Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Fura ez a QB kérdés. 1/4 vagyunk. A Browns biztosan QB-t húz, új GM és HC lesz náluk, JF sokadszorra játssza el a bizalmat, szóval ez nem kérdés.Félreértettél, az 1/3 és az 1/4 között a különbség egy extra második kör. Pl. Ha a Titans hajlandó lenne lemondani az 1/1ről az Jimmy táblázata alapján az idei 1/4be és 2/3ba kerülne és a jövő éves első körbe. Persze 1/3rúl könnyeben igent is mondtak volna. Ezt is csak akkor, ha draftig kialakulna egy konszenzusos "muszáj" játékos. Legyen Goff vagy bárki más. Tényleg McClayben bízhatunk és ez azért izgi, mert az egyetlen QB pick a közelmúltban McGee volt. Ilyen magasan nem fog a Cowboys draftolni egyhamar és ez most egybeeshet a következő FR QB kiválasztásával akár második kör elején. Csak egy felvetés persze, tudom, hogy semmi értelme egyelőre ilyenekbe mélyen belemenni. Imádkozzunk, hogy a Cowboys és a Browns favoritja nem ugyanaz lesz, vagy McClayék az egyik prospectben meglátnak valamit ami meggyőzi őket, hogy Romo mögött tanulva jó kezdő lehet belőle.
A kérdés az, hogy az idei class QB-k között van-e olyan, akit minden játékos közül a legjobb ötbe értékelnek a scoutok? Ha jól tudom egyelőre Goff talán ilyen, Lynch tuti nem. Kell a backup/future kezdő QB, de nem létkérdés még. Nem kell meggondolatlanságot csinálni.
Szerintem: 1. Titans--Bosa
2.Browns--Goff
3. Chargers--Tunsil (?)
Ezen a három játékoson kívül bárkit választhatsz. Ramsey, Treadmill...Arról nem is beszélve, hogy ha át akarod ugrani a Brownst, és ahhoz elég lenne egy 2. kör (amit nem hiszek), szintén egy korai választásról mondazs le.
Ergo én azt mondom, hogy 1/4 BPA needre (ha Goff az, és bent van még, legyen), QB-t meg lehet értelmeset találni a másodikban vagy később is, jöjjön valami értelmes FA.
gorbel
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Peter King szerint focis Dzsoni akar is hozzátok menni, és sanszos, (csak ha nem vlm egyetemi edzője kerül oda)Az a sanszos, hogy King egyre szenilisebb.
ozibozi
Íme két irányadó PK vélemény:

twitter.com/SI_PeterKing/status/627165698826051584?ref_src=twsrc%5Etfw
p.s. Érdemes olvasni milyen oltást kap a demagóg vén majom a második tvítnél. 😊
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Visszaolvastam. Többet is mint 3. De köszönöm az előítéletes beskatulyázást. Tudom,hogy azt nyilatkozta,hogy az ő döntése volt,és nyílván így kerek az amerikai álom. Viszont én egy kicsit szkeptikus vagyok a témával kapcsolatban,és érdekelt volna a fórumtársak meglátása is,mivel látok bennük annyi intelligenciát,hogy képben vannak a téma ismeretével,véleményük pedig biztos van.Az rendben van, hogy elment a szezon. De Jerryék pont Lee-n spórolnak? Nagyon nem fair. Egy meccsen múlott, hogy forintra átszámítva 600 millióval többet keressen idén. Véletlen, hogy pont nem játszott?olvass már vissza lefelé 3 kommentet pls
Wong
slowmotion
több mint 10 éve
Már biztos láttátok, de azért ide is berakom a jövő évi menetrendet:Home:
Washington
NY Giants
Philadelphia
Tampa Bay
Baltimore
Cincinnati
Chicago
Detroit
Away:
Washington
NY Giants
Philadelphia
Cleveland
Pittsburgh
San Francisco
Green Bay
Minnesota
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az rendben van, hogy elment a szezon. De Jerryék pont Lee-n spórolnak? Nagyon nem fair. Egy meccsen múlott, hogy forintra átszámítva 600 millióval többet keressen idén. Véletlen, hogy pont nem játszott?olvass már vissza lefelé 3 kommentet pls
Wong
több mint 10 éve
Az rendben van, hogy elment a szezon. De Jerryék pont Lee-n spórolnak? Nagyon nem fair. Egy meccsen múlott, hogy forintra átszámítva 600 millióval többet keressen idén. Véletlen, hogy pont nem játszott?
több mint 10 éve
Fura ez a QB kérdés. 1/4 vagyunk. A Browns biztosan QB-t húz, új GM és HC lesz náluk, JF sokadszorra játssza el a bizalmat, szóval ez nem kérdés. A kérdés az, hogy az idei class QB-k között van-e olyan, akit minden játékos közül a legjobb ötbe értékelnek a scoutok? Ha jól tudom egyelőre Goff talán ilyen, Lynch tuti nem. Kell a backup/future kezdő QB, de nem létkérdés még. Nem kell meggondolatlanságot csinálni.
Szerintem: 1. Titans--Bosa
2.Browns--Goff
3. Chargers--Tunsil (?)
Ezen a három játékoson kívül bárkit választhatsz. Ramsey, Treadmill...Arról nem is beszélve, hogy ha át akarod ugrani a Brownst, és ahhoz elég lenne egy 2. kör (amit nem hiszek), szintén egy korai választásról mondazs le.
Ergo én azt mondom, hogy 1/4 BPA needre (ha Goff az, és bent van még, legyen), QB-t meg lehet értelmeset találni a másodikban vagy később is, jöjjön valami értelmes FA.
több mint 10 éve
Peter King szerint focis Dzsoni akar is hozzátok menni, és sanszos, (csak ha nem vlm egyetemi edzője kerül oda)
több mint 10 éve
"Cowboys' Sean Lee: It was my decision to sit and miss $2 million bonus" azért még mindig a legjobb és legértelmesebb játékosunk !Na EZ az érdekes. Persze csak annak aki tényleg foglalkozik a szituációval, nem csak a szittya Adam Schefterként pozőrködik.
100yard
Sean Lee gives up $2 million because playing injured wasn't fair to his team
Cowboys' Sean Lee: It was my decision to sit and miss $2 million bonus
több mint 10 éve
Ha tényleg QB-t akarunk draftolni akkor a Chargers helye mindegy.A csere szempontjából nem lenne mindegy, mint írtam. Ha a FO tutira akarna menni és átugranák a Brownst, akkor az 1/4 egy potenciális második körös pickkel ér többet a Titansnek.
Egyébként igen jöjjön egy 2-3 éves projekt Romo mögé.
Blevi
több mint 10 éve
Rivers bunda 1/3at ér a Chargersnek. :]
több mint 10 éve
ha a Chargers nyer akkor 1/3 ha nem akkor 1/4, a 49ers mindenképp mögöttünk húzNem voltam benne biztos, köszi. Mindenesetre a Chargers szépet küzd, nagyon dícséretes. 😊
speeedy1
több mint 10 éve
ha a Chargers nyer akkor 1/3 ha nem akkor 1/4, a 49ers mindenképp mögöttünk húz
több mint 10 éve
"Cowboys' Sean Lee: It was my decision to sit and miss $2 million bonus" azért még mindig a legjobb és legértelmesebb játékosunk !
több mint 10 éve
Ha nem tudunk húzni értelmes QB az első körben akkor kell hozni a free agencyről értelmes backupokat. A Colts ma éppen a csere cseréjének a cseréjével nyert meccset. Kellen Moore viszont nem opció az látszott ma. 😕
több mint 10 éve
és ti QB-t szeretnétek 1. körben?Én igen, rva nem. 😊 Igazából második körben is lehet jó kezdőt találni, az egész a scoutok képességein és Stephen Jones golyóin múlik.
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
@gyeek: inkább 1/4 lesz az az 1/3 szerintemA két pozíció között kb egy 2. körös pick a különbség. Amúgy a 49ers épp vezet, a Chargers pedig labdát szerzett, lehet bármi. 1/3mal könnyebb lenne, ennyit akartam csak írni, de a potenciális franchise QB megér szerintem egy ilyen manővert.
rva
több mint 10 éve
és ti QB-t szeretnétek 1. körben?
több mint 10 éve
Ez a szezon hatalmas okádék volt,időbe fog telni, mir ekiheverem. Goffot meg szerintem felejtsétek el, a Browns vagy a Niners kiviszi előlünk.szerinted ilyen hamar feladják a Johnny Football projektet?
gorbel
azt értem, hogy nem lett megváltó, de az off-field problémáit levéve azért annyira nem kutyaütő (erős átlagos)
@gyeek: inkább 1/4 lesz az az 1/3 szerintem
Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
Goffot meg szerintem felejtsétek el, a Browns vagy a Niners kiviszi előlünk.Ha a Cowboys 1/3 lesz, akkor át lehet egy kevésbé brutális csere során ugrani a Brownst az 1/1ért.
gorbel
több mint 10 éve
Ez a szezon hatalmas okádék volt,időbe fog telni, mir ekiheverem. Goffot meg szerintem felejtsétek el, a Browns vagy a Niners kiviszi előlünk.
több mint 10 éve
Engem az is érdekelne, ki repül a stábból, a csapatból.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na akkor mostantól draft! Mi lesz ez, 1/4 vagy 1/3?