BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Fura ez a QB kérdés. 1/4 vagyunk. A Browns biztosan QB-t húz, új GM és HC lesz náluk, JF sokadszorra játssza el a bizalmat, szóval ez nem kérdés.
A kérdés az, hogy az idei class QB-k között van-e olyan, akit minden játékos közül a legjobb ötbe értékelnek a scoutok? Ha jól tudom egyelőre Goff talán ilyen, Lynch tuti nem. Kell a backup/future kezdő QB, de nem létkérdés még. Nem kell meggondolatlanságot csinálni.
Szerintem: 1. Titans--Bosa
2.Browns--Goff
3. Chargers--Tunsil (?)

Ezen a három játékoson kívül bárkit választhatsz. Ramsey, Treadmill...Arról nem is beszélve, hogy ha át akarod ugrani a Brownst, és ahhoz elég lenne egy 2. kör (amit nem hiszek), szintén egy korai választásról mondazs le.
Ergo én azt mondom, hogy 1/4 BPA needre (ha Goff az, és bent van még, legyen), QB-t meg lehet értelmeset találni a másodikban vagy később is, jöjjön valami értelmes FA.
gorbel
Félreértettél, az 1/3 és az 1/4 között a különbség egy extra második kör. Pl. Ha a Titans hajlandó lenne lemondani az 1/1ről az Jimmy táblázata alapján az idei 1/4be és 2/3ba kerülne és a jövő éves első körbe. Persze 1/3rúl könnyeben igent is mondtak volna. Ezt is csak akkor, ha draftig kialakulna egy konszenzusos "muszáj" játékos. Legyen Goff vagy bárki más. Tényleg McClayben bízhatunk és ez azért izgi, mert az egyetlen QB pick a közelmúltban McGee volt. Ilyen magasan nem fog a Cowboys draftolni egyhamar és ez most egybeeshet a következő FR QB kiválasztásával akár második kör elején. Csak egy felvetés persze, tudom, hogy semmi értelme egyelőre ilyenekbe mélyen belemenni. Imádkozzunk, hogy a Cowboys és a Browns favoritja nem ugyanaz lesz, vagy McClayék az egyik prospectben meglátnak valamit ami meggyőzi őket, hogy Romo mögött tanulva jó kezdő lehet belőle.

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Peter King szerint focis Dzsoni akar is hozzátok menni, és sanszos, (csak ha nem vlm egyetemi edzője kerül oda)
ozibozi
Az a sanszos, hogy King egyre szenilisebb.

Íme két irányadó PK vélemény:

twitter.com/SI_PeterKing/status/627165698826051584?ref_src=twsrc%5Etfw

p.s. Érdemes olvasni milyen oltást kap a demagóg vén majom a második tvítnél. 😊

Szerkesztette: gyeek

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Az rendben van, hogy elment a szezon. De Jerryék pont Lee-n spórolnak? Nagyon nem fair. Egy meccsen múlott, hogy forintra átszámítva 600 millióval többet keressen idén. Véletlen, hogy pont nem játszott?
Wong
olvass már vissza lefelé 3 kommentet pls
slowmotion
Visszaolvastam. Többet is mint 3. De köszönöm az előítéletes beskatulyázást. Tudom,hogy azt nyilatkozta,hogy az ő döntése volt,és nyílván így kerek az amerikai álom. Viszont én egy kicsit szkeptikus vagyok a témával kapcsolatban,és érdekelt volna a fórumtársak meglátása is,mivel látok bennük annyi intelligenciát,hogy képben vannak a téma ismeretével,véleményük pedig biztos van.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Már biztos láttátok, de azért ide is berakom a jövő évi menetrendet:

Home:
Washington
NY Giants
Philadelphia
Tampa Bay
Baltimore
Cincinnati
Chicago
Detroit
Away:
Washington
NY Giants
Philadelphia
Cleveland
Pittsburgh
San Francisco
Green Bay
Minnesota

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
Az rendben van, hogy elment a szezon. De Jerryék pont Lee-n spórolnak? Nagyon nem fair. Egy meccsen múlott, hogy forintra átszámítva 600 millióval többet keressen idén. Véletlen, hogy pont nem játszott?
Wong
olvass már vissza lefelé 3 kommentet pls
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Fura ez a QB kérdés. 1/4 vagyunk. A Browns biztosan QB-t húz, új GM és HC lesz náluk, JF sokadszorra játssza el a bizalmat, szóval ez nem kérdés.
A kérdés az, hogy az idei class QB-k között van-e olyan, akit minden játékos közül a legjobb ötbe értékelnek a scoutok? Ha jól tudom egyelőre Goff talán ilyen, Lynch tuti nem. Kell a backup/future kezdő QB, de nem létkérdés még. Nem kell meggondolatlanságot csinálni.
Szerintem: 1. Titans--Bosa
2.Browns--Goff
3. Chargers--Tunsil (?)

Ezen a három játékoson kívül bárkit választhatsz. Ramsey, Treadmill...Arról nem is beszélve, hogy ha át akarod ugrani a Brownst, és ahhoz elég lenne egy 2. kör (amit nem hiszek), szintén egy korai választásról mondazs le.
Ergo én azt mondom, hogy 1/4 BPA needre (ha Goff az, és bent van még, legyen), QB-t meg lehet értelmeset találni a másodikban vagy később is, jöjjön valami értelmes FA.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 305
Peter King szerint focis Dzsoni akar is hozzátok menni, és sanszos, (csak ha nem vlm egyetemi edzője kerül oda)
több mint 10 éve
"Cowboys' Sean Lee: It was my decision to sit and miss $2 million bonus" azért még mindig a legjobb és legértelmesebb játékosunk !
100yard
Na EZ az érdekes. Persze csak annak aki tényleg foglalkozik a szituációval, nem csak a szittya Adam Schefterként pozőrködik.

Sean Lee gives up $2 million because playing injured wasn't fair to his team
Cowboys' Sean Lee: It was my decision to sit and miss $2 million bonus

több mint 10 éve
Ha tényleg QB-t akarunk draftolni akkor a Chargers helye mindegy.
Egyébként igen jöjjön egy 2-3 éves projekt Romo mögé.
Blevi
A csere szempontjából nem lenne mindegy, mint írtam. Ha a FO tutira akarna menni és átugranák a Brownst, akkor az 1/4 egy potenciális második körös pickkel ér többet a Titansnek.

több mint 10 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Ha tényleg QB-t akarunk draftolni akkor a Chargers helye mindegy.
Egyébként igen jöjjön egy 2-3 éves projekt Romo mögé.

Szerkesztette: Blevi
több mint 10 éve
Rivers bunda 1/3at ér a Chargersnek. :]

több mint 10 éve
ha a Chargers nyer akkor 1/3 ha nem akkor 1/4, a 49ers mindenképp mögöttünk húz
speeedy1
Nem voltam benne biztos, köszi. Mindenesetre a Chargers szépet küzd, nagyon dícséretes. 😊

több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
ha a Chargers nyer akkor 1/3 ha nem akkor 1/4, a 49ers mindenképp mögöttünk húz
több mint 10 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
"Cowboys' Sean Lee: It was my decision to sit and miss $2 million bonus" azért még mindig a legjobb és legértelmesebb játékosunk !
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 305
mai meccsen
We were not expecting to see RGIII COWBOYS jerseys today in Dallas.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Ha nem tudunk húzni értelmes QB az első körben akkor kell hozni a free agencyről értelmes backupokat. A Colts ma éppen a csere cseréjének a cseréjével nyert meccset.
Kellen Moore viszont nem opció az látszott ma. 😕
több mint 10 éve
és ti QB-t szeretnétek 1. körben?
GiantsMLBhunter
Én igen, rva nem. 😊 Igazából második körben is lehet jó kezdőt találni, az egész a scoutok képességein és Stephen Jones golyóin múlik.

több mint 10 éve
@gyeek: inkább 1/4 lesz az az 1/3 szerintem
rva
A két pozíció között kb egy 2. körös pick a különbség. Amúgy a 49ers épp vezet, a Chargers pedig labdát szerzett, lehet bármi. 1/3mal könnyebb lenne, ennyit akartam csak írni, de a potenciális franchise QB megér szerintem egy ilyen manővert.

több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
és ti QB-t szeretnétek 1. körben?
több mint 10 éve
rva 4 522 — Me for President!
Ez a szezon hatalmas okádék volt,időbe fog telni, mir ekiheverem. Goffot meg szerintem felejtsétek el, a Browns vagy a Niners kiviszi előlünk.
gorbel
szerinted ilyen hamar feladják a Johnny Football projektet?
azt értem, hogy nem lett megváltó, de az off-field problémáit levéve azért annyira nem kutyaütő (erős átlagos)

@gyeek: inkább 1/4 lesz az az 1/3 szerintem

Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
Goffot meg szerintem felejtsétek el, a Browns vagy a Niners kiviszi előlünk.
gorbel
Ha a Cowboys 1/3 lesz, akkor át lehet egy kevésbé brutális csere során ugrani a Brownst az 1/1ért.

több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Ez a szezon hatalmas okádék volt,időbe fog telni, mir ekiheverem. Goffot meg szerintem felejtsétek el, a Browns vagy a Niners kiviszi előlünk.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Engem az is érdekelne, ki repül a stábból, a csapatból.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na akkor mostantól draft! Mi lesz ez, 1/4 vagy 1/3?