Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...Charlie FirpoA Cleveland meg egy jó támadósorral szétcincált volna mindenkit? 😊 A jelenlegi 4 versenyben levő csapathoz képest nagy a lemaradás, de a már kiesettekhez képest is bőven van. Ne áltassuk magunkat.
több mint 12 éve
Hát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
bleacherreport.com/articles/1919372-7-best-options-for-dallas-cowboys-to-bolster-the-defensive-line-in-2014pár nevet már én is írtam itt korábban a draft kívánságlistámról, a free agent igazolásokkal kapcsolatban viszont vegyesek az érzelmeim, JJ mintha túlságosan kötődne a sikereket hozó játékosaihoz (máskor meg pusztán üzleti alapon szemléli a focit)
a cikkre visszatérve Linval Joseph 4 évre írt alá a Giants-nél, 4,3 millióért, 2014-ben lesz unrestricted free agent, anno 2010-ben a második körben választotta a Giants. nekünk azért lehet emlékezetes, mert 2012-ben 2-szer sackelte Romo-t a nyolcadik héten. (ki is kaptunk 29-24-re) - nem tudom, hogy mik a tervek a megtartásával kapcsolatban NY-ban, nekem tetszene emberi áron. vélemény?
Illetve: kire tennétek franchise tag-et jövőre?
több mint 12 éve
linket tud valaki küldeni,hol lehet jegyet venni?Krooswww.ticketmaster.co.uk/nfl#cowboys
itt lesz a hivatalos jegyértékesítés.
több mint 12 éve
Aki nem tudná,16.-án,tehát csütörtökön kezdik el árusítani a jegyeket a novemberi Wembley meccsre 😉Tehenészköszi, ez jól jön 😊 mindig elfelejtettem a TicketMaster weboldalát megnézni, és csak reménykedtem, hogy valaki ide beírja
több mint 12 éve
Én már meg is vettem ma a Premium Club jegyeket 😊Aki nem tudná,16.-án,tehát csütörtökön kezdik el árusítani a jegyeket a novemberi Wembley meccsre 😉TehenészSőt már ma is vannak ahogy nézem,Premium club illetve sima club ticketek!!Tehenész
több mint 12 éve
Aki nem tudná,16.-án,tehát csütörtökön kezdik el árusítani a jegyeket a novemberi Wembley meccsre 😉TehenészSőt már ma is vannak ahogy nézem,Premium club illetve sima club ticketek!!
több mint 12 éve
Aki nem tudná,16.-án,tehát csütörtökön kezdik el árusítani a jegyeket a novemberi Wembley meccsre 😉
több mint 12 éve
Nekem tetszik ,vmi hasonló jó lenne, tavaly i 1/31re húztunk,ha most 2/1, 2/2 körül húznánk,akkor se lenne gond sőt, most ugyis sok hasonló szintű játékosok vannak 2-3. körben DE/DT poszton. kevés ai tipikus 1. körös, persze ez még változhat.Kroosa probléma mindig ott van, hogy ha sok az igény a DE/DT játékosra, akkor sok lesz az első körös belőlük is, ha megvan a potenciál, ha nincs.
Klasszikus értelemben talán Louis Nix III szerintem az egyetlen igazi első körös (bár nem videózom minden szabad időmben egyetemi meccseket, csak elég sokat olvasok a témában, így ez a véleményem főleg másokéra alapul) de az igény úgyis átrajzolja majd a táblát.
van egy táblázat, amiben a drafthelyek értékre vannak váltva - nézegettem én az alapján kivel cserélnék mire. Persze ehhez az is kell, hogy az a másik csapat akarjon előre lépni (én visszafelé cserélnék, mint 2013-ban) meg felmerült az is, hogy egy esetleges San Francisco csere szóba jöhetne (ha tavaly olyan flottul ment) max. idén egy második körös cetlit is kérnénk, meg mondjuk a jövő évi másodikat-harmadikat is.
több mint 12 éve
Érdekes, én nem is emlékeztem, ti igen?volt róla szó kinti oldalakon, igen.
Egy kommentelő a tavalyi draftról:
"Jerry does actually listen to his coaches more than people think.
And the story of Dallas not drafting a DL last year, it was reported the week following the draft. It wasn't Jerry who didn't draft a DL, Marinelli didn't like shareef because he felt he wouldn't fit in the system.
And I think Cowboy fans can agree, Frederick and Williams are pretty good players."Charlie Firpo
több mint 12 éve
Érdekes, én nem is emlékeztem, ti igen?Egy kommentelő a tavalyi draftról:
"Jerry does actually listen to his coaches more than people think.
And the story of Dallas not drafting a DL last year, it was reported the week following the draft. It wasn't Jerry who didn't draft a DL, Marinelli didn't like shareef because he felt he wouldn't fit in the system.
And I think Cowboy fans can agree, Frederick and Williams are pretty good players."
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Nekem tetszik ,vmi hasonló jó lenne, tavaly i 1/31re húztunk,ha most 2/1, 2/2 körül húznánk,akkor se lenne gond sőt, most ugyis sok hasonló szintű játékosok vannak 2-3. körben DE/DT poszton. kevés ai tipikus 1. körös, persze ez még változhat.
több mint 12 éve
huhh, egy nagyon merész mock draft, de szépen levezetve:boards.dallascowboys.com/topic/29704-what-i-would-do-to-fill-most-of-the-holes-on-this-team/
Lemondani az első körös pick-ről azért, hogy legyen extra ember akikből válogatni lehet? Mennyiséget minőség helyett? Szerintem JJ soha nem csinálna ilyet 😊
Ettől függetlenül érdekes olvasmány, és nekem tetszik is. Kicsit persze idealista.
több mint 12 éve
Ki van zárva. JJ-nek legalább egy csillagharcos kell draftonként 😀Ezt így meglehet oldani az igaz,csak ki tudja ki lesz kezdő szintű.Mondjuk az szép lenne,ha az első 5 körbe egy offense játékos se lenne 😛TehenészHa elmegy Spencer,Hatcher és mondjuk Ware is,bár nem fog,akkor hogy lesz itt egy év alatt egyáltalán egy elfogadható Dline? FA-n elég kis mozgás tere lesz a csapatnak,a drafton meg nem lehet ledraftolni egy komplett falat.Tehenészdehogy nem 😀
1 kör DT
2 kör DE / DT
3 kör G /DE
4 kör DT
5 kör Sbeltazor
több mint 12 éve
semmi hiba nincs azzal, ha nagyot mernek álmodni 😊Hardy sign-nál bezártam a cikket.Blevi😀 ja. Hardy, Melton, FS-nek Byrd. Sima liba. Drafton meg trade Manzielért.gorbel
több mint 12 éve
Úgy is van, mi csapat lenne...2-3 játékostól és sérülések nélkül mekkorát lehetne javulni te jó ég...az a fránya cap ne lenne.KroosBekéne vezetni,mint NBA-be a luxury tax-et,akkor nem lenne baj,JJ tuti megoldaná 😀
több mint 12 éve
Úgy is van, mi csapat lenne...2-3 játékostól és sérülések nélkül mekkorát lehetne javulni te jó ég...az a fránya cap ne lenne.
több mint 12 éve
Hardy sign-nál bezártam a cikket.Blevi😀 ja. Hardy, Melton, FS-nek Byrd. Sima liba. Drafton meg trade Manzielért.
több mint 12 éve
Hardy sign-nál bezártam a cikket.
több mint 12 éve
Ha elmegy Spencer,Hatcher és mondjuk Ware is,bár nem fog,akkor hogy lesz itt egy év alatt egyáltalán egy elfogadható Dline? FA-n elég kis mozgás tere lesz a csapatnak,a drafton meg nem lehet ledraftolni egy komplett falat.Tehenészegy DE és egy DT kell draftról, szerintem ebben mindenki egyetért.
illetve abban is, hogy ez a két poszt az első kettő cetlit éri.
bleacherreport.com/articles/1912011-5-big-moves-dallas-cowboys-should-make-in-2014-nfl-free-agency
több mint 12 éve
www.bloggingtheboys.com/2014/1/7/5284878/cowboys-coaching-staff-the-next-strength-coachÉrdemes ezt a cikket elolvasni,van benne valami,tényleg feltünő már ez a 2-3 éve tartó bad luck injury szinten.Kiváncsi lennék végre egy "teljes" kerettel végigjátszott szezonra is
több mint 12 éve
a Ratliff féle 'legal action' -ból lett valami?Jack and shit egylőre... remélem holtszezonban lesz még sztori...
Próbáltam guglizni, de december harmadikai az utolsó infó, ami kb semmitmondóbetmen
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Ezt így meglehet oldani az igaz,csak ki tudja ki lesz kezdő szintű.Mondjuk az szép lenne,ha az első 5 körbe egy offense játékos se lenne 😛Ha elmegy Spencer,Hatcher és mondjuk Ware is,bár nem fog,akkor hogy lesz itt egy év alatt egyáltalán egy elfogadható Dline? FA-n elég kis mozgás tere lesz a csapatnak,a drafton meg nem lehet ledraftolni egy komplett falat.Tehenészdehogy nem 😀
1 kör DT
2 kör DE / DT
3 kör G /DE
4 kör DT
5 kör Sbeltazor
több mint 12 éve
Na, én picit másféle értékelést választokA befektetett munkádért mindenképp megérdemeltél egy likeot,szép összegzés!
Na, ez lefárasztott. Vitatkozni, hozzászólni ér.gorbel
Akik nálam a te rendzeredben más értékelést kapnának, az Murray, Selvie, Lee ők, nálam A-
Akiket teljesen máshogy értékelnék:
Church: A ,top 10es safety! 😉
Wilcox: B , iszonyat nagy tehetség és idény közben meg is kellett küzdenie anyja halálával. Rookie évéhez elegendő teljesítmény, é snagy reménység
Heath D- , ő teljes homály, egy egészséges D-ben nincs keresni valója és nem is lesz.