Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Állítólag még mindig számolunk Brenttel, ha idén nem is, de 2014-ben van a staffnak reménye afelől, hogy játszani fog és nem is akárhogy. Meglátjuk, kíváncsi leszek hogy hogyan zajlik majd a tárgyalás, bár azt hallottam nemrég elkapták betépve, úgyhogy nem igazán segít magán.
több mint 12 éve
Rookie év 😊 ... látta mi a dörgés, úgyhogy már tudja mi a mérce. Az önkritikája nekem is szimpatikus; ha elkezd ebből építkezni és a csapat is tudja építeni, akkor pár éven belül meghatározó playa lesz.Amúgy nem rég láttam dc.com-on egy videót,ahol claiborne-t kérdezték hanyasra értékelné a szereplését rookie évében..azt nyilatkozta h C-Én egyet tudok érteni a C-. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de majd idén talán csinál egy B-t.Wong
Úgy néz ki,eléggé önkritikus a srác,azért egy B-t nálam bőven megérdemelt,amellett,hogy nagy volt a hype körülötte,de egy-két bizonytalanságtól eltekintve,nagyon tetszett a játéka,idénre sokat várok tőle(is) 😀Tehenész
több mint 12 éve
Már annak is örülnék. Megérdemelné a lehetőséget.Jött Jeris Pendleton, a mi tavalyi 7. körös DT pickünk. Bár ez a 2. szezonja lesz/lehet, idén már 30 éves lesz. A Michigan Statere járt 1 évig, de mivel el kellett tartania a családját elhagyta az egyetemet és dolgozni kezdett évekig. Aztán kapott az Ashland egyetemtől ösztöndíjat és ott játszott, innen draftoltuk.Max PS elképzelhető vsz. Sokan vannak előtte. Rattlif, Hatcher, Lissemore, Bass, Hayden.Blevi
Run stopper DT (Itt lehet NT is), remélem legalább a P squadot megcsípi.iktriad
több mint 12 éve
Jött Jeris Pendleton, a mi tavalyi 7. körös DT pickünk. Bár ez a 2. szezonja lesz/lehet, idén már 30 éves lesz. A Michigan Statere járt 1 évig, de mivel el kellett tartania a családját elhagyta az egyetemet és dolgozni kezdett évekig. Aztán kapott az Ashland egyetemtől ösztöndíjat és ott játszott, innen draftoltuk.Max PS elképzelhető vsz. Sokan vannak előtte. Rattlif, Hatcher, Lissemore, Bass, Hayden.
Run stopper DT (Itt lehet NT is), remélem legalább a P squadot megcsípi.iktriad
több mint 12 éve
Jött Jeris Pendleton, a mi tavalyi 7. körös DT pickünk. Bár ez a 2. szezonja lesz/lehet, idén már 30 éves lesz. A Michigan Statere járt 1 évig, de mivel el kellett tartania a családját elhagyta az egyetemet és dolgozni kezdett évekig. Aztán kapott az Ashland egyetemtől ösztöndíjat és ott játszott, innen draftoltuk.Run stopper DT (Itt lehet NT is), remélem legalább a P squadot megcsípi.
több mint 12 éve
Amúgy nem rég láttam dc.com-on egy videót,ahol claiborne-t kérdezték hanyasra értékelné a szereplését rookie évében..azt nyilatkozta h C-Én egyet tudok érteni a C-. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de majd idén talán csinál egy B-t.
Úgy néz ki,eléggé önkritikus a srác,azért egy B-t nálam bőven megérdemelt,amellett,hogy nagy volt a hype körülötte,de egy-két bizonytalanságtól eltekintve,nagyon tetszett a játéka,idénre sokat várok tőle(is) 😀Tehenész
több mint 12 éve
Callahan fogja hívni az O playeket idén. PO vagy húzzon a Vörös!BleviEhhez a hírhez ajánlott olvasmány: www.bloggingtheboys.com/2013/6/4/4393140/cowboys-new-offensive-scheme-the-erhardt-perkins-system
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Ez már tuti? remélem így lesz, sok a 2 Garretnek, lehet ezért is a sok hiba, meg így nem kell annyit túl okoskodnia.KroosIgen,ez már biztos.
Amúgy nem rég láttam dc.com-on egy videót,ahol claiborne-t kérdezték hanyasra értékelné a szereplését rookie évében..azt nyilatkozta h C-
Úgy néz ki,eléggé önkritikus a srác,azért egy B-t nálam bőven megérdemelt,amellett,hogy nagy volt a hype körülötte,de egy-két bizonytalanságtól eltekintve,nagyon tetszett a játéka,idénre sokat várok tőle(is) 😀
több mint 12 éve
Ez már tuti? remélem így lesz, sok a 2 Garretnek, lehet ezért is a sok hiba, meg így nem kell annyit túl okoskodnia.
több mint 12 éve
Callahan fogja hívni az O playeket idén. PO vagy húzzon a Vörös!
több mint 12 éve
Közben az óriásoknál JPP átesett egy műtéten, és kétséges hogy játszhat-e első héten. Kicsit megkönnyítené Romo dolgát, ha addig még padozna.
több mint 12 éve
Mondjuk azért Escobarnak brutálisat kéne égnie, hogy 2. körösként ne legyen biztos a helye, majdhogy lehetetlenyou can never know...
Persze értem én mire gondolsz, hogy senki nem lazsálhat, meg neki is az az érdeke, hogy hajtson, hogy minél jobb legyen 😊Wyatt
több mint 12 éve
Mondjuk azért Escobarnak brutálisat kéne égnie, hogy 2. körösként ne legyen biztos a helye, majdhogy lehetetlenPersze értem én mire gondolsz, hogy senki nem lazsálhat, meg neki is az az érdeke, hogy hajtson, hogy minél jobb legyen 😊

több mint 12 éve
Megjött a 4. TE... Ez lehet már kicsit sok. 😛gyeeknem, ez pont elég. a legjobb TE-csapatot kell összeválogatni, és többől könnyebb.
még mindig majdnem 3 hónap van a 53 fős névsor véglegesítéséig, és addig Witten kivételével senkinek sem biztos a helye, még Hannáé vagy Escobaré sem.
több mint 12 éve
Megjött a 4. TE... Ez lehet már kicsit sok. 😛gyeekMég egy pár belefér nyugi 😀

több mint 12 éve
Megjött a 4. TE... Ez lehet már kicsit sok. 😛gyeek"Think 4 TE on 53-man roster could be real possibility." na az érdekes lesz 😊
több mint 12 éve
Megjött a 4. TE... Ez lehet már kicsit sok. 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
elnézést, Wittenél megakadtam amikor a hozzáoszlásodat olvastam 😊www.bloggingtheboys.com/2013/5/30/4378574/dallas-cowboys-2013-draft-board-leaked-almost-complete-7-round-board
érdekesbeltazorEz meg a Cowboys draft boardja (!):gyeek
www.bloggingtheboys.com/2013/5/30/4378574/dallas-cowboys-2013-draft-board-leaked-almost-complete-7-round-boardgyeek

több mint 12 éve
www.bloggingtheboys.com/2013/5/30/4378574/dallas-cowboys-2013-draft-board-leaked-almost-complete-7-round-board
érdekesbeltazor
Ez meg a Cowboys draft boardja (!):
www.bloggingtheboys.com/2013/5/30/4378574/dallas-cowboys-2013-draft-board-leaked-almost-complete-7-round-boardgyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Ez a lista nem a valós teljesítményről szól, hanem hogy mennyire sztárolják az adott spílert. Revis és Jones-Drew is felkerült a listára, annak ellenére hogy nem tettek '12ben kb semmit. Ugyanígy Gronk és Graham is előkelő helyen végzett tavaly és egyeseknek érthetetlen anomália lenne ha nem kerülnének fel idén. Önjelölt poénkirály Dave Dumb Dameshek addig ment el pimasz provokációjával, hogy Wittennek nem is lenne helye a listán. Igazából nem is nagyon fényezik Wittent a 4 perces vágásában sem, elmondják, hogy megdöntött két TE rekordot, meg hogy 3 meccs után még csak 8 elkapása volt, meg azért kap el ilyen sok passzt, mert ő Romo security blanketje (ezt még mindig nemtudom hova tenni... Ha Kovács Józsi lenne Kis Béla security blanketje akkor vajon dőlnének-e rekordok?) Arról nem szóltak, hogy a szezon eleji sérülésből eredeztethető bénázása után elkapott majdnem mindent ami felé ment, plusz ezt lassan 10 éve, szezononként 16 meccsen keresztül tudja produkálni. Világos, hogy vannak nála tehetségesebb, atletikusabb TE-k, de Witten karrierje a megbízhatóságról szól stabilan magas szinten. Évek óta vannak felkapott új játékosok meg az örök Gonzo-imádat, ezek a szerplők jönnek-mennek formától és sérülésektől függően, Witten az egyetlen aki állandóan pályán van és teszi a dolgát.
Mindegy végülis, mert már tavaly bebizonyosodott, hogy az egész top100 egy komédia.
több mint 12 éve
Nagyon jó TE és megérdemli a szurkolók szeretetét, hisz ő is lojális a csapathoz. És őt a többi csapat szurkolói is elismerik.Graham sem volt jobb tavaly. De mindegy is. En SENKIRE nem cserélném le.BleviA tavalyi év alapján azért Gronk annyira nem érdemli meg hogy előtte legyen. Nem volt rossz szezonja de Wittené sokkal jobb volt.visi_bRemélem ezzel legalább a tightendek között a legmagasabban van.CowboykarcsiJimmy Graham és Rob Gronkowski még elé kerül.gyeek
több mint 12 éve
Graham sem volt jobb tavaly. De mindegy is. En SENKIRE nem cserélném le.A tavalyi év alapján azért Gronk annyira nem érdemli meg hogy előtte legyen. Nem volt rossz szezonja de Wittené sokkal jobb volt.visi_bRemélem ezzel legalább a tightendek között a legmagasabban van.CowboykarcsiJimmy Graham és Rob Gronkowski még elé kerül.gyeek
több mint 12 éve
A tavalyi év alapján azért Gronk annyira nem érdemli meg hogy előtte legyen. Nem volt rossz szezonja de Wittené sokkal jobb volt.Remélem ezzel legalább a tightendek között a legmagasabban van.CowboykarcsiJimmy Graham és Rob Gronkowski még elé kerül.gyeek
több mint 12 éve
Remélem ezzel legalább a tightendek között a legmagasabban van.CowboykarcsiJimmy Graham és Rob Gronkowski még elé kerül.