Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Remélem, hogy kialakul a következő években egy nagy párharc - a Bridgewater - Manziel párharc!Nagy párharc nehezen lesz belőle, mert 4 évente játszik 1 meccset a Vikings és a Browns, meg max. a Super Bowl, de azért arra nem vennék még mérget. 😊
( NFC <---> AFC) !!! 😀 😀 😀
Manning - Brady párharc lassan befejeződik pár év múlva, addigra belejönnek a fiaink. 😛 Főleg úgy, hogy Manziel most kapott egy elkapót 😀 Gratulálok hozzá ... Sok sikert !
Remélem találkozunk a februári időszakban ! 😀Zoli
több mint 12 éve
Lusta vagyok utananezni, de ti hogy alltok capspace-szel? Mert AJ Houstonban mozgolodna. Amugy grat a drafthoz, kiraly volt. Johnny nagy kiraly, ha lejart a rookie szerzodese es PM visszavonul johet is Denverbe. 😀Jaja jönnek majd a 8 éve nézem és most jött el az ideje, hogy regisztráljak.... 😀 😀 na mindegy, én üdvözlöm Austint, tényleg kellett erősíteni a WR korpot, csodát nem várok tőle, kurvára fog hiányozni Gordon ezt gondolom mindenki tudja, de azért enyhíti az űrt, már ha benne lesz az 53-ba 😉Bad31a divatdrukkerektől nem félek, a média és a hype meg János miatt elkerülhetetlen 😊 Mondjuk sztem nem árt végre egy kis pozitív médiafigyelem. Legalább egy szezon erejéig.Joey TribbianiHolnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey TribbianiNem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgokDrip
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Jaja jönnek majd a 8 éve nézem és most jött el az ideje, hogy regisztráljak.... 😀 😀 na mindegy, én üdvözlöm Austint, tényleg kellett erősíteni a WR korpot, csodát nem várok tőle, kurvára fog hiányozni Gordon ezt gondolom mindenki tudja, de azért enyhíti az űrt, már ha benne lesz az 53-ba 😉a divatdrukkerektől nem félek, a média és a hype meg János miatt elkerülhetetlen 😊 Mondjuk sztem nem árt végre egy kis pozitív médiafigyelem. Legalább egy szezon erejéig.Joey TribbianiHolnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey TribbianiNem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgokDrip

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 12 éve
a divatdrukkerektől nem félek, a média és a hype meg János miatt elkerülhetetlen 😊 Mondjuk sztem nem árt végre egy kis pozitív médiafigyelem. Legalább egy szezon erejéig.Holnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey TribbianiNem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgokDrip
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Holnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey TribbianiNem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgok
több mint 12 éve
Remélem, hogy kialakul a következő években egy nagy párharc - a Bridgewater - Manziel párharc!( NFC <---> AFC) !!! 😀 😀 😀
Manning - Brady párharc lassan befejeződik pár év múlva, addigra belejönnek a fiaink. 😛 Főleg úgy, hogy Manziel most kapott egy elkapót 😀 Gratulálok hozzá ... Sok sikert !
Remélem találkozunk a februári időszakban ! 😀
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 12 éve
Austint én is bírom, csak tényleg maradjon egészséges.Egy érdekes cikk arról, hogyan tradelt fel a Bills. Eredetileg a Houstonnal tárgyaltak. És köszi Jags 😊 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24563638/bills-tried-to-trade-up-to-no-1-still-landed-sammy-watkins-at-no-4
Holnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.
több mint 12 éve
FociJani jó kis játszótársat kapott. Maradjon egészséges és mutasson olyan formát mint régebben nálunk. Sok yardot és TD-t neki!

több mint 12 éve
Remelem megtalálja a helyét es egészséges marad. Ha igy lesz értékes társa lesz a QB-nek. Egyre szimpibb a Browns 😊
több mint 12 éve
Austinnak örülök csak játszon. Írni is akartam, hogy FA-ról hozhatunk még WR-t pl Austint, vagy Holmest. Végül Bennet, Austin lett.
több mint 12 éve
Cleveland Browns have agreed to terms with WR Miles Austin.
több mint 12 éve
Még Marshall és Jeffery előtt ő volt az, aki egyedül eltudta kapni a labdát.... Csak baromi sérülékeny, viszont nagyon koncentrált játékos, jó kezekkel. Bőven jól járhattok vele.
több mint 12 éve
Earl Bennett érkezhet: profootballtalk.nbcsports.com/2014/05/15/report-browns-to-sign-receiver-earl-bennett/empty taxihát nem ő fogja megoldani a WR-gondjainkat, de valszeg nem is ezért igazoltuk. Inkább Burlesont helyettesítheti a minicampeken.
több mint 12 éve
Lehet, hogy hülye kérdés, meg már volt is, de mit akar jelenteni Manziel "mutatása"? Láttam, hogy TD-k után is így csinálta..Dodólarrybrownsports.com/college-football/johnny-manziel-hand-gesture-sign-drake-topszn-regime/203338
több mint 12 éve
Earl Bennett érkezhet: profootballtalk.nbcsports.com/2014/05/15/report-browns-to-sign-receiver-earl-bennett/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Lehet, hogy hülye kérdés, meg már volt is, de mit akar jelenteni Manziel "mutatása"? Láttam, hogy TD-k után is így csinálta..
több mint 12 éve
A pletykák szerint Jancsika draftolása előtt tettünk egy ajánlatot Kirk Cousins-ért a Skinsnek, de kevesellették a 4. körös cetlit érte, második köröset akartak. Mi meg inkább elhoztuk Jancsikát. Szerintem jobban jártunk így.Csiriba(Y)
több mint 12 éve
A pletykák szerint Jancsika draftolása előtt tettünk egy ajánlatot Kirk Cousins-ért a Skinsnek, de kevesellették a 4. körös cetlit érte, második köröset akartak. Mi meg inkább elhoztuk Jancsikát. Szerintem jobban jártunk így.Csiribanem feltétlen kezdőnek jött volna, de jobb így, nem kérdés 😊 A 'Skins álomvilágban él, 2. körös Kuzinért ??
több mint 12 éve
Nem teljesen erre gondoltam, de ha a képről nem esett le, akkor a kép a rossz. 😊..ma cleveland-i idő járja felénk..peterk2005Jó nektek, nálunk (egy Bakonnyal délebbre) nemigen értük ma el a 10 fokot sem.. (N)Mingo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
..ma cleveland-i idő járja felénk..peterk2005Jó nektek, nálunk (egy Bakonnyal délebbre) nemigen értük ma el a 10 fokot sem.. (N)
több mint 12 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nicsak, ma cleveland-i idő járja felénk. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A pletykák szerint Jancsika draftolása előtt tettünk egy ajánlatot Kirk Cousins-ért a Skinsnek, de kevesellették a 4. körös cetlit érte, második köröset akartak. Mi meg inkább elhoztuk Jancsikát. Szerintem jobban jártunk így.
több mint 12 éve
Egyik kedvenc játékos pipa. Reméltem is, hogy sikerül hosszabbítani még szezon előtt vele. Haden-Gilbert ... aztakurva
több mint 12 éve
Haden, the No. 7 overall pick in the 2010 draft, will receive a $14 million signing bonus; $22 million fully guaranteed at signing; and another $23 million guaranteed for injury, profootballtalk.com reports. The signing bonus, the guarantee and the injury guaranteed all surpass the deal that Richard Sherman recently signed with Seattle.MarioAnaHúazannya. Idén rendesen megnyílt a pénzcsap a cornereknek.... Revis, Talib, DRC, Davis, Sherm és most Haden.
Kíváncsi vagyok néhány év távlatában hogy fog majd ez a sok 10 milla körüli és feletti long term corner contract kinézni. Kinek fogja megérni és ki fogja a fogát szívni.