NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
pont ez az.ez ami vérmérséklet kérdése.elve...Cowboykarcsi
Tisztában vagyok a média hatásaival és szerepével, nem az a fajta vagyok, aki hall/lát/olvas valamit, és minden további nélkül elhiszi. Azt is pontosan tudom, hogy hiába a legnépszerűbb csapat kinn a Cowboys, pont emiatt rengeteg a hater, a média is szívesebben foglalkozik velünk, mint bárki mással, ráadásul a negatív hír a jó hír, ezáltal kitüntetett figyelemnek vagyunk kitéve.
Van igazság abban, amit mondasz, de továbbra sem értek egyet. Én is jobban szeretem a szenvedélyes játékosokat,sőt, nálam fontosabb a küzdés, mint a tehetség. Szimpátia szempontjából. Meg vagyok róla győződve, hogy közületek is sokan azért védik csak Bryantet, mert ennyire jó. Ugyanez igaz a csapat vezetőire, a szakmai stábra. Ha mondjuk ezt Hanna vagy Everette Brown csinálja, senki nem állna így ki mellette, ebben biztos vagyok. Meg ez a szöveg, hogy ő ilyen. Attól még, hogy hatalmas tehetség, nem kell mindent elnézni neki. Ha én egy remek munkaerő vagyok egy cégnél, nem vonulok ki egy megbeszélés közepén azzal a felkiáltással, hogy bocs, én ilyen vagyok.
Nekem pontosan ezért szúrja a szemem Bryant, mert miután nekünk szükségünk van rá, olyanokat is megtehet, amiket más nem. És akármennyire egyszerű, ezzel ő is pontosan tisztában van.
Ennek ellenére ugyanúgy örülök, ha ő szerez TD-t, és képességei a csapat eredményességét segítik De akkor sem szeretem, lehet akármilyen jó játékos most és a jövőben.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Cowboys have waived DT Drake Nevis, LB Kyle Bosworth and placed LB Justin Durant on IR.
LB Lemon returns

More moves still to comeCharlie Firpo
Dallas is expected to sign special teams ace Michael Spurlock (wide receiver) who played with special teams coach Rich Bisaccia in San Diego. Look for Dallas to add another defensive lineman to the roster.
több mint 12 éve
En nem azt mondtam h nem lehet mindkettőt megtartani 😊. Durrant IR Bosworth waive? Sok az LB mi 😀Blevi
kicsi Boz csak spec team volt, Lemon jött, meg gondolom még egy LB-t hoznak.
mondjuk én arra számítottam, hogy Lee megy IR-re, és helyette jön majd Citrom. arra is azt susogják, hogy a PR-team pont olyasmiket nyilatkozik Lee-vel kapcsolatban, ami után IR szokott jönni.

szerk: na, meg is szerkesztem egyből. szóval Lee szerintem addig lesz csak még egy meccset inaktív, amíg ki nem esünk. amit ez realizálódik, úgy IR, amint nem (tehát bejutunk oda, amiről nem vagyok hajlnadó beszélni) úgy visszatér.
több mint 12 éve
aki Dezt kritizálja a vasárnap történtek miatt,az vagy nem tud vagy nem is akar a hater szemüveg nélkül látni,lehet csámcsogni ezen is hogy Bryant mekkora distraction meg minden. Az ember a belét is kidolgozta a csaptért,rajta tényleg nem múlott semmi,szerintem abszolút érthető emberi reakció volt.Nem mindenki ugyan olyan vérmérsékletű,de hozzáteszem amennyire ellenszenves volt nekem is a karrierje elején,mostanra abszolút megkedveltem,Irvin óta nem volt ilyen "passion guy" a csapatban,aki nyerni akar azt csak még jobban inspirálja és hajtja előre egy ilyen csapattárs,aki meg csak a havi paychek miatt játszik az meg csak nyugodtan érezze szarul meg feszélyezve magát Bryant mellett.Cowboykarcsi
Mint csapattag, vannak alapvető kötelezettségei, amiben benne van, hogy a meccs végégig a pályán/pálya szélén marad. Ez nem szenvedélyesség kérdése, ez bunkóság. A csapattársaival szemben. Mert azt senki ne mondja nekem, hogy Dezt jobban érdekli a csapat sorsa, mint Wittent, aki érdekes módon kibír még másfél percet ilyen körülmények között is, valamint nem hisztizik és veszekszik állandóan mindenkivel.gorbel
pont ez az.ez ami vérmérséklet kérdése.elve Wittent én sosem láttam ennyire kiboroluni,valszeg ő nem ilyen habitusú.nem azért mert nem törődik a csapattal,hanem mert ő ilyen,Bryant meg olyan.nem azért ment le a pályáról mert leszarja a csapatot,hanem mert olyan idegi állapotba került.amíg nem az edzőt/csapattársait/mést küld el az anyjába,szimplán csak dühöng magában,szerintem tök fölösleges és valahol igazságtalan is ilyenekért elővenni.De mindenképpen álszent.Amúgy mikor hisztizett vagy veszekedett valakivel?mondj már egy példát.remélem nem az ilyen oldalvonal melletti kirohanásira gondolsz,mert kiderült már nem is egyszer hogy semmi bántót,sértőt,nem mond/mondott.Legalább Te mint 'boys drukker ne dőlj be a média lejérató kampányának.A Lions elleni kirohanása után is,volt csak egy buzi firkász is aki bocsánatot kért,csak mert annyival egyszerűbb,na és persze jobban eladható volt hogy úgy állították be őt mint aki Romot meg mindenki mást bassza le a oldalvonal mellett,közbe semmi ilyenről nem volt szó.Ja hogy ők ekkor már kussoltak nagyba,de most erre megint rá lehet ugrani.Ugyan az a helyzet vele is mint Romoval,bár az lenne a legnagyobb gondja a csapatnak hogy Bryant mikor meg hogy megy be az öltözőbe,vagy hogy viselkedik,kinek mit mond az oldalvonal mellett,az hogy hány meccset nyert meg a csapatnak,meg hogy ha nyerünk a GB ellen az is nagyrészt neki köszönhető,az le van szarva.Egy valami van ezzel a sráccal.imád nyerni és még inkább utál veszíteni,bár több ilyen játékos lenne a csapatban akit ennyire felkúr egy vereség(nem azt mondom hogy ugyanígy reagál,de legalább ennyire zavarja)nem itt tartana a csapat.Cowboykarcsi
Wittent egyszer kivonták meccs közben a forgalomból agyrázkódás miatt, és elvették a sisakját, hogy ne tudjon visszamenni. na akkor anyázta az orvosi stábot, de utána bocsánatot kért.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
aki Dezt kritizálja a vasárnap történtek miatt,az vagy nem tud vagy nem is akar a hater szemüveg nélkül látni,lehet csámcsogni ezen is hogy Bryant mekkora distraction meg minden. Az ember a belét is kidolgozta a csaptért,rajta tényleg nem múlott semmi,szerintem abszolút érthető emberi reakció volt.Nem mindenki ugyan olyan vérmérsékletű,de hozzáteszem amennyire ellenszenves volt nekem is a karrierje elején,mostanra abszolút megkedveltem,Irvin óta nem volt ilyen "passion guy" a csapatban,aki nyerni akar azt csak még jobban inspirálja és hajtja előre egy ilyen csapattárs,aki meg csak a havi paychek miatt játszik az meg csak nyugodtan érezze szarul meg feszélyezve magát Bryant mellett.Cowboykarcsi
Mint csapattag, vannak alapvető kötelezettségei, amiben benne van, hogy a meccs végégig a pályán/pálya szélén marad. Ez nem szenvedélyesség kérdése, ez bunkóság. A csapattársaival szemben. Mert azt senki ne mondja nekem, hogy Dezt jobban érdekli a csapat sorsa, mint Wittent, aki érdekes módon kibír még másfél percet ilyen körülmények között is, valamint nem hisztizik és veszekszik állandóan mindenkivel.gorbel
pont ez az.ez ami vérmérséklet kérdése.elve Wittent én sosem láttam ennyire kiboroluni,valszeg ő nem ilyen habitusú.nem azért mert nem törődik a csapattal,hanem mert ő ilyen,Bryant meg olyan.nem azért ment le a pályáról mert leszarja a csapatot,hanem mert olyan idegi állapotba került.amíg nem az edzőt/csapattársait/mést küld el az anyjába,szimplán csak dühöng magában,szerintem tök fölösleges és valahol igazságtalan is ilyenekért elővenni.De mindenképpen álszent.Amúgy mikor hisztizett vagy veszekedett valakivel?mondj már egy példát.remélem nem az ilyen oldalvonal melletti kirohanásira gondolsz,mert kiderült már nem is egyszer hogy semmi bántót,sértőt,nem mond/mondott.Legalább Te mint 'boys drukker ne dőlj be a média lejérató kampányának.A Lions elleni kirohanása után is,volt csak egy buzi firkász is aki bocsánatot kért,csak mert annyival egyszerűbb,na és persze jobban eladható volt hogy úgy állították be őt mint aki Romot meg mindenki mást bassza le a oldalvonal mellett,közbe semmi ilyenről nem volt szó.Ja hogy ők ekkor már kussoltak nagyba,de most erre megint rá lehet ugrani.Ugyan az a helyzet vele is mint Romoval,bár az lenne a legnagyobb gondja a csapatnak hogy Bryant mikor meg hogy megy be az öltözőbe,vagy hogy viselkedik,kinek mit mond az oldalvonal mellett,az hogy hány meccset nyert meg a csapatnak,meg hogy ha nyerünk a GB ellen az is nagyrészt neki köszönhető,az le van szarva.Egy valami van ezzel a sráccal.imád nyerni és még inkább utál veszíteni,bár több ilyen játékos lenne a csapatban akit ennyire felkúr egy vereség(nem azt mondom hogy ugyanígy reagál,de legalább ennyire zavarja)nem itt tartana a csapat.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Szintén Dez-t választanám. Még pedig azért mert sztem ő is Cowboy lett. Mindenáron győzni akar hisztizik stb. Igaz, könnyebben tudnánk egy új WR-t találni mint egy ilyen kiváló LT-t, de egy Dez Bryantet már nem.
(én pozitívan fogtam fel, amikor Dez bement az öltözőbe, abszolút az akarását mutatta.)

szerk: Sztem Dez az a játékos aki kevesebbért is alá fog írni hozzánk.
"I love my team, I love my teammates, I love the Dallas Cowboys...when you lose like that man, it just hurts..."beltazor
Az ügynöke viszont nem...Blevi
Nana! Nem a nyúl viszi a vadászpuskát. 😊 Meg lehet tartani Dezt is és Tyront is. Biztos gondolnak már erre Arlingtonban, ha KD Drummondnak sikerült kisakkoznia, akkor a csapat vezetői is meg tudják oldani.gyeek
gyeek, azért KD ennél lényegesebben könnyebben mozog, mert ő könnyebben függetleníti magát a helyzettől. ha más pénzével kellene játszanom, akkor én is meg tudnám oldani, ha kellő mennyiségű töményet fogyasztok (ellensúlyozandó a szubjektivitást). Jerrynek viszont több pénze van ebben dollárban, mint amit én forintban kerestem életemben, és ha megnyomja a gombot, akkor azzal kb 30-40 millió dollárt dob ki az ablakon. azt pedig nem hiszem, hogy könnyen meglépné.

megnéztem, ki Dez ügynöke. nem a köcsög Rosenhaus, de nem könnyebbültem meg, mert a köcsög Eugene Parker az (lásd még Suh, Crabtree stb). mondjuk EP-DR-EP volt az útvonala, ez szerintem már-már a vicces kategória 😊
több mint 12 éve
Mint csapattag, vannak alapvető kötelezettségei, amiben benne van, hogy a meccs végégig a pályán/pálya szélén marad. Ez nem szenvedélyesség kérdése, ez bunkóság. A csapattársaival szemben. Mert azt senki ne mondja nekem, hogy Dezt jobban érdekli a csapat sorsa, mint Wittent, aki érdekes módon kibír még másfél percet ilyen körülmények között is, valamint nem hisztizik és veszekszik állandóan mindenkivel.
több mint 12 éve
aki Dezt kritizálja a vasárnap történtek miatt,az vagy nem tud vagy nem is akar a hater szemüveg nélkül látni,lehet csámcsogni ezen is hogy Bryant mekkora distraction meg minden. Az ember a belét is kidolgozta a csaptért,rajta tényleg nem múlott semmi,szerintem abszolút érthető emberi reakció volt.Nem mindenki ugyan olyan vérmérsékletű,de hozzáteszem amennyire ellenszenves volt nekem is a karrierje elején,mostanra abszolút megkedveltem,Irvin óta nem volt ilyen "passion guy" a csapatban,aki nyerni akar azt csak még jobban inspirálja és hajtja előre egy ilyen csapattárs,aki meg csak a havi paychek miatt játszik az meg csak nyugodtan érezze szarul meg feszélyezve magát Bryant mellett.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
En nem azt mondtam h nem lehet mindkettőt megtartani 😊. Durrant IR Bosworth waive? Sok az LB mi 😀
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Szintén Dez-t választanám. Még pedig azért mert sztem ő is Cowboy lett. Mindenáron győzni akar hisztizik stb. Igaz, könnyebben tudnánk egy új WR-t találni mint egy ilyen kiváló LT-t, de egy Dez Bryantet már nem.
(én pozitívan fogtam fel, amikor Dez bement az öltözőbe, abszolút az akarását mutatta.)

"I love my team, I love my teammates, I love the Dallas Cowboys...when you lose like that man, it just hurts..."beltazor
Az ügynöke viszont nem...Blevi
Nana! Nem a nyúl viszi a vadászpuskát. 😊 Meg lehet tartani Dezt is és Tyront is. Biztos gondolnak már erre Arlingtonban, ha KD Drummondnak sikerült kisakkoznia, akkor a csapat vezetői is meg tudják oldani.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Cowboys have waived DT Drake Nevis, LB Kyle Bosworth and placed LB Justin Durant on IR.
LB Lemon returns

More moves still to come

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Slow nem akarok a 'skins topicba offolni ezért ide írom.Albright ha jól emlékszem még az offseasonben IR-re került.Cowboykarcsi
nekem az rémlett, hogy injury settlementet kapott, tehát kb hat hétnyi bért kifizettek neki, aztán csá. egy próbát megért.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Van franchise WR,Rb,Lt,C ők mindenképp kellenek mindenáron.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve

Az ügynöke viszont nem...
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan

"I love my team, I love my teammates, I love the Dallas Cowboys...when you lose like that man, it just hurts..."

több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
El lehet ítélni, de én Dezt választanám!
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
JJ-t én nem féltem,kifogja sajtolni valahogy,hogy mindkét játékos meglegyen.Nem az ő asztala egy Dez típusú játékos elküldése.
több mint 12 éve
Egyértelműen Smith,igazából a leglényegesebb dolgot le is írta a kérdés feltevője,sztár receivert kis túlzással majd minden drafton tudsz szerezni,franchise tackle-t nem.Ráadásul Tyron baszott fiatal is,mennyi most 20-22?az azt jelenti hogy akár még 10 évet is nyomhat ilyen szinten mint most,Bryant meg tudja hozni ezt a szintet még vagy 5 évig,azért 30 felett már kopnak az elkapók rendesen,míg pl Admas nálunk harminciksz évesen is igen jó volt még.A Garrett éra ennyit elkönyvelhet magának legalább,tudtak hozni egy korszakos LTt,meg egy centert aki eddig nagyon biztató.

több mint 12 éve
Tyron nagyon kiforrott játékos lett. Azt mondta mindenki hogy bust lesz. Ehhez képest azert meg sok évre megoldott vele az LT poszt.
Dezt is meg kene tartani meg iszonyat nagy tehetség amit vasarnap megmutatott.
Viszont ennek a játéknak az alapja ket brutális line. Szóval nehez szívvel de Tyron.
több mint 12 éve
Abszolút egyetértek a rossz szerződéskötési stratégiával kapcsolatos meglátásokkal. Tudom, hogy ez nem európai foci, és itt mindenki csak magáért meg a lovettáért játszik, de azért ez abnormális, hogy (és ez nálunk hatványozottan így van) minden játékos addig hajt, amíg meg nem kapja a nagy szerződést, aztán meg szinte alibiznek végig (tisztelet a kivételnek).
Az anno gyeek által belinkelt cikk tartalmával teljesen egyetértek; a jelenlegi cap helyzet, meg ez a megoldás későbbre tologatása felfogás miatt hosszú évekre el kell fogadnunk, hogy itt érdemi változások nem lesznek egyik szezonról a másikra, ha csak egyszer nagyon bele nem nyúlunk egy drafton. Amíg Jerry itt van, addig rebuildinget senki ne várjon, bízni kell, hogy egyszer kijön a lépés.
Más. A cap helyzetünk miatt (is) sokan játszadoznak a gondolattal, hogy ha csak az egyiküket tudnánk megtartani hosszú távon, kit választanátok? Dez vagy Tyron? Nálam egyértelműen az utóbbi. Franchise tackle kaliber a srác, ráadásul ilyen tackle-t lényegesen nehezebb találni, mint egy szuper jó WR-t. Meg én Dezzel amúgy sem vagyok kibékülve.
több mint 12 éve
Slow nem akarok a 'skins topicba offolni ezért ide írom.Albright ha jól emlékszem még az offseasonben IR-re került.

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
(....)Ilyen öltözői hangulatban nagyon nehéz lesz az a washingtoni meccs... (...)toxique
Ez lesz a legkönnyebb meccsetek az idényben.apeszos
bárki ellen tudunk meglepetést okozni 😊slowmotion
Azt nem hinném. Mi egyszer lepődtünk meg, az első meccsen, de akkor annyira, hogy azóta is tart. Romo, ha forró krumplit dobál akkor is megnyeri a meccset ilyen sec ellen.
több mint 12 éve
(....)Ilyen öltözői hangulatban nagyon nehéz lesz az a washingtoni meccs... (...)toxique
Ez lesz a legkönnyebb meccsetek az idényben.apeszos
bárki ellen tudunk meglepetést okozni 😊
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ez lesz a legkönnyebb meccsetek az idényben.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4721522&city=dallas

However, abandoning the run is part of the Cowboys’ personality, even when they’re leading. Teams run the ball an average of 47 percent of the time when leading this season. The Cowboys have the league’s second-lowest rush percentage (37 percent) in such situations. Ha vezetünk akkor is csak minden 3. Play futás. Garrett mekkora pöcs te jo ég...
Semmi indok semmi magyarázat. Ja futni kellett vna tobbet, akkor mi a faszert nem futottunk?Blevi
Kb ugyanazt játszák el idén újra és újra.."Garrett: 'We should have run the ball more" komolyan ezt hányszor láttátok már idén?