Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hát ezzel kicsit vitatkozom, itt messze több a drop.
És ne a Barnákat vegyük alapul, ahol szintén.

Láthatóan sokszor nem tudnak elszakadni az elkapók, Tebow szeme folyamatosan cikázik köztük.
Ilyenkor bejátszanak olyat is hogy ott volt az ember szabadon, de ugye ő nem felülről nézi mint mi.
Ha megtalálta az embert is még könnyű elkapásoknál is borzalmas dropok vannak. Ezt a kommentátorok is gyakran megjegyzik, hogy bár lehet őt szídni a pontatlanság miatt de nézzük meg kiknek dobál és azok mit csinálnak.

Egy dolgot emelnék még ki, néztem két hosszú passzát is és nem bukdácsolt a spirál.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Igaz, visszanéztem, és javítottam. Köszi.

Amúgy Black tesó, lehetne pontosabb Tebow, de 3 sima drop volt. Ha azok megvannak, egyből más a leányzó fekvése. Szerintem. Két rossz passzra emlékszem. Végül is, az jó, nem? 😀JC6
írtam a sok drop-ot, de azok nélkül is lehetne pontosabb. Amúgy 2-re emlékszem, azok viszont nagyon csúnyák voltak, de nem csak a denveri WR-ek droppolnak, amellett kéne egy olyan jó 60+os comp%. Főleg 3rd downoknál.
Azért korai elhinni, h az offense szárnyal.

A Vikings ellen amúgy majd pont lehet passzolni. Allen-t valahogy meg kell fogni, ha kell 2TE-t, vagy 1RB 1TE ráállítani, úgy is olyan szar a secondaryjük, h belefér.
Még messze van, de ellenük kéne már egy igazán jó passz teljesítmény is TT-től. Lehetne passoption is addigra a playbookban, az lesz a legideálisabb pont bevetni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igaz, visszanéztem, és javítottam. Köszi.

Amúgy Black tesó, lehetne pontosabb Tebow, de 3 sima drop volt. Ha azok megvannak, egyből más a leányzó fekvése. Szerintem. Két rossz passzra emlékszem. Végül is, az jó, nem? 😀
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
...

szerk.: 5. legjobb D# a ligában 😛JC6
Ezt meg hol láttad? Illetve milyen statisztikai mutatóban? 😊StormST
reggeli közben néztem, inkább hallgattam a belinkelt videót, és ott hallottam.

szerk.: hoppá. félrehallottam. az utolsó 4 meccsen...JC6
Most a D 18. a ligában, passz ellen 17., futás ellen 18. jelenleg a csapat. Lesz még ez feljebb is, ha így folytatják. 😊 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...

Ezt meg hol láttad? Illetve milyen statisztikai mutatóban? 😊StormST
reggeli közben néztem, inkább hallgattam a belinkelt videót, és ott hallottam.

szerk.: hoppá. félrehallottam. az utolsó 4 meccsen...
több mint 14 éve
+ Von Miller már nem DRoY hanem RoY nálam
+ Dumervil visszatért. Év elején sérüléssel bajlódott, de azóta 4 meccsen 5,5 sack
+ DJ Williams, kevés szó esik róla, de most is volt pl 12 elhanyagolhatatlan szerelése.
+ Úgy összességében most a passz elleni védekezésünk volt jó, pedig attól eltekintve h sokszor eladja a labdát a köcsög, általában egy csomó yardot összehoz

+ McGahee újabb mérkőzése 100+ futott yarddal. Ha jól számolom 5. a szezonban.
+ Decker óriási kincs. Az egyetlen elkapó akinek TT TD-t tud adni 😊 Ő meg mást nem is csinál, csak elkapja azokat a TD-ket

+ Újabb 4th quarter comeback. 😊

+- ST. colquitt ma nem volt kiemelkedő, de még mindig nem panaszkodhatunk, az idióta holdingnak a kickretrunél nagy ára volt. Amúgy is minek visszahordani 20 yard nem rossz mezőny pozíció. Punt returnben viszont nagyon jók vagyunk, megkockáztatom h a liga elit mögött közvetlen...

- Sok drop
- TT is lehetne pontosabb. Megint csak 50%
- 3rd%. Hagytunk ki néhány megoldhatót is
- Rohadtul sok büntetés
- Matthewsnak 3 100+ meccse van. Mindhárom a Broncos ellen. Ez nagyon nem jó jel...
- Nyert a Raiders és a Bengals is, pedig mindkét meccs alakulhatott volna fordítva is, na de mindegy, egyelőre azért a saját sorsunkkal legyünk elfoglalva.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 839 — SB 50 Champion @ Grund
...

Ezt meg hol láttad? Illetve milyen statisztikai mutatóban? 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na szóval, hirtelen ami így eszembe jut, reggel 😀

+ a D# tart minket meccsbrn hetek óta, ezen nincs mit vitatni. A TT-éra alatt volt egy eléggé többtényezős Lions elleni kisiklás, de ez mellett az ellenfeleket 20 illetve 15 pont alatt tartottuk, kivétel a gayders, de az is elhanyagolható 24 kapott pont volt, mivel nyertünk.
+ egyértelmű fejlődést látok Tim-nél, a passzoknál, jó tett ez a 10 nap.
+ Dawkins nálam MvP! (kicsit "haza"beszélek)
+ McGahee amikor kellett villant. Decker: hatalmas elkapás. Rosariao 😊. Colquitt. Prater!! ill. az egész D#.

- sok bünti (az egyik zebra mondjuk rohadtul elnézte a DPI-t, szal nem kellett volna az OT, de így mindegy)
- Ball-al csinálni kéne valamit. nem rossz gyerek, néha jól jön futáskor, de a szívbaj kerülget, ha meglátom miket csinál...
- tökösnek kell lenni, be kell vállalni a 4&1-et Fox bácsi, hisz nálunk van Tim Tebow!
- futás elleni D#, főleg az első félidőben, de voltak parás szituk a másodikban illetve az OT-ban.

Kicsit féltem, hogy megszakad a jó sorozat, de a csapat hozta amit kell, még, ha nehezen is. Szerethetőek, nagyon is, minden hibájuk ellenére! Nagyon kemény meccsek jönnek, nem szabad lebecsülni a vikingeket. A medvék védelmétől tartok, viszont remélem 3 hét múlva a Pats 10-3-al fog állni, sima csoportgyőztesként, így ellenünk már tartalékolnak majd.

Ha hozunk még 3 meccset elégedett leszek. Benne van a csoportgyőzelem, a WC a csapatban, érzem, tudom, de nem a saját kezünkben a sorsunk 😊

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/09000d5d82488503/When-will-the-critics-believe?module=HP11_cp

DENVER
BRONCOS
FOREVER
!!!

szerk.: 5. legjobb D# a ligában 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Te inkább írd a malaszttal teljes Tebow-t az NSO-n, kedves Stez 😀
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 277 — Whoops, looks like something went wrong.
Én csak annyit írnék: szegény Sobri.... 😀

Ja meg ezt:

11 meccsen 9 SD győzelem volt eddig. Az utolsó 4 meccset elbuktuk, az 5.-et már nem. Így kell ezt csinálni, jó ez az 5-ös szám 😛

Ja és ezt: Dawkins egyértelműen a legnagyobb király, nálam MVP!JC6
Dawkins nem lehet MVP, mivel Tebow lesz az

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A CIN-nek 3 vereség így kinéz, szerintem, az OAK-nek meg szintén 3, de lehet 4...
Mondjuk ki nem szarja le, nyertünk 😀 áh, nem bírok elaludni 😀
több mint 14 éve
mindkét csapat megnyerhette volna, és nem feltétlen azért örülhetünk mi, mert jobbak voltunk, de ki nem szarja le 😀

Miller tackle for loss-ja nagyon kellett, Doom kezdi bepótolni amit év elején elmulasztott, szóval alakul vmi a D-ben, mégha most kicsit szét is futottak...

Sajnos nyert a Raiders és a Bengals is, így se a divízió, se a wildcard nem került közelebb, de le se szakadtunk.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én csak annyit írnék: szegény Sobri.... 😀

Ja meg ezt:

11 meccsen 9 SD győzelem volt eddig. Az utolsó 4 meccset elbuktuk, az 5.-et már nem. Így kell ezt csinálni, jó ez az 5-ös szám 😛

Ja és ezt: Dawkins egyértelműen a legnagyobb király, nálam MVP!
több mint 14 éve
😀 Azt hiszem még álmomban is vigyorogni fogok, de hogy nap közben végig, az biztos... 😀

Megint szarok voltunk, de megint nyertünk, így kell ezt csinálni... 😀

A Broncos-Chargers óta, ahol leüldözte a Chargers Orton-t a pályáról:
Broncos (Tebow) 5-1
Chargers 0-6

Na, ezért nem tanácsos Denverben nyerni, de hogy mi azért a zakóért egy darabig hálásak leszünk, az biztos!! 😂

több mint 14 éve
burzum4ever 66
A csoport mostantól gyakorlatilag kétesélyes. Tebow jól láthatóan fejlődik. A sérülések nem komolyak (Clady és Decker is visszatértek meccs közben). Komoly esélyeink vannak a wildcardra.
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Tebow 210 total yard TD
És az ezredik game winning drive.

Knock-knock Mr Elway.
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 716
Sharpe <-> Tebow interjú, egy kis érdekes részlet:

Sharpe: " You're the QB. You signed up to throw the football"
Tebow: "I signed up to win games"

No, hát ebben a két mondatban benne van az anti-Tebow mozgalom fő gondolata és az ellenük felhozott legjobb válasz... 😊StormST
Így kell leépíteni az okoskodókat. 😛

Tebow nyerte az eheti Never say never moment of the week szavazást is. 😊xrace77
a hétvégén kicsit kimaradtam az eseményekből, mit még?

Ja itt egy kis videó a Tebow offenseről:
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/09000d5d8247758d/The-Tebow-offense?module=HP11_content_streamBlack_Adder
Mást nem.
Kicsit félrevezetően írtam, is helyett megintet kellett volna. 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 649
Lloydnak még 4 elkapás kell a 30-hoz. 😊xrace77
és meg is van. minő öröm és bódogságJC6
Na mivan, nem állod a fogadást? 😀 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lloydnak még 4 elkapás kell a 30-hoz. 😊xrace77
és meg is van. minő öröm és bódogság
több mint 14 éve

No, hát ebben a két mondatban benne van az anti-Tebow mozgalom fő gondolata és az ellenük felhozott legjobb válasz... 😊StormST

Tebow nyerte az eheti Never say never moment of the week szavazást is. 😊xrace77
a hétvégén kicsit kimaradtam az eseményekből, mit még?

Ja itt egy kis videó a Tebow offenseről:
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/09000d5d8247758d/The-Tebow-offense?module=HP11_content_stream

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 716

Tebow nyerte az eheti Never say never moment of the week szavazást is. 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 649
Tebow ma: "Magasztaljátok az Urat, mert jó, mert örökkévaló az Ő kegyelme"
több mint 14 éve

No, hát ebben a két mondatban benne van az anti-Tebow mozgalom fő gondolata és az ellenük felhozott legjobb válasz... 😊

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó. Ha nyertek, Tebow-s siged lesz. Ha veszítetek, akkor is.

ui: ezt a mi topikunkban illik megkérdezni. 😊szaba
Bocs, csak ha SD - Denver meccs van, napokig itt látlak, mert téged elhagytak a szurkoló társaid 😀
Legyen már komolyabb tétje 😛JC6
Ok. Ha mi nyerünk, bannoltatlak, ha ti, bannoltatod Sobrit.szaba
Nofene 😀

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jó. Ha nyertek, Tebow-s siged lesz. Ha veszítetek, akkor is.

ui: ezt a mi topikunkban illik megkérdezni. 😊szaba
Bocs, csak ha SD - Denver meccs van, napokig itt látlak, mert téged elhagytak a szurkoló társaid 😀
Legyen már komolyabb tétje 😛JC6
Ok. Ha mi nyerünk, bannoltatlak, ha ti, bannoltatod Sobrit.szaba
Tebow legjelentősebb és fontosabb győzelme lenne ez 😀