NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jó lesz nektek Marrone.
Olaszul úgy is azt jelenti a neve, hogy "brown".
Ráadásul Syracuse Orange HC-je a ti mezetekben pedig van narancs, szal... 😀 Bébé
Bár már az edzőkérdés szempontjából nem aktuális, azonban azt mégiscsak megjegyezném, hogy nemhogy csak narancs szín köti a Brownst a Syracuse Orangehoz, hanem az anno ott nevelkedett legendás futónk, Jimmmy Brown személye is! 😉
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Sajnálom, hogy nem hozzátok megy. Szimpatikus csapat vagytok, ellenben a Philivel.Schleck
Booooo! 😊
Azért ha hozzánk kerülne írhatnál róla majd még pár mondatot. 😉Greengo
 fishduck.com/ ezt az oldalt érdemes átnézni, ha ezek után is vannak kérdéseid, akkor arra sztem Schleck sem tud válaszolni 😊kristof
Thx. Átnézem ha aktuális lesz, de pont azért kértem Schleck-et, hogy meséljen róla mert vágom, hogy nagy kedvence és biztos kialakult benne egy "kép" Kellyről és erre lennék majd kíváncsi.( olyan dolgokra amit a számok és a stratégia nem tükröz)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sajnálom, hogy nem hozzátok megy. Szimpatikus csapat vagytok, ellenben a Philivel.Schleck
Booooo! 😊
Azért ha hozzánk kerülne írhatnál róla majd még pár mondatot. 😉Greengo
 fishduck.com/ ezt az oldalt érdemes átnézni, ha ezek után is vannak kérdéseid, akkor arra sztem Schleck sem tud válaszolni 😊
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Booooo! 😊
Azért ha hozzánk kerülne írhatnál róla majd még pár mondatot. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Kellynek a mi keretünk sokkal jobban fekszik. A végén aztán lehet, hogy mégis te örülhetsz és maradni fog. Mi meg egyébként sem szimpatikus csapat akarunk lenni, hanem csak simán olyan aki mindenkit lever. Shawn84
az első fele már megvan, jövőre talán meglesz a második is 😀
(sry 😊)fetomy
12 évig egész jól ment. Kis megújulás aztán nyomjuk megint ezerrel.
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kellynek a mi keretünk sokkal jobban fekszik. A végén aztán lehet, hogy mégis te örülhetsz és maradni fog. Mi meg egyébként sem szimpatikus csapat akarunk lenni, hanem csak simán olyan aki mindenkit lever. Shawn84
az első fele már megvan, jövőre talán meglesz a második is 😀
(sry 😊)
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Ez van. Biztos vagyok benne, h. korrekt ajánlatot kapott Jimmy-től, ha két nap alatt nem tud dönteni (vagyis nem igazán akar idejönni) akkor jobb is így...

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Kellynek a mi keretünk sokkal jobban fekszik. A végén aztán lehet, hogy mégis te örülhetsz és maradni fog. Mi meg egyébként sem szimpatikus csapat akarunk lenni, hanem csak simán olyan aki mindenkit lever.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Sajnálom, hogy nem hozzátok megy. Szimpatikus csapat vagytok, ellenben a Philivel.

több mint 11 éve
kezdek átmenni Iktriadba 😊

Chris Mortensen ‏@mortreport

Browns owner Jimmy Haslam and execs are headed back to Browns. Sources say they will reboot coach search without Chip Kelly in the fold.

több mint 11 éve
Egyre jobb. Igazi PR-nightmare lesz ebből...

Jason Cole ‏@JasonColeYahoo

Browns flying back home today without answer from Chip Kelly yet

több mint 11 éve
Chip Kellyt már tudom, hogy kicsoda, azonban Lombardi személyét abszolút nem vágom. Elmondanád dióhéjban légyszíves, hogy ki is Ő, s miért jobb, ha távol marad a csapattól? Köszi!Dávid
Amikor a Browns-nál volt Belichickkel, Mangini-szinten draftolt. Konkrétan az összes első körös bust lett, 2-3 évet maradtak a csapatnál. 2007 óta nem kell senkinek, újságíróként és szakértőként (NFL Network) dolgozik.

több mint 11 éve
fasza.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
NFL Network has learned Syracuse's Doug Marrone has agreed to become the next head coach of the Buffalo Bills.

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Jó lesz nektek Marrone.
Ráadásul Syracuse Orange HC-je a ti mezetekben pedig van narancs, szal... 😀 Bébé
😊

Én örülök akkor is, ha Marrone jön. Tény, a 25-25 nem egészen 46-7, de nem is lehet a két egyetemet összehasonlítani. Ő is jól dolgozott a 'Cuse-nál.

Sőt, ha Lombardi csak Kelly-vel van csomagban, akkor lehet inkább Doug-ra szavazok 😛Joey Tribbiani
Chip Kellyt már tudom, hogy kicsoda, azonban Lombardi személyét abszolút nem vágom. Elmondanád dióhéjban légyszíves, hogy ki is Ő, s miért jobb, ha távol marad a csapattól? Köszi!Dávid
Marrone már nem jön mert Bills HC

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jó lesz nektek Marrone.
😊

Én örülök akkor is, ha Marrone jön. Tény, a 25-25 nem egészen 46-7, de nem is lehet a két egyetemet összehasonlítani. Ő is jól dolgozott a 'Cuse-nál.

Sőt, ha Lombardi csak Kelly-vel van csomagban, akkor lehet inkább Doug-ra szavazok 😛Joey Tribbiani
Chip Kellyt már tudom, hogy kicsoda, azonban Lombardi személyét abszolút nem vágom. Elmondanád dióhéjban légyszíves, hogy ki is Ő, s miért jobb, ha távol marad a csapattól? Köszi!
több mint 11 éve
Jó lesz nektek Marrone.
😊

Sőt, ha Lombardi csak Kelly-vel van csomagban, akkor lehet inkább Doug-ra szavazok 😛

több mint 11 éve
Úgy hírlik - a köznyelv, avagy a pletyka szerint -, hogy Kelly a majd kilencórás philadelphiai megbeszélés után már aláírta az 5 éves szerződését az Eaglessel. 😕Dávid
pénteken meg arról szóltak a hírek, h. közel a megegyezés Banner-rel.

Hamarosan kiderül. Idén a híres névtelen NFL-források eléggé mellélőttek párszor.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kelly egyre távolabb kerül :/ Mondjuk a hírek szerint jönne vele Lombardi...

Valszeg ez a sorrend Haslamnál: 1. Kelly 2. Marrone 3. Horton

Sztem ma kiderül.Joey Tribbiani
Úgy hírlik - a köznyelv, avagy a pletyka szerint -, hogy Kelly a majd kilencórás philadelphiai megbeszélés után már aláírta az 5 éves szerződését az Eaglessel. 😕
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Jó lesz nektek Marrone.
Ráadásul Syracuse Orange HC-je a ti mezetekben pedig van narancs, szal... 😀
több mint 11 éve
Kelly egyre távolabb kerül :/ Mondjuk a hírek szerint jönne vele Lombardi...

Valszeg ez a sorrend Haslamnál: 1. Kelly 2. Marrone 3. Horton

Sztem ma kiderül.

több mint 11 éve
A PFT szerint Horton benne van a top3-ban.

profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/05/horton-remains-a-finalist-in-cleveland/

Legalább nem Mangini/Shurmi-szintű arcokkal beszél Haslam&Banner 😊

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem ismerem az egyetemi focit, de a kialakult párbeszédek alapján - Browns öröm és mások sóvárgása után - úgy érzem, hogy a Browns gárdája remek HC-t nyert. 😊
Joey, kösz a remek összeállítást, ismét tanulhattam valamit a csapatról.
Drip, egy jókora kalappal a vizsgáidhoz! 😉
(egy cipőben járunk)Dávid
óó köszönöm viszont 😛
Kelly bizony nagy fogás 😉 Egyébként elkezdhetnéd a College-ot is 😀 Mondjuk a közelgő ND-Alabama nagydöntővel 😛Drip
Ne szaladjunk annyira előre, ma is van egy BBVA Compass Bowl 7-től, simán jó felvezető a 2 wild card meccsre 😊empty taxi
Tessék csak nézni mennél több pittsburghert! Jóhelyre ajánlgacc 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
tisztába vagyok vele nézni is fogom 😀 csak gondoltam egy nagydöntő csábítóbb 😀

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Nem ismerem az egyetemi focit, de a kialakult párbeszédek alapján - Browns öröm és mások sóvárgása után - úgy érzem, hogy a Browns gárdája remek HC-t nyert. 😊
Joey, kösz a remek összeállítást, ismét tanulhattam valamit a csapatról.
Drip, egy jókora kalappal a vizsgáidhoz! 😉
(egy cipőben járunk)Dávid
óó köszönöm viszont 😛
Kelly bizony nagy fogás 😉 Egyébként elkezdhetnéd a College-ot is 😀 Mondjuk a közelgő ND-Alabama nagydöntővel 😛Drip
Ne szaladjunk annyira előre, ma is van egy BBVA Compass Bowl 7-től, simán jó felvezető a 2 wild card meccsre 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...