Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Üdvözlet!Witten nem elit szint? vicc 😀 (amellett,hogy tudom,ez csak szimplán számokról szól)
www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2013/07/daily-depth-Cowboys.png
Erre visszatérve, ha ez lesz az alap felállás szerintetek Frederick lesz a kezdő C? ha Costa egészséges akkor nem jobb ha Costa C, Frederick meg Mackenzy v Livings posztján nem-e lenne jobb? vagy így a legerősebb a felállás.?
Az eddig felkészülésről,játékosokról, újoncokról vannak friss,infók,vélemények,edzés munka stb.?
az meg van h az Nfl.com szerint miénk a 3. legjobb elkapó sor?
www.nfl.com/news/story/0ap1000000218122/article/nfls-top-10-receiving-corps-atlanta-falcons-rank-no-1Kroos
Szerintem a safety poszton nem will allen fog kezdeni,aztán majd kiderül
több mint 12 éve
Üdvözlet!www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2013/07/daily-depth-Cowboys.png
Erre visszatérve, ha ez lesz az alap felállás szerintetek Frederick lesz a kezdő C? ha Costa egészséges akkor nem jobb ha Costa C, Frederick meg Mackenzy v Livings posztján nem-e lenne jobb? vagy így a legerősebb a felállás.?
Az eddig felkészülésről,játékosokról, újoncokról vannak friss,infók,vélemények,edzés munka stb.?
az meg van h az Nfl.com szerint miénk a 3. legjobb elkapó sor?
több mint 12 éve
Cowboys RE DeMarcus Ware (shoulder) will be 100 percent for training camp.
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaamuszáj a tádámmot választani? 😊
több mint 12 éve
na, népesség-fenntartási projekt kipipálva, akkor jöhet a training camp?Romo-t kirúgtuk már, vagy csak pénteken fogjuk? már késő June 1 cutra tenni, ugye? 😊
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
egyáltalán nem érdekes, a PFF az osztályzatok alapján rangsorol, a színek nem a képességekre utalnak, hanem arra, hogy az adott játékos az összes, a posztján játszó spíler közül melyik szextilisbe kerül. ha teszem azt 10 receiver lenne a ligában, és mindenki 1000 yard felett teljesítene, valakinek (a "leggyengébb" teljesítménynek) akkor is pirosnak kellene lennie.www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2013/07/daily-depth-Cowboys.pngTényleg érdekes. Én mondjuk Austint egy kategóriával feljebb helyeztem volna. Kb ez most olyan mint Moss Washingtonban. Már majdnem elkezdték temetni mikor jött RG és "feltámasztotta". Milesban is több van egy átlag felettinél. Az O fal jobb széle idén is fog pár problémát okozni ez már most látszik. Murray nálam inkább Above Average mint High Quality. Claiborne remélem nagy fejlődésen ment át az off season-ben mert a védelem azon oldala nagyon nem lesz egyszerű, illetve Safety poszton ismét lesz miért izgulnunk a szezon során.Wong
érdekes, van azért pár hely, ahol más színt választottam volna...beltazor
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2013/07/daily-depth-Cowboys.pngTényleg érdekes. Én mondjuk Austint egy kategóriával feljebb helyeztem volna. Kb ez most olyan mint Moss Washingtonban. Már majdnem elkezdték temetni mikor jött RG és "feltámasztotta". Milesban is több van egy átlag felettinél. Az O fal jobb széle idén is fog pár problémát okozni ez már most látszik. Murray nálam inkább Above Average mint High Quality. Claiborne remélem nagy fejlődésen ment át az off season-ben mert a védelem azon oldala nagyon nem lesz egyszerű, illetve Safety poszton ismét lesz miért izgulnunk a szezon során.
érdekes, van azért pár hely, ahol más színt választottam volna...beltazor
több mint 12 éve
A kutya életbe! Idén szét kell rúgnunk minden segget, minden meccsen! - Már teljesen rámotiválódtam a szezonra 😊
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2013/07/daily-depth-Cowboys.pngérdekes, van azért pár hely, ahol más színt választottam volna...

több mint 12 éve
Schefter: Cowboys released fullback Lawrence Vickers today.vassadiNagy füst, semmi láng. Au revoir.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Schefter: Cowboys released fullback Lawrence Vickers today.
több mint 12 éve
Anno még jött ki valami cikk, hogy számolnak vele a jövőben, remélve hogy maximum eltiltást kap és nem csukják le. Nem tudom hogy ebben mennyi realitás van, de nem hiszem hogy mostanában bármikor is pályára lépne.Mai napig nem értem mit keres rosteren.Bleviszerintem a főnök feleségét ápolgatja lefelé, amikor Jerry-nek nem áll fel, valszeg csak ezért van még mindig a csapatnál.slowmotion
több mint 12 éve
Mai napig nem értem mit keres rosteren.Bleviszerintem a főnök feleségét ápolgatja lefelé, amikor Jerry-nek nem áll fel, valszeg csak ezért van még mindig a csapatnál.
több mint 12 éve
Mai napig nem értem mit keres rosteren.
több mint 12 éve
Brent ügyében még a TC előtt dönt a liga.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Igazad van, de azt hogy"Sean Lee, Dallas Cowboys yet to begin contract talks"Ez azt jelenti, hogy még nem kezdték meg a tárgyalásokat a szerződéséről.vassadi
Nem sokat szaroztak vele. Szerintem a fizuja majd megközelíti a Bowman-Willis kettősét.Wirtschaftsteil
"Nem sokat szaroztak vele." úgy értettem, hogy még nem sokat "törődtek" vele. 😊 De tényleg marhára félreérthető, bocsi 😊
több mint 12 éve
Tavaly ki volt a 3. QB? idén kik harcolnak a helyért?beltazortavaly senki.
idén Nick Stephens, Dalton Williams, de maximum PS-be kerülnek, 53-as rosterre nemigen.
több mint 12 éve
Tavaly ki volt a 3. QB? idén kik harcolnak a helyért?

több mint 12 éve
"Sean Lee, Dallas Cowboys yet to begin contract talks"Ez azt jelenti, hogy még nem kezdték meg a tárgyalásokat a szerződéséről.
Nem sokat szaroztak vele. Szerintem a fizuja majd megközelíti a Bowman-Willis kettősét.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
"Sean Lee, Dallas Cowboys yet to begin contract talks"Nem sokat szaroztak vele. Szerintem a fizuja majd megközelíti a Bowman-Willis kettősét.
több mint 12 éve
Kellett rézbőrű, hazafi, szent, nálam csak a denveri musztángok bajnokcsapatának kiválósága lóg ki ebből a körből, szóval rá szavazok 😀WyattTökéletes logicska! 😊
több mint 12 éve
Kellett rézbőrű, hazafi, szent, nálam csak a denveri musztángok bajnokcsapatának kiválósága lóg ki ebből a körből, szóval rá szavazok 😀