Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 14 éve
No, végül csak sikerült behúzni, kicsit meleg lett a vége, de a megvan a W... 😊Az tisztán látszott, hogy erre a meccsre ez volt a gameplan, valszeg azért, mert a Chiefs DL totál impotens volt az OL-unk ellen, akik egyébként egész meccsen kiváló munkát végeztek, le a kalappal előttük!
A D eszméletlen jó, minden várakozáson felül teljesítenek, talán ha összesen 3-4 rosszul megjátszott play-ük volt egész meccsen, meg 1-2 elcsúszás, de az más kérdés. Megvolt a nyomás Cassel-en, aki ettől remegett, mint a nyárfalevél. Ahogy várható volt, Champ-re nem nagyon mert dobni, csak 1-2 stop route-ot, azzal meg nagyon sok yard-ot nem tudtak csinálni. Doom és Von együtt ligaelit, és mindenképpen ki kell emelni Bunkley-t, aki szép halkan egész jó szezont produkál, még ha a statisztikák nem is mutatják annyira, de mindig ott van, ahol kell, nekem nagyon tetszik a játéka... 😊
Colquitt geci jó, Prater-t meg jól pofon kell vágni lassan, lehet, hogy csak az hiányzik neki, de az nagyon... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Most sajnálhatjuk igazán az első 5 meccset. 1-4, meg a nonszensz hülyeség, h Ortonnal van több esélyünk nyerni. 1-4 vs 3-1. Bazd meg Fox, de mindegy, jobb később mint soha.Még mindig nem játszunk jól, de a divízióban jelenleg senki se. Ahogy írtam ez a Chiefs se, főleg offenseben, egy nagy play kellett, a 3 pont meg a prevent D ellen garbage time-ban. Igaz egy másik nagy play nem jött össze nekik egy a playtől független szabálytalanság miatt. (Dawk coverageben már nem az igazi.)
Mindegy, győzelem, és 4-5, nem rossz.
ja és mindezt gyakorlatilag McGahee és Moreno nélkül. //Ball azért messze 4-es átlag alatt futott.
tebow keveset passzol ahhoz h meg lehessen ítélni, de 8-ból csak egy igazán rossz passza volt. Tényleg elfogult vagyok, de szvsz folyamatos a fejlődés.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Ha csak ennyi hiba volt benne, akkor örülök, annyira nem vagyok képben a KC-vel, de Cassel-t direkt "fényeztem". 😛Egy kis előzetes a mai meccshez:Jó kis cikk! Csak az fail, hogy Cassel "nem tudta levetkőzni a sok picket szokás szerint" (valahogy így volt írva). Tavaly nem dobott messze annyi picket mint TD-t. Konkrétan 27 TD kntra 7 IT ,ami nagyon jó arány, és messze áll az egyenlőségtől. Idén igen, meg 2009ben is, más más okból, de tavaly nem. Továbbá 2008ban is fele annyit dobott, mint TDt (a Patsben). Tehát ez nem igaz, mint információ.ulpianus
http://denversports.blog.hu/2011/11/13/broncos_chiefs_beharangozo_1TheMileHighCity
több mint 14 éve
Egy kis előzetes a mai meccshez:Jó kis cikk! Csak az fail, hogy Cassel "nem tudta levetkőzni a sok picket szokás szerint" (valahogy így volt írva). Tavaly nem dobott messze annyi picket mint TD-t. Konkrétan 27 TD kntra 7 IT ,ami nagyon jó arány, és messze áll az egyenlőségtől. Idén igen, meg 2009ben is, más más okból, de tavaly nem. Továbbá 2008ban is fele annyit dobott, mint TDt (a Patsben). Tehát ez nem igaz, mint információ.
http://denversports.blog.hu/2011/11/13/broncos_chiefs_beharangozo_1TheMileHighCity

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Bocsi, hogy jövök a hülye kérdéseimmel, de Wesley Woodyard ma aktív lesz? Mennyi az esélye h játszik?Kétlem, hogy játszani fog, sokat biztos nem...
Köszi 😊kzol

több mint 14 éve
Egy kis előzetes a mai meccshez:http://denversports.blog.hu/2011/11/13/broncos_chiefs_beharangozo_1
több mint 14 éve
Bocsi, hogy jövök a hülye kérdéseimmel, de Wesley Woodyard ma aktív lesz? Mennyi az esélye h játszik? Köszi 😊
több mint 14 éve
Hoping for the best but expecting the worst
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
A realitás lehet, hogy a 6-10, de Tebow az irányító.És ez azt jelenti, hogy egy csomó olyan dolog is megtörténhet, aminek nincs realitása.
Majd kiderül.
"Bízzatok az Úrban mindenkor!"
Ézs.26:4
több mint 14 éve
Szép volt a Gayders elleni győzelem tény, de sajnos az option focinak is megvan az ellenszere. Mindenképpen fejlődni kéne a passzjátékban egy jó eredmény eléréséhez, mind a KC ellen, mind ahhoz, hogy egy kicsit jobb eredményt érjünk el a végelszámolásnál. Ha nem tudjuk keverni a kártyákat és valaki megfogja a futásainkat, akkor kurva nagy szarban vagyunk. Félre ne értse valaki, tényleg imádnám, ha PO jutnánk, de valljuk be erre azért nem sok esély van jelenleg. Ebben a helyzetben talán realitás lehet, amit Black_Adder ír: 6-10...

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Minél nagyobbak a remények annál nagyobbak a pofára esések. Ez a meccs vízválasztó, mert ha megnyerjük, úgy állunk mint a köcsögz meg a kc, és csak 1 meccsre a gayderstől. Ha viszont kikapunk végleg kiszállunk a küzdelemből, ami egyébként is nevetséges, h 3-5-tel itt még akár reménykedni is lehetne.
Verjük majd otthon a kc-t, a bears-t (MINDENKÉP! 😛) és még valakit, és akkor a 6-10-zel nagyon elégedett lennék
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
KC-t oda-vissza ütjük.Jets itthon W.
Charges-nek is adunk.
A vikingek ellen kiélezett meccsen nyerünk az utolsó percben.
A medvéket is legyűrjük, mert lenéznek majd.
Pats: ha PO-ba akarnak kerülni, legyűrnek.
Bills: azok meg kik? Volt 5 jó vagy szerencsés W-jük és már istenek? 😀
Szóval, ez az én olvasatomban:
10-6-
De lehet 9-7.
Lejjebb nem adom 😀
több mint 14 éve
Van még:@KC(4-4), vs. Jets(5-3), @Chargers(4-5), @Vikings(2-6), vs. Bears(5-3), vs. Pats (5-3), @Bills(5-3), vs KC(4-4)
Egyrészt a Vikings kivételével minden ellenfelünk jobban áll nálunk, de a statisztika azért még így is csalóka, mert a Jets-nek és a Pats-nek nem nagyon leszünk mi komoly ellenfelek valszeg, még haza pályán se, ahogy jelen pillanatban a Bills elleni meccs is karcosnak tűnik, az a csoport most legalább egy szinttel felettünk van...
Én nem mernék belemenni tippelésbe jelen pillanatban, mivel még nem tudjuk, hogy melyik a csapat igazi arca, az, amelyiket a Lions ellen és a Dolphins meccs első 55 percében láttunk, vagy az, amelyiket a Raiders ellen és a Dolphins ellen az utolsó 5 percben láttunk. Ha az előbbi, akkor sajnos szopóágon vagyunk és még a 4-12 is kijöhet, ha az utóbbi, akkor 7-9 vagy 8-8 is lehet...

több mint 14 éve
Lehet sokat mondok, de szerintem egy 7-9 kihozható ebből a szezonból nekünk.1-4 után az már emberes teljesítmény lenne azért.A 8-8 csak vágyálom, de akár még az is...
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
TT-vel irány a 11-5 vagy 10-6 😀JC6Vagy 9-7, vagy 8-8, PO, SB.
A hit hegyeket képes megmozgatni, csak bátran higgy!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
TT-vel irány a 11-5 vagy 10-6 😀
több mint 14 éve
Nem rossz csapat ez a Chiefs, nem mondanám, hogy esélyesek vagyunk, de azért nem elég nekik csak a gatyákat kitenni a pályára, mert arra rácseszhetnek...Bowe-Bailey: tavaly azért látszott, hogy inkább Champ felé billen a mérleg, főleg ha csak egy lepkefingnyi nyomás is van Cassel-en és most, a tavalyival ellentétben, Doom is ott lesz, meg Von... 😊
Én csak annyit remélek, hogy nem lesz visszaesés a múlt héthez képest és akkor már elégedett leszek. Persze minden csoportmeccsen fontos nyerni, de nem történik tragédia akkor se, ha javuló (nem romló) játékkal vesztünk... 😊
Lehet akármilyen statisztikákkal jönni, egy dolog fogja eldönteni ezt a meccset: mit tud kezdeni a futásainkkal (RB és QB futásokkal egyaránt) a Chiefs D. A védelmünk van annyira összeszedett, hogy meccsben tartsa a csapatot, én ebben nem kételkedem...

több mint 14 éve
Holnap KC. Divízió rangadón nincs sok szerepe a számoknak, ráadásul ott az Arrowhead effect is, de vicces módon nem jobbak nálunk.A passzjáték és passzjáték megállításában ők a jobbak, de ellenük is még mindig jobban passzolnak, mint ahogy ők teszik azt.
Ugyanez futásnál viszont jócskán a felénk billen. (Mi jobban futunk, mint ahogy ellenünk teszik, ellenben ők ebben is szopnak).
TO-ban sokkal jobbak, de ebben is negatívak.
Mindez úgy, hogy a mi sorsolásunk volt erősebb.
Viszont az ő számaikat néhány kiütéses vereség rontja le. Amikor nem katasztrofálisak, akkor mindenképp jobbak nálunk, meg szvsz összességében is, akármit mutasson is statisztika.
4 man rush, de csak Hali az igazán veszélyes, a DL azért kevésbé. 2 jó CB, safetyvel viszont bajban vannak Berry nélkül. Crennel jól forgatja a védelmet.
Az offense Jamaal nélkül mint a méregfogát vesztő kígyó. Cassel nyomás alatt egy kalap szar. Egy elemző oldal adatai szerint 36,3-mas rate, viszont lábbal is tud veszélyeztetni. A Bowe-Bailey párharc izgalmas lesz, ha fantasysnék megfontolnám Breaston és Baldwin igazolását...
A ZoneReadből tuti felkészülnek, de ez nem jelenti azt h nem fog működni. Néhány védőnek Tebowra kell figyelni, ennyivel kevesebb jut Mcgahee-re és ez pont elég lehet a sikerhez.
Ez korántsem a tavalyi Chiefs, még mindig esélyesebbek, de egy nagy napot kifogva nem olyan egyértelmű
több mint 14 éve
McGahee megnyerte a Ground Player of the Week szavazást, gratula neki, megérdemelte! 😊

több mint 14 éve
A Lions elleni rövidebb, és a Raiders elleni bővebb összefoglaló StormST tollából:http://denversports.blog.hu/2011/11/10/week_8_9_broncos_vs_lions_raiders_pokolbol_a_mennybe
😊
több mint 14 éve
Black Adder,Megnéztem pontosan, az első félidőben 126 yardot csinált a Denver O (összesen ugye 412-t), az Oaklandnek pedig volt 85 yard büntetése, tehát nem is volt olyan hatalmas túlzás (nyilván hasból írtam, hogy majdnem ugyannyi, ilyen részletkérdéseken nem kéne leakadni 😛 ). Ettől még nem sajnálom le a Denver O-t, nem véletlenül draftoltam McGahee-t az egyik ligában, óriási steal is volt 😊
Azt én is írtam, hogy jobban játszott, de ez nem jelenti azt, hogy hirtelen sokkal jobb QB lett egy hét alatt, fundamentálisan megvannak ugyanazok a hiányosságai, a rengeteg option playre épp ezért volt szükség. Szerintem valamit félreértettél a kétszer annyi idő kapcsán, egyszerűen a release-éről beszéltem, akármilyen gyorsan olvassa a védelmet, onnantól kezdve, hogy döntött, Tebow-nak sokkal több időre van szüksége, hogy eljuttassa a labdát az elkapóig. Ennek a jelentőségét nem szabad alábecsülni, még ha az Oakland kevéssé tudta is kihasználni (a sackek száma nem perdöntő, a sok knockdown is ennek köszönhető). A Lions védők nem véletlenül mondták, hogy tudták, ha nyomás alá helyezik Tebowt, vége a playnek. Persze nagy a pofájuk, de történetesen ebben igazuk van.
Lényeg a lényeg, Tebow hiányosságai nagyon szűkre szabják az O lehetőségeit, és ha megfogja az ellenfél a Tebow nélküli futójátékot, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerül a Broncos. Alapvetően erről szólt a fenti hozzászólásom, erre persze lehet azt mondani, hülyeség, de az meg önáltatás.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Na, azert ez igy vaskos hulyeseg. Eli ujonc idenyet tekintve mindig 20 TD fole kerult, mindig 3000 yard felett volt (Masodeveskent laza 3700 yard), utobbi ket eve 4000 yard felett. Meg mielott valaki a tavalyi 25 INT-tel jon, abbol legalabb 7 az elkapoke volt (a 4000 yard, 31 TD es 17-18 INT azert szerintem vallalhato), es ha Tebow veldemeben az aktualis szeljarast is figyelembe lehet venni, akkor ez is megallja a helyet.A számokat és a teljesítményt hasonlítottam össze és nem a két játékost. Eli-nak alig 8 év kellett ahhoz, hogy egy igazán értékelhető idényt mutasson fel? 😊 Természetesen csak a statisztikákat nézve és nem elvitatva a SB teljesítményét.aztecEli Manning a liga utolsó pass def ellen 20/39, 2 TD és 1 Int, 250 yards.jobban játszott? 😉 Ez is alig több, mint 50%, mégis úgy beszélnek róla, hogy úristen.aztecAzért Eli idén eléggé kinőtte magát, szóval badarság Tebowhoz hasonlítani.szaba
Masreszrol Tebownak nem kell olyan parasztokkal jatszania, mint Shockey (akit ennek ellenere nagyon kedveltem es kedvelek meg mindig) vagy Burress, akik akkor is integettek, hogy mehet a labda, ha eppen ketten voltak rajtuk, de ok majd megoldjak....es nem oldottak meg (Ha meg nem ment a bogyo, akkor meg pofaztak. Lehet vitazni, hogy mennyire jok, meg neha hianyoznak is, de pl. TO is nagy egyeniseg, de valahogy egyik volt csapatanal sem emelekeznek ra jo szivvel). Meg lehet nezni, ahogy ezek az alakok eltuntek, rogton javult a teljesitmeny is. (Arrol tenyleg nem o tehet, hogy 2008-ban ket 1000 yardos futonk volt, igy csak 3200 yardot tudott passzolni.) 8 eve stabil kezdo (Hany elso koros nagy tehetseg tunt el azota?), jelenlegi talan legtobb egymas utabi kezdessel az aktiv QB-k kozott, pedig neki is csaptak szet a vallat es akkor Peytonrol plusz a new york-i mediarol, mint extra teherrol ne is beszeljunk etc.
Iden minde csapat tudja, hogy alig futunk, mert nem tudunk. Tudjak, hogy a passzra kell keszulni, de valahogy eddig igy is mukodott a dolog. Hagyjuk a Hollai "Giants Fan" Oliver fele "kisegitik az elkapok" dolgot, mert az elkaponak az a dolga, hogy elkapja a labdat. (Nem is nagyon ertem, hogy mit akart ezzel. Onmaganak kellene felivelgetnie es alafutnia vagy mi a franc?) Nehogy mar negativumkent hozzuk fel egy QB eseteben. (Valamint eppen itt volt az ideje, hogy neha elkapjanak nehany nehezebb labdat.)
A hetvegi meccshez: Hany yardott futott a Broncos? Mert a Giants osszesen 111-et 4 emberrel, 29 probalkozasbol. Ezt is illene nezni, nem csak azt, hogy 20/39 250 yard, 2TD, 1 INT. Megint csak passz offense volt, mondjuk most nem volt annyira gyenge a futas, mint szokott, de meg igy is eleg gaz.
Nem tokeletes, soha nem is volt, soha nem is lesz. Hozott rossz donteseket, es meg fog is. De messze nem 8 ev kellett neki, valamint haterek teren van annyira "jo", mint Tim. Alalirasom meg tukrozi, hogy mit gondolok Tebowrol, plusz aki tud olvasni, az megertette, hogy ez nem egy ellene cimzett hozzaszolas. Tovabbiakat PM-ben, ha kerhetem.
több mint 14 éve
Harvey hogy muzsikál?HúsrágóNagyjából sehogy... 😊

több mint 14 éve
Harvey hogy muzsikál?
több mint 14 éve
Vipera!A spirált nem lehet figyelmen kívül hagyni. Azt mondod felőled pöröghet akárhogy, ha eltalálja a célpontot. Deckernek más lenne erről a véleménye. A spiraltól kicsit messzebbre lehet dobni, de ez nem Timnek szempont. Ő akkorát dob, hogy majdnem mindegy. Viszont a dobáspontosságot nagyban javítja a jó spirál. És ez már látszik Tebow esetében.ű
De a legfontosabb, hogy az elkaphatóságot ez befolyásolja a leginkább. Egy kóválygó labdát próbálj meg te elkapni futás közben. Aztán egy tökéletes spirálban érkezőt. Azonnal megérted miről beszélek. Nem biztos, hogy elkapod utóbbit, és el lehet kapni előbbit is.
Ettől még nem igaz, hogy tök mindegy.
A read option pedig nagyon jó ötlet, most sem tudott a Raiders ez ellen mit tenni. Majd persze kielemzik. WReknek is át kell állni erre.
De akkor is Timnek ez a rendszer sokkal jobb. És azt is jelzi, hogy a FO egyáltalán nem Tebow ellen dolgozik, hanem érte. Mert nyilván nem szombaton találták ki, csak eddig gyakorolták.

Állat vagyok, ami enni kér...