Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Crawford-ról valami hír? nagy baj lenne azért őt és Hitchens-t bukni playoffra 😕Tehenészvisszajött a végére, nem?
több mint 11 éve
Crawford-ról valami hír? nagy baj lenne azért őt és Hitchens-t bukni playoffra 😕
több mint 11 éve
Dallas Cowboys owner Jerry Jones said that rookie LB Anthony Hitchens has a high ankle sprain. Will be further evaluated Monday.rvavárható volt, bár nem tűnt annyira vészesnek.
mondjuk ha Rolando visszatér, akkor darabra megvan a kezdő, csak nincs mögötte depth.
több mint 11 éve
na, megjöttem, valami miatt a céges laptop wifi-vevője szórakozott, úgyhogy kicsit variálgatni kellett. baszki, tizenegykor fejeztem be a meccset, pedig általában utolérem magunkat 😊eléggé vontatott lett a vége, de sikerült kevés agyfasz hibával abszolválni a meccset (D-Jax TD, Romo majdnem pick, Romo pick). jó lenne valamit kitalálni bubble screenek ellen, mert az ellen
rekordok megvannak, azért az egy fasz pickért kár volt.
Carter (sajnos?) bebizonyította, hogy vonzza a labdákat, pedig valakit ki kell tenni. nem lesz egyszerű az offseason, de most előbb jöjjön a rájátszás!
több mint 11 éve
Dallas Cowboys owner Jerry Jones said that rookie LB Anthony Hitchens has a high ankle sprain. Will be further evaluated Monday.
több mint 11 éve
Hitchens - boka - MRI : (kurvákfaszát) 😥 😥 😥
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Köszi a streamet működött 😊nem tudom, hogy vagytok vele, de én azért megnézném Dustint (mondjuk a 2. félidőben), hogy osztja a zsugátbalentinMcClain nem játszik Was ellen.Meg Melton sem, pihenő hétvége. Remélem, az első játékok után leülnek a kezdők, és a második vonal hozza a meccset.Charlie Firpo
Elég nagy szopacs, hogy mi hamarabb játszunk mint a SEA és ARI.
Nem lenne rossz megnyerni, de a legfontosabb ne legyen sérülés.beltazor
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 11 éve
Ezt félretettem, kései karácsonyi ajándéknak illő darab a pazar hónap zárás mellé.mivel annyira nem volt vészes így én reagálok 😀Annyira azért nem volt vészes 😊SzeszeTroll ONKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
Légyszi senki ne ragáljon közülünk! (max a Cowboys topikban) Köszi!G-men
igaz még csak október van, de "winter -azaz jelen esetben december- is coming ... majd akkor meglátjuk mennyire lesz troll hangulat 😀csebi

Szóval december jött és ment. Itt troll, going strong... Odaát troll? Enjoy the post-season! xoxo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Hát: 12 - 4Szép volt, fiúk, jöhet a rájátszás, ahová éhes farkasfalkaként érkezünk!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Bízunk benne, mindig csak egy kört megyünk majd,ígérem!😉 😀Birom ezt a hozzáállást. Romo jo szeptembertől oké de mi lesz decemberben, jo volt decemberben de mi lesz a PO-ban, feltételezzük hogy megyunk 1-et ok mentunk egyet de mi lesz a 2. Körben... Haters gonna hate....BleviFélreértettél, nem is kicsit. 😀 Semmi bajom a Dallasszal és Romóval sem. Sőt, én kifejezetten bírom a játékát. Remélem a PO-ban is jó formában fogja folytatni. Ezért írtam óvatosan azt, hogy nézzük meg, milyen teljesítményt nyújt majd az első meccsen.Vrijbloed
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Birom ezt a hozzáállást. Romo jo szeptembertől oké de mi lesz decemberben, jo volt decemberben de mi lesz a PO-ban, feltételezzük hogy megyunk 1-et ok mentunk egyet de mi lesz a 2. Körben... Haters gonna hate....BleviFélreértettél, nem is kicsit. 😀 Semmi bajom a Dallasszal és Romóval sem. Sőt, én kifejezetten bírom a játékát. Remélem a PO-ban is jó formában fogja folytatni. Ezért írtam óvatosan azt, hogy nézzük meg, milyen teljesítményt nyújt majd az első meccsen.
több mint 11 éve
Hatcher IR. 13 meccs, 8 sack. Remélem Crawford fel fog nőni egy ilyen színvonalú játékhoz.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Ezek a statisztikák lehet azt mutatják, hogy Romo-nak végre sikerült egy szintet feljebb lépnie önmagához képest. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen teljesítményt fog nyújtani a PO-ban. És persze az egész csapat.VrijbloedNem, ezek a statiszkák inkább azt mutatják, hogy ha idén Romo dob 4 TDt, akkor nem kell egy 5. TDt is, mert a védelem csak statisztál. Szóval ez van, ha van körülötte egy csapat aki felnőtt Romohoz. És szurkolói szemmel -- és persze látva évről évre pre-seasontől post-seasonig a munkáját -- bizony elég frusztráló volt hallgatni a tömény baromságot a csókerségről, decemberről és az összes egyéb azóta kipusztult paraszti néphiedelemről. Mint pl. Romo nem egy líder alkat, anno 2008; ez meg van még? Kész lejárató kampány ment ellene, szégyen az újságírásra és médiára nézve.
több mint 11 éve
Egyébként életbe lepett a Pick csere a Ravens-el Tolando ügyében, köcsög Ozzy jol lehúzta Jerryt.... 😀
több mint 11 éve
Birom ezt a hozzáállást. Romo jo szeptembertől oké de mi lesz decemberben, jo volt decemberben de mi lesz a PO-ban, feltételezzük hogy megyunk 1-et ok mentunk egyet de mi lesz a 2. Körben... Haters gonna hate....
több mint 11 éve
Én majd a PO meccsre leszek kíváncsi nála, de nagyon. 😀Gondolom mint ahogy egy UDFA újonc 3. QBhoz illik, szóval nem valami jól. Inkább Weeden kapjon extra időt ha neadj'isten szükség lenne rá a továbbiakban.nem tudom, hogy vagytok vele, de én azért megnézném Dustint (mondjuk a 2. félidőben), hogy osztja a zsugátbalentinMcClain nem játszik Was ellen.Meg Melton sem, pihenő hétvége. Remélem, az első játékok után leülnek a kezdők, és a második vonal hozza a meccset.Charlie Firpo
Tony Romo ranks in December this season:
Comp pct: 79.2% (1st)
Pass TD: 10 (1st)
Int: 0 (T-1st)
Total QBR: 94.0 (1st)
Nem hallom a decemberezőket! Há' hova lett a tudomány?!gyeek
Ezek a statisztikák lehet azt mutatják, hogy Romo-nak végre sikerült egy szintet feljebb lépnie önmagához képest. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen teljesítményt fog nyújtani a PO-ban. És persze az egész csapat.
több mint 11 éve
December, december, klaccs!😀Gondolom mint ahogy egy UDFA újonc 3. QBhoz illik, szóval nem valami jól. Inkább Weeden kapjon extra időt ha neadj'isten szükség lenne rá a továbbiakban.nem tudom, hogy vagytok vele, de én azért megnézném Dustint (mondjuk a 2. félidőben), hogy osztja a zsugátbalentinMcClain nem játszik Was ellen.Meg Melton sem, pihenő hétvége. Remélem, az első játékok után leülnek a kezdők, és a második vonal hozza a meccset.Charlie Firpo
Nem hallom a decemberezőket! Há' hova lett a tudomány?!gyeek
Érdekes, valahogy én is megnézném Dustint, érdekelne, hogy van-é benne potenciál hosszú távon, vagy csak tölti a keretűrt. Weeden is játszon, kell a rájátszásra neki némi önbizalom.😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Gondolom mint ahogy egy UDFA újonc 3. QBhoz illik, szóval nem valami jól. Inkább Weeden kapjon extra időt ha neadj'isten szükség lenne rá a továbbiakban.nem tudom, hogy vagytok vele, de én azért megnézném Dustint (mondjuk a 2. félidőben), hogy osztja a zsugátbalentinMcClain nem játszik Was ellen.Meg Melton sem, pihenő hétvége. Remélem, az első játékok után leülnek a kezdők, és a második vonal hozza a meccset.Charlie Firpo
Nem hallom a decemberezőket! Há' hova lett a tudomány?!
több mint 11 éve
nem tudom, hogy vagytok vele, de én azért megnézném Dustint (mondjuk a 2. félidőben), hogy osztja a zsugátMcClain nem játszik Was ellen.Meg Melton sem, pihenő hétvége. Remélem, az első játékok után leülnek a kezdők, és a második vonal hozza a meccset.Charlie Firpo
több mint 11 éve
Jó látni a pályán újra.
meglepi karácsonyraslowmotion
Ha belegondoltok, milyen szívás neki még az is, hogy egy ilyen szezonban nincs velünk...vááűúúúú😕
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
McClain nem játszik Was ellen.Meg Melton sem, pihenő hétvége. Remélem, az első játékok után leülnek a kezdők, és a második vonal hozza a meccset.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
McClain nem játszik Was ellen. Elég nagy szopacs, hogy mi hamarabb játszunk mint a SEA és ARI.
Nem lenne rossz megnyerni, de a legfontosabb ne legyen sérülés.

több mint 11 éve
Indi ellen 40 pont felett is őrjöngött egy hiba miatt,csak el ne menjen..Majd ha jövőre végre domináns lesz a védelem, akkor sanszos, hogy megy, idén remélem még nem.
espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/12073942/dallas-cowboys-defensive-coordinator-rod-marinelli-earns-praise-players-coaches-alike-defensive-turnaroundsztaking
- Gyíkká?
- De már elmúlt.