Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
TE-eket nyolcat viszünk ??? 😊
Zalán
Még a keretszűkítések után kukázhatunk párat

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
TE-eket nyolcat viszünk ??? 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
amúgy lehet az is egy forgatókönyv, hogy Todd Davis helyére trade-elünk valami nagynévért, azért is kell az a 4,5 milliócska?
Zalán
Nem lenne rossz, ha valamelyik tankolo csapatból tudnánk hozni valakit. Bears Smith? 😊
FLZOLI
Myles Jack...

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
amúgy lehet az is egy forgatókönyv, hogy Todd Davis helyére trade-elünk valami nagynévért, azért is kell az a 4,5 milliócska?
Zalán
Nem lenne rossz, ha valamelyik tankolo csapatból tudnánk hozni valakit. Bears Smith? 😊

több mint 5 éve
Zalán
Nem kizárt, de akkor vártunk volna a kivágásával amíg biztossá válik a trade.
Az azóta eltelt idő arra enged következtetni, hogy nem erről van szó. Ettől még ha már van extra 4.5 milliónk, ha valaki valami nagyobb név cutolása előtt körbetelefonál, lehet rámondjuk az igent.

Ha az okokat kell találgatni, én azt mondanám, hogy lehet a sérülésével kapcsolatban jött valami rossz hír.

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Bausby?
Teabee
úgy látszik Doki valamit nagyon tud. Essang Bassey rálépett a Chris Harris útra...
Hollins és Tuszka 😨
Zalán
Bassey is elmegy inkább feleannyiért máshova?

Tuszkát PS-be húztuk, nincs ezzel semmi. Hollinsnak mondjuk ez visszalépés, az a projekt szerintem nem áll olyan jól.
Locke-ról (nyugi nem arról, a másikról) és Rypienről írják még egyelőre hogy ha tudjuk visszahozzuk PSbe.
Bausbyt hirtelen nem tudom eligible-e, mindenesetre nevetség tárgya amit CB poszton fel tudunk mutatni.

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Rypien is repült. Akkor mégis 2 qb marad rosteren.
Bár gondolom ps-be visszahozzuk, ha nem viszi el más.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Valszeg akkor Harris lesz a 3rd CB. Bár ez most engem is nagyon meglepett.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Bausby?
Teabee
úgy látszik Doki valamit nagyon tud. Essang Bassey rálépett a Chris Harris útra...
Hollins és Tuszka 😨

több mint 5 éve
Teabee Denver Broncos 794
Bausby?
több mint 5 éve
cut/waive
Todd Davis ILB
Josh Watson LB
Trinity Benson WR
Juwann Winfree WR
P.J. Locke DB
Derrek Tuszka OLB
Jeremy Cox FB
Darrin Paulo OT
Justin Hollins LB
Tyler Jones OT
Kendall Hinton WR
DeVante Bausby CB //WTF???
Patrick Morris C
Brett Rypien QB
Hunter Watts OT
Alijah Holder DB
Levante Bellamy RB
Malik Carney LB
Fred Brown WR
Jake Rodgers OT
Cody White WR
DeShawn Williams DL
Douglas Coleman S
Troy Fumagalli TE (úgy tűnik mégse lesz nálunk HOFer)
Quinn Bailey OT

trade
Isaac Yiadom CB (2021/7)

IR
Austin Fort TE

Ezzel egyelőre vége. De ha kukázunk, akkor lehetnek még rostermozgások

több mint 5 éve
Todd Davis lapát, ezt nem láttam jönni. Vajon ki lesz AJ mellett a kezdő?
Vonster
4,5 millió amiből 0 garantált. Azt hittem márciusban rúgjuk ki, hogy csináljunk helyet valakinek, egy héttel a szezonkezdet előtt aligha emiatt.
Tudom az optimista magyarázat, hogy olyan erős az ILB depthünk, hogy a legdrágább nem kellett, csak ez nem így van. Senki nem mutatta a jelét, hogy előrelépne és veszélyeztetné az amúgy sérült Todd Davis helyét.
Az meg OK, hogy ezt az új csávót nagyon akartuk, de mindent feltenni rá láttatlanba akkora hiba lenne, mint tavaly szezon előtt átstrukturálni Flacco szerződését.

Amúgy gondolom Ékszer lesz a kezdő (Strnad IR mielőtt valaki komoly reményeket táplálna felé), legalábbis az elején, de igazából AJ mögött olyan ez a poszt is, mint a TE. Csak ez amiatt mert szinte semmit nem költünk rá, nem amiatt mert a liga bohócai lettünk.
Ha meg Calitro olyan jó lenne, akkor ritkábban lenne waiveren...

Semmi gondom nem volt Todd Davisszel, véletlenül se venném egy kalap alá a Yiadom félékkel, de azért azt hiszem egy olyan alkatrész volt, akit ki lehet cserélni. És ha a Davis-Jewell páros rémes is volt, az AJ-Jewell páros nem biztos hogy sokkal rosszabb lesz, mint az AJ-Davis volt.
Kéne még egy jó ILB, de hát ki látta ezt előre márciusban vagy áprilisban. Mármint Mindenkin kívül... Mondjuk nem a legfontosabb lyuk, aminek a betömését hiányoltam

Walker viszont ezek szerint rostert fog. Ez meglep. Ő szerintem nem lenne reménytelen eset, csak nem kap bizalmat, szerintem jobban járt volna, ha őt trade-eljük el, itt idén se lesz sokszor gameday aktív és a névsor alapján annyira hiányolni se fogjuk.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

xrace77
Tavayi Jax-es teljesítménye alapján vannak pillanatai, de ST-n kívül ne nagyon kerüljön pályára.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Todd Davis lapát, ezt nem láttam jönni. Vajon ki lesz AJ mellett a kezdő?

Szerkesztette: Vonster
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666

Szerkesztette: xrace77
több mint 5 éve
Most, hogy Yaidom és Heuermann távozott, van még valaki, akit igazán NEM szeretnénk keretben látni vasárnap is? Mindig vannak olyanok, akikben a szurkolók nem tudják, mit látnak az edzők. Nálam Vannett 2,5 millióját igazán megspórolhatnánk még, bár egyetlen percet sem játszott még, hogy miért van ez bennem, azt nem tudom. Több potyautast nem érzek. Tudom, Holding... De most a realitást nézzük, egyelőre ő a legjobb megoldás azon a poszton..

Szerkesztette: Zalán

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 574 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Az egyetlen probléma, hogy az elküldésével erősebb nem lett a CB állomány. Igaz, gyengébb se.

2 év alatt 3. körről 7-re ment az értéke, szenzációs pick volt ez is, mint általában a 3. körös CB húzásaink... Felkészül Ojemudia.
Black_Adder
Könnyen jön... Könnyen megy... 😊
Zalán
Könnyen jöttél, könnyen mentél!
Yiadom New Yorkba költöztél! 😊
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megbocsátva, ha Hamlerről sok szép és jót írsz

több mint 5 éve
Elnézést h elmaradtak az összefoglalók, de fizikailag nincs 10p szabadidőm vasárnap óta, reményeim szerint péntek du/szombat de írok majd egy heti összefoglalót.
Általános Doktor
Doki...
Őszintén szólva...
Két dologban nem ismerünk tréfát...
Az amerikai foci...,
és a Broncos...
😋😋😋

több mint 5 éve
Elnézést h elmaradtak az összefoglalók, de fizikailag nincs 10p szabadidőm vasárnap óta, reményeim szerint péntek du/szombat de írok majd egy heti összefoglalót.
Általános Doktor
nincs bocsánat csak bosszú!!!

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 574 — The Mathematician
Általános Doktor
Doki szerintem senki nem kéri rajtad számon, csak nagyon örülünk, ha jönnek a beszámolók! 😊
Én már személy szerint nagyon-nagyon-nagyon várom a szezont, úgyhogy bármilyen apró NFL-es tartalomnak nagyon örülök.
Gerichill
dehogynem!!!!
hogy képzeli hogy élete van mikor itt beszámálókra várunk!!!!4444444négynégynégy

take it easy bro
Negritis
A take it easy kinek szól? 😀
Gerichill
te alapból chill, szóval tippelj 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Általános Doktor
Doki szerintem senki nem kéri rajtad számon, csak nagyon örülünk, ha jönnek a beszámolók! 😊
Én már személy szerint nagyon-nagyon-nagyon várom a szezont, úgyhogy bármilyen apró NFL-es tartalomnak nagyon örülök.
Gerichill
dehogynem!!!!
hogy képzeli hogy élete van mikor itt beszámálókra várunk!!!!4444444négynégynégy

take it easy bro
Negritis
A take it easy kinek szól? 😀
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 574 — The Mathematician
Általános Doktor
Gerichill
dehogynem!!!!

take it easy bro

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!