NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
hát ez... szopás.még jó, hogy 2:30-ra tették át a meccset, megint felkelek fél ötkor, gyorsan végigpörgetem a játékokat, aztán hatra már végzek is, és elkezdem magam leinni szilveszterre...
több mint 12 éve
Nem kell erőltetni a visszatérését. Konf. döntőben vagy SB-ben elég lesz ha visszatud jönni 😊

több mint 12 éve
nehogy a végén Orton elhatározza,hogy superbowl mvp akar lenni.. 😀
több mint 12 éve
Herniated disc...
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Garrett did say that the Cowboys will likely sign another quarterback.Charlie FirpoTim Tebow? 😀 😀 😀 😀
amúgy ha nem egy practice squad-ból hoznak valakit, akkor ezek között nem sok kiemelkedőt látok: www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?y-2012
több mint 12 éve
Jól van jól van ekézzétek csak Folest majd kiderül az igazság jövő héten 😉Van még hozzáfűzni valóm ehhez a dologhoz, de azt az NFL csevegőben inkább, ott beszélgethetünk róla.
több mint 12 éve
Leírtad a game manager fogalmát. 😊Nem Weeden de nem is az a félisten aminek sokan irják. Game manager a liga legjobb futó játéka mellett ennyi.Érdekes kérdés vajon Kelly bármilyen QB-ból félistent tudna faragni?
Egyébként kell Murray a hétvégén hosszu driveokat kell vezetni uralni az órát. Különben felzabál McCoy. Ez a védelem esélye is hogy kvázi kevesebb játékot kelljen túlélni. Azt gondolom hogy a matchupok nem nekünk kedveznek, kicsit le is vagyunk nézve jelenleg.
Egy félelmem van, ha valahogy bejutunk a PO-ba akkor JG itt marad nekünk a végén...
70-30 az esély oda.Blevi
25 td 2 int az azért nem egy rossz adat bár olyan igazán nagy dologra nem emlékszem amit ő nyert meg idén nekünk...
de akkor is magabiztos és eredményes.Janek
Romo nélkül 95-5% nem ide
több mint 12 éve
Ha játszik ha nem én már rég feladtam...Am jól emlékszek h Lee minél kevesebbet játszik az a capnak csak jobb? van a szerződésben a sérülésekre valami neki?
több mint 12 éve
ismerjük mi már ezt a day-to-day dolgot..Jason Garrett says they have not made a determination on Romo's status for Sunday's gameCharlie FirpoJa, azt mondta JG hogy Lee és Romo is day by day, kezelik őket jelenleg is, de nem kockáztatnak.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
Jason Garrett says they have not made a determination on Romo's status for Sunday's gameCharlie FirpoJa, azt mondta JG hogy Lee és Romo is day by day, kezelik őket jelenleg is, de nem kockáztatnak.
több mint 12 éve
Jason Garrett says they have not made a determination on Romo's status for Sunday's gameGarrett did say that the Cowboys will likely sign another quarterback.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
semmi sem ment meg minket Garrettől jövőre se, az egy dolog h szar hívások,szar time manegment,de foghatja a sérült 0 védelemre, ucso meccs Romo nélkül v sérült Romoval.KroosPontosan erre gondoltam én is... már csak abban reménykedhetünk, hogy Callahan kuka, helyette pedig jön egy fasza OC!!!
több mint 12 éve
Nem Weeden de nem is az a félisten aminek sokan irják. Game manager a liga legjobb futó játéka mellett ennyi.Érdekes kérdés vajon Kelly bármilyen QB-ból félistent tudna faragni?
Egyébként kell Murray a hétvégén hosszu driveokat kell vezetni uralni az órát. Különben felzabál McCoy. Ez a védelem esélye is hogy kvázi kevesebb játékot kelljen túlélni. Azt gondolom hogy a matchupok nem nekünk kedveznek, kicsit le is vagyunk nézve jelenleg.
Egy félelmem van, ha valahogy bejutunk a PO-ba akkor JG itt marad nekünk a végén...
70-30 az esély oda.Blevi
25 td 2 int az azért nem egy rossz adat bár olyan igazán nagy dologra nem emlékszem amit ő nyert meg idén nekünk...
de akkor is magabiztos és eredményes.
több mint 12 éve
I am hearing that Romo is still at Dr so let's wait to see what Garrett says at 345pm.what does the fox say... 😀
Bryan Broaddus @BryanBroaddusCharlie Firpo
semmi sem ment meg minket Garrettől jövőre se, az egy dolog h szar hívások,szar time manegment,de foghatja a sérült 0 védelemre, ucso meccs Romo nélkül v sérült Romoval.
több mint 12 éve
Orton behúzza nekünk az SB-t is. Futójátékot így teljesen el is felejthetjük.

több mint 12 éve
I am hearing that Romo is still at Dr so let's wait to see what Garrett says at 345pm.Bryan Broaddus @BryanBroaddus
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Biztosítva a PO 😀
több mint 12 éve
BREAKING: Dallas Cowboys QB Tony Romo has been ruled out for the remainder of the season due to his back injury.
több mint 12 éve
Nem Weeden de nem is az a félisten aminek sokan irják. Game manager a liga legjobb futó játéka mellett ennyi. Egyébként kell Murray a hétvégén hosszu driveokat kell vezetni uralni az órát. Különben felzabál McCoy. Ez a védelem esélye is hogy kvázi kevesebb játékot kelljen túlélni. Azt gondolom hogy a matchupok nem nekünk kedveznek, kicsit le is vagyunk nézve jelenleg.
70-30 az esély oda.
több mint 12 éve
Folest talán kicsit indokolatlanul túlsztárolják odakinn, de én pl. megnéztem a Bears elleni meccsüket, azért tényleg nem egy Weeden.
több mint 12 éve
Tyron elképesztő a szezon második felében,kb szintet ugrott. Amúgy nem tudom észrevettétek e de Bernadeaunak is volt egy gyönyörű pancakeje egy 'skins játékoson a 4th and season playnél,annak köszönhetően tudott Romo kilépni a zsebből és megtalálni Murrayt az 1 yardoson.Amúgy Murray 1000yard,ez első cowboy runner JJ 2006os szezonja óta. Elképesztően fontos kirakósa lett az offensenek,élvezet nézni amilyen fizikálisan fut,az embernek az az érzése hogy 2 emberrel a derekán is összehoz valami gain-t 😊 Remélem a Philly ellen nem csak az utolsó negyed harmadánál jut eszébe Garrettnek hogy használhatná is és akkor esélye is lehet majd a csapatnak.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Jaja sokan PB-ra követelik (szakértők), McCoy es a running game az már szint.a szagértőkre, gondolom. a pocsolyán túl hajlamosak voltak felszopkodni Foles-t, főleg amikor nem ellenünk vagy a Vikings ellen játszott.slowmotionÉrdekes lesz a jovo heti meccs. Annyira nem nekünk áll hogy ez lehet a szerencsénk. Egyetlen esetben van esélyünk ha meg tudjuk fogni a futást. Foles akarmekkora istennek is képzelik egyedül nem fog megverni minket futó játék nélkül 0.Itt kire gondolsz? Mert erre ráutaló magatartást sem láttam/olvastam főleg tőlünk nem.dande
Az mas kérdés hogy sztem szarrá leszünk futva 😊Blevi
több mint 12 éve
a szagértőkre, gondolom. a pocsolyán túl hajlamosak voltak felszopkodni Foles-t, főleg amikor nem ellenünk vagy a Vikings ellen játszott.Érdekes lesz a jovo heti meccs. Annyira nem nekünk áll hogy ez lehet a szerencsénk. Egyetlen esetben van esélyünk ha meg tudjuk fogni a futást. Foles akarmekkora istennek is képzelik egyedül nem fog megverni minket futó játék nélkül 0.Itt kire gondolsz? Mert erre ráutaló magatartást sem láttam/olvastam főleg tőlünk nem.dande
több mint 12 éve
Érdekes lesz a jovo heti meccs. Annyira nem nekünk áll hogy ez lehet a szerencsénk. Egyetlen esetben van esélyünk ha meg tudjuk fogni a futást. Foles akarmekkora istennek is képzelik egyedül nem fog megverni minket futó játék nélkül 0.Itt kire gondolsz? Mert erre ráutaló magatartást sem láttam/olvastam főleg tőlünk nem.
több mint 12 éve
Érdekes lesz a jovo heti meccs. Annyira nem nekünk áll hogy ez lehet a szerencsénk. Egyetlen esetben van esélyünk ha meg tudjuk fogni a futást. Foles akarmekkora istennek is képzelik egyedül nem fog megverni minket futó játék nélkül 0. Az mas kérdés hogy sztem szarrá leszünk futva 😊