
Meglepne ha elmegy három interjúra és nem egyeznének meg, hát a draft nem tudom milyen lesz, az érdekes, hogy a totál impotens offense mellé, ahová időtlen idők óra keresik a franchise irányítót, egy védelmi koordinátort neveznének ki vezetőedzőnek.Bad31
az előző kettő ex-off. koordinátor volt, 4-12, 5-11, 4-12 😊

Egy hete, amikor először felmerült Pettine neve is tetszett a dolog, most még inkább. Mindenki jókat ír, mond róla, segédedzőként is bizonyított, nem egy adott sémát nyomat, hanem a kerethez igazítja a felállást.

FootballScoop Staff ‏@footballscoop 13m
Browns fans…I reached out to a few NFL coaches to ask about Mike Pettine and here are a few of the things I heard from those close to him

“Most competitive person I know” “Believes in complete honesty with players and coaches. Tells guys the truth, not what they want to hear”
“Great evaluator of talent…free agents, draft prospects…the best I have been around”
“Good motivator. Takes advantage of players strengths and puts them in position to make plays” “Been in league 10 yrs, top 10 d every year”
Each of those is a direct quote from a guy who has worked with Pet. They get excited just talking about him.

Meglátjuk mit csinál a támadósorral, ill. remélem tökösen kezeli Lombardit és Bannert.Joey Tribbiani
Az elötte lévő kettő meg def.cord volt, és azt az egy kakukktojás szezont kivéve hasonló a mérleg asszem, nekem igazából mindegy csak legyen végre egy jó csapat. Most meg van erre az esély, vannak olyan játékosok akikre lehet építeni, több mint amennyi kb az elmúlt 7 évben volt. Emellett van egy rahedli draft cetlink, szóval van mivel gazdálkodni, kell egy jó edzői stáb, ha ezt a draftot elk*rjuk akkor viszont megint szar helyzetben leszünk!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ebbe a divízióba szerintem amúgy is jobb egy defensive minded edző.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Csak Quinn-re tudok gondolni, mint 2. jelölt. JMD nagyon durva lenne.Joey Tribbiani
Ha Pettine akarja, akkor úgy tűnik az állás az övé, kérdés, hogy lesz-e elég jó az ajánlat. Schianót tartják a rejtélyes második névnek. A héten volt már interjún a csapatnál.DoM
Meglepne ha elmegy három interjúra és nem egyeznének meg, hát a draft nem tudom milyen lesz, az érdekes, hogy a totál impotens offense mellé, ahová időtlen idők óra keresik a franchise irányítót, egy védelmi koordinátort neveznének ki vezetőedzőnek.Bad31
az előző kettő ex-off. koordinátor volt, 4-12, 5-11, 4-12 😊

Egy hete, amikor először felmerült Pettine neve is tetszett a dolog, most még inkább. Mindenki jókat ír, mond róla, segédedzőként is bizonyított, nem egy adott sémát nyomat, hanem a kerethez igazítja a felállást.

FootballScoop Staff ‏@footballscoop 13m
Browns fans…I reached out to a few NFL coaches to ask about Mike Pettine and here are a few of the things I heard from those close to him

“Most competitive person I know” “Believes in complete honesty with players and coaches. Tells guys the truth, not what they want to hear”
“Great evaluator of talent…free agents, draft prospects…the best I have been around”
“Good motivator. Takes advantage of players strengths and puts them in position to make plays” “Been in league 10 yrs, top 10 d every year”
Each of those is a direct quote from a guy who has worked with Pet. They get excited just talking about him.

Meglátjuk mit csinál a támadósorral, ill. remélem tökösen kezeli Lombardit és Bannert.

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 299 — settenke1976@gmail.com
Schiano már volt interjún és nem ő lesz.
több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Meglepne ha elmegy három interjúra és nem egyeznének meg, hát a draft nem tudom milyen lesz, az érdekes, hogy a totál impotens offense mellé, ahová időtlen idők óra keresik a franchise irányítót, egy védelmi koordinátort neveznének ki vezetőedzőnek.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha Pettine akarja, akkor úgy tűnik az állás az övé, kérdés, hogy lesz-e elég jó az ajánlat. Schianót tartják a rejtélyes második névnek. A héten volt már interjún a csapatnál.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
előre Winstonért! vagy jöhet Manziel idén akár 😊 Pettine egész jó védelmet rakott össze Buffaloban, HC-ként fingom sincs, mire lesz képes itt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fetvozső madam and müszijő tegyék meg tétjeiket a HC posztra és indul a rulett... amihez képest az orosz rulett kutyafasza

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 4 min Fordítás megtekintése
Browns expected to offer their HC job to Bills DC Mike Pettine, per multiple league sources, via @mortreport and me. Need to work out deal.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
grat, szegény Bilz, szegény szegény
bemelegítőnek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Will Burge szerint Pettine az új HC. Helyi idő szerint 12.32-kor száll le a gépe Clevelandben, tehát 17-18 körül bejelenthetik.

több mint 11 éve
Azért az mókás, h. a Senior Bowlon nincs ott Lombardi, Banner, a HC-nk; egyedül az a Ray Farmer utazott el, akit lehet pár nap múlva elvisz a Dolphins GM-nek.

Ilyen káosz utoljára Mangini idején volt a csapatnál, az is egy fasza draft lett...

több mint 11 éve
Nem bírom ezt a feszültséget 😀 jó lenne már tudni ki lesz az edző, de milyen stáb lesz??Bad31
Abban is mi leszünk az utolsók ... csak legyen már HC