Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem valamelyik CB-ből S lesz. Tippre mondjuk Oje
több mint 4 éve
mi alapján?tbh, nekem tetszik ez a pick. mire számítottunk, hogy ez megold mindent? mert én ezt a szezont elengedtem, mindegy hogy Lock/Bridgewater/Fields szenved az OL mögött. jön egy ambiciózus CB, meglátjuk mit tud, lesz egy tanuló éve a veteránokkalArra számítottunk, hogy nem egy "nekem tetszik ez a pick" kaliberű játkost hozunk azok után, ami történt.
Heisman
Bozontron
a 3.tól nézve a QB prospectek nem jöttek be, és ez el is hangzott jópárszor
nem látom mit vártunk volna ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
tbh, nekem tetszik ez a pick. mire számítottunk, hogy ez megold mindent? mert én ezt a szezont elengedtem, mindegy hogy Lock/Bridgewater/Fields szenved az OL mögött. jön egy ambiciózus CB, meglátjuk mit tud, lesz egy tanuló éve a veteránokkalArra számítottunk, hogy nem egy "nekem tetszik ez a pick" kaliberű játkost hozunk azok után, ami történt.
Heisman
több mint 4 éve
tbh, nekem tetszik ez a pick. mire számítottunk, hogy ez megold mindent? mert én ezt a szezont elengedtem, mindegy hogy Lock/Bridgewater/Fields szenved az OL mögött. jön egy ambiciózus CB, meglátjuk mit tud, lesz egy tanuló éve a veteránokkalnekem sincs bajom a CB pickel
Heisman
Callahan túl sokat sérült
több mint 4 éve
tbh, nekem tetszik ez a pick. mire számítottunk, hogy ez megold mindent? mert én ezt a szezont elengedtem, mindegy hogy Lock/Bridgewater/Fields szenved az OL mögött. jön egy ambiciózus CB, meglátjuk mit tud, lesz egy tanuló éve a veteránokkal
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én ezt a pick-et nem tudom hova tenni. 1/9en tele lehetőséggel, erre hozunk egy újabb CB-t. Ezt baromi luxusnak érzem most.Tavaly az O-t pumpáltuk, most a D van soron. Biztos jó játékos. de mi lesz Ojemudiával ???? 😳😳
roberto23
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Gondoltam írok valamit, de pont úgy érzem magam, mint a Seahawks SB után. Ezt a picket csak az tudja kontextusba helyezni, ha tényleg megegyeztünk Rodgers-szel. Ha nem, akkor ott rohad meg az összes nyilatkozat meg minden infó, a "rámegyünk az irányítókérdésre" mondatokkal az élen.
több mint 4 éve
Nálam is első CB volt, sztem kiváló játékos. Allbright szerint az egyedüli QB akit elvittünk volna az Trey Lance volt, az idő majd eldönti, addig is go go Lock!
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Én ezt a pick-et nem tudom hova tenni. 1/9en tele lehetőséggel, erre hozunk egy újabb CB-t. Ezt baromi luxusnak érzem most.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Elképesztően csalódott vagyok. Nonszensz. A class 3. legjobb CB-je... úgy hogy jött kettő FA-n. Ok, jó játékos persze, csak... Na mindegy.Nem mindegy.
Cruyffista
több mint 4 éve
Nem ez oldja meg a csapat gondjait, de jön egy jó játékos. Jövőre jön a QB ha Lock befuccsol. Már azért megérte hogy Jerry Jones beszopta 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Elképesztően csalódott vagyok. Nonszensz. A class 3. legjobb CB-je... úgy hogy jött kettő FA-n. Ok, jó játékos persze, csak... Na mindegy.espn ranking szerint 1. cb 😀
Cruyffista
több mint 4 éve
Elképesztően csalódott vagyok. Nonszensz. A class 3. legjobb CB-je... úgy hogy jött kettő FA-n. Ok, jó játékos persze, csak... Na mindegy.
több mint 4 éve
ARod all-in vagy elengedtem ezt jövőreElvileg kész a csapat. egy Cb-re voltunk Mahomes-tól. nyugalom. Meg Fangio is mekkora d guru, kell neki az alapanyag.. 😊
FLZOLI
több mint 4 éve
Aztán marad nekünk jódeal Teddybubci... 😳
több mint 4 éve
ne csináljátok ezt velünk, így is eléggé meg vagyunk nyomorítva, még csak az kell hogy watson és fields után ezt is elhitessékJustin Fields, no matter what.Aaron Rodgers?
Cruyffista
Borbinho
több mint 4 éve
Zac Stevens@ZacStevensDNVR
·
7m
Mark Schlereth just reported on
@1043TheFan
that a deal for the Broncos to land Aaron Rodgers is “as close to a done deal as it can get”
több mint 4 éve
Justin Fields, no matter what.Aaron Rodgers?
Cruyffista
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Justin Fields, no matter what.
több mint 4 éve
Von lapátSzerződés mondjuk bajos, mert fizunövelést akar és így is 40-et keres. A tisztogatás után közel sem biztos, hogy annyira jól nézne ki a keret, mint most Rodgers annak látja (ha annak látja).Rodgers listája:Friscot húzd is le, oda nem engedik. Patonnek van 3 órája, hogy prezentáljon egy normális ajánlatot.
1. 49ers
2. Broncos
3. Raiders
Cruyffista
Zalán
Cruyffista
több mint 4 éve
Szerződés mondjuk bajos, mert fizunövelést akar és így is 40-et keres. A tisztogatás után közel sem biztos, hogy annyira jól nézne ki a keret, mint most Rodgers annak látja (ha annak látja).Rodgers listája:Friscot húzd is le, oda nem engedik. Patonnek van 3 órája, hogy prezentáljon egy normális ajánlatot.
1. 49ers
2. Broncos
3. Raiders
Cruyffista
Zalán
több mint 4 éve
Rodgers listája:Friscot húzd is le, oda nem engedik. Patonnek van 3 órája, hogy prezentáljon egy normális ajánlatot.
1. 49ers
2. Broncos
3. Raiders
Cruyffista
több mint 4 éve
Locknak az első öt évéből az 1 közepesen szar és egy pocsék pipa. Szerinted melyik három éve jön? Naigye, hogy többet ér mint az a második kanyar 😳Azért na, Wentznek a 5 évéből volt 1 egész tűrhető rookie 1 MVP, 1 jó, 1 közepesen szar és 1 pocsék. Szerintem nem releváns 😛mindezt wentz után? 😀Inkaz fest sszomorú an, minden bántás nélkül, hogy Lock az első számú irányítótok.... Semmit nem mutatott ami 2. körnél többet érne... objektíve... bocs no offensea "minimum" 2. kör lockért és a kevés bárhova nekem nem passzol össze 😀Nyilván nem értékben kevés, sokkal inkább üzenetben, de lehet túl szentimentális vagyok. Ha odaadjuk bárhová az - akárhogy is nézzük - első számú irányítónkat egy második körért, az nekem nagyon szomrúan fest.
sebaj
Negritis
Bozontron
dande
Negritis
dande