Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Locke, Rodgers, Rypien és Tuszka kapott protected státuszt PS-en az első meccs előtt.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 571 — The Mathematician
ha Csabi szintet lép akkor az edge rush meglesz, de egyrészt ő is sérülésből jön vissza másrészt nem biztos hogy tud szintet lépni
főleg h Miller azért a coverbe is beletanult nem csak a rushba
de hátha tol egy comeback player of the year szezont

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Szomorú nagyon Miller sérülése, ellenben ha sikerülne nélküle is jónak lenni, az egy nagy pozitívum lehet.
A sérülésével kapcsolatban én mindig azt gondolom, hogy inkább gyógyuljon meg teljesen, mint visszajöjjön 80%-osan játszani, és esetleg újra lesérüljön. (Ezt gondoltam idén a MotoGP-ben Marq Marquezről is, jól vissza is sérült).
Mindenesetre a legjobbakat Millernek, illetve kíváncsian várom a szezont, hogy miként fogunk így teljesíteni.
Hajrá Vadpacik! 😊
több mint 5 éve
Talib visszavonult...😕

Pedig ebbe a CB állományba szerintem még most is bőven beférne.
roberto23

Csodálatos élmény volt azt a secondaryt élőben látni, túlzás nélkül történelmi volt.

Ettől függetlenül azért várjunk pár meccset, mielőtt a mostanit eltemetjük 😊 Két új kezdő, és a fiatalok is fejlődhettek, adjunk nekik azért egy kis bizalmat.
Általános Doktor
Mindenképpen, én most pozitív is vagyok, ha Callahan egészséges tudna maradni papiron nem nézünk ki rosszul. Plusz nekem Harris már tavaly is tetszett, amikor pályára került, tőle mindenképpen fejlődést várok. És akkor ott van Bassey is, rá nagyon nagyon kíváncsi vagyok.

Na de már csak 4 nap és kiderül. 😀 A Titans jó fokmérő lesz szerintem, tavaly szezon végén nagyo egyben voltak, érdekes lesz látni mire megyünk velük.

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Akik elbizonytalanodtak volna Von sérülése miatt vagy már korábban is derűsebbek borúsabbak lettek volna:

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Talib visszavonult...😕

roberto23

Csodálatos élmény volt azt a secondaryt élőben látni, túlzás nélkül történelmi volt.

Ettől függetlenül azért várjunk pár meccset, mielőtt a mostanit eltemetjük 😊 Két új kezdő, és a fiatalok is fejlődhettek, adjunk nekik azért egy kis bizalmat.

több mint 5 éve
Talib visszavonult...😕

több mint 5 éve
Végre senki nem követeli az edző seggberúgását.
Zalán
Nem kell már sokat várni rá, egy ideje itt van már a nyelvemen... Majd pár hét múlva...

Bár még jobban szeretném ha pár hét múlva rajtam röhögnétek, hogy nem láttam a perfect seasont jönni, de ha ezt a sémának csúfolt fost nézhetjük idén is, ami ellen 15mp egy game winning drive bárhonnan bármikor, akkor lesznek még a seggberúgásnál cifrább követeléseim is...
Black_Adder
Sztem mind azt reméljük h ezt a kommentet rád égethessük pár hónap múlva 😀

Én őszintén hiszem h ez egy qvajó keret, jó kezekben és jó szezon előtt állunk, bár ezt a Von sérülést qvara kihagytam volna, remélem 3 hónap múlva visszatér és megadja az erőt a PO runban.

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
Nem kell már sokat várni rá, egy ideje itt van már a nyelvemen... Majd pár hét múlva...

Bár még jobban szeretném ha pár hét múlva rajtam röhögnétek, hogy nem láttam a perfect seasont jönni, de ha ezt a sémának csúfolt fost nézhetjük idén is, ami ellen 15mp egy game winning drive bárhonnan bármikor, akkor lesznek még a seggberúgásnál cifrább követeléseim is...
Black_Adder
Fangio Tc alatt kiiratkozott.. 😋😋 Rosszabb mint egy TE-story 🤦‍♂️

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Friss diagnózis update. Von ínszallagja át fordult a térde tetejére. Magyarán a szalag a ami a térde mögött kéne hogy legyen teljesen át csavarodott. Mindeképp műtét és leges legjobb esetben min 3 hónap a rehab...

twitter.com/rapsheet/status/1303712772140789762?s=21
Tomcsik
Boka.

(Elképzelném micsoda terhelésnek lehet kitéve egy ín, hogy átugrik a bokacsonton, de nem megy. Ez nem hétköznapi emberre mért történet.)
peterk2005
Bocsánat valóban boka nem tudom miért térdét írtam. A lényeg viszont ugyan az. Kérdés ha esetleg vissza is térne 3 hónap múlva ami a legjobb eset. Lenne-e még értelme...
Tomcsik
Hogyne lenne, újra SB MVP lehet majd a visszatero meccsén
FLZOLI
Na ez a pozitív szemlélet 😊

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Zalán

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Friss diagnózis update. Von ínszallagja át fordult a térde tetejére. Magyarán a szalag a ami a térde mögött kéne hogy legyen teljesen át csavarodott. Mindeképp műtét és leges legjobb esetben min 3 hónap a rehab...

Tomcsik
Boka.

(Elképzelném micsoda terhelésnek lehet kitéve egy ín, hogy átugrik a bokacsonton, de nem megy. Ez nem hétköznapi emberre mért történet.)
peterk2005
Bocsánat valóban boka nem tudom miért térdét írtam. A lényeg viszont ugyan az. Kérdés ha esetleg vissza is térne 3 hónap múlva ami a legjobb eset. Lenne-e még értelme...
Tomcsik
Hogyne lenne, újra SB MVP lehet majd a visszatero meccsén

több mint 5 éve

Tomcsik
Boka.

peterk2005

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Fájó... Nagyon fájó... De nincs mit tenni. Ez ennek a sportnak a velejárója sajnos... Malik Reed előlép... Tuszka jöhet is vissza az aktív keretre. Ilyen kiöregedett csapatnélküli veteránoknak nem örülnék... És most fog számítani, hogy belülről is nagyobb nyomást tudunk helyezni Casey-vel az élen. Pedig mennyire kíváncsi voltam, hogy ketten mire mennek együtt... Mindentől függetlenül, hiszen már csak ő az összekötő kapocs a Super Bowl 50 csapattal, nem vagyok hajlandó elveszíteni az optimizmusomat a szezonnal és a csapattal kapcsolatban. Végre senki nem követeli az edző seggberúgását. Nem kellett kapkodni qb fronton a nyáron, úgy mentünk neki Manning óta a szetonnak, hogy tudjuk ki vezeti a csapatot. Második éve szisztematikus építkezés folyik, lezajlott egy csendes rebuild, 2 gyalázatos draft után újra tele a csapat reményteljes fiatalokkal, akikben lehet hinni, hogy nagy xcsapattá válnak. Elway legfőbb kritikusaként is csendesebb vagyok. Miller nélkül is jobb idényünk lesz mint tavaly... Ebből nem engedek...

több mint 5 éve

Viszlát 2021ben

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline

Tomcsik
Boka.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

több mint 5 éve
A walterfootballon egyébként már el is temettek minket:
Általános Doktor
lassúak, én már a sérülés előtt 😛

több mint 5 éve
Von Miller Season Not Necessarily Over
Multiple national NFL reporters are reporting that Von Miller's season is over after a MRI confirmed a significant ankle injury that will likely need surgery. Our analysis at profootballdoc.com expects Miller's injury to be a peroneal tendon subluxation/dislocation and not a tendon tear. We believe strongly that his season is not over. In my NFL experience, several players that have suffered said injury have returned within the same season. Given the early nature of the injury, expect Miller to be placed on injured reserve and be able to return in the second half of this season. Others have returned in as little as two to three months after surgery. This is certainly a big blow for the Broncos defense but his season is not lost. www.profootballdoc.com/#/
Nem tudom mennyire megalapozott a következtetésük a sérülés természetére, ha jól gondolom ez még nem az MRI alapján van, Tartok tőle, hogy csak akartak gyorsan sok klikket, de ezek szerint legalább az MRI eredményét illetően van miben reménykedni. Más kérdés hogy van-e értelme erőltetni hogy a szezon végén játsszon.
Black_Adder
Személy szerint nagyon reménykedem h ez valid és ma már jön a tweet arról h "csak 2-3 hónap".

A walterfootballon egyébként már el is temettek minket:
Broncos DE/OLB Von Miller out for season (ankle): 9/10 Disaster Rating
The Broncos had very high expectations heading into the 2020 season. With a promising quarterback with more experience, tons of offensive talent, and an exceptional defense, the Broncos seemed to poised to reach the playoffs and perhaps win some games in January.

That is no longer the case
, as Von Miller suffered a devastating ankle injury in Tuesday's practice. He is out for the season.

This is obviously a huge blow to Denver's outlook. The Broncos needed all hands on deck to beat Patrick Mahomes, something they have not been able to do thus far. Without Miller to pressure Mahomes, Denver won't be able to defeat Kansas City. Even beating the Raiders will be tough, given how good Las Vegas' offensive line is.

This is either a 9/10 or 10/10 Disaster Grade because Denver's season is all but over. I suppose some younger pass rushers could step up, and Drew Lock's unexpected rapid progression will help offset the Miller loss, but this is absolutely crushing.

walterfootball.com/disastergrades.php

több mint 5 éve
Von Miller Season Not Necessarily Over
Multiple national NFL reporters are reporting that Von Miller's season is over after a MRI confirmed a significant ankle injury that will likely need surgery. Our analysis at profootballdoc.com expects Miller's injury to be a peroneal tendon subluxation/dislocation and not a tendon tear. We believe strongly that his season is not over. In my NFL experience, several players that have suffered said injury have returned within the same season. Given the early nature of the injury, expect Miller to be placed on injured reserve and be able to return in the second half of this season. Others have returned in as little as two to three months after surgery. This is certainly a big blow for the Broncos defense but his season is not lost. www.profootballdoc.com/#/
Nem tudom mennyire megalapozott a következtetésük a sérülés természetére, ha jól gondolom ez még nem az MRI alapján van, Tartok tőle, hogy csak akartak gyorsan sok klikket, de ezek szerint legalább az MRI eredményét illetően van miben reménykedni. Más kérdés hogy van-e értelme erőltetni hogy a szezon végén játsszon.

több mint 5 éve
Next man up !!!

több mint 5 éve
de legalább már csak 16 meccs van a szezonból...

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 571 — The Mathematician
az a baj h tavaly is alig volt nyomás szélről most a 2 high profile edge rusher van dögrováson

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Főleg annak tudatában hatalmas fájdalom ez h mennyire készült erre a szezonra, h milyen vezért veszítünk a pályán és azon kívül is, arról nem beszélve h tavaly ő volt az egyszemélyes passrush, még ha a sack számain ez nem is látszott.
Vérzik a szívem, egyben remélem h a mai green bayi csodadokitól úgy jön ki h a szezon végére még össze lehet drótozni...
Általános Doktor
A védelem azért ilyen szempontból idén jobban áll mint tavaly. Casey vagy Jackson jó kis vezér lehet, a többiek közül Simmons vagy AJ nőhet ki azzá.

Mondjuk azt nem tudom, hogy Von PM, Ware féle vezér vagy olyan motivator glue guy-e Inkább

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Főleg annak tudatában hatalmas fájdalom ez h mennyire készült erre a szezonra, h milyen vezért veszítünk a pályán és azon kívül is, arról nem beszélve h tavaly ő volt az egyszemélyes passrush, még ha a sack számain ez nem is látszott.
Vérzik a szívem, egyben remélem h a mai green bayi csodadokitól úgy jön ki h a szezon végére még össze lehet drótozni...
Általános Doktor
A pályán kívül azért maradhat vezér, még ha nem is az igazi. Wentz is annak idején sokat segített Folesnak. Reméljük a legjobbakat!