Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
JMD is az a vonulat , mint Shurmur, mindig ugyanazt akarja nyomatni játékoskerettől függetlenül.empty taxiLegalább ô Ortonból Probowlert csinált 😊 Egybk. jó lenne végre elfelejteni a Pecc- vonalat, van még pár sikeres franchise.
Saban valszeg kilôve: espncleveland.com/common/more.php?m=49&post_id=9821
Viszont Grossi bedobott egy új GM jelöltet, aki akár jó is lehet. Tom Gamble, 49ers Director of Player Personnel. Jöhetne vele Roman is 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
JMD is az a vonulat , mint Shurmur, mindig ugyanazt akarja nyomatni játékoskerettől függetlenül.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
nem vitatom, hogy jó, de pl ha már Mike McCoyt említed, sztem ő sokkal kreatívabb, Tebowt is jobban használta, mint JMD.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
nekem afelől is vannak kétségeim, hogy McDaniels micsoda offense guru, de a legnagyobb bajom vele, hogy azt nem hiszem el, hogy 53 egot meg tud győzni arról, hogy követniük kell őt tűzön-vízen át a kitűzött célért. gabtsiVisszatérhetett Bostonba. Tehát BB szerint még mindig jó edző 😊
Sajnos David Shaw hosszabbított a Stanforddal. A másik három coach, akinek nagyon örülnék, az Mike McCoy, Jay Gruden v. Greg Roman. De sosem az történik, amit én szeretnék, mindig meg kell barátkozni a kisebbik rosszal.
több mint 11 éve
nekem afelől is vannak kétségeim, hogy McDaniels micsoda offense guru, de a legnagyobb bajom vele, hogy azt nem hiszem el, hogy 53 egot meg tud győzni arról, hogy követniük kell őt tűzön-vízen át a kitűzött célért.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2012/12/19/report-mcdaniels-would-jump-at-chance-to-coach-browns/BekiNem tudom. Nekem a Lombardi-Mcdaniels KOMBÓval van problémám, ha JMD mellé jön egy normális GM, akkor akár jó is lehet a dolog. Szétverte a Donkeyst (lehet a Drive miatt 😊 ) ez tény, de az offense-hez ért, nem úgy, mint Shurmur. Biztos tanult abból a két évből. 2 hét múlva kiderül.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
profootballtalk.nbcsports.com/2012/12/19/report-mcdaniels-would-jump-at-chance-to-coach-browns/
több mint 11 éve
... és a slussz poén, hogy tebow 3 éven belül SB-t nyer a clevelandel 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Elindítsam a hozzuk ide Tebow-t petíciót? 😀 😀 😀 csak viccelek! pedig lenni ócó kisz ijányító.Csiriba7. körért vihetitek. 😀
több mint 11 éve
Stylee
480
Pedig van rá sansz 😀
több mint 11 éve
Elindítsam a hozzuk ide Tebow-t petíciót? 😀 😀 😀 csak viccelek! pedig lenni ócó kisz ijányító.
több mint 11 éve
JMJ, Ward IR.
több mint 11 éve
Nem nagyon 😊 A GM-HC választásba nem lesz beleszólása, az üzleti oldalért felel.Ez tán megnyugtat:Ha ez a Lombardi-McDaniels tengely összeáll, az év vicce lesz.. factory of sadness folytatódik/fokozódik.DoMEnnél egybk. tényleg nem tudok rosszabb kombót elképzelni. Lombardi 5 éve nem dolgozik az NFL-ben, eddig senkinek sem kellett, miért gondolja Banner, h. ô a megoldás?
Nagyon remélem, h. csak pletyka...
Joey Tribbiani
One of Jerry Jones’ right hand man, Cowboys senior VP and general counsel Alec Scheiner, has agreed to become Cleveland Browns' president.empty taxi
The Browns’ press release states that Scheiner “will oversee all aspects of the Browns’ day-to-day business operations, including in-game stadium enhancements and local TV-radio broadcasting.”
több mint 11 éve
Ez tán megnyugtat:Ha ez a Lombardi-McDaniels tengely összeáll, az év vicce lesz.. factory of sadness folytatódik/fokozódik.DoMEnnél egybk. tényleg nem tudok rosszabb kombót elképzelni. Lombardi 5 éve nem dolgozik az NFL-ben, eddig senkinek sem kellett, miért gondolja Banner, h. ô a megoldás?
Joey Tribbiani
One of Jerry Jones’ right hand man, Cowboys senior VP and general counsel Alec Scheiner, has agreed to become Cleveland Browns' president.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ha ez a Lombardi-McDaniels tengely összeáll, az év vicce lesz.. factory of sadness folytatódik/fokozódik.DoMEnnél egybk. tényleg nem tudok rosszabb kombót elképzelni. Lombardi 5 éve nem dolgozik az NFL-ben, eddig senkinek sem kellett, miért gondolja Banner, h. ô a megoldás?
több mint 11 éve
Attól, hogy McCoy tudná azt hozni, amit Bradford, előbbi még nem lesz jó irányító, mert utóbbit is csak a szerződése tartja a kezdőben.Ha ez a Lombardi-McDaniels tengely összeáll, az év vicce lesz.. factory of sadness folytatódik/fokozódik.
több mint 11 éve
pláne, hogy olyan elkapókkal kell játszanod, akik máshol max a special teambe lennének jók...ennyi. 3. körösként egyből kell a megváltás. top5 pick ráér még alibizni.Amadeus91Émmég mindig nemértem a Mekkoj-dolgot, amiben az FO hibázik, hogy egyszerűen kapkodás van, ezzel basszarintyák el. Most Colt poziciója mennyiben volt más, mint a bredforsteppfornyútoni letétemény, ott megkapták a bizalmat, itt egyből dehúha kellett valamit csinálni, s javult?sutianapMekkoj szar. + BradStaffNew top5 pick, Kolt harmadik kör. Más a türelmi zóna 😊Joey Tribbiani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Patterson waived :o ez mi.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
ennyi. 3. körösként egyből kell a megváltás. top5 pick ráér még alibizni.Émmég mindig nemértem a Mekkoj-dolgot, amiben az FO hibázik, hogy egyszerűen kapkodás van, ezzel basszarintyák el. Most Colt poziciója mennyiben volt más, mint a bredforsteppfornyútoni letétemény, ott megkapták a bizalmat, itt egyből dehúha kellett valamit csinálni, s javult?sutianapMekkoj szar. + BradStaffNew top5 pick, Kolt harmadik kör. Más a türelmi zóna 😊Joey Tribbiani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Szomorú. Lehet pár évig nem kell Browns-meccset nézni... Persze továbbra is bírom ezeket a névtelen forrásokat.espncleveland.com/common/more.php?m=49&post_id=9761
több mint 11 éve
Émmég mindig nemértem a Mekkoj-dolgot, amiben az FO hibázik, hogy egyszerűen kapkodás van, ezzel basszarintyák el. Most Colt poziciója mennyiben volt más, mint a bredforsteppfornyútoni letétemény, ott megkapták a bizalmat, itt egyből dehúha kellett valamit csinálni, s javult?sutianapMekkoj szar. + BradStaffNew top5 pick, Kolt harmadik kör. Más a türelmi zóna 😊
több mint 11 éve
Émmég mindig nemértem a Mekkoj-dolgot, amiben az FO hibázik, hogy egyszerűen kapkodás van, ezzel basszarintyák el. Most Colt poziciója mennyiben volt más, mint a bredforsteppfornyútoni letétemény, ott megkapták a bizalmat, itt egyből dehúha kellett valamit csinálni, s javult?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Valóban közelebb áll hozzám a niners mint a barnák, az idén Alex nem volt olyan rossz, mintha még fejlődött is volna, azonban ha bele gondolok ez az Alex-ügy olyan mint amikor a cowboy csupasz seggel bele ugrott a kaktuszba. Elsőre jó ötletnek tűnt 😀CsiribaAlex nem rossz QB, a probléma, h. csak 1 évvel fiatalabb BW-nél 😊
több mint 11 éve
Valóban közelebb áll hozzám a niners mint a barnák, az idén Alex nem volt olyan rossz, mintha még fejlődött is volna, azonban ha bele gondolok ez az Alex-ügy olyan mint amikor a cowboy csupasz seggel bele ugrott a kaktuszba. Elsőre jó ötletnek tűnt 😀
több mint 11 éve
Azért annak örülök viszont, hogy a Tanny-Weeden dilemmában mindenki okos akart lenni, hogy X vagy Y a megváltó, és igazság szerint egyik sem lett az. Mindkettőnek vannak/voltak felvillanásai, rosszabb-jobb meccsei, de ha nagyon lesarkítom akkor az egyik szar, a másik fos. Legalábbis ilyen szinten.Ezt már hányszor olvastam az elmúlt 5 évben... btw, Te nem pont 9ers szurkoló vagy ?😊 nem kell Alex 😊
Egyébként a C verzió is működhetne, ha valahonnan sikerülne találni egy jó QB-t, pl a Ninerstől sztem Alex menni fog, bár mondjuk ő nem lenne igazán upgrade szenvedett ő is sokat. Én inkább hoznék minőségi D# és elkapó játékosokat a draftról és bevállalnék még egy évi szívást, hátha jövőre lesz jobb QB felhozatal a drafton vagy megtáltosodik BW vagy akit a helyére hozunk.Csiriba