NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
120
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
56
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
22:25
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Draft előtti esélylatolgatás egy körkérdéssor formájában a négy szerkesztőnktől. 😊http://denversports.blog.hu/2011/04/26/nfl_draft_2011_elozetes_elvarasok
több mint 13 éve
Ajánlanám figyelmetekbe Black_Adder draft történelmi írását, a Broncos valaha volt legjobb választásairól:...és a franchise törtenétek legrosszabb draft-választásai sem maradhatnak ki. 😛
http://denversports.blog.hu/2011/04/19/denver_broncos_draft_tortenelem_1_resz_a_legjobb_valasztasok
TheMileHighCity
http://denversports.blog.hu/2011/04/26/denver_broncos_draft_tortenelem_2_resz_a_legrosszabb_valasztasok
több mint 13 éve
Azért Marshall nem hazudtolta meg magát, a nejének is olyan okosan választott, mint korábban a barátnőjének, csak most ő húzta a rövidebbet... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Készítettem egy bővebb összeállítást az elmúlt öt, ill. tíz drafton álltalunk kiválasztott játékosokról:http://denversports.blog.hu/2011/04/23/broncos_draft_az_elmult_evek_valasztasai
több mint 13 éve
xrace77
4 515
14. héten a MileHighon a Bears, Tebow vs. Cutler. 😛 😀
több mint 13 éve
A sorsolásunk, arra az esetre ha lenne szezon:Itt a részletes Schedule:
Home: Pats, Jets, Bears, Lions, Bengals
Away: Bills, Fins, Packers, Vikings, Titans
+természetesen a divízió riválisokkal otthon is és idegenben is játszunkBlack_Adder
1 OAKLAND RAIDERS H
2 CINCINNATI BENGALS H
3 Tennessee Titans A
4 Green Bay Packers A
5 SAN DIEGO CHARGERS H
6 BYE --
7 Miami Dolphins A
8 DETROIT LIONS H
9 Oakland Raiders A
10 Kansas City Chiefs A
11 NEW YORK JETS(Thur.) H
12 San Diego Chargers A
13 Minnesota Vikings A
14 CHICAGO BEARS H
15 NEW ENGLAND PATRIOTS H
16 Buffalo Bills A
17 KANSAS CITY CHIEFS H
OTTHON kezdenénk /*nem is tudom mikor volt utoljára ilyen*/, méghozzá hétfőestivel a Raiders ellen! Kár h nem lesz szezon...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ajánlanám figyelmetekbe Black_Adder draft történelmi írását, a Broncos valaha volt legjobb választásairól:http://denversports.blog.hu/2011/04/19/denver_broncos_draft_tortenelem_1_resz_a_legjobb_valasztasok
😊
Bazzani: Te vagy a második eddig, 22 hónap alatt. 😀
több mint 13 éve
A sorsolásunk, arra az esetre ha lenne szezon:Home: Pats, Jets, Bears, Lions, Bengals
Away: Bills, Fins, Packers, Vikings, Titans
+természetesen a divízió riválisokkal otthon is és idegenben is játszunk
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Black_Adder aktuális helyzetjelentése, célkeresztben az esetleges QB-draftolás kérdésköre:1. Csak nekem bántja a szememet a kék alapon kék betű?
http://denversports.blog.hu/2011/04/13/denver_broncos_vs_2011_qb_class
😉TheMileHighCity
2. Megnézném Tibi arcát egy Newton picknél. 😀
3. Sztem nem lehet eltradelni az 1/2-t ez már sokszor bebizonyosodott.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
A top 15-ös mezeladási lista (2010.04-2011.03.):1. Troy Polamalu (S, PIT)
2. Aaron Rodgers (QB, GB)
3. Drew Brees (QB, NO)
4. Peyton Manning (QB, IND)
5. Tim Tebow (QB, DEN)
6. Michael Vick (QB, PHI)
7. Tom Brady (QB, NE)
8. Clay Matthews (LB, GB)
9. Tony Romo (QB, DAL)
10. Eli Manning (QB, NYG)
11. DeSean Jackson (WR, PHI)
12. Mark Sanchez (QB, NYJ)
13. Miles Austin (WR, DAL)
14. Brett Favre (QB, MIN)
15. Adrian Peterson (RB, MIN)
Hát, ha még nem is Franchise Qb, de már mindenképp merchandise 😀 Én adnék neki legalább 1 szezont ... nem értem, miért merült fel nálatok a QB téma.
innen a lista: http://profootballbusiness.blogspot.com/2011/04/elkezdodtek-az-egyeztetesek.html
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
A balansz miatt azért szükség van még 10 emberre playenként. Alibiből.Tebow mellett senki sem tud érvényesülni, és nincs is rá szükség!DoMpersze és már márciusban kibaszták 😛haromtSzemetek!Sobri Jóska
több mint 13 éve
Tebow mellett senki sem tud érvényesülni, és nincs is rá szükség!Szemetek!Sobri JóskaÉn még látom benne a jövőt. 😊Sobri Jóskapersze és már márciusban kibaszták 😛haromt
több mint 13 éve
Szemetek!Én még látom benne a jövőt. 😊Sobri Jóskapersze és már márciusban kibaszták 😛haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én még látom benne a jövőt. 😊Sobri Jóskapersze és már márciusban kibaszták 😛
több mint 13 éve
Ritka az olyan trade, hogy mindkét fél jól járon.Valaki mindig jobban jár, mint a másik.
És lehet visszatér Portis, ha lehet játékost bevonni a trade-be.
több mint 13 éve
Shanny... 😊ez megérné a denvernek, cserébe fasság a redskins részérőlHöriShanny a jótevő1/10 plusz jövő évi 1. kör?empty taxi
el nem tudom képzelni mit tud felajánlani a SkinsHöri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
ez megérné a denvernek, cserébe fasság a redskins részéről1/10 plusz jövő évi 1. kör?empty taxiBREAKING: Arizona and Washington are discussing trades with Denver to move up to No. 2 overall to select Blaine GabbertShanny a jótevő
Ha ez a QB dolog csak porhintés volt, akkor eddig bejött...Black_Adder
több mint 13 éve
1/10 plusz jövő évi 1. kör?BREAKING: Arizona and Washington are discussing trades with Denver to move up to No. 2 overall to select Blaine GabbertShanny a jótevő
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Elway: "we'd be open to it, but the value would have to be there"
több mint 13 éve
Ha az összes pickjüket ide adnák, akkor is értéken aluli lenne...BREAKING: Arizona and Washington are discussing trades with Denver to move up to No. 2 overall to select Blaine GabbertShanny a jótevő
több mint 13 éve
BREAKING: Arizona and Washington are discussing trades with Denver to move up to No. 2 overall to select Blaine GabbertShanny a jótevő
el nem tudom képzelni mit tud felajánlani a Skins
több mint 13 éve
BREAKING: Arizona and Washington are discussing trades with Denver to move up to No. 2 overall to select Blaine GabbertHa ez a QB dolog csak porhintés volt, akkor eddig bejött...