Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető.
FLZOLI
Mi idióták szurkolunk akármi van, volt és lesz 😊
Meg azért a Broncosos community itt az egyik ha nem a legjobb, legalább annyi örömöt van hogy mindig jó olvasgatni a topicot

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Simán nézzük majd a meccset megint jópáran, sokkal többen leszünk mint az ellen szurkolói, de ez nem a csapatnak köszönhető. Az évek óta szánalmas kategóriában van, csak az idióta szurkolói szívünk mondat mást olykor, amikor becsúszik véletlen 1-1 jó meccs.

Még agáltam ellene korábban, de ez egy vesztes franchise lett kb kilátástalan jövővel. Tök jó, hogy van potens WR és TE corp jó RB duóval, ha a fal legalja az irányító meg megye 2-es szint. Tök jó, hogy minden egységben van klasszis kaliber a védelemben ha mindig sérültek vagy az edző retardált és túl konzervatív playeket hív. Csak akkor nem bírnak teljesíteni amikor kéne a stop, de amúgy tök jól hasítanak garbage time-ban... Az ST meg... Legalább jó a kicker.

Persze reménykedhetünk, hogy csak a szikra hiányzik és top csapat lesz itt megint, de sajnos már alapjaiban, földindulás szerűen kellene változtatni, mert a gyökeréig rohad a szervezet. Friss vér és új hullám kellene, mert a beltenyészet Elwaynek hála élből eltántorít minden feltörekvő embert a csapattól.

több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 714
Múltidézés.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Amugy Lock kezd holnap. Remelem vegre hoz egy meccset int nélkül.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
ezeket a statokat nem túl jó látni ...
Negritis
rettenetes..
Zalán
sajnos eléggé rendszer szintű a hiba, nem csak Lock nem működik, hanem semmi
Gordon is 1.9 yard környékén találkozik az első contacttal
 www.pro-football-reference.com/teams/den/2020_advanced.htm

Lindsay esetében ez 3.3, de ugye a sztár futót kell etetni
Negritis
konkrétan teljesen felkészületlen és felkészítetlem a csapatunk.. Èn benne vagyok egy 0-7-es zárásban és mehet mindenki ki merre lát..
Zalán
Lassan VJ-t is sikerül alulmulniuk Fangio-eknak. Ennél meg tavaly is sokkal jobb volt, inkább visszafejlodest lehet látni tavalyhoz képest minden szinten. Szörnyű.

Amúgy Lock-al kapcsolatban se vagyok már annyira negatív. Mármint az látszik, hogy nem lesz belőle soha egy fr qb, de jó support-al egy jobb közepes szint benne lehetne. De az már sajnos lassan biztos, hogy nem ő lesz a jövő hosszútávon.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 046 — The Mathematician
Negritis
rettenetes..
Zalán

Negritis
konkrétan teljesen felkészületlen és felkészítetlem a csapatunk.. Èn benne vagyok egy 0-7-es zárásban és mehet mindenki ki merre lát..
Zalán
a támadó játék borzalmas
a special team fogadó és punt része szánalmas
a D# amúgy egész pofás még úgyis h folyamat kiherélik és azt sújtja leginkább a sérülés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Negritis
rettenetes..
Zalán

Negritis

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Negritis
rettenetes..
Zalán

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 www.sharpfootballstats.com/avg-yds-to-go---field-position.html
 www.espn.com/nfl/story/_/id/29939464/2020-nfl-pass-rushing-run-stopping-blocking-leaderboard-win-rate-rankings#rbwrteam
 www.espn.com/nfl/story/_/id/29939464/2020-nfl-pass-rushing-run-stopping-blocking-leaderboard-win-rate-rankings#rbwrteam

Negritis
rettenetes..

több mint 5 éve
 www.sharpfootballstats.com/avg-yds-to-go---field-position.html

több mint 5 éve
Mindent elmond az egész heti néma csend csapatunk jelenéről, jövőjéről, a reményeinkról.. Szomorú történet ez.. 😔
Zalán
én valszeg az eheti meccset végig se tudom nézni

több mint 5 éve
Mindent elmond az egész heti néma csend csapatunk jelenéről, jövőjéről, a reményeinkról.. Szomorú történet ez.. 😔

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..
Cruyffista
Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Zalán
Tannehill sajnos előbbre tartott a legelején is, hogy aztán sérülések és hülye stáb miatt valamelyest visszaessen.
peterk2005
De Tannehill az 5. szezon közepéig minden meccsen kezdő volt rookie szezonjától kezdve és minden évben fejlődött is
Hozzátéve hogy ő magasan a legtöbbet sackelt játékos volt minden évben
Aztán szerencsétlenségére pont amikor playoffba mentünk akkor sérült meg, ez rá is ment az építkezésre, ezért mennie kellett
több mint 5 éve
mondjuk ha most azt írják, hogy hatással van a borda alatti izomszakadás és véraláfutás a dobómozdulataira ami miatt többet is kihagyhat, az kicsit ellentétes azzal, hogy a Raiders ellen ez a kis sérülés nem befolyásolta a játékát..
Cruyffista
Én továbbra is bírom Lockot, voltak már ilyen karrierek. Tannehill ma hol tart? Naugye.. Nekem ezzel a borda alatti izomszakadással az a bajom, hogy ha ezt a parton tudják az okosok, akik kitalálják mi következzen a pályán a végrehajtóknak, akkor miért nem futottunk, amikor az még ment is valamennyire. Az ütés a mérkőzés első félidejében volt, amikor mrg nem sok-kevés volt a meccs állása. Szóval nálam ebből is a coachok jönnek ki rosszul
Zalán
Tannehill sajnos előbbre tartott a legelején is, hogy aztán sérülések és hülye stáb miatt valamelyest visszaessen. Dalton is. És Prescott is.

Az a probléma, hogy ma szerintem könnyebb egy fiatal irányítónak helytállni, mint bármikor korábban, mert megváltozott a játék (szabályokban is, az támadó szisztémák is fejlődtek, stb.) Amit Burrow vagy Herbert csinál, az extra, de a Billsben, Cardinalsban, Ramsbe, Ninersben, Ravensben, Titansban (hogy veterán példa is legyen, de említhetném a Raiderst is), úgy néz ki, hogy a Dolphinsban is, stb. sikerül olyan rendszert, rendszereket felépíteni, amiben az irányító nincs mentőöv nélkül a mélyvízbe dobva, hogy ússzál ha tudsz, hanem az erősségeire építenek, nem kitéve őket egyből a gyengéiknek. Így adnak nekik időt / tapasztalat szerzési lehetőséget a fejlődésre. Lock (és Daniel Jones) egyelőre nem sokat supportot kapnak sajnos. És Watson se, de ő túl jó, hogy belebukjon. Viszont a fejlődése neki is megállhat sokkal korábban, mint ahová jobb kezek alatt juthatna...
peterk2005
És a legszomorubb, hogy úgy látszik mi képtelenek vagyunk egy normális stábot összerakni. Egyik bukás jön a másik után.

Eddig én védtem Elway-t és bíztam benne, de egyre inkább úgy erzem, hogy amíg ő itt lesz addig marad ez a sehová nem vezető középszerűség, 5-7 győzelmes szezonokkal. Ha Fangio ki is lesz rúgva újra jön egy oldschool vki, zéró innovációval és újítással.

Plusz ha belevesszük a tulajdonosi helyzetet is, kicsit kilátástalannak erzem a csapat jövőjét most.

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Cruyffista
Zalán
Tannehill sajnos előbbre tartott a legelején is, hogy aztán sérülések és hülye stáb miatt valamelyest visszaessen. Dalton is. És Prescott is.

Az a probléma, hogy ma szerintem könnyebb egy fiatal irányítónak helytállni, mint bármikor korábban, mert megváltozott a játék (szabályokban is, az támadó szisztémák is fejlődtek, stb.) Amit Burrow vagy Herbert csinál, az extra, de a Billsben, Cardinalsban, Ramsbe, Ninersben, Ravensben, Titansban (hogy veterán példa is legyen, de említhetném a Raiderst is), úgy néz ki, hogy a Dolphinsban is, stb. sikerül olyan rendszert, rendszereket felépíteni, amiben az irányító nincs mentőöv nélkül a mélyvízbe dobva, hogy ússzál ha tudsz, hanem az erősségeire építenek, nem kitéve őket egyből a gyengéiknek. Így adnak nekik időt / tapasztalat szerzési lehetőséget a fejlődésre. Lock (és Daniel Jones) egyelőre nem sokat supportot kapnak sajnos. És Watson se, de ő túl jó, hogy belebukjon. Viszont a fejlődése neki is megállhat sokkal korábban, mint ahová jobb kezek alatt juthatna...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Cruyffista

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 twitter.com/AdamSchefter/status/1328819642517909505?s=09
Negritis
mi a hír ?
Zalán
 twitter.com/AdamSchefter/status/1328820169829982208?s=09
Negritis
ideje volt.. mehet a többi is, Shurmurral Fangióval Elwayyel bezárólag...
Zalán
Csak egy nimand ment el a csapatból és jött egy töltelék TE, ez még messze a földindulástól sajnos

több mint 5 éve
Negritis
mi a hír ?
Zalán
Negritis
ideje volt.. mehet a többi is, Shurmurral Fangióval Elwayyel bezárólag...

több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 833 — SB 50 Champion @ Grund
Halleluja

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Negritis
mi a hír ?
Zalán

több mint 5 éve
 twitter.com/Broncos/status/1328820862514991104?s=09

több mint 5 éve
Negritis
mi a hír ?