Denver Broncos
Elnézést h elmaradtak az összefoglalók, de fizikailag nincs 10p szabadidőm vasárnap óta, reményeim szerint péntek du/szombat de írok majd egy heti összefoglalót.Doki szerintem senki nem kéri rajtad számon, csak nagyon örülünk, ha jönnek a beszámolók! 😊
Általános Doktor
Én már személy szerint nagyon-nagyon-nagyon várom a szezont, úgyhogy bármilyen apró NFL-es tartalomnak nagyon örülök.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Pozitív buborékból nézve:Az egyetlen probléma, hogy az elküldésével erősebb nem lett a CB állomány. Igaz, gyengébb se.Könnyen jön... Könnyen megy... 😊
2 év alatt 3. körről 7-re ment az értéke, szenzációs pick volt ez is, mint általában a 3. körös CB húzásaink... Felkészül Ojemudia.
Black_Adder
Zalán
Callahan és Bouye eddig HoF edzőtábort tolt és D. Harris és Bausby is elég jó TC-n van túl, arról nem beszélve h Essang Bassey úgy néz ki h rálép a CHJ-s útra és rostert fog.
És akkor elérkeztünk Ojemudiához, akit nyilván nem rúgunk ki | megjeygzem róla azért van kevesebb hír, mert tegnap edzett limitáltan először a sérülése óta (ettől még lehet szar, csak nem derült még ki | , ergo ezzel meg is van a hat CB (és még marad is bubbleben Duke Dawson Jr.)
Szerkesztette: Általános Doktor

Az egyetlen probléma, hogy az elküldésével erősebb nem lett a CB állomány. Igaz, gyengébb se.Könnyen jön... Könnyen megy... 😊
2 év alatt 3. körről 7-re ment az értéke, szenzációs pick volt ez is, mint általában a 3. körös CB húzásaink... Felkészül Ojemudia.
Black_Adder
"I love this sport. I hate this sport."
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Isaac Yiadom -> Giants. Egy 2021-es 7. kör jött az egykori 3. körösért cserébe.Hülyék ezek 😊
Yiadom, a 2018 third-round pick, squeezed out of CB mix by D. Harris, Bausby and Bassey. #Broncos https://t.co/NfN4ZGgSfB
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) September 2, 2020
iktriad
LT nem érdekli őket?
Isaac Yiadom -> Giants. Egy 2021-es 7. kör jött az egykori 3. körösért cserébe.Jó hír reggelre. 😊
Yiadom, a 2018 third-round pick, squeezed out of CB mix by D. Harris, Bausby and Bassey. #Broncos https://t.co/NfN4ZGgSfB
iktriad
„History is a set of lies agreed upon.”
Szerkesztette: iktriad
Covid tesztidőszakban ezt ne így fogalmazd meg 😊Depth mélyítésnek talán elmegy. Hátha Fangio belőle is kihoz vmit, még van pár hét pozitívnak lenni. 😀Annyira nem vagyok oda az ilyen idényvégi leértékelt árúért.. Ellettem volna nélküle, nem ő fogja megoldani a gondjainkat...Tekintve, hogy nincs még csapata nem nagyon jött be az elgondolás. Vagy akkor kérjen kevesebbet, ha" újonc" akar lenniŐ S-t akar játszani a hírek szerint.Mark Barron érkezett az LB sorba.Na akkor még Ryan kell a CB sorba és elégedett leszek az FA teljesítményel 😊
The #Broncos are signing FA LB Mark Barron, source said. The ex-#Rams and #Steelers defender fills the void left by rookie ILB Justin Strnad, who recently had wrist surgery.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 30, 2020
iktriad
FLZOLI
iktriad
FLZOLI
Zalán
roberto23
Depth mélyítésnek talán elmegy. Hátha Fangio belőle is kihoz vmit, még van pár hét pozitívnak lenni. 😀Annyira nem vagyok oda az ilyen idényvégi leértékelt árúért.. Ellettem volna nélküle, nem ő fogja megoldani a gondjainkat...Tekintve, hogy nincs még csapata nem nagyon jött be az elgondolás. Vagy akkor kérjen kevesebbet, ha" újonc" akar lenniŐ S-t akar játszani a hírek szerint.Mark Barron érkezett az LB sorba.Na akkor még Ryan kell a CB sorba és elégedett leszek az FA teljesítményel 😊
The #Broncos are signing FA LB Mark Barron, source said. The ex-#Rams and #Steelers defender fills the void left by rookie ILB Justin Strnad, who recently had wrist surgery.
iktriad
FLZOLI
iktriad
FLZOLI
Zalán
Szerkesztette: rob3r7o
Annyira nem vagyok oda az ilyen idényvégi leértékelt árúért.. Ellettem volna nélküle, nem ő fogja megoldani a gondjainkat...Tekintve, hogy nincs még csapata nem nagyon jött be az elgondolás. Vagy akkor kérjen kevesebbet, ha" újonc" akar lenniŐ S-t akar játszani a hírek szerint.Mark Barron érkezett az LB sorba.Na akkor még Ryan kell a CB sorba és elégedett leszek az FA teljesítményel 😊
iktriad
FLZOLI
iktriad
FLZOLI
Tekintve, hogy nincs még csapata nem nagyon jött be az elgondolás. Vagy akkor kérjen kevesebbet, ha" újonc" akar lenniŐ S-t akar játszani a hírek szerint.Mark Barron érkezett az LB sorba.Na akkor még Ryan kell a CB sorba és elégedett leszek az FA teljesítményel 😊
iktriad
FLZOLI
iktriad
Ő S-t akar játszani a hírek szerint.Mark Barron érkezett az LB sorba.Na akkor még Ryan kell a CB sorba és elégedett leszek az FA teljesítményel 😊
iktriad
FLZOLI
Mark Barron érkezett az LB sorba.Na akkor még Ryan kell a CB sorba és elégedett leszek az FA teljesítményel 😊
iktriad
- többen is visszatértek a kisebb sérülésükből
DL Mike Purcell, CB De’Vante Bausby, WR Tim Patrick, OLB Malik Carney are all back practicing.
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) August 28, 2020
Michael Ojemudia (quad) among those who remain out.
- update a további sérültekről:
Fangio: Ojemudia is “getting better,” as is Todd Davis. Fangio reiterates that Davis’ injury is “nowhere near the calf injury he had last year,” and that he’ll be back “sooner rather than later,” but not tomorrow.
— Andrew Mason (@MaseDenver) August 28, 2020
- Shelby Harris és Jeudy is kisebb sérülés miatt megszakította az edzést, de mindketten folytatni tudták
- eldőlni látszik a C csata, ismét Lloyd Cushenberry volt az elsőkkel
- Demar Dotson is kapott első csapatos snapekket, de Wilkinson a kijelölt kezdő egyelőre
Fangio, on Demar Dotson & whether he has a chance to start at RT: “He does, but it’s up to Elijah to lose it, too. As long as Elijah is playing the way we think he’s capable of playing, he’ll be the right tackle. If he’s struggling, we’ll have Demar there to replace him with."
— Andrew Mason (@MaseDenver) August 28, 2020
- Lindsay folytatja a jó TC-jét, ahogy Daesean Hamilton is
- Mutit ismét kiemelték h jól nyomta
- AJ Bouye ma is jól nyomta
A.J. Bouye continues his strong camp. He ripped a pass away from Courtland Sutton for an interception on the first throw of the day. Then, he breaks up a pass in the end zone intended for Sutton. Playing at a high level.
— Nick Kosmider (@NickKosmider) August 28, 2020
- a pick ellenére többen is dicsérték Lockot, komoly nyomás ellenére is jól bűvészkedett
Drew Lock has been under pressure all day and it's forcing him to use the whole bag of tools.
— RK (@RyanKoenigsberg) August 28, 2020
Just scrambled out right and dropped a dime onto the hands of Jerry Jeudy on the sideline 20 yards down the field, just over the outstretched hands of Issac Yiadom.
Drew Lock with a tight-window throw to Courtland Sutton in the end zone. Sutton worked himself open on a slant and Drew threw a strike right over the head of A.J. Johnson.
— RK (@RyanKoenigsberg) August 28, 2020
- Ma a stadionban edzünk, Fangio a lehető legélethűbb meccsszimulációt tervezi
Fangio's on tomorrow's practice at @EmpowerField at Mile High:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) August 28, 2020
"We're going to try to make it as game-like as we can."
Said the team will do pre-game warmups and simulate the start of a game and a halftime.

Kell nekünk 3 qb a keretre? Annyi jó TE-ünk van meg fullbackünk meg mindenféle kis zsenikénk, én inkább vinnék ténylegesen szerephez is jutó arcokat. Brett elvan még a ps-ben. 😊Shrumur az elmúlt 3 szezonban 3 QB-t vitt, és idén covid is van ügye, szal én arra tennék h mind3 kereten lesz.
Zalán
A tegnapi napról egy-két órán belül tudok írni, kis türelmet kérek addig is

Mark Barron érkezik vizitre, rotációba egész hasznos is lehetneNa remélem több jatekosnal is hallgatnak rám 😊
Vonster
FLZOLI
Terrible. Missed tackles, no instincts, blown coverages, missed PBUs when he was in position. Ugly.
— Jon Ledyard (@LedyardNFLDraft) August 27, 2020
Maradjunk annyiban h nem véletlenül nem volt csapata eddig.
Ugyanakkor ha érkezik, akkor Wes Farnsworth helyére fog, aki elveszítette az LS csatát Bobenmoyerel szemben (aki egyébként "helyihülye", University of Northern Coloradon tanult).
Szal nem áldozunk be egy fiatalt, az meg még nem ártott ha megnézünk valakit edzésen.

Más: bár nem írogattam mostanában, de azért itt figyelek csendesen és Dokinak hatalmas köszönet a sok beszámolóért, meg persze mindenkinek a sok olvasnivalóért! 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Mark Barron érkezik vizitre, rotációba egész hasznos is lehetneNa remélem több jatekosnal is hallgatnak rám 😊
Vonster

hülyülök itt unalmamban 😉Jeudynak milyen técéje van ? Mit lehet tudni ? 🙄😋Hát ahogy én olvasgattam mindenki oda van érte eddig meglepő módon. 😀
Zalán
De Doki szerintem jobban képben van, kíváncsi vagyok ő mit ír majd. 😊
roberto23
Jeudynak milyen técéje van ? Mit lehet tudni ? 🙄😋Hát ahogy én olvasgattam mindenki oda van érte eddig meglepő módon. 😀
Zalán
De Doki szerintem jobban képben van, kíváncsi vagyok ő mit ír majd. 😊