Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
igen, ezért gyártja Spencer a statokat szép serényen...
slowmotion
Mert Ware-t valszeg veszélyesebbnek tartják, az ő statján látszik, hogy fogva van rendesen, de adjuk hálát, hogy van egy Szpenszink!Wong
igen, de a megállapítás úgy fogalmazott, hogy Ware-en kívül nincs más, akit duplázni kellene.
több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
slowmotion
Mert Ware-t valszeg veszélyesebbnek tartják, az ő statján látszik, hogy fogva van rendesen, de adjuk hálát, hogy van egy Szpenszink!
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
(lee->carter)Tehenész
Mr AllPro és Mr ProBowl?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
nézegettem a schedule-t,és jelenleg azon se lepődnék meg ha skins vinné a csoportot..
úgy érzem nekünk bengals ellen lesz a sorsdöntő meccs,ami nem lehetetlen,ha még valahonnan meríteni tudna a defense..esetleg valaki tudja h ratliff játszani fog e?Tehenész
Idén kevesebb gond volt a D-vel mint az O-val (a rengeteg sérülés ellenére-ami egy kisebb fajta csoda) kivételt képez az utolsó Phili elleni meccs, ahol az O most jobban dolgozott. Akkor van esélyünk bár mire is ha végre mindkettőnek menne a játék! (kb.mint a Giants elleni első meccsen)Wong
Defensel lényegében nem is volt addig nagyobb gond,amíg el nem kezdődött ez a sérülés hullám,amit egy ideig még tudtunk pótolni(lee->carter) de lassan elfogynak már a használható játékosok.
philly meccsen láttam előszőr talán,hogy kezd összeomlani a sérülésekbe a D,ami nem meglepő 4-5 kezdő játékos maradt a defensbe,így is csoda,hogy eddig bírták.
Erre értettem,hogy valahonnan jó lenne ha erőt merítenének,egy két extra teljesítmény.
Ware kicsit eltűnt mostanába,de ezt betudom annak,hogy sokszor dupláznak rajta,mivel tudják,hogy a többi Dline ember nem fog sok gondot okozni 1-1ben sem.Tehenész
Teljesen egyet kell, hogy értsek. Ware-en pedig tényleg csak duplát látni, de a jelenlegi D-ből nem sok olyan van akit rajta kívül duplázni kellene... 😕Wong

Ratliff? szerintem amúgy jól járna, ha egy 4-3-as védelembe menne el, az ő méretével az sokkal jobban fekszik neki szerintem, mint a 3-4.
csak ne az NFC-be menjen, de legalábbis ne az East-be, már a tököm kivan attól, hogy Canty meg Bowen mindig ellenünk akarja megmutatni.
ja, és nem menjen Seattle-be se, még a végén tényleg gyilkos lesz az a védelem...
több mint 13 éve
nézegettem a schedule-t,és jelenleg azon se lepődnék meg ha skins vinné a csoportot..
úgy érzem nekünk bengals ellen lesz a sorsdöntő meccs,ami nem lehetetlen,ha még valahonnan meríteni tudna a defense..esetleg valaki tudja h ratliff játszani fog e?Tehenész
Idén kevesebb gond volt a D-vel mint az O-val (a rengeteg sérülés ellenére-ami egy kisebb fajta csoda) kivételt képez az utolsó Phili elleni meccs, ahol az O most jobban dolgozott. Akkor van esélyünk bár mire is ha végre mindkettőnek menne a játék! (kb.mint a Giants elleni első meccsen)Wong
Defensel lényegében nem is volt addig nagyobb gond,amíg el nem kezdődött ez a sérülés hullám,amit egy ideig még tudtunk pótolni(lee->carter) de lassan elfogynak már a használható játékosok.
philly meccsen láttam előszőr talán,hogy kezd összeomlani a sérülésekbe a D,ami nem meglepő 4-5 kezdő játékos maradt a defensbe,így is csoda,hogy eddig bírták.
Erre értettem,hogy valahonnan jó lenne ha erőt merítenének,egy két extra teljesítmény.
Ware kicsit eltűnt mostanába,de ezt betudom annak,hogy sokszor dupláznak rajta,mivel tudják,hogy a többi Dline ember nem fog sok gondot okozni 1-1ben sem.Tehenész
Teljesen egyet kell, hogy értsek. Ware-en pedig tényleg csak duplát látni, de a jelenlegi D-ből nem sok olyan van akit rajta kívül duplázni kellene... 😕
több mint 13 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Ware kicsit eltűnt mostanába,de ezt betudom annak,hogy sokszor dupláznak rajta,mivel tudják,hogy a többi Dline ember nem fog sok gondot okozni 1-1ben sem.
több mint 13 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
A Connor Sims ILB tandem max jo draftpozit tud biztosítani. Innentől csak pont háborúban tudunk meccset nyerni, ahhoz meg az O-line kevés.
több mint 13 éve
Idén kevesebb gond volt a D-vel mint az O-val (a rengeteg sérülés ellenére-ami egy kisebb fajta csoda) kivételt képez az utolsó Phili elleni meccs, ahol az O most jobban dolgozott. Akkor van esélyünk bár mire is ha végre mindkettőnek menne a játék! (kb.mint a Giants elleni első meccsen)
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Amugy Ratlif injury prone évével én még inkább ellene vagyok annak hogy S vagy akármilyen secondary playert húzunk az első(kettőnél hamarabbi) D pickkel.Jaynek ez a hatodik éve és cáfoljon rám a következő 2-3 évben,de egyértelműen mutatkoznak rajta a komoly elhasználódás jelei.Nem tudom idén talán játszott eddig 5 meccset?Ugye már valamelyik preseason meccsen megsérült és ha jól emlékszem tavaly is voltak hiányzásai.Fura ezt kimondani a D line gyakorlatilag legkönnyebb emberéről,de nélküle meg kb lepkefing ez a védőfal.Igen vannak ígéretes fiataljaink,de ez vagy bejön már jövőre vagy nem,és ha a Romo,Witten,Ware stb féle kárpittal akarunk még valami komolyat,nem nagyon van már időnk.Én jövőre biztosan a Dlineba húznék valakit az első védős választásomnál.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
esetleg valaki tudja h ratliff játszani fog e?Tehenész
Egyelőre úgy néz ki nem lesz, de vasárnapig még sok minden történhet.gorbel
Ma is csak rehabozott.
több mint 13 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
esetleg valaki tudja h ratliff játszani fog e?Tehenész
Egyelőre úgy néz ki nem lesz, de vasárnapig még sok minden történhet.
több mint 13 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
úgy érzem nekünk bengals ellen lesz a sorsdöntő meccs,ami nem lehetetlen,ha még valahonnan meríteni tudna a defense..esetleg valaki tudja h ratliff játszani fog e?
több mint 13 éve
Lehet nem figyeltem és írta már valaki, de leszerződtettük Darrion Weems OT-t a Broncos gyakorlócsapatából. Rookie, 3 meccset játszott náluk az előszezonban LT-ként. Parnellhez hasonlítják, jó hosszú kezei vannak, de állítólag még nem elég erős.
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nálam is simán Harris és Beasley a 3 és 4. számú. kb. egyenlő labdát adnék kettőjüknek, nekem mind2 szimpatikus játszanak minél többet.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Csak én szeretném, hogy Harris legyen a 3. számú WR?😊 Ogli szerintem a semminek is kevés.. Nulla krisz0621
Harris és Beasley eddig kb ugyan akkora esélyt kaptak, és nem sokban tér el a teljesítményük a másikétól.Ogi nem meggyőző ez tény, megérne egy próbát, és sztem (is) Harris.
több mint 13 éve
Csak én szeretném, hogy Harris legyen a 3. számú WR?😊 Ogli szerintem a semminek is kevés.. Nulla krisz0621
Jeeee! De, abszolút, Ogi egy szar. Ezen nincs mit finomítani. Nálam Beasley is előtte van a rangsorban (bár szegény srác amilyen felépítése van... egyszer fog nekimenni egy Willis erejű forma és szerintem ott a vége fuss el véle...Bár Welker is él még, szóval ki tudja).
több mint 13 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Csak én szeretném, hogy Harris legyen a 3. számú WR?😊 Ogli szerintem a semminek is kevés.. Nulla
több mint 13 éve
Én bízom benne, hogy Brent fejlődése nem áll meg, és jövőre számíthatunk rá, mint kezdő NT. Akkor a első körös DT draftot is elfelejthetjük.
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Costa is egy szerencsétlen, ha így folytatja center se árt a drafton majd, ha nem kéne egy jó pass rusher kb. csak az O falba húznék 1-3. körben...

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Costa IRWirtschaftsteil
Szerintem innentől legyen ez a beceneve!gorbel
Komposzt Costa?

Bassz, inkább egy pofon Chuck Norristól, mint Murraytől! Milyen keze van már?!
 prod.static.cowboys.clubs.nfl.com//assets/images/imported/DAL/photos/clubimages/2012/12-December/Murray_120512_762.jpggyeek
csúnya és eres. remélem, nem valami vérkeringési probléma. a lábával már így is épp elég baj volt.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Costa IRWirtschaftsteil
Szerintem innentől legyen ez a beceneve!gorbel
Komposzt Costa?

Bassz, inkább egy pofon Chuck Norristól, mint Murraytől! Milyen keze van már?!
 prod.static.cowboys.clubs.nfl.com//assets/images/imported/DAL/photos/clubimages/2012/12-December/Murray_120512_762.jpg

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Costa IRWirtschaftsteil
Szerintem innentől legyen ez a beceneve!
több mint 13 éve
Costa IR
több mint 13 éve
A Skins szerintem már idén is nagyon veszélyes,hosszútávon még ijesztőbbek lehetnek,Janek
A következő években még nagyobb riválisaink lehetnek mint eddig valaha is voltak. RG III. kurva jó. Ez van. Benne csakis az előre való fejlődést látom, ellentétben az elmúlt évekbeli elit QB-kel szemben (Newton, Gabbert ...) (ugye most látjuk, hogy Kaepernick volt a tavalyi kakukktojás) Nagyon kell, hogy összeszedjük magunkat, mert az óriások után már kemény dió a Skins is. Meglátásom viszont az, hogy ha ezt a csoportot sikerülne "kényelmesen" megnyerni, azaz nem a matek meg az utolsó meccs, vagy a szerencse, hogy ki mit játszik a másik ellen a csoportban akkor a rájátszást már kevesebb meglepetésre számíthatnánk... De ez még -nagyon- a jövő titka!Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Te meg így voltál annak idején Newmannel,szerencsétlen csinálhatott akármit sose állt meg előtted 😛 Cowboykarcsi
Kivéve a 2009es szezont, akkor hozta amit elvártam egy "elit" (és elit módon fizetett) cornertől. 😊gyeek
most meg azért kezd belejönni. pont ugyanaz a szitu, mint az igazi Roy-nál, innen elküldik, mennek Cincinnati-be, megállják a helyüket. rewind, stop, play, stop, rewind, stop, play...
mondjuk azt meg kell említeni, hogy mind Roy, mind Terence igazából Zim embere volt, és az ő rendszerében valahogy tudtak is játszani, itt Dallasban is, és pár évvel később ott fenn Ohióban is.