Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az első sorért pokolra fogsz jutni 😊
De megmentem a lelked: Tuszka <3 Tebow
FLZOLI
JC már nincs itt hogy lássa a homofób utalásod a vallásos játékosáról 😀
akiről mondjuk volt hír hogy arra a kapura játszik, de cáfolták 😀
Negritis
Hát erről én nem tudtam, akkor még elvakult Colts hívő voltam PM mester miatt. Dehát annyi baj legyen, hogy nem csak ima közben térdelt és nem a keresztet vette fel a hátára amikor lehajolt

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 571 — The Mathematician
FLZOLI
JC már nincs itt hogy lássa a homofób utalásod a vallásos játékosáról 😀
akiről mondjuk volt hír hogy arra a kapura játszik, de cáfolták 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ez egy teljesen új csapat, szerintem homerként tele tehetséggel. Nem vagyunk készen, de benne van a lehetőség, hogy a hagyományokhoz hűen szerepeljünk. Sokkal inkább örülök annak, ha a fiataljainkról kiderül, kire számíthatunk, ki az aki könnyű... Hollinsért most nagyon kár, de ez ilyen. Tuszkából még lehet Wolfe. de ezt a pályán fogja megtanulni. Ha már így alakult, inkább ő, mint egy elharcolt veterán.
Zalán
Ezen elv mentén inkább a Tebow vonal mint a PM bandwagon 😊
FLZOLI
Tuszka > Tebow...
Wake < P. Manning
De nyilván..
Addig nézzünk ilyetmindenkirőllehetvágnividit... 😋
 youtu.be/e-W531s3Q_o
Zalán
FLZOLI
Változnak az idők..
Haladni kell a korral..
Köszönöm a korrektúrát... ♥️

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Ez egy teljesen új csapat, szerintem homerként tele tehetséggel. Nem vagyunk készen, de benne van a lehetőség, hogy a hagyományokhoz hűen szerepeljünk. Sokkal inkább örülök annak, ha a fiataljainkról kiderül, kire számíthatunk, ki az aki könnyű... Hollinsért most nagyon kár, de ez ilyen. Tuszkából még lehet Wolfe. de ezt a pályán fogja megtanulni. Ha már így alakult, inkább ő, mint egy elharcolt veterán.
Zalán
FLZOLI
Tuszka > Tebow...
Wake < P. Manning
De nyilván..
 youtu.be/e-W531s3Q_o
Zalán

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
FLZOLI
Tuszka > Tebow...
Wake < P. Manning
De nyilván..
 youtu.be/e-W531s3Q_o

több mint 5 éve
Zalán

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Hát nem tudom, a középszernél nincs pusztitobb hosszú távon. Egy reszti játékos a legjobb napján is erős közepes lehet, míg egy klasszis legyen bármennyire is vén alkothat néha nagyot. Wake pl szerintem ilyen lett volna.
FLZOLI
Pont azért nem akarnak sokat költeni most középszerre, mert a saját draftclassainkat akarjuk egyben tartani.

Akik most még UFA-k azok mind középszerűek/kiégett nagy nevek. Komoly játékost itt már csak elvétve lehet találni, nyilván ha egy héttel korábban van ez a sérülés akkor Hollins is keretben lenne még, de ezzel már nem tudunk mit tenni...
Általános Doktor
Ez így rendben van, de a beltenyészet nem sokszor hoz életképes utódot 😊 Magyarán kell a külső impact még ha csak másféle mentalitást is hoz,mert hála az előző kretén edzőnek ez már nem egy győztes mentalitasú brigád
FLZOLI
nem hiszem hogy egy Wake-n múlik az hogy SB legyen
onnantól meg midn1

több mint 5 éve
Hát nem tudom, a középszernél nincs pusztitobb hosszú távon. Egy reszti játékos a legjobb napján is erős közepes lehet, míg egy klasszis legyen bármennyire is vén alkothat néha nagyot. Wake pl szerintem ilyen lett volna.
FLZOLI
Pont azért nem akarnak sokat költeni most középszerre, mert a saját draftclassainkat akarjuk egyben tartani.

Akik most még UFA-k azok mind középszerűek/kiégett nagy nevek. Komoly játékost itt már csak elvétve lehet találni, nyilván ha egy héttel korábban van ez a sérülés akkor Hollins is keretben lenne még, de ezzel már nem tudunk mit tenni...
Általános Doktor
Ez így rendben van, de a beltenyészet nem sokszor hoz életképes utódot 😊 Magyarán kell a külső impact még ha csak másféle mentalitást is hoz,mert hála az előző kretén edzőnek ez már nem egy győztes mentalitasú brigád

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
FLZOLI

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
inkább olyanra költsünk pénzt aki jövőre is itt lesz.
Idén meg, ha már híg lett a hús leve, legalább legyen olcsó
Black_Adder
nézzünk meg pár udfát azt csók
úgyis az O#-nak kell hasítania
Negritis
Egyetértek. Nézzük mit tud Tuszka, elvégre teher alatt nő a pálma. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Black_Adder
nézzünk meg pár udfát azt csók
úgyis az O#-nak kell hasítania

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve

Negritis
1 csomag szotyi vagy kettő... Nem tudom minek spórolni, simán kellett volna hozni a piacról S, LB és CB sorba melyiteni a keretet

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Week1: vs Titans
Ha hasonló mércével mérem a Titanst, mint a Broncost, akkor így mielőtt bármelyik csapat egyetlen kártyát is felfedett volna névsorra úgy érzem nincs akkor különbség a 2 csapat között hogy feltett kézzel menjünk ki a pályára. Tannehill tavalyi szezonja egyelőre kiugró teljesítmény, majd ha idén is hozza azt a formát elhiszem, hogy későn nyíló virágszál és az eredményeik jobbak, mint a mutatott játékuk meggyőzősége, aminek egyébként itt Denverben most örülnék, de ilyenkor én mindig óvatosabb vagyok az előző szezon megismételhetőségébe vetett bizalmammal.

Nézők nem lesznek a kibaszott Covid miatt, pedig a meccsre kilátogató Broncos szurkolók továbbra is a liga élmezőnyébe tartoznak hiába a sorozatban elszenvedett 3 kiábrándító szezon. Ez nagy veszteség így, viszont a stadion a vírus ellenére is továbbra is mérföld magasan van, amíg nem költöztetik a teljes ligát valahova buborékba ez a homefield advantage megmarad.

Így vaktában az esélyeket úgy tippelem, hogy otthon 10-ből 4× megverhetjük őket. Aztán meglátjuk, tavaly ugye pre seasonnel együtt 9 meccs kellett a Mesternek míg kitalálta a kezdőt, most az valamikor november elején lenne esedékes... Addig talán nem kell várni, de azt illetően, hogy az első héten éles lesz-e a csapat, komoly kétségeim vannak, márpedig gyengébb csapat lévén a jobb formában bízhatnánk, hogy az egyébként semmit nem jelentő általam tippelt 4/10-et valahogy mégis a saját javunkra fordítsuk.

Egyébként akik a PO-ban reménykednek, már most készítsék a legjobb szurkolói formájukat mert egy esetleges (és valószínűtlen) wild card harcban a Titans lehet az egyik fő rivális. Szóval a meccs kimenetele decemberre nagyon fontossá válhat.

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
 overthecap.com/position/kicker/
itt még nincsenek frissítve a szerződések, de McManus top5 kicker fizetést kapott
szerintem megérdemli, kérdés az hogy nekünk megéri-e
600k van több az AVG mint eddig, szerintem ez nem számít annyit

több mint 5 éve

Negritis
Most már McManus lehet a McMenűs és meghívhat minden csapatársat pár burgerre a Mekiben.
iktriad
inkább 2 sörre a kocsmában 😀
Negritis
Vagy némi fűre (kizárólag orvosi céllal persze 😉 ) ha már legális a cucc Coloradóban.
iktriad
 www.denverpost.com/2020/07/16/brandon-mcmanus-nfl-record-longest-field-goal-free-beer-denver/

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Negritis
Most már McManus lehet a McMenűs és meghívhat minden csapatársat pár burgerre a Mekiben.
iktriad
Negritis
Vagy némi fűre (kizárólag orvosi céllal persze 😉 ) ha már legális a cucc Coloradóban.
több mint 5 éve

Negritis
iktriad

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Negritis
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Akik elbizonytalanodtak volna Von sérülése miatt vagy már korábban is derűsebbek borúsabbak lettek volna:

Általános Doktor
Ebből azért több olyan is van, amihez kell némi homer szemüveg. A WR sor például hosszú távra gondolva nagyon mutat, de hogy már 2020-ban is jobb lesz-e, mint Sanders volt, azt nem tudom. (Én nagyon szerettem Sanderst, lehet, hogy jobbnak láttam mint volt, de ez van, egy rookienak nem könnyű azt hozni.) A RB sorral úgy vagyok, hogy a tavalyihoz képest csak akkor javult volna, ha Emmitt Smith jön. Azzal, hogy 2+1 potens opció helyett 3+1 van, csak a snapek osztódnak máshogy, jobb nem lesz a sor. Legfeljebb sérülés ellen biztosítottabb. Aztán a TE sorban idén is egyelőre egy Fant van, majd meglátjuk, hogy ő javul-e. Ha nem, akkor lehet ez a sor se jobb. Védelemben ILB sor szerintem amíg nem bizonyítanak, nem "bit", hanem "much" worse. És szerintem a Harris mentesített CB sor nemhogy nem jobb, de gyengébb.

Átmentem Blackbe. 😀 Gyorsan vissza is jövök, maradok pozitív, csak az van, hogy a bizalmamhoz - a csevegő topicban a playoffba jósoltam a csapatot - azért kell az a homer szemüveg is. 😊
peterk2005
ezt a sok savanyújóskát... 😋
De itten full homerek vannak, akik szerint csoportgyőzelem adott, a konferenciabajnoki cím sima ügy, a super bowl gyűrű inkább valószínű mint nem, Jeudy jobb mint Randy Moss, a D történelmi, Lock future HOF, a Broncos mindenek felett... 😊

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akik elbizonytalanodtak volna Von sérülése miatt vagy már korábban is derűsebbek borúsabbak lettek volna:

Általános Doktor
Ebből azért több olyan is van, amihez kell némi homer szemüveg. A WR sor például hosszú távra gondolva nagyon mutat, de hogy már 2020-ban is jobb lesz-e, mint Sanders volt, azt nem tudom. (Én nagyon szerettem Sanderst, lehet, hogy jobbnak láttam mint volt, de ez van, egy rookienak nem könnyű azt hozni.) A RB sorral úgy vagyok, hogy a tavalyihoz képest csak akkor javult volna, ha Emmitt Smith jön. Azzal, hogy 2+1 potens opció helyett 3+1 van, csak a snapek osztódnak máshogy, jobb nem lesz a sor. Legfeljebb sérülés ellen biztosítottabb. Aztán a TE sorban idén is egyelőre egy Fant van, majd meglátjuk, hogy ő javul-e. Ha nem, akkor lehet ez a sor se jobb. Védelemben ILB sor szerintem amíg nem bizonyítanak, nem "bit", hanem "much" worse. És szerintem a Harris mentesített CB sor nemhogy nem jobb, de gyengébb.

Átmentem Blackbe. 😀 Gyorsan vissza is jövök, maradok pozitív, csak az van, hogy a bizalmamhoz - a csevegő topicban a playoffba jósoltam a csapatot - azért kell az a homer szemüveg is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)