Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 12 éve
Vokey 309 — LockOut-szökevény
 twitter.com/intent/user?screen_name=MaryKayCabot&tw_p=embeddedtimeline&tw_w=245891999465607168
több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Holmgren a szezon végén visszavonul, Banner lesz a CEO, okt. 25-én áll munkába.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Kedden hivatalosan is Haslam lesz a tulaj. Elég beszédes ez a nagy csend, Holmgren sehol, pedig azt mondta idén többet fog nyilatkozni a médiának. Szvsz már dobozol 😊
Joey Tribbiani
Holmgren cut

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
most sikerült megnézni, szép W !

Weeden megint jól játszott, most a hülye INT is elmaradt, nagyon bíztató. A Philly elleni első fordulós szenvedést azt hiszem nyugodtan elfelejthetjük, az utolsó 5 meccsen a statjai: 117/196, 60% comp., 1401 yard, 280 yds/g, 7 TD, 6 INT. Az INT sok, de korrigálható, a többi teljesen korrekt.

A fal is nagyon jó volt, pedig Pinkston legalább 2 negyedet kihagyott (Greco játszott a helyén). 2 sack a kiváló Bengals DL ellen benne van, de egybk. elég időt adtak Weedsnek és a run blocking is működött. Hardesty hatalmas meglepi, de remélem T-Rich sérülése nem súlyos.

Lehet, h. Gordon személyében végre megtaláltuk a deep threatet ? Ilyen hosszú passzjátékokat utoljára 2007-ben láttam 😊 Folytassa, kérem !

Marecic-et viszont mostmár tényleg cutoljuk, ismét két drop.

A védelem a jobbik arcát mutatta, de a Giants meccset nehéz elfelejteni, meglátjuk hogyan szerepelnek a Colts ellen. A fal közepe brutális lesz ha visszatér Taylor (és Rubin), a pass rush viszont továbbra is hiányzik. Ha nem az első helyen választunk a drafton, akkor DE-t kell húzni. Ja, Joe elit 😉Joey Tribbiani
Mingo v. Montgomery ... bármelyik jöhet 😀

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
grat skacok.
én továbbra se gondolom olyan katasztrofálisnak a helyzetet, jó csapat ez és ki is fog jönni ez középtávon.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
most sikerült megnézni, szép W !

Weeden megint jól játszott, most a hülye INT is elmaradt, nagyon bíztató. A Philly elleni első fordulós szenvedést azt hiszem nyugodtan elfelejthetjük, az utolsó 5 meccsen a statjai: 117/196, 60% comp., 1401 yard, 280 yds/g, 7 TD, 6 INT. Az INT sok, de korrigálható, a többi teljesen korrekt.

A fal is nagyon jó volt, pedig Pinkston legalább 2 negyedet kihagyott (Greco játszott a helyén). 2 sack a kiváló Bengals DL ellen benne van, de egybk. elég időt adtak Weedsnek és a run blocking is működött. Hardesty hatalmas meglepi, de remélem T-Rich sérülése nem súlyos.

Lehet, h. Gordon személyében végre megtaláltuk a deep threatet ? Ilyen hosszú passzjátékokat utoljára 2007-ben láttam 😊 Folytassa, kérem !

Marecic-et viszont mostmár tényleg cutoljuk, ismét két drop.

A védelem a jobbik arcát mutatta, de a Giants meccset nehéz elfelejteni, meglátjuk hogyan szerepelnek a Colts ellen. A fal közepe brutális lesz ha visszatér Taylor (és Rubin), a pass rush viszont továbbra is hiányzik. Ha nem az első helyen választunk a drafton, akkor DE-t kell húzni. Ja, Joe elit 😉

több mint 12 éve
Ezt majd vissza kell nézni nyugodt körülmények között, mert egyelőre csak zsibbadok így a meccs után.. de a második felében legalább odab@sztunk, tényleg jó volt látni a srácokban a szikrát! FuckYeahh!!
több mint 12 éve
Norwood IR-n ?? Anno örültem Shurmurnak...amolyan underdogként tekintettem rá,de most megint csak örülnék az Új HC-nak és Holmgren távozásának...AHogy Joey mondta ő örült Holmgrennek én nem ...sose volt szimpatikus.Mindenesetre remélem,hogy a jövőben végre minden helyre jön. Marrone kétlem,hogy eljönne és Stoopsnak is örülnék...igazából mind1 csak valaki szedje össze a csapatotDrip
hát ez a Norwood IR elég meglepő, Josh Coopertől nem várok sokat, a beszámolók alapján nagyon rossz volt a TC-ben.

Kedden hivatalosan is Haslam lesz a tulaj. Elég beszédes ez a nagy csend, Holmgren sehol, pedig azt mondta idén többet fog nyilatkozni a médiának. Szvsz már dobozol 😊

több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Norwood IR-n ?? Anno örültem Shurmurnak...amolyan underdogként tekintettem rá,de most megint csak örülnék az Új HC-nak és Holmgren távozásának...AHogy Joey mondta ő örült Holmgrennek én nem ...sose volt szimpatikus.Mindenesetre remélem,hogy a jövőben végre minden helyre jön. Marrone kétlem,hogy eljönne és Stoopsnak is örülnék...igazából mind1 csak valaki szedje össze a csapatot

több mint 12 éve
WR Josh Cooper (Weeden's second-leading receiver at Oklahoma State) off practice squad, WR Jordan Norwood to injured reserve..
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Bob Stoops?jjncaa
Látszik, hogy a Big12 van leginkább látókörömön kívül hétről-hétre, rá nem is gondoltam, de papíron jól néz ki. Esetleg lehetne nyitni egy topikot a témának az NFL általános részben, hogy kiből lesz NFL HC 2013-ban?DoM
na ő papíron tényleg jó. Mozdítható ?Joey Tribbiani
mintha kezdene leáldozni a csillaga az Oklahománál, ha "feljebb" akar lépni, akkor számára most jött el a tökéletes alkalom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bob Stoops?jjncaa
Látszik, hogy a Big12 van leginkább látókörömön kívül hétről-hétre, rá nem is gondoltam, de papíron jól néz ki. Esetleg lehetne nyitni egy topikot a témának az NFL általános részben, hogy kiből lesz NFL HC 2013-ban?DoM
na ő papíron tényleg jó. Mozdítható ?

több mint 12 éve
Bob Stoops?jjncaa
Nyugodtan 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ezt most találtam, Dan Quinn nevét még tényleg érdemes bedobni a közösbe
 www.nfl.com/news/story/09000d5d823bfbe4/printable/stoops-pelini-among-college-coaches-with-nfl-potential

---
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Bob Stoops?jjncaa
Látszik, hogy a Big12 van leginkább látókörömön kívül hétről-hétre, rá nem is gondoltam, de papíron jól néz ki. Esetleg lehetne nyitni egy topikot a témának az NFL általános részben, hogy kiből lesz NFL HC 2013-ban?
több mint 12 éve
Kelly még sosem dolgozott az NFL-ben, szerintem is nagyon rizikós. Butch Davis azért volt DL-coach és def. coord ('Boys) mielőtt idejött, Carroll HC... gyorsan bepötyögtem, Schiano is lehúzott 3 évet a Bearsnél, mint def. assistant és db coach.Joey Tribbiani
Az NFL tapasztalatot nem tartanám kizáró tényező, ha helyette van NCAA HC-ként eltöltött komolyabb időszak. Chip Kellyvel szerintem az a buktató HC-ként, hogy az tényleg dupla vagy semmi. Ha bejön minden király, ha nem, két év és mindent elölről kell kezdeni.

JJ: Pelini. 😊 Mindig szimpatizálok a toporzékoló edzőkkel, de ő már lehet tényleg túlzás. North Caroline State-nél ha nagyon kiszalad az év, még O'Briennek is eszébe juthat, hogy ide nekem az NFL-t is pályafutásom lezárására a Wolfpacknél többet már nem érhetek el.DoM
Bob Stoops?

---
több mint 12 éve
Kelly még sosem dolgozott az NFL-ben, szerintem is nagyon rizikós. Butch Davis azért volt DL-coach és def. coord ('Boys) mielőtt idejött, Carroll HC... gyorsan bepötyögtem, Schiano is lehúzott 3 évet a Bearsnél, mint def. assistant és db coach.Joey Tribbiani
Az NFL tapasztalatot nem tartanám kizáró tényező, ha helyette van NCAA HC-ként eltöltött komolyabb időszak. Chip Kellyvel szerintem az a buktató HC-ként, hogy az tényleg dupla vagy semmi. Ha bejön minden király, ha nem, két év és mindent elölről kell kezdeni.

JJ: Pelini. 😊 Mindig szimpatizálok a toporzékoló edzőkkel, de ő már lehet tényleg túlzás. North Caroline State-nél ha nagyon kiszalad az év, még O'Briennek is eszébe juthat, hogy ide nekem az NFL-t is pályafutásom lezárására a Wolfpacknél többet már nem érhetek el.
több mint 12 éve
Az NCAA vonalnak én is örülnék, de nem tudom ki lehet esélyes.
Joey Tribbiani
Múltkor nézegettem, hátha lesz valami isteni sugallat, de túl sok edzőn nem akadt meg a szemem.
Doug Marrone nem tudom eljönne-e a Syracuse-tól (Paytonnak volt OC-je a Saintsnél korábban). Nála jobb első blikkre nem akadt. 😉DoM
Bo Pelini esetleg, bár ő sem egy "up-and-coming" edző jelenleg

---
több mint 12 éve
Hadennek letelt a 4, nem!?!Vokey
ja, játszik vasárnap.

több mint 12 éve
Joey Tribbiani
Múltkor nézegettem, hátha lesz valami isteni sugallat, de túl sok edzőn nem akadt meg a szemem.
Doug Marrone nem tudom eljönne-e a Syracuse-tól (Paytonnak volt OC-je a Saintsnél korábban). Nála jobb első blikkre nem akadt. 😉DoM
Szezon végén esetleg Chip Kelly? Ha megnyernénk a BCS championshipet, szerintem már biztos, hogy menne az NFL-be idén.Schleck
Kelly még sosem dolgozott az NFL-ben, szerintem is nagyon rizikós. Butch Davis azért volt DL-coach és def. coord ('Boys) mielőtt idejött, Carroll HC... gyorsan bepötyögtem, Schiano is lehúzott 3 évet a Bearsnél, mint def. assistant és db coach.

Nem tudom megnéztétek-e a Football Life: Browns '95 filmet, nagyon komoly staffot hozott össze Belichick. Saban, Ferentz ... mondjuk ők biztosan maradnak az NCAA-ben. Btw, akkoriban a csapatnál dolgozott Schwartz, Pioli, Dimitroff, Mangini, Phil Savage, Kokinis és Tannenbaum is.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Szezon végén esetleg Chip Kelly? Ha megnyernénk a BCS championshipet, szerintem már biztos, hogy menne az NFL-be idén.Schleck
Szerintem egy tulaj sem fogja bevállalni. Főedzőnek semmiképpen. OC-ként már könnyebben kaphat állást, akár elsőéves HC mellett, mert ha besül a rendszer, elég őt kirúgni és nem dől össze a teljes kártyavár.DoM
Hát elvileg a Bucs tavaly konkrét HC ajánlatot adott neki, csak elutasította még:  latimesblogs.latimes.com/sports_blog/2012/01/chip-kelly-turns-down-tampa-bay-buccaneers-coaching-job.html

több mint 12 éve
Szerintem egy tulaj sem fogja bevállalni. Főedzőnek semmiképpen. OC-ként már könnyebben kaphat állást, akár elsőéves HC mellett, mert ha besül a rendszer, elég őt kirúgni és nem dől össze a teljes kártyavár.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Joey Tribbiani
Szezon végén esetleg Chip Kelly? Ha megnyernénk a BCS championshipet, szerintem már biztos, hogy menne az NFL-be idén.

több mint 12 éve
Joey Tribbiani
Doug Marrone nem tudom eljönne-e a Syracuse-tól (Paytonnak volt OC-je a Saintsnél korábban). Nála jobb első blikkre nem akadt. 😉
több mint 12 éve
Hadennek letelt a 4, nem!?!