Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Crawford-ról valami hír? nagy baj lenne azért őt és Hitchens-t bukni playoffra 😕Tehenész
visszajött a végére, nem?
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Crawford-ról valami hír? nagy baj lenne azért őt és Hitchens-t bukni playoffra 😕
több mint 11 éve
Dallas Cowboys owner Jerry Jones said that rookie LB Anthony Hitchens has a high ankle sprain. Will be further evaluated Monday.rva
várható volt, bár nem tűnt annyira vészesnek.
mondjuk ha Rolando visszatér, akkor darabra megvan a kezdő, csak nincs mögötte depth.
több mint 11 éve
na, megjöttem, valami miatt a céges laptop wifi-vevője szórakozott, úgyhogy kicsit variálgatni kellett. baszki, tizenegykor fejeztem be a meccset, pedig általában utolérem magunkat 😊

eléggé vontatott lett a vége, de sikerült kevés agyfasz hibával abszolválni a meccset (D-Jax TD, Romo majdnem pick, Romo pick). jó lenne valamit kitalálni bubble screenek ellen, mert az ellen harmatgyengék kurva szarok vagyunk, Free-t meg valahogy drótozzák össze, mert Parnell csak a bírók jóindulatának köszönhetően nem szedett össze vagy öt zászlót.

rekordok megvannak, azért az egy fasz pickért kár volt.
Carter (sajnos?) bebizonyította, hogy vonzza a labdákat, pedig valakit ki kell tenni. nem lesz egyszerű az offseason, de most előbb jöjjön a rájátszás!
több mint 11 éve
rva 4 519 — Me for President!
Dallas Cowboys owner Jerry Jones said that rookie LB Anthony Hitchens has a high ankle sprain. Will be further evaluated Monday.
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Hitchens - boka - MRI : (kurvákfaszát) 😥 😥 😥

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
McClain nem játszik Was ellen.

Elég nagy szopacs, hogy mi hamarabb játszunk mint a SEA és ARI.
Nem lenne rossz megnyerni, de a legfontosabb ne legyen sérülés.beltazor
Meg Melton sem, pihenő hétvége. Remélem, az első játékok után leülnek a kezdők, és a második vonal hozza a meccset.Charlie Firpo
nem tudom, hogy vagytok vele, de én azért megnézném Dustint (mondjuk a 2. félidőben), hogy osztja a zsugátbalentin
Köszi a streamet működött 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Ezt félretettem, kései karácsonyi ajándéknak illő darab a pazar hónap zárás mellé.

Kit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyi
A Giantset. 2szer. 😊gyeek
Troll ON

Légyszi senki ne ragáljon közülünk! (max a Cowboys topikban) Köszi!G-men
Annyira azért nem volt vészes 😊Szesze
mivel annyira nem volt vészes így én reagálok 😀

igaz még csak október van, de "winter -azaz jelen esetben december- is coming ... majd akkor meglátjuk mennyire lesz troll hangulat 😀csebi

Szóval december jött és ment. Itt troll, going strong... Odaát troll? Enjoy the post-season! xoxo

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Go SF és Rams 😀

több mint 11 éve
Hát: 12 - 4
Szép volt, fiúk, jöhet a rájátszás, ahová éhes farkasfalkaként érkezünk!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Birom ezt a hozzáállást. Romo jo szeptembertől oké de mi lesz decemberben, jo volt decemberben de mi lesz a PO-ban, feltételezzük hogy megyunk 1-et ok mentunk egyet de mi lesz a 2. Körben... Haters gonna hate....Blevi
Félreértettél, nem is kicsit. 😀 Semmi bajom a Dallasszal és Romóval sem. Sőt, én kifejezetten bírom a játékát. Remélem a PO-ban is jó formában fogja folytatni. Ezért írtam óvatosan azt, hogy nézzük meg, milyen teljesítményt nyújt majd az első meccsen.Vrijbloed
Bízunk benne, mindig csak egy kört megyünk majd,ígérem!😉 😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Birom ezt a hozzáállást. Romo jo szeptembertől oké de mi lesz decemberben, jo volt decemberben de mi lesz a PO-ban, feltételezzük hogy megyunk 1-et ok mentunk egyet de mi lesz a 2. Körben... Haters gonna hate....Blevi
Félreértettél, nem is kicsit. 😀 Semmi bajom a Dallasszal és Romóval sem. Sőt, én kifejezetten bírom a játékát. Remélem a PO-ban is jó formában fogja folytatni. Ezért írtam óvatosan azt, hogy nézzük meg, milyen teljesítményt nyújt majd az első meccsen.
több mint 11 éve
Hatcher IR. 13 meccs, 8 sack. Remélem Crawford fel fog nőni egy ilyen színvonalú játékhoz.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
Ezek a statisztikák lehet azt mutatják, hogy Romo-nak végre sikerült egy szintet feljebb lépnie önmagához képest. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen teljesítményt fog nyújtani a PO-ban. És persze az egész csapat.Vrijbloed
Nem, ezek a statiszkák inkább azt mutatják, hogy ha idén Romo dob 4 TDt, akkor nem kell egy 5. TDt is, mert a védelem csak statisztál. Szóval ez van, ha van körülötte egy csapat aki felnőtt Romohoz. És szurkolói szemmel -- és persze látva évről évre pre-seasontől post-seasonig a munkáját -- bizony elég frusztráló volt hallgatni a tömény baromságot a csókerségről, decemberről és az összes egyéb azóta kipusztult paraszti néphiedelemről. Mint pl. Romo nem egy líder alkat, anno 2008; ez meg van még? Kész lejárató kampány ment ellene, szégyen az újságírásra és médiára nézve.

több mint 11 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Egyébként életbe lepett a Pick csere a Ravens-el Tolando ügyében, köcsög Ozzy jol lehúzta Jerryt.... 😀
több mint 11 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Birom ezt a hozzáállást. Romo jo szeptembertől oké de mi lesz decemberben, jo volt decemberben de mi lesz a PO-ban, feltételezzük hogy megyunk 1-et ok mentunk egyet de mi lesz a 2. Körben... Haters gonna hate....
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Meg Melton sem, pihenő hétvége. Remélem, az első játékok után leülnek a kezdők, és a második vonal hozza a meccset.Charlie Firpo
nem tudom, hogy vagytok vele, de én azért megnézném Dustint (mondjuk a 2. félidőben), hogy osztja a zsugátbalentin
Gondolom mint ahogy egy UDFA újonc 3. QBhoz illik, szóval nem valami jól. Inkább Weeden kapjon extra időt ha neadj'isten szükség lenne rá a továbbiakban.

Tony Romo ranks in December this season:
Comp pct: 79.2% (1st)
Pass TD: 10 (1st)
Int: 0 (T-1st)
Total QBR: 94.0 (1st)

Nem hallom a decemberezőket! Há' hova lett a tudomány?!gyeek
Én majd a PO meccsre leszek kíváncsi nála, de nagyon. 😀

Ezek a statisztikák lehet azt mutatják, hogy Romo-nak végre sikerült egy szintet feljebb lépnie önmagához képest. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen teljesítményt fog nyújtani a PO-ban. És persze az egész csapat.
több mint 11 éve

Gondolom mint ahogy egy UDFA újonc 3. QBhoz illik, szóval nem valami jól. Inkább Weeden kapjon extra időt ha neadj'isten szükség lenne rá a továbbiakban.

Nem hallom a decemberezőket! Há' hova lett a tudomány?!gyeek
December, december, klaccs!😀
Érdekes, valahogy én is megnézném Dustint, érdekelne, hogy van-é benne potenciál hosszú távon, vagy csak tölti a keretűrt. Weeden is játszon, kell a rájátszásra neki némi önbizalom.😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve

Nem hallom a decemberezőket! Há' hova lett a tudomány?!

több mint 11 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281

nem tudom, hogy vagytok vele, de én azért megnézném Dustint (mondjuk a 2. félidőben), hogy osztja a zsugát
több mint 11 éve

meglepi karácsonyraslowmotion
Jó látni a pályán újra.
Ha belegondoltok, milyen szívás neki még az is, hogy egy ilyen szezonban nincs velünk...vááűúúúú😕

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve

Meg Melton sem, pihenő hétvége. Remélem, az első játékok után leülnek a kezdők, és a második vonal hozza a meccset.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan

Nem lenne rossz megnyerni, de a legfontosabb ne legyen sérülés.

több mint 11 éve

meglepi karácsonyra
több mint 11 éve
Indi ellen 40 pont felett is őrjöngött egy hiba miatt,csak el ne menjen..
 espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/12073942/dallas-cowboys-defensive-coordinator-rod-marinelli-earns-praise-players-coaches-alike-defensive-turnaroundsztaking
Majd ha jövőre végre domináns lesz a védelem, akkor sanszos, hogy megy, idén remélem még nem.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.