Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető.Mi idióták szurkolunk akármi van, volt és lesz 😊
FLZOLI
Meg azért a Broncosos community itt az egyik ha nem a legjobb, legalább annyi örömöt van hogy mindig jó olvasgatni a topicot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető. Az évek óta szánalmas kategóriában van, csak az idióta szurkolói szívünk mondat mást olykor, amikor becsúszik véletlen 1-1 jó meccs. Még agáltam ellene korábban, de ez egy vesztes franchise lett kb kilátástalan jövővel. Tök jó, hogy van potens WR és TE corp jó RB duóval, ha a fal legalja az irányító meg megye 2-es szint. Tök jó, hogy minden egységben van klasszis kaliber a védelemben ha mindig sérültek vagy az edző retardált és túl konzervatív playeket hív. Csak akkor nem bírnak teljesíteni amikor kéne a stop, de amúgy tök jól hasítanak garbage time-ban... Az ST meg... Legalább jó a kicker.
Persze reménykedhetünk, hogy csak a szikra hiányzik és top csapat lesz itt megint, de sajnos már alapjaiban, földindulás szerűen kellene változtatni, mert a gyökeréig rohad a szervezet. Friss vér és új hullám kellene, mert a beltenyészet Elwaynek hála élből eltántorít minden feltörekvő embert a csapattól.
több mint 5 éve
Múltidézés. Miracle in Miami. 😎#BeatTheDolphins | @TimTebowpic.twitter.com/zrKTGmjTYb
— Denver Broncos (@Broncos) November 22, 2020
több mint 5 éve
Lassan VJ-t is sikerül alulmulniuk Fangio-eknak. Ennél meg tavaly is sokkal jobb volt, inkább visszafejlodest lehet látni tavalyhoz képest minden szinten. Szörnyű.konkrétan teljesen felkészületlen és felkészítetlem a csapatunk.. Èn benne vagyok egy 0-7-es zárásban és mehet mindenki ki merre lát..sajnos eléggé rendszer szintű a hiba, nem csak Lock nem működik, hanem semmiezeket a statokat nem túl jó látni ...rettenetes..
Negritis
Zalán
Gordon is 1.9 yard környékén találkozik az első contacttal
www.pro-football-reference.com/teams/den/2020_advanced.htm
Lindsay esetében ez 3.3, de ugye a sztár futót kell etetni
Negritis
Zalán
Amúgy Lock-al kapcsolatban se vagyok már annyira negatív. Mármint az látszik, hogy nem lesz belőle soha egy fr qb, de jó support-al egy jobb közepes szint benne lehetne. De az már sajnos lassan biztos, hogy nem ő lesz a jövő hosszútávon.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
a támadó játék borzalmaskonkrétan teljesen felkészületlen és felkészítetlem a csapatunk.. Èn benne vagyok egy 0-7-es zárásban és mehet mindenki ki merre lát..sajnos eléggé rendszer szintű a hiba, nem csak Lock nem működik, hanem semmiezeket a statokat nem túl jó látni ...rettenetes..
Negritis
Zalán
Negritis
Zalán
a special team fogadó és punt része szánalmas
a D# amúgy egész pofás még úgyis h folyamat kiherélik és azt sújtja leginkább a sérülés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
konkrétan teljesen felkészületlen és felkészítetlem a csapatunk.. Èn benne vagyok egy 0-7-es zárásban és mehet mindenki ki merre lát..sajnos eléggé rendszer szintű a hiba, nem csak Lock nem működik, hanem semmiezeket a statokat nem túl jó látni ...rettenetes..
Negritis
Zalán
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
sajnos eléggé rendszer szintű a hiba, nem csak Lock nem működik, hanem semmiezeket a statokat nem túl jó látni ...rettenetes..
Negritis
Zalán
több mint 5 éve
www.sharpfootballstats.com/avg-yds-to-go---field-position.htmlrettenetes..
www.espn.com/nfl/story/_/id/29939464/2020-nfl-pass-rushing-run-stopping-blocking-leaderboard-win-rate-rankings#rbwrteam
www.espn.com/nfl/story/_/id/29939464/2020-nfl-pass-rushing-run-stopping-blocking-leaderboard-win-rate-rankings#rbwrteam
ezeket a statokat nem túl jó látni ...
Negritis
több mint 5 éve
www.sharpfootballstats.com/avg-yds-to-go---field-position.htmlwww.espn.com/nfl/story/_/id/29939464/2020-nfl-pass-rushing-run-stopping-blocking-leaderboard-win-rate-rankings#rbwrteam
ezeket a statokat nem túl jó látni ...
több mint 5 éve
Mindent elmond az egész heti néma csend csapatunk jelenéről, jövőjéről, a reményeinkról.. Szomorú történet ez.. 😔én valszeg az eheti meccset végig se tudom nézni
Zalán
több mint 5 éve
Mindent elmond az egész heti néma csend csapatunk jelenéről, jövőjéről, a reményeinkról.. Szomorú történet ez.. 😔
több mint 5 éve
Broncos' game statuses for #MIAvsDEN:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) November 20, 2020
QUESTIONABLE:
Drew Lock (ribs)
Noah Fant (ribs)
Jake Rodgers (shoulder)
Bryce Callahan (illness)
Graham Glasgow (calf)
DeShawn Williams (ankle)
OUT:
Joe Jones (calf)
több mint 5 éve
De Tannehill az 5. szezon közepéig minden meccsen kezdő volt rookie szezonjától kezdve és minden évben fejlődött isTannehill sajnos előbbre tartott a legelején is, hogy aztán sérülések és hülye stáb miatt valamelyest visszaessen.mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Cruyffista
Zalán
peterk2005
Hozzátéve hogy ő magasan a legtöbbet sackelt játékos volt minden évben
Aztán szerencsétlenségére pont amikor playoffba mentünk akkor sérült meg, ez rá is ment az építkezésre, ezért mennie kellett
több mint 5 éve
És a legszomorubb, hogy úgy látszik mi képtelenek vagyunk egy normális stábot összerakni. Egyik bukás jön a másik után.Tannehill sajnos előbbre tartott a legelején is, hogy aztán sérülések és hülye stáb miatt valamelyest visszaessen. Dalton is. És Prescott is.mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Cruyffista
Zalán
Az a probléma, hogy ma szerintem könnyebb egy fiatal irányítónak helytállni, mint bármikor korábban, mert megváltozott a játék (szabályokban is, az támadó szisztémák is fejlődtek, stb.) Amit Burrow vagy Herbert csinál, az extra, de a Billsben, Cardinalsban, Ramsbe, Ninersben, Ravensben, Titansban (hogy veterán példa is legyen, de említhetném a Raiderst is), úgy néz ki, hogy a Dolphinsban is, stb. sikerül olyan rendszert, rendszereket felépíteni, amiben az irányító nincs mentőöv nélkül a mélyvízbe dobva, hogy ússzál ha tudsz, hanem az erősségeire építenek, nem kitéve őket egyből a gyengéiknek. Így adnak nekik időt / tapasztalat szerzési lehetőséget a fejlődésre. Lock (és Daniel Jones) egyelőre nem sokat supportot kapnak sajnos. És Watson se, de ő túl jó, hogy belebukjon. Viszont a fejlődése neki is megállhat sokkal korábban, mint ahová jobb kezek alatt juthatna...
peterk2005
Eddig én védtem Elway-t és bíztam benne, de egyre inkább úgy erzem, hogy amíg ő itt lesz addig marad ez a sehová nem vezető középszerűség, 5-7 győzelmes szezonokkal. Ha Fangio ki is lesz rúgva újra jön egy oldschool vki, zéró innovációval és újítással.
Plusz ha belevesszük a tulajdonosi helyzetet is, kicsit kilátástalannak erzem a csapat jövőjét most.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Tannehill sajnos előbbre tartott a legelején is, hogy aztán sérülések és hülye stáb miatt valamelyest visszaessen. Dalton is. És Prescott is.mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Cruyffista
Zalán
Az a probléma, hogy ma szerintem könnyebb egy fiatal irányítónak helytállni, mint bármikor korábban, mert megváltozott a játék (szabályokban is, az támadó szisztémák is fejlődtek, stb.) Amit Burrow vagy Herbert csinál, az extra, de a Billsben, Cardinalsban, Ramsbe, Ninersben, Ravensben, Titansban (hogy veterán példa is legyen, de említhetném a Raiderst is), úgy néz ki, hogy a Dolphinsban is, stb. sikerül olyan rendszert, rendszereket felépíteni, amiben az irányító nincs mentőöv nélkül a mélyvízbe dobva, hogy ússzál ha tudsz, hanem az erősségeire építenek, nem kitéve őket egyből a gyengéiknek. Így adnak nekik időt / tapasztalat szerzési lehetőséget a fejlődésre. Lock (és Daniel Jones) egyelőre nem sokat supportot kapnak sajnos. És Watson se, de ő túl jó, hogy belebukjon. Viszont a fejlődése neki is megállhat sokkal korábban, mint ahová jobb kezek alatt juthatna...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Broncos Stadium GM Jay Roberts and SVP of Information Technology @RussTrainor provided valuable insight into multiple years of technological upgrades at @EmpowerField during Tuesday's Sports Techie Reopening Sports Venues virtual conference. https://t.co/mKoXR8MJke
— Seth Medvin (@SethMedvinPR) November 18, 2020
több mint 5 éve
mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Cruyffista
több mint 5 éve
mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..
több mint 5 éve
Csak egy nimand ment el a csapatból és jött egy töltelék TE, ez még messze a földindulástól sajnosideje volt.. mehet a többi is, Shurmurral Fangióval Elwayyel bezárólag...twitter.com/AdamSchefter/status/1328820169829982208?s=09twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09mi a hír ?
Negritis
Zalán
Negritis
Zalán
több mint 5 éve
ideje volt.. mehet a többi is, Shurmurral Fangióval Elwayyel bezárólag...twitter.com/AdamSchefter/status/1328820169829982208?s=09twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09mi a hír ?
Negritis
Zalán
Negritis
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1328820169829982208?s=09twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09mi a hír ?
Negritis
Zalán
több mint 5 éve
twitter.com/Broncos/status/1328820862514991104?s=09
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09mi a hír ?
Negritis