Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Köszi az infótBunkley és Thomas visszatérnek sztetek?Rolnitop prioritás mindkettő.
ha esetleg Del Rio-val áttérünk 2gap rendszerre akkor nem biztos...Black_Adder
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Csak látva Rosario töketlenkedését az emberben felmerül a kétely, hogyha a háromból ő a legjobb... 😊 Talán a TC után okosabbak leszünk.aztecmikor is töketlenkedett ő? Nagyon szép és fontos elkapásai voltak. És ő nem is droppolt olyan sokat.
Julius Thomas project játékos, TC-n király volt nagyon, az biztos h jó keze van elkapáshoz. Szvsz neki izmot kéne fejleszteni, azért nem kapott sok lehetőséget. Valszeg rajta vagyunk az ügyön.
Amúgy egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, h TE-et húzzunk a 2. körben.
CB és MLB nagyon kell. Egy jó DT se ártana. S-t is előbb húznék mint TE-et, de azon a poszton is ugyanez a helyzet.
A korai RB pick szintén nagyon betenne most nekünk...
4. körtől persze bármilyen posztra lehet húzni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Bunkley és Thomas visszatérnek sztetek?Rolnitop prioritás mindkettő.
ha esetleg Del Rio-val áttérünk 2gap rendszerre akkor nem biztos...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Bunkley és Thomas visszatérnek sztetek?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Vannak jóval fontosabb posztok a TE-nél (CB, MLB), így 3-4. kör előtt én nem húznék TE-t. Kéne még szerintem egy jó RB meg egy DT és végül egy WR se ártana, meg egy QB kell backup-nak, szóval azért lenne need máshol is...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
aztec
1 360
Csak látva Rosario töketlenkedését az emberben felmerül a kétely, hogyha a háromból ő a legjobb... 😊 Talán a TC után okosabbak leszünk.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
+ott van még Virgil Green is, bőven elég ez TE poszton.Elképzelhető lenne egy Fleener draft a 2-3. körben?Kéne egy jó elkapó TE nagyon, csak nem tudom nem lenne túl korai húzás egy TE, talán lehetne várni a 4-5. körig.aztecTavaly húztátok Julius Thomas-t, benne lenne potenciál, ha Fox ismerné a TE-passz fogalmát.somoskovig
több mint 12 éve
Elképzelhető lenne egy Fleener draft a 2-3. körben?Kéne egy jó elkapó TE nagyon, csak nem tudom nem lenne túl korai húzás egy TE, talán lehetne várni a 4-5. körig.aztecTavaly húztátok Julius Thomas-t, benne lenne potenciál, ha Fox ismerné a TE-passz fogalmát.
több mint 12 éve
aztec
1 360
Elképzelhető lenne egy Fleener draft a 2-3. körben?Kéne egy jó elkapó TE nagyon, csak nem tudom nem lenne túl korai húzás egy TE, talán lehetne várni a 4-5. körig.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Nem köteles elengedni az edzőt, bár ha DC-nak akarták volna, akkor érdekes, hogy megfoghatjuk...
több mint 12 éve
Del Rio bemutatása:http://www.denverbroncos.com/multimedia/audio/Del-Rio-Introductory-Conference-Call/4b9e218a-2d98-42de-8c2d-6cd2f5d74602
Ugyanez cikk formájában a denverpostról:
http://www.denverpost.com/broncos/ci_19856490
Nem engedjük meg a Raidersnek, h beszéljenek Smitnszel 😛 😂 :cool:
http://espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/39391/broncos-deny-raiders-permission-to-talk-to-smith
Nem tudom, h hogy mennyire sérti a liga etikettjét, de úgy kell nekik 😊
több mint 12 éve
Az, hogy TT a kezdő, de figyelik a QB piacot az jóféle kijelentés Elwaytől?kishasziTebow az egyetlen QB, persze h figyeljük a piacot. Egyébként konkrétan azt mondta, h TT a kedző, de a TC-n competitiont akar. Ez szerintem a normális. Főleg h TT egyelőre csak 1 évvel hosszabbította meg a licencét...
több mint 12 éve
Az, hogy TT a kezdő, de figyelik a QB piacot az jóféle kijelentés Elwaytől?
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Von Millernek elfelejtettek szólni, h tilos szerelni, 8 tackle + övé az egyetlen sack! //Ha valaki látta a meccset, gipszben volt még a keze?Még gipszben volt a keze. Egyébként vsz. azért durvult Miller is mert Newtont tényleg nagyon le akarták alázni. Volt még neki egy takle-je, ami csak azért nem volt sack, mert futásnak ítélték Cam mozgását. Ez mind 4. negyedben, én is csak azt láttam...
Black_Adder
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Nagyon ellene vagyok a Pro Bowlnak, de azért a denveri résztvevők megérdemelnek annyit, h kiemeljük őket mit csináltak. Statok alapján, a meccset nem néztem:Szóval egyrészt a győztes csapatban voltak (mind 😊)
McGahee 4 futás 23 yard +1 20 yardos elkapás
Clady értelemszerűen nem jelenik meg a statisztikák között. Bár nem engedett 1 sacket se, de azt hiszem, h ProBowlon 0 man rush ellen ez nem olyan kimagasló teljesítmény.
Von Millernek elfelejtettek szólni, h tilos szerelni, 8 tackle + övé az egyetlen sack! //Ha valaki látta a meccset, gipszben volt még a keze?
Champ Bailey 1 szerzett fumble és 3 tackle
Dawk 2 tackle 1 assist. Ami a lényeg, h játszott. Reméljük jól érezte magát és maradni akar még 1 évet.
Doom Nem volt szerelése. Egy akkora sacknek mint az alapszakaszban Bradyn, itt nem is örültek volna annyire, ez nem erről szól. A lényeg h ott volt.
Lombardi 46-os listája, h mi tetszett neki a szezon során.
http://www.nfl.com/superbowl/story/09000d5d8266d430/article/from-gronk-to-tebow-2011-season-full-of-enjoyable-moments
8. Tebow
9. Brocnos coaches
több mint 12 éve
Ha a LB sorral csak annyit csinál JDR, hogy meggyőzi Fox-ot és a FO-t, hogy a 2. körben egy jó MLB-t draftoljunk, akkor már azt fogom mondani, hogy megérte leszerződtetni... 😛
több mint 12 éve
Thx. Remélem annyira azért nem ragaszkodik majd a 2 gaphez. Marcus Thomas meghalna benne és Bunkley is visszaesne szvsz.........
több mint 12 éve
Black_Adder kérdésére:Igen JDR a 2 gapes 4-3 verziót preferálta inkább, és könnyen lehet hogy itt is majd ilyesmit szeretne, bár ez gondolom majd Foxtól függ majd elsősorban. És hogy mi jellemezte a JDR védelmet? Nagyon sok hangsúlyt fektet a futás megállítására, inkább a fizikai erőfölényre, mint a fineszes megoldásokra épít, legalábbis nálunk ez volt jellemző. Mivel Jack LB volt, és igazából ez a szakterülete, erre az egységre kiemelten fontos szerepet szán. Remélem segítettem ezzel.
több mint 12 éve
mákkal behúzni egy normális CB-t 😀és a safetyknek fejlődni
amúgy iróniát próbáltam 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
mákkal és fejlődéssel ki lesz értelmes kezdő CB2 posztra? Arról nem is beszélve, h Bailey utódját is valamikor mostanság kéne megtalálni. //főleg h 2 év múlva már S lesz...ehhez a secondaryhez? 😀 inkább mák+fejlődésNegritisAhhoz nagyon komolyan kellene költeni a secondarybe.ulpianusVagy jól draftolni és ésszel költeni.iktriad
több mint 12 éve
ehhez a secondaryhez? 😀 inkább mák+fejlődésVagy jól draftolni és ésszel költeni.iktriadképes lehet Top 5 Dt összehozni idén.iktriadAhhoz nagyon komolyan kellene költeni a secondarybe.ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Vagy jól draftolni és ésszel költeni.képes lehet Top 5 Dt összehozni idén.iktriadAhhoz nagyon komolyan kellene költeni a secondarybe.ulpianus
több mint 12 éve
képes lehet Top 5 Dt összehozni idén.iktriadAhhoz nagyon komolyan kellene költeni a secondarybe.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Azoknak akik szeretik a számokat. Jack del Rio infok PFR-ről:És az a 6. lehetett volna jobb is, ha nem dől ki minden épkézláb CB, és még pár a kezdő a Dből a szezon 2. felében.
http://www.pro-football-reference.com/coaches/DelRJa0.htm
Ami engem kicsit aggaszt, amit Iktriad írt, h úgy lettek 28-ból újra 6, hogy elvették tőle a playhívást...
Black_Adder
Egyébként nem akarom az ördögöt a falra festeni(főleg pont Denverben az nem volna szép gesztus), de azt hiszem a 9 év alatt csak Tucker első 2 évében JDRé volt a D playcalling funkció és 22. és 28. lett a D ebben 2 évben.
http://www.milehighreport.com/2012/1/28/2754185/jack-del-rio-defensive-rankings-and-analysis
Amíg Smithey(Mike Smith- Atlanta HC) volt a DC, tudom, hogy ő hívta a védelmi playeket (2003-07), és Gregg Williams is megkapta ezt a jogot 2008ban(mondjuk JDR és GW nagyon nem jött ki egymással a szóbeszéd szerint- Williamst nem nagyon szeretik azóta se Jacksonvilleben az egója miatt...).. Amikor Tucker megjött, első 2 évében csak JDR utasításait adta tovább, a playcalling (és a tényleges DC poszt) is Del Rioé volt. Ezt elégelte meg tavaly Weaver, és adta a playhívás jogát Tuckernek.
Jack védelmében 3 dolgot mondanék:
1. 2009-10ben a secondarynk kb olyan nevetséges volt, mint tavaly a passzjátékunk, még LB poszton is bőven akadtak gondok, nem beszélve a pass rush teljes hiányáról (2009ben 14 sackünk volt. Nem 1 embernek, az egész Dnek!). Szóval a 22. & 28. helyek emiatt is jöttek össze.
2. Tavaly a D jelentősen meg lett erősítve (100 milliót költöttünk rá konkrétan) és ezek az igazolások tavaly igencsak megtérültek. Szóval nem csak Tucker miatt lett sokkal jobb a D 1 év alatt.
3. A 2000es évek közepén, mikor a Dnk legtöbb posztján remek kezdőjátékosok játszottak (Henderson-Stroud-Paul Spicer-Mike Peterson-Daryl Smith-Deon Grant-Donovan Darius-Rashean Mathis éra). Ekkor a védelem volt a Jacksonville igazi ütőkártyája, és ebben Jacknek is nagy szerepe volt. A Broncos D jelenleg tele van ilyen kaliberű, remek játékosokkal, tehát véleményem szerint itt is képes lehet Top 5 Dt összehozni idén.
több mint 12 éve
Igen, egyrészt valóban nem a legjobb fokmérő, másrészt nem biztos, h az agresszivitás a jobb, ez tény. Mellesleg néhányan itt a fórumon pl óriási hibának tartották a Titans ellen neki menni a negyediknek. Szvsz a play volt szar, nem a döntés de mindegy. Az meg nincs benne fox esetében se, h pl a Vikes ellen az utolsó TD-ig várt a 2 pontossal, pedig már korábban egyenlíthetett volna. Eljátszok a gondolattal, h ha a Vikes kockáztat, és neki mennek ők a 2 pontosnak, és esetleg össze is jön nekik, úgy 9 közte, akkor vajon megfordítjuk-e a végén? Érdekes egy játék ez, és szvsz a lista is érdekes.Footballoutsiders listája az edzői 'aggresszivitásról', mármint a játékhívás terén, nem a magánéletben:Mi az, hogy mi lehet ott? Egyetlen olyan 4th down nem volt, aminek neki kellett volna menni, de nem mert Rivera. Bárcsak ez a "konzervativizmus" lenne Rivera legnagyobb hibája 😊
http://www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2012/aggressiveness-index-2011
Számomra óriási meglepetés, de NEM Fox lett az utolsó. Sikeresen megelőzte Ron Rivera-t. Szegény Panthers, mi lehet ott...Black_Adder
Egyébként is hülyeség ez a stat, nem az az agresszivitás legjobb fokmérője, hogy hány 4th downnak megy neki egy HC, ráadásul minden játékhelyzet más, ezeket kizárólag önállóan érdemes ezeket értékelni. Rivera és Fox mentalitása kb tűz és víz, mégis ott vannak egymás mellett.Jakehomer
A Riveras megjegyzést inkább poénnak szántam, mert Fox ettől a statisztikától eltekintve is mérhetetlenül konzervatív, bár ezt neked aligha kell mondanom, és valaki mögé tudott kerülni egy ilyen listán. Poénosnak találtam, na! Nem kell róla messze menő következtetéseket levonni.
Btw: Az aggresszivitást egyébként valahol mégis mutatja. A Falcons neki ment néhány 4th downnak aminek nem kellett volna, nem mondhatod, h nem volt agresszív húzás... Akkor se h bejöttek volna...