Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Azért ez ennél súlyosabbnak tűnik. Állítólag fegyverrel hadonászott a vita hevében.Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Hát még csak most gyönnek a részletek, melyekben lakozik az ördög ugyi.
gyeek
Eddig,
Leparkolt, belefutott egy tailgate-páréba s kereste merrre van az ünnepi meccs meg a tüzijáték, onnantól összeszotyódtak az események, szerintem ügyvédesdi lesz az, a hivatalos közlemény is azt várja. Persze azér nem egyszerű ijen streetfightering kérdésbe, mer alapesetben aszongya a csokesz, hogy noname afroamerikáner, itt meg, hogy pörzse a Dellás hátvéd vót, ő csinálta az egészet.
Utyhoty várjuk mi leszen...
sutianap
több mint 8 éve
Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Hát még csak most gyönnek a részletek, melyekben lakozik az ördög ugyi.
gyeek
Eddig,
Leparkolt, belefutott egy tailgate-páréba s kereste merrre van az ünnepi meccs meg a tüzijáték, onnantól összeszotyódtak az események, szerintem ügyvédesdi lesz az, a hivatalos közlemény is azt várja. Persze azér nem egyszerű ijen streetfightering kérdésbe, mer alapesetben aszongya a csokesz, hogy noname afroamerikáner, itt meg, hogy pörzse a Dellás hátvéd vót, ő csinálta az egészet.
Utyhoty várjuk mi leszen...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
A kis agytröszt. Tudjátok, aki hülye....Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Valószínű. Kár érte.
gyeek
100yard
Ez a Prescott-os ügy mi, nem vágom?
Milyen machine?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Valószínű. Kár érte.
gyeek
több mint 8 éve
Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Zeke egy esztendeje tartó DV ügyével kapcsolatban beugrott Adam Schefter, az NFL star-insidere, hogy jégágyúként oszlassa el a nyomozás kimenetelével kapcsolatos kérdéseket és ezzel sikerült sommáznia a szituációt:Nothing may well happen there, but something could happen there. We just don’t know right now. It’s just sort of out there.Adam SchefterVagy-vagy. Köszönjök! 😛
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Ez az a RileyEz aza Riley aki régebben a Skins LB sorában volt? Vagy csak névrokon.Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀a harmadik körös játékosoknak tart általában a legtovább a szerződés aláírása (nem számítva ugye Bosa-t LOL) mert ott van a legnagyobb játéktér a garantált fizuval a CBA szerint.
Lewis is aláírt ezek szerint rendeződött az ügye.
Blevi
ami Orr-t illeti, nem véletlen, hogy nem íírt alá sehová eddig. a Ravens stábja anno megállapította, hogy nem alkalmas a játékra ezzel a nyakkal. benne van a pakliban ilyen sérüléseknél, hogy teljesen lebénul nyaktól lefelé, és ez egy olyan kockázat, amit egyik szervezet sem szívesen vállal fel.
érdeklődés persze van, most a Lions-nál éppen, utána a Jets-hez megy meg állnak sorban még páran
nfltraderumors.co/free-agent-lb-zachary-orr-5-visits-lined-contacted-15-teams/
ha valakit, akkor én inkább Perry Riley-t nézném meg, nem tudom mi ez a huzavona a Raiders részéről vele.
rva
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Ez aza Riley aki régebben a Skins LB sorában volt? Vagy csak névrokon.Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀a harmadik körös játékosoknak tart általában a legtovább a szerződés aláírása (nem számítva ugye Bosa-t LOL) mert ott van a legnagyobb játéktér a garantált fizuval a CBA szerint.
Blevi
ami Orr-t illeti, nem véletlen, hogy nem íírt alá sehová eddig. a Ravens stábja anno megállapította, hogy nem alkalmas a játékra ezzel a nyakkal. benne van a pakliban ilyen sérüléseknél, hogy teljesen lebénul nyaktól lefelé, és ez egy olyan kockázat, amit egyik szervezet sem szívesen vállal fel.
érdeklődés persze van, most a Lions-nál éppen, utána a Jets-hez megy meg állnak sorban még páran
ha valakit, akkor én inkább Perry Riley-t nézném meg, nem tudom mi ez a huzavona a Raiders részéről vele.
rva
több mint 8 éve
Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀a harmadik körös játékosoknak tart általában a legtovább a szerződés aláírása (nem számítva ugye Bosa-t LOL) mert ott van a legnagyobb játéktér a garantált fizuval a CBA szerint.
Blevi
több mint 8 éve
Nézzük a jó oldalát, így viszont több hús jut Moore-nak, meg Tapper-nek.Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀most legalább nem valamelyik kezdő END lett elmeszelve(kopp-kopp). Ez is valami.
Blevi
Cowboykarcsi90
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀Júliusban rendeződik el, reméljük a vezetőség tényleg tud valamit.
Blevi
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
www.bloggingtheboys.com/2017/6/29/15890744/wish-the-cowboys-chased-david-harris-heres-someone-better-zachary-orr-ravens-linebackerVélemények?
Egy jó kis kockázat kerülő szerződéssel, normális áron, megérne egy próbát. Már persze ha vissza akar térni egyáltalán a footballhoz.
több mint 8 éve
Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀most legalább nem valamelyik kezdő END lett elmeszelve(kopp-kopp). Ez is valami.
Blevi
több mint 8 éve
Bleacher Report Minőség ™Blícserriport, az amerikai sportújságírás joógabija
gyeek
több mint 8 éve
Bleacher Report Minőség ™twitter.com/BleacherReport/status/878294578826104832?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F6%2F24%2F15867318%2Fcowboys-news-underrated-draft-pick-war-daddy-dak-prescott-ezekiel-elliott-dez-bryant-malike-collins
És a vicces reakciók. Nekem Jourdan Lewisé tetszik, úgy kezeli a Bleachert mint én Awesomeot, kevesebb kommentárral. 😀
twitter.com/Birddog26/status/878460493983363072?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F6%2F24%2F15867318%2Fcowboys-news-underrated-draft-pick-war-daddy-dak-prescott-ezekiel-elliott-dez-bryant-malike-collins
twitter.com/JourdanJD/status/878299472274391040?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F6%2F24%2F15867318%2Fcowboys-news-underrated-draft-pick-war-daddy-dak-prescott-ezekiel-elliott-dez-bryant-malike-collins
twitter.com/rjochoa/status/878299749585084417?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F6%2F24%2F15867318%2Fcowboys-news-underrated-draft-pick-war-daddy-dak-prescott-ezekiel-elliott-dez-bryant-malike-collins
több mint 8 éve
Hát igazából jó futójáték csak nálatok van... Még az Eagles csak-csak elvan a földön (hála a falnak) és most lehet szintet lépnek Blount-al, (bár ki tudja mennyire lesz motivált), viszont a másik két csapat szinte csak a levegőben létezik. Nem ez fog dönteni.És akkor még a csoportgyőzelemért a Redskins-t se felejtsük el. Van egy elfogadható irányítójuk egy jó O és D faluk. Hozták Pryort az offseasonban, és még valószínűleg beszáll a meccsbe a tavalyi első körös WR-jük is. A draftjukat is jónak értékelte minden szakértő.futás nélkül nehéz lesz nekik. ki lesz a kezdő futójuk, Kelley?
Szerintem ez a csoport full négyesélyes. Befuthatunk csoport elsőnek - a szurkolói énem ezt mondja-, de akár lecsúszhatunk a csoport aljára is. Érdekes szezon lesz az idei. Ha DAK tudja hozni a tavalyi szintet, vagy még akár rá is pakol akkor szerintem nincs mitől tartanunk.
100yard
rva
több mint 8 éve
Én szúnyogokkal, legyekkel, Awesomemal nem barátkozok.áhh megint írt, bekurblizom a troll-receptoromat: magyarázni/okoskodni szeretne és/vagy a méltaltan bánásmóddal van kifogása. Ti, akik látjátok hozzászólását, kérlek egy 10es pontozású érékkel jelöljétek mennyire sikerült eltalálnom. 😛gyeekazt mondta a barátja vagy 😀 😀 idézem "csak reagáltam gyeek barátomra"
mos amúgy kivételesen nem tűnik trollkodásnak amit írt.
rva
több mint 8 éve
Perine.És akkor még a csoportgyőzelemért a Redskins-t se felejtsük el. Van egy elfogadható irányítójuk egy jó O és D faluk. Hozták Pryort az offseasonban, és még valószínűleg beszáll a meccsbe a tavalyi első körös WR-jük is. A draftjukat is jónak értékelte minden szakértő.futás nélkül nehéz lesz nekik. ki lesz a kezdő futójuk, Kelley?
Szerintem ez a csoport full négyesélyes. Befuthatunk csoport elsőnek - a szurkolói énem ezt mondja-, de akár lecsúszhatunk a csoport aljára is. Érdekes szezon lesz az idei. Ha DAK tudja hozni a tavalyi szintet, vagy még akár rá is pakol akkor szerintem nincs mitől tartanunk.
100yard
rva

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ennyire nem ismerem azért a csapatot, Ő elképzelhető. Nem tudom Matt Jones milyen állapotban van most meg mennyire számítanak rá.És akkor még a csoportgyőzelemért a Redskins-t se felejtsük el. Van egy elfogadható irányítójuk egy jó O és D faluk. Hozták Pryort az offseasonban, és még valószínűleg beszáll a meccsbe a tavalyi első körös WR-jük is. A draftjukat is jónak értékelte minden szakértő.futás nélkül nehéz lesz nekik. ki lesz a kezdő futójuk, Kelley?
100yard
rva
több mint 8 éve
És akkor még a csoportgyőzelemért a Redskins-t se felejtsük el. Van egy elfogadható irányítójuk egy jó O és D faluk. Hozták Pryort az offseasonban, és még valószínűleg beszáll a meccsbe a tavalyi első körös WR-jük is. A draftjukat is jónak értékelte minden szakértő.futás nélkül nehéz lesz nekik. ki lesz a kezdő futójuk, Kelley?
100yard
több mint 8 éve
És akkor még a csoportgyőzelemért a Redskins-t se felejtsük el. Van egy elfogadható irányítójuk egy jó O és D faluk. Hozták Pryort az offseasonban, és még valószínűleg beszáll a meccsbe a tavalyi első körös WR-jük is. A draftjukat is jónak értékelte minden szakértő.Szerintem ez a csoport full négyesélyes. Befuthatunk csoport elsőnek - a szurkolói énem ezt mondja-, de akár lecsúszhatunk a csoport aljára is. Érdekes szezon lesz az idei. Ha DAK tudja hozni a tavalyi szintet, vagy még akár rá is pakol akkor szerintem nincs mitől tartanunk.
több mint 8 éve
áhh megint írt, bekurblizom a troll-receptoromat: magyarázni/okoskodni szeretne és/vagy a méltaltan bánásmóddal van kifogása. Ti, akik látjátok hozzászólását, kérlek egy 10es pontozású érékkel jelöljétek mennyire sikerült eltalálnom. 😛gyeekazt mondta a barátja vagy 😀 😀 idézem "csak reagáltam gyeek barátomra"
mos amúgy kivételesen nem tűnik trollkodásnak amit írt.
több mint 8 éve
áhh megint írt, bekurblizom a troll-receptoromat: magyarázni/okoskodni szeretne és/vagy a méltaltan bánásmóddal van kifogása. Ti, akik látjátok hozzászólását, kérlek egy 10es pontozású érékkel jelöljétek mennyire sikerült eltalálnom. 😛"Yes, we're being condescending
Yes, that means we're talking down to you
With all that racket from your lips a-flapping
We assumed you didn't notice"