Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
JMD is az a vonulat , mint Shurmur, mindig ugyanazt akarja nyomatni játékoskerettől függetlenül.empty taxi
Legalább ô Ortonból Probowlert csinált 😊 Egybk. jó lenne végre elfelejteni a Pecc- vonalat, van még pár sikeres franchise.

Saban valszeg kilôve:  espncleveland.com/common/more.php?m=49&post_id=9821

Viszont Grossi bedobott egy új GM jelöltet, aki akár jó is lehet. Tom Gamble, 49ers Director of Player Personnel. Jöhetne vele Roman is 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
JMD is az a vonulat , mint Shurmur, mindig ugyanazt akarja nyomatni játékoskerettől függetlenül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem vitatom, hogy jó, de pl ha már Mike McCoyt említed, sztem ő sokkal kreatívabb, Tebowt is jobban használta, mint JMD.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
nekem afelől is vannak kétségeim, hogy McDaniels micsoda offense guru, de a legnagyobb bajom vele, hogy azt nem hiszem el, hogy 53 egot meg tud győzni arról, hogy követniük kell őt tűzön-vízen át a kitűzött célért. gabtsi
Visszatérhetett Bostonba. Tehát BB szerint még mindig jó edző 😊

Sajnos David Shaw hosszabbított a Stanforddal. A másik három coach, akinek nagyon örülnék, az Mike McCoy, Jay Gruden v. Greg Roman. De sosem az történik, amit én szeretnék, mindig meg kell barátkozni a kisebbik rosszal.

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nekem afelől is vannak kétségeim, hogy McDaniels micsoda offense guru, de a legnagyobb bajom vele, hogy azt nem hiszem el, hogy 53 egot meg tud győzni arról, hogy követniük kell őt tűzön-vízen át a kitűzött célért.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2012/12/19/report-mcdaniels-would-jump-at-chance-to-coach-browns/Beki
Nem tudom. Nekem a Lombardi-Mcdaniels KOMBÓval van problémám, ha JMD mellé jön egy normális GM, akkor akár jó is lehet a dolog. Szétverte a Donkeyst (lehet a Drive miatt 😊 ) ez tény, de az offense-hez ért, nem úgy, mint Shurmur. Biztos tanult abból a két évből. 2 hét múlva kiderül.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 profootballtalk.nbcsports.com/2012/12/19/report-mcdaniels-would-jump-at-chance-to-coach-browns/
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
... és a slussz poén, hogy tebow 3 éven belül SB-t nyer a clevelandel 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Elindítsam a hozzuk ide Tebow-t petíciót? 😀 😀 😀 csak viccelek! pedig lenni ócó kisz ijányító.Csiriba
7. körért vihetitek. 😀
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Pedig van rá sansz 😀
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Elindítsam a hozzuk ide Tebow-t petíciót? 😀 😀 😀 csak viccelek! pedig lenni ócó kisz ijányító.
több mint 11 éve
JMJ, Ward IR.

több mint 11 éve
Ha ez a Lombardi-McDaniels tengely összeáll, az év vicce lesz.. factory of sadness folytatódik/fokozódik.DoM
Ennél egybk. tényleg nem tudok rosszabb kombót elképzelni. Lombardi 5 éve nem dolgozik az NFL-ben, eddig senkinek sem kellett, miért gondolja Banner, h. ô a megoldás?

Nagyon remélem, h. csak pletyka...

Joey Tribbiani
Ez tán megnyugtat:
One of Jerry Jones’ right hand man, Cowboys senior VP and general counsel Alec Scheiner, has agreed to become Cleveland Browns' president.empty taxi
Nem nagyon 😊 A GM-HC választásba nem lesz beleszólása, az üzleti oldalért felel.

The Browns’ press release states that Scheiner “will oversee all aspects of the Browns’ day-to-day business operations, including in-game stadium enhancements and local TV-radio broadcasting.”

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Ha ez a Lombardi-McDaniels tengely összeáll, az év vicce lesz.. factory of sadness folytatódik/fokozódik.DoM
Ennél egybk. tényleg nem tudok rosszabb kombót elképzelni. Lombardi 5 éve nem dolgozik az NFL-ben, eddig senkinek sem kellett, miért gondolja Banner, h. ô a megoldás?

Joey Tribbiani
Ez tán megnyugtat:
One of Jerry Jones’ right hand man, Cowboys senior VP and general counsel Alec Scheiner, has agreed to become Cleveland Browns' president.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Attól, hogy McCoy tudná azt hozni, amit Bradford, előbbi még nem lesz jó irányító, mert utóbbit is csak a szerződése tartja a kezdőben.

Ha ez a Lombardi-McDaniels tengely összeáll, az év vicce lesz.. factory of sadness folytatódik/fokozódik.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
Émmég mindig nemértem a Mekkoj-dolgot, amiben az FO hibázik, hogy egyszerűen kapkodás van, ezzel basszarintyák el. Most Colt poziciója mennyiben volt más, mint a bredforsteppfornyútoni letétemény, ott megkapták a bizalmat, itt egyből dehúha kellett valamit csinálni, s javult?sutianap
Mekkoj szar. + BradStaffNew top5 pick, Kolt harmadik kör. Más a türelmi zóna 😊Joey Tribbiani
ennyi. 3. körösként egyből kell a megváltás. top5 pick ráér még alibizni.Amadeus91
pláne, hogy olyan elkapókkal kell játszanod, akik máshol max a special teambe lennének jók...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Patterson waived :o ez mi.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Émmég mindig nemértem a Mekkoj-dolgot, amiben az FO hibázik, hogy egyszerűen kapkodás van, ezzel basszarintyák el. Most Colt poziciója mennyiben volt más, mint a bredforsteppfornyútoni letétemény, ott megkapták a bizalmat, itt egyből dehúha kellett valamit csinálni, s javult?sutianap
Mekkoj szar. + BradStaffNew top5 pick, Kolt harmadik kör. Más a türelmi zóna 😊Joey Tribbiani
ennyi. 3. körösként egyből kell a megváltás. top5 pick ráér még alibizni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Szomorú. Lehet pár évig nem kell Browns-meccset nézni... Persze továbbra is bírom ezeket a névtelen forrásokat.

espncleveland.com/common/more.php?m=49&post_id=9761

több mint 11 éve
Mekkoj szar. + BradStaffNew top5 pick, Kolt harmadik kör. Más a türelmi zóna 😊

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Émmég mindig nemértem a Mekkoj-dolgot, amiben az FO hibázik, hogy egyszerűen kapkodás van, ezzel basszarintyák el. Most Colt poziciója mennyiben volt más, mint a bredforsteppfornyútoni letétemény, ott megkapták a bizalmat, itt egyből dehúha kellett valamit csinálni, s javult?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Valóban közelebb áll hozzám a niners mint a barnák, az idén Alex nem volt olyan rossz, mintha még fejlődött is volna, azonban ha bele gondolok ez az Alex-ügy olyan mint amikor a cowboy csupasz seggel bele ugrott a kaktuszba. Elsőre jó ötletnek tűnt 😀Csiriba
Alex nem rossz QB, a probléma, h. csak 1 évvel fiatalabb BW-nél 😊

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Valóban közelebb áll hozzám a niners mint a barnák, az idén Alex nem volt olyan rossz, mintha még fejlődött is volna, azonban ha bele gondolok ez az Alex-ügy olyan mint amikor a cowboy csupasz seggel bele ugrott a kaktuszba. Elsőre jó ötletnek tűnt 😀
több mint 11 éve
Azért annak örülök viszont, hogy a Tanny-Weeden dilemmában mindenki okos akart lenni, hogy X vagy Y a megváltó, és igazság szerint egyik sem lett az. Mindkettőnek vannak/voltak felvillanásai, rosszabb-jobb meccsei, de ha nagyon lesarkítom akkor az egyik szar, a másik fos. Legalábbis ilyen szinten.
Egyébként a C verzió is működhetne, ha valahonnan sikerülne találni egy jó QB-t, pl a Ninerstől sztem Alex menni fog, bár mondjuk ő nem lenne igazán upgrade szenvedett ő is sokat. Én inkább hoznék minőségi D# és elkapó játékosokat a draftról és bevállalnék még egy évi szívást, hátha jövőre lesz jobb QB felhozatal a drafton vagy megtáltosodik BW vagy akit a helyére hozunk.Csiriba
Ezt már hányszor olvastam az elmúlt 5 évben... btw, Te nem pont 9ers szurkoló vagy ?😊 nem kell Alex 😊