Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 12 éve
😂 , beszarás, weeden pffpeachmegmondtam vagy megmondtam? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=ijvsEFw-KSg
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
megjegyxzem, hogy tannehill kiválasztása ellen vagyok még mindig / és voltam - főleg az első körben! 😊egyébként 15 évig nem lesz nálunk ha szar. henne is 4 évig rappelt nálunk. kb ennyi lehet majd tannehillnek is ha nem mutat valami jót.
több mint 12 éve
Nem értem én ezt a nagy lolozást. Weeden ha 25 alatt lenne top15-ös kaliber lenne. Egyetlen negatívuma a kora, merthogy 29 lesz idén. De és akkor? Ettől még ő jó játékos, hamar bevethető, és így is lehet még 5-6 jó éve bőven. Ezért meg ne érné meg egy első kör? Nem csak az az első körös kaliber aki aztán 15 évre megold mindent. Ezeket top5-15 kalibernek hívják. Ha Weeden valóban olyan tehetséges amennyire tartják, akkor ez az első kör simán megérte, mivel 5-6 évre lesz egy jó QB-ja a csapatnak. Meg hát ki tudja, Favre, Testaverde, is mennyi ideig nyomták, meg hát PM, TB, DB sem fiatalok, mégis bennük lehet még jópár jó év.Én teljesen egyetértek a Browns pick-el. Ha őket nem zavarja, hogy max olyan 8 évet várhatnak tőle, akkor tehetség alapján teljesen jó pick. Én biztos is voltam benne, hogy be fogják húzni 1-ben vagy nagyon max 2. elején, mert tudom, hogy nem mindenki van úgy vele, hogy ha nem várhatok tőle 15 évet, akkor nem húzom korán. Arról nem is beszélve, hogy inkább egy jó Weeden 5 évig, mint egy szar Tannehill 15-ig. 😊
több mint 12 éve
első helyen van nálam - és azthisem több ember szemében is - a clevaland e furcsa választás miatt. egy kis idézet a prospect ismertetőből:
"Ha egy 28 éves játékost választasz ki a 3-4. kör előtt, akkor biztosnak kell lenned benne, hogy kezdő kaliberű, azonnal bevethető játékos.... Egyértelműen bír kezdő potenciállal, de már 30 is elmúlik mire komoly faktorrá tudna válni."
személy szerint ha fiatal lenne, sem húztam volna irányítót (a miami esetében sem), mert más fontosabb poszt is van jelenleg. mccoy még ad kapjon egy évet jobb játékosokkal. például egy falemberrel vagy egy elkapóval (nem tudom milyen szinten álltok ezen a posztokon, szóval látatlanba írtam).
pláne, ha van két elő körösöd az nagy arany.
több mint 12 éve
😂 , beszarás, weeden pff
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ez igazi tömény lúzerség volt megint.....Weeden...pfff....Rich-et behúzzák 3-ra....aztán amikor De Castro és Reiff még benn van (akik segíthetnének stabilizálni a futójátékot egy ilyen csoportban), reachelnek egy ilyet....37-re is benn lett volna Weeden....más kérdés, h akkor sem húztam volna....ennek a picknek kb. semmi értelme.....ha McCoy kuka, akkor Weeden lesz majd a megoldás? Rendes kölök, de 29 éves újonc....főleg ezen a poszton....
Nem gondoltam volna, h ilyet mondok, de akkor már inkább Tannehill....
GM Tom Heckert expects No. 22 pick Brandon Weeden to "eventually" be the Browns' starting quarterback.
Totál röhej az egész....ebben a csoportban ilyen viccekkel előállni...nagyon szomorú vagyok.....
1/22-vel nem olyan játékost kell húzni (főleg QB-poszton nem hozok ilyet első körben), akinek max 4-5 jó éve lehet....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Terry Pluto nagyon ráérzett a dologra pár napja. http://www.cleveland.com/pluto/blog/index.ssf/2012/04/trent_richardson_and_brandon_w.html"What if Weeden can give the Browns only four solid years?
The most recent Browns quarterback to have four good years is Bernie Kosar, whose final Browns season was 1993."
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
tehát Weeden. Lehet korai és a második körös pickkel is behúzhattuk volna, de sok jó WR, T maradt. Igen, 29 éves lesz októberben, de ha 5-6 jó szezont fut, akkor kit érdekel ? Nem gondoltam volna, h. őt választjuk, egyértelműen all in ment a FO Richardsonnal és Weedennel.
több mint 12 éve
😮
több mint 12 éve
na, Reiff, Glenn még elérhető, gyerünk.
több mint 12 éve
No, legalább nem Blackmon. Nem örülök, de ez van. Welcome, T-Rich !
több mint 12 éve
😕 The Browns gave up a fourth, fifth and seventh-round pick to acquire the Vikings' pick. Those are believed to be the 118th, 139th and 211th picks.
Van bőven pick, ennyi belefér, de Richardson 😕
több mint 12 éve
ennél előbb már nem mehetnek mint ahol vagytok, csak ha a Colts és Redskins megőrült
több mint 12 éve
De kiért és kitől félnek h bejön eléjük?FarkyBucstól Richardsonért
több mint 12 éve
De kiért és kitől félnek h bejön eléjük?közben meg is van a válasz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Jay Glazer: I'm hearing we have our first trade; Cleveland moving up from #4 to #3 w Minnesota. Giving up 3 picks to move into the 3rd spot.vassadi2 első körös?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Attól tartottak, hogy a Bucs felmegy eléjük, úgyhogy ebből valószínűleg Richardson lesz.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Jay Glazer: I'm hearing we have our first trade; Cleveland moving up from #4 to #3 w Minnesota. Giving up 3 picks to move into the 3rd spot.
több mint 12 éve
Pead menjen ki előbb!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
első és utolsó mock 😊 ez Tannehill-mentes verzió, de Claiborne mellett ő a másik játékos, akinek örülnék. Hiába van nagy esély Richardsonra, nem tudok megbarátkozni az 1/4-es RB-pickkel. Blackmon az elején favorit volt, de minél több elemzést olvasok róla, annál inkább úgy érzem passzolni kéne.1/4: Morris Claiborne, CB, LSU. Két elit corner, Patterson maradhatna nickelben, Sheldon mehetne safetynek. 60%-ban 3 CB-vel játszottunk tavaly, szvsz nem akkora luxus a draftolása. Főleg amennyire passz-orientált az NFL.
1/22: Stephen Hill, WR, Georgia Tech. Floyd lenne a legjobb, de ő szinte kizárt, h. elérhető legyen itt. Hill-ből igazi deep threat lehet, a mérete és sebessége megvan. Route-ot nem tud futni, de Robo meg állítólag pont abban volt jó, az eredményt mindenki ismeri...
2/37: Bobbie Massie, OT, Ole Miss. RT volt a Rebelsben, RT lesz itt is. Azonnal bevethető, ilyen játékos kell nekünk.
3/67: Sean Spence, OLB, Miami. Fujita eltiltásáról semmi hír, de mindenképp kell egy LB. Spence harcolhat Maiava-val a weak side posztért, legrosszabb esetben pedig megbízható backup.
4/100: Isaiah Pead, RB, Cincinnati. Undersized, viszont jó elkapó és visszahordásoknál is használható. Szvsz idén a Hardesty-B. Jackson páros megkapja a lehetőséget, Pead jó 3. számú RB lehet.
4/118: Marvin Jones, WR, Cal. 3. számú opció Hill és Little mögött.
5/139: Derek Wolfe, DT, Cincinnati. Még egy Bearcats játékos, ahogy Bear is írta, kell egy pass rush-ban is veszélyes DT.
5/160: Lucas Nix, OG, Pitt. Játszott guardot és tacklet is, backupnak jó lehet.
6/204: Aaron Henry, S, Wisconsin. Bár elég gyenge az idei safety class, azért egyet behúzunk Adams távozása miatt. Spec. teamben is használható.
6/205: Emmanuel Acho, LB, Texas. Backupnak és spec. teambe.
7/211: Keshawn Martin, WR, Michigan State. Állítólag volt vele meeting, slotba elférhet.
7/245: Will Blackwell, OG, LSU. Még egy falember, a Senior Bowl-on beszéltünk vele.
7/247: Armond Armstead, DE, USC. Végre egy DE, workouton volt.
Trade biztosan lesz, nem kizárt, h. megpróbálunk visszamászni az első kör végére. A két 4. körös pickkel is lehet játszani.
több mint 12 éve
Már csak 1 nap és itt a draft, a legtöbb „insider” szerint Richardson-t választjuk. Szerintem is ő a legesélyesebb. Elit futó, AP óta a legtehetségesebb prospect. Csak egy évet volt kezdő a Crimson Tide-ban, így absz. nincs „elhasználva”. Igazi three-down back, a kezei is jók, ami nálunk különösen fontos lehet. Holmgrennek Seattleben ott volt Alexander, Shurmurnak Phillyben Westbrook, majd Szentlajosban SJ, itt egyelőre nincs ilyen szintű RB. Végre lenne egy igazi playmaker/gamechanger a csapatban.
Ami ellene szól: Hardesty két éve érkezett a második körben, ráadásul feltradeltünk érte. Úgy tűnik porcelán, de eddig nem volt sok lehetősége bizonyítani. Heckert draftolta, kérdés mennyire ragaszkodik hozzá; ha McCoy megérdemel még egy esélyt, akkor Montario is. Itt van Brandon Jackson is, aki teljes egészében kihagyta a tavalyi szezont lábujj-sérülés miatt. 2010-ben viszont 703 futott ill. 342 elkapott yarddal zárta az évet a GB-ben és még mindig csak 26 éves.
Nem szokás 4. helyen futót választani, a Packers a B. Jackson (2/63) – Starks (6/193), a Giants a Bradshaw (7/250) – Jacobs (4/110) duóval nyert Super Bowl-t. 29-30 évesen drasztikusan visszaesik a teljesítményük. AP-vel a Vikes ötből kétszer, Jacksonnal a Rams nyolcból egyszer jutott playoffba.
Richardson-t szorosan követi Claiborne. Ha őt választjuk, 1-2 éven belül miénk lehet a legjobb secondary az egész ligában. Sheldon mehetne safety-nek, két legyet egy csapásra.
Heckert két érdekes kijelentést tett. Szerinte három átlagon felüli CB kell a mai NFL-ben, ill. az idei defensive back class nem a legerősebb, alig van kiemelkedő prospect. Mindkettő arra utal, h. nem zárkózik el a CB-drafttól, annak ellenére, h. az offense sokkal inkább erősítésre szorul. Azonban ott a másik első körös, ill. a korai második körös pick, vagyis maradna muníció a támadóegység megerősítésére. De nem luxus-e két elit CB, miközben nincs QB/WR/RB/RT/LB etc. ? Mi lesz pár év múlva, amikor Joe és Mo (or MoJoe ) is 10+ milkás szerződést akar ? Sorozatban a harmadik év lenne, amikor védőjátékost választunk az első körben…
Blackmon szvsz legjobb esetben harmadik helyen van a draft boardon. Nagyon kellene egy klasszis elkapó, a Massa-Robo projekt totál bukó, Little pedig inkább második számú WR. Azonban Justin nem AJ Green-szintű tehetség, kicsit alacsony és lassú, pár elemző szerint nem igazi ’vertical threat’. A WR-class elég erős idén, később is lehet használható játékost találni.
Végül Tannehill. QB kell, ez nem kérdés. Jó felépítésű, atletikus irányító, aki ráadásul ismeri a west coast offense-t. Azonban mindössze 19 meccsen kezdett, 1/4-re mindenképp reach. Viszont manapság nem lehet irányítót value-need alapon választani, max. hatalmas szerencsével. Brent Sobieski, az Orange and Brown report draftguruja tökéletesen összefoglalta a Tanny-kérdést: „I'm fine if Tannehill is the pick too.. It shows a legitimate commitment to the position by the FO. I'm just not necessarily sold on him as a player. Those are two different things.”
Ha a trió úgy ítéli meg, h. Ryan franchise QB lehet, akkor húzzuk be, ne várjunk még egy évet.
Kalil szvsz esélytelen, ha elérhető akkor vagy letrade, v. passz.
több mint 12 éve
Ulpi a Chiefs topikban írt egy érdekes trade-lehetőséget. Ha Kalil elérhető 1/4-re, a Kansas feljönne egy 2. körösért. Persze tippmix az egész, de egy hasonló csere szvsz nagyon jó lenne. 11. helyen jöhetne Tannehill ha elérhető, Floyd, Reiff, esetleg Gilmore.
több mint 12 éve
érdekes Heckert-interjú. "We'll get one of our top two guys' at No. 4". Richardson v. Blackmon ? Vagy Claiborne ? Esetleg Tanny ? http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2012/04/cleveland_browns_gm_tom_hecker_14.html
Letrade sztem nem lesz, max. ha Kalil csúszik.
több mint 12 éve
megvan közben a schedule is, szerencsére csak egy prime time meccs lesz. Megint otthon kezdünk és ismét a Steelers az utolsó ellenfél.Sun., Sept. 9: PHILADELPHIA EAGLES, 1 p.m., FOX
Sun., Sept. 16: at Cincinnati Bengals, 1 p.m., CBS
Sun., Sept. 23: BUFFALO BILLS, 1 p.m., CBS
Thur., Sept. 27: at Baltimore Ravens, 8:20 p.m., NFL NETWORK
Sun., Oct. 7: at New York Giants, 1 p.m., CBS
Sun., Oct. 14: CINCINNATI BENGALS, 1 p.m., CBS
Sun., Oct. 21: at Indianapolis Colts, 1 p.m., CBS
Sun., Oct. 28: SAN DIEGO CHARGERS, 1 p.m., CBS
Sun., Nov. 4: BALTIMORE RAVENS, 1 p.m., CBS
Sun., Nov. 11: BYE WEEK
Sun., Nov. 18: at Dallas Cowboys#, 1 p.m., CBS
Sun., Nov. 25: PITTSBURGH STEELERS#, 1 p.m., CBS
Sun., Dec. 2: at Oakland Raiders#, 4:15 p.m., CBS
Sun., Dec. 9: KANSAS CITY CHIEFS#, 1 p.m., CBS
Sun., Dec. 16: WASHINGTON REDSKINS#, 1 p.m., FOX
Sun., Dec. 23: at Denver Broncos#, 4:05 p.m., CBS
Sun., Dec. 30: at Pittsburgh Steelers#, 1 p.m., CBS
több mint 12 éve
Vallosról mit lehet tudni?Azon kívül,hogy a filibe igazoltJanekhát, nem sokat. "Camp body", ahogy mondani szokták 😊