Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Mondjuk az a Vannett td tényleg csúnya volt, de ennyi talán még belefér.Szerintem Lock hosszú passzaival várjunk még, amíg visszakapja Suttont, meg amíg Jeudy belelendül. Ha ma nem Hamilton torpan meg a vitatott hívásnál, hanem Sutton robog ott, egész másról irogatnánk, és ugyanez a csapat lenne. Még az edzőket is dícsérnénk..Szerintem az se az elkapón múlt, mint ahogy a gólvonalas szituáció sem amikor csak oda kellett volna pöttyinteni a TE-nek. Nyilván egy elit elkapó sokszor ki tudja segíteni a QB-t, de mindig nem lehet arra játszani, hogy tényleg össze is jön.
Zalán
Az pozitívum, hogy jól érzi a nyomást (vagy pánikol állandóan) és könnyen kimozog a zsebből. De mondjuk én a rövid passzoknál se láttam azt a bazi erős kart, sokszor hülye ívben szállt a labda...
Lehet ez még jobb, de eddig ez Osweiler és tsa szint
FLZOLI
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Szerintem Lock hosszú passzaival várjunk még, amíg visszakapja Suttont, meg amíg Jeudy belelendül. Ha ma nem Hamilton torpan meg a vitatott hívásnál, hanem Sutton robog ott, egész másról irogatnánk, és ugyanez a csapat lenne. Még az edzőket is dícsérnénk..Szerintem az se az elkapón múlt, mint ahogy a gólvonalas szituáció sem amikor csak oda kellett volna pöttyinteni a TE-nek. Nyilván egy elit elkapó sokszor ki tudja segíteni a QB-t, de mindig nem lehet arra játszani, hogy tényleg össze is jön.
Zalán
Az pozitívum, hogy jól érzi a nyomást (vagy pánikol állandóan) és könnyen kimozog a zsebből. De mondjuk én a rövid passzoknál se láttam azt a bazi erős kart, sokszor hülye ívben szállt a labda...
Lehet ez még jobb, de eddig ez Osweiler és tsa szint
több mint 5 éve
Szerintem Lock hosszú passzaival várjunk még, amíg visszakapja Suttont, meg amíg Jeudy belelendül. Ha ma nem Hamilton torpan meg a vitatott hívásnál, hanem Sutton robog ott, egész másról irogatnánk, és ugyanez a csapat lenne. Még az edzőket is dícsérnénk..Igen, pont ezt akartam írni én is. Nem értek annyira hozza, de abban a homályban szerintem Hamilton is vastagon benne volt. Ha figyelembe vesszük, hogy Lock kedvenc célpontja kiesett, és kb Fant maradt az egyetlen épkézláb elkapó (plusz Jeudy, de őt a hibai miatt most kihagyom) nem hozott rossz meccset. Teljes wr sorral, belelendülo Jeudy-val és Hamler-el teljesen más lesz az offense kepe.
Zalán
több mint 5 éve
Szerintem Lock hosszú passzaival várjunk még, amíg visszakapja Suttont, meg amíg Jeudy belelendül. Ha ma nem Hamilton torpan meg a vitatott hívásnál, hanem Sutton robog ott, egész másról irogatnánk, és ugyanez a csapat lenne. Még az edzőket is dícsérnénk..
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Ej de bosszantó meccs volt. Egy profibb csapat ezt behúzta volna, de ilyen edzői stábbal ezt nem lehet, hiába voltak erős egyéni teljesítmények. Fangio átvehetné a védelmet és bízza inkább a HC feladatokat másra, nagyon magas ez a szint neki Lock nem volt rossz, de igazából ezeket a rövideket és bootleg dobásokat bárki megcsinálja ezen a szinten. Hosszút még véletlenül se tud dobni, előbb-utóbb majd így készül az ellen is és meghal az egész támadósor. Ez eddig nem egy future franchise QB szint, game manager, jó lenne valami fejlődés.
több mint 5 éve
Nem volt ott az ezerfejű, aki üvöltötte volna.... Időőőőőőő bazmeg... Próbálom humorral feldolgozni a történteket. Ez egy simán nyerhető meccs volt, egyébként egy olyan Titans ellen, akik ott folytatják majd, ahol tavaly abbahagyták a po-ban. Nagyon is ertékes győzelem lehetett volna. És ahogy Black írta, az is lehet, hogy ki-ki meccs volt ez. Mind O, mind D oldalon megvoltak a hibák, amik miatt ez lett az eredmény. De mindkét oldalon bőven volt reményt keltő esemény. Első meccs. Nagyot tud ez javulni. Igaz, szét is eshet. A hiányzók nem számítanak. A túloldalon is voltak. Ez egy ilyen sport. Azért nagy a keret. Akik beléptek, jók voltak. Freemannak több labdát kellett volna adnunk Lindsay hiányában. Nekünk kellett volna lepörgetni az időt 3 percnél. Ez van. Le kell nyelni a pirulát
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Azzal talán egy FG összejöhetett vna, de ez a 17 mp. Egesz egyszeruen nonsens volt.sztem ott kellett volna időt kérnie sztem, és akkor maradt volna 30-35 sec és 2 időkérés, vagy ~45-50 és 1honnan számoltad? 1.30 volt tán, amikor henry futott 4yardot és 2 és 6 volt. (vagy vmi ilyesmi.)Megszámoltam 39 secet hagyott benne Fangio. Az elég lett volna egy 15 yardos passzra és egy FG re mégPersze, lehrt fogni a fáradságra. És nem is lenne bajom ezzel, ha Fangio alatt nem ez lenne állandóan. Egyszer egyszer azt mondom benne van. De hogy egyetlen egy meccs véget nem tudnak kivédekezni ott már másról van szó. Vmi nagyon nem oke. Pedig az emberanyag nem rossz. Bassey és Ojemudia se volt rossz, a meccs végi dpi ellenére sem.Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell.a védelmetek jó volt, sokszor nem volt szerencsétek. nyilván a végén jön ki, hogy sokat voltak fenn a pályán. inkább a támadók védekeztek rosszul a sok szríendáuttal a második felesben.
Na de a vedelem és Fangio. Nonsens. Az hagyján, hogy megint simán átgyalogoltak rajtunk a meccs végen, de ez a time management. Kritikán aluli. Nem is ertem mi volt a terv, 75 yard-rol rúgatjuk McManus-t? Egesz egyszeruen nevetseges volt.
roberto23
gedam
roberto23
Hightower94
gedam
Negritis
több mint 5 éve
sztem ott kellett volna időt kérnie sztem, és akkor maradt volna 30-35 sec és 2 időkérés, vagy ~45-50 és 1honnan számoltad? 1.30 volt tán, amikor henry futott 4yardot és 2 és 6 volt. (vagy vmi ilyesmi.)Megszámoltam 39 secet hagyott benne Fangio. Az elég lett volna egy 15 yardos passzra és egy FG re mégPersze, lehrt fogni a fáradságra. És nem is lenne bajom ezzel, ha Fangio alatt nem ez lenne állandóan. Egyszer egyszer azt mondom benne van. De hogy egyetlen egy meccs véget nem tudnak kivédekezni ott már másról van szó. Vmi nagyon nem oke. Pedig az emberanyag nem rossz. Bassey és Ojemudia se volt rossz, a meccs végi dpi ellenére sem.Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell.a védelmetek jó volt, sokszor nem volt szerencsétek. nyilván a végén jön ki, hogy sokat voltak fenn a pályán. inkább a támadók védekeztek rosszul a sok szríendáuttal a második felesben.
Na de a vedelem és Fangio. Nonsens. Az hagyján, hogy megint simán átgyalogoltak rajtunk a meccs végen, de ez a time management. Kritikán aluli. Nem is ertem mi volt a terv, 75 yard-rol rúgatjuk McManus-t? Egesz egyszeruen nevetseges volt.
roberto23
gedam
roberto23
Hightower94
gedam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
gedam
6 478
honnan számoltad? 1.30 volt tán, amikor henry futott 4yardot és 2 és 6 volt. (vagy vmi ilyesmi.)Megszámoltam 39 secet hagyott benne Fangio. Az elég lett volna egy 15 yardos passzra és egy FG re mégPersze, lehrt fogni a fáradságra. És nem is lenne bajom ezzel, ha Fangio alatt nem ez lenne állandóan. Egyszer egyszer azt mondom benne van. De hogy egyetlen egy meccs véget nem tudnak kivédekezni ott már másról van szó. Vmi nagyon nem oke. Pedig az emberanyag nem rossz. Bassey és Ojemudia se volt rossz, a meccs végi dpi ellenére sem.Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell.a védelmetek jó volt, sokszor nem volt szerencsétek. nyilván a végén jön ki, hogy sokat voltak fenn a pályán. inkább a támadók védekeztek rosszul a sok szríendáuttal a második felesben.
roberto23
gedam
roberto23
Hightower94
több mint 5 éve
Lindsay sérülése mennyire tűnt súlyosnak?Nem is láttunk róla semmit igazából, bementek félidőben, aztán nem jött ki, de én azt se láttam előtte, hogy akár sántított volna...
Bazzani

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Értem én a meccs végi világvége hangulatot, de ez egy PO kaliber Titans volt, akikkel végig meccsben voltunk a hiányzók ellenére.Alapvetően egyetértek, meg ha most kicsit morcos is vagyok. Nekem csak azzal van bajom, hogy egy az egyben lemásoltuk a tavalyi szezont, egy nyerhető meccset buktunk megint el. És a legszomorubb, hogy mindig más miatt bukjuk el. Ezen jó lenne most már változtatni, mert bosszantó, hogy a csapatban ott vannak a győzelmek, de vmi miatt ott is maradnak többnyire.
Egy drop, egy dpi, time management - ha ezek közül az egyik máshogy alakul, akkor lehet h most másról beszélnénk.
Nem akarom mentegetni Fangioékat, mert mérsékelten tudok bármiféle indokot elfogadni, hogy miért nem kért ki legalább két időt az uccsó driveban.
De a védelmet nem venném elő, ők megcsinálták 3 perccel a vége előtt a 3&outot, meg úgy általában egész meccsen rendben voltak. A két rookie cb nekem a dpi ellenére tetszett, a front is rendben volt, a passrush lehetett volna komolyabb, de sajna ezt várni lehetett.
Az O# nem volt elég konzisztens, de egy fiatal brigádnál ez benne van, kár azért a két droppért, kár a fumblért, de ez benne van sajnos.
Lock sztem rendben volt, ha a három mély labdája közül csak az egyik pontosabb, akkor megint másról beszélnénk.
Összességében sztem ennyi volt a két csapat között, de több nem, ez pedig biztató azért a jövőre nézve.
Általános Doktor
több mint 5 éve
Na, akkor pár gondolat még melegében:Offense: több kell, de 2,5 (Sutton, Hamler, 0,5 Lindsay) kulcs játékos nélkül én rosszabbat vártam
- Lock: nekem alapból tetszett, de sajnos az látszik, hogy 15 yard-nál messzebbre nagyon pontatlan
- Judit: 2 nagy drop, kulcs pillanatokban, addig nem volt rossz, de azért összességében nekem negatív a kép
- Fant: 1 zseniális félidő, aztán eltűnt, jobban odafigyeltek rá, viszont akkor meg a többieknek jutott több hely
- OL: jobbak voltak, mint vártam, a végén sajnos Wilkinson a legrosszabbkor nyomott egy choke-ot, de alapból nem panaszkodnék rájuk
- Gordon: so-so, voltak szép futásai, meg a TD, de az a fumble az első félidőben nagyon fájt, neki ennél sokkal jobban kell tudnia a labdát fogni
A D-t egyben nézném elsőre: csalóka a kép nagyon, a 16 pont alapján azt hihetné valaki, hogy jók voltak, de az igazából 26, amennyire rajtuk múlt, ami szintén nem rossz, de annyira nem is rózsás. Igazából a saját 30-as vonalunkig impotens a D, utána kezd alakulni, de az kevés, ha van egy rendes rúgója az ellenfélnek.
Személyekre lebontva:
- Simmons: ahogy az eredménykövetőben is írtam, nekem ő hatalmas csalódás volt ma, kaptunk rajta egy csomó passzot, eldobott egy INT-t és a második TD egy-az-egyben az övé volt, egy jó safety-nek látnia kell, hogy annak a WR-nek nem lesz embere, ha ő elengedi.
- Alexander Johnson: ő jobb volt viszont, mint amit vártam, még a kulcs UR ellenére is, ott van mindehol, futás ellen nagyon hatékony, jó lesz ő nekünk hosszú távra
- Casey: jó igazolásnak tűnik, középen nem tudtak futni, volt két szép PD-je
- Ojemudia: ejj, ha az a pick marad, akkor nagyon jó az eredmény, egyébként se rossz annyira, de az a DPI a végén nagyon fájt, ilyet nem szabad ennyire kulcs pillanatokban csinálni
Edzői stáb:
- Shurmur: hozzá két gondolatom lenne, egyrészt szerintem többet kellett volna futni sokkal, másrészt a faszért nem tud rászólni Lock-ra, hogy amikor hosszú drive-okat kap be a D, akkor ne 15-nél indítsa el a playt? Ez igenis nagyon sokat tud számítani, volt olyan drive, amiben kb 30 másodpercet szedtünk le az óráról. Persze lehet mondani, hogy a végén ez jól jött, de akkor vezettünk, nekünk kellett volna az órát irányítani
- Fangio: nem hiszem, hogy valaha az életben láttam nála fogalamatlanabb time managert, nem az első eset és tuti nem is az utolsó, de ahogy ott állt bambán a vonal mellett ahogy pörgött le az órán az idő a végén, azt hittem felrobbanok
Inkább vesztettünk volna rendesen, derekasan, 20-al, mint ez a szar, ami a végén volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Értem én a meccs végi világvége hangulatot, de ez egy PO kaliber Titans volt, akikkel végig meccsben voltunk a hiányzók ellenére.Egy drop, egy dpi, time management - ha ezek közül az egyik máshogy alakul, akkor lehet h most másról beszélnénk.
Nem akarom mentegetni Fangioékat, mert mérsékelten tudok bármiféle indokot elfogadni, hogy miért nem kért ki legalább két időt az uccsó driveban.
De a védelmet nem venném elő, ők megcsinálták 3 perccel a vége előtt a 3&outot, meg úgy általában egész meccsen rendben voltak. A két rookie cb nekem a dpi ellenére tetszett, a front is rendben volt, a passrush lehetett volna komolyabb, de sajna ezt várni lehetett.
Az O# nem volt elég konzisztens, de egy fiatal brigádnál ez benne van, kár azért a két droppért, kár a fumblért, de ez benne van sajnos.
Lock sztem rendben volt, ha a három mély labdája közül csak az egyik pontosabb, akkor megint másról beszélnénk.
Összességében sztem ennyi volt a két csapat között, de több nem, ez pedig biztató azért a jövőre nézve.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Naja. Vagy mondjuk nem hagyjuk, hogy átszaladjanak rajtunk és maris nem kell a FG.Megszámoltam 39 secet hagyott benne Fangio. Az elég lett volna egy 15 yardos passzra és egy FG re mégPersze, lehrt fogni a fáradságra. És nem is lenne bajom ezzel, ha Fangio alatt nem ez lenne állandóan. Egyszer egyszer azt mondom benne van. De hogy egyetlen egy meccs véget nem tudnak kivédekezni ott már másról van szó. Vmi nagyon nem oke. Pedig az emberanyag nem rossz. Bassey és Ojemudia se volt rossz, a meccs végi dpi ellenére sem.Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell.a védelmetek jó volt, sokszor nem volt szerencsétek. nyilván a végén jön ki, hogy sokat voltak fenn a pályán. inkább a támadók védekeztek rosszul a sok szríendáuttal a második felesben.
roberto23
gedam
roberto23
Hightower94
több mint 5 éve
Megszámoltam 39 secet hagyott benne Fangio. Az elég lett volna egy 15 yardos passzra és egy FG re mégPersze, lehrt fogni a fáradságra. És nem is lenne bajom ezzel, ha Fangio alatt nem ez lenne állandóan. Egyszer egyszer azt mondom benne van. De hogy egyetlen egy meccs véget nem tudnak kivédekezni ott már másról van szó. Vmi nagyon nem oke. Pedig az emberanyag nem rossz. Bassey és Ojemudia se volt rossz, a meccs végi dpi ellenére sem.Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell.a védelmetek jó volt, sokszor nem volt szerencsétek. nyilván a végén jön ki, hogy sokat voltak fenn a pályán. inkább a támadók védekeztek rosszul a sok szríendáuttal a második felesben.
roberto23
gedam
roberto23
több mint 5 éve
Persze, lehrt fogni a fáradságra. És nem is lenne bajom ezzel, ha Fangio alatt nem ez lenne állandóan. Egyszer egyszer azt mondom benne van. De hogy egyetlen egy meccs véget nem tudnak kivédekezni ott már másról van szó. Vmi nagyon nem oke. Pedig az emberanyag nem rossz. Bassey és Ojemudia se volt rossz, a meccs végi dpi ellenére sem.Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell.a védelmetek jó volt, sokszor nem volt szerencsétek. nyilván a végén jön ki, hogy sokat voltak fenn a pályán. inkább a támadók védekeztek rosszul a sok szríendáuttal a második felesben.
roberto23
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell.a védelmetek jó volt, sokszor nem volt szerencsétek. nyilván a végén jön ki, hogy sokat voltak fenn a pályán. inkább a támadók védekeztek rosszul a sok szríendáuttal a második felesben.
roberto23
több mint 5 éve
Hat a droppokon javitani fog. Viszont tenyleg pozitiv, hogy uresen van a legtobb playben. Nagyon jo lesz szerintem a srac, kis ido kell neki es kinovi a droppokat.Mondjuk Jeudy nekem inkább a dropjairól fog megmaradni a mai meccsen, az a slant drop különösen ami first down lett volnaSzuper meccs volt.Mondjuk van miben javulni, ha nem szerencsétlen Gost a kicker akkor 10+ különbség van. De vannak biztató momentumok pl Jeudy nagyon tetszett és Gordon, viszont Fangio time managmentje kritikán aluli. Bent hagyott időkérést pedig lehet pont az a lepörgetett 20 sec kellett volna Mcmanusnak a field goalhoz.
Igazi flashback, mar mikor a harmadik negyedben szoros volt a meccs, tudni lehetett hogy kikapunk.
Ugy latszik iden is hozzaszokhatunk ezekhez a konnyen emesztheto veresegekhez.
PM_the_sheriff
Hightower94
Vonster
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
Szerintem felfoghatna mar, ha eppen vezeti a masik csapat a game winning drive-t es csak egy field goal kell nekik, akkor inkabb kapjuk be ugy, hogy maradjon ido legalabb az ellentamadasra. Vagy most akkor engedhetett volna egy TD-t is es akkor maradt volna 1:30 korul ido a forditasra. Tobb penzt raknek arra hogy azt az offense megcsinalja (pedig arra sem raknek sokat) semminthogy a defense nem enged legalabb FG-t....Szuper meccs volt.Mondjuk van miben javulni, ha nem szerencsétlen Gost a kicker akkor 10+ különbség van. De vannak biztató momentumok pl Jeudy nagyon tetszett és Gordon, viszont Fangio time managmentje kritikán aluli. Bent hagyott időkérést pedig lehet pont az a lepörgetett 20 sec kellett volna Mcmanusnak a field goalhoz.
Igazi flashback, mar mikor a harmadik negyedben szoros volt a meccs, tudni lehetett hogy kikapunk.
PM_the_sheriff
Hightower94
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell. Na de a vedelem és Fangio. Nonsens. Az hagyján, hogy megint simán átgyalogoltak rajtunk a meccs végen, de ez a time management. Kritikán aluli. Nem is ertem mi volt a terv, 75 yard-rol rúgatjuk McManus-t? Egesz egyszeruen nevetseges volt.
több mint 5 éve
Rossz olvasni Blacket sokszor valóban, de ez után a meccs után én elvesztettem minden hitemet. Tudom, egy meccs, de Egy KC ellen a jövőben, klasszis szakmai stáb és tehetségfejlesztés nélkül esélyünk sem lesz. Az a baj hogy a legrosszabb 7-9 , 8-8 féle szezonokat látok magam előtt Fangioval mindenképp.
több mint 5 éve
Tök mindegy, sorozatosan 20 alatti felrakott pontokkal ne is akarjunk komoly célokat. BTW valaki leírhatná nekem tényleg hogy miért olyan nehéz ilyen szinten figyelni a time managementre. Ha nem megy az öregnek, legyen egy kijelölt ember csak erre a feladatra, aki rászól ilyenkor. Komolyan ilyenkor nehezen esik elhinnem hogy ezt valaki nem direkt csinálja, annyira amatőr hiba volt.
több mint 5 éve
Mondjuk Jeudy nekem inkább a dropjairól fog megmaradni a mai meccsen, az a slant drop különösen ami first down lett volnaSzuper meccs volt.Mondjuk van miben javulni, ha nem szerencsétlen Gost a kicker akkor 10+ különbség van. De vannak biztató momentumok pl Jeudy nagyon tetszett és Gordon, viszont Fangio time managmentje kritikán aluli. Bent hagyott időkérést pedig lehet pont az a lepörgetett 20 sec kellett volna Mcmanusnak a field goalhoz.
PM_the_sheriff
Hightower94
több mint 5 éve
Szuper meccs volt.Mondjuk van miben javulni, ha nem szerencsétlen Gost a kicker akkor 10+ különbség van. De vannak biztató momentumok pl Jeudy nagyon tetszett és Gordon, viszont Fangio time managmentje kritikán aluli. Bent hagyott időkérést pedig lehet pont az a lepörgetett 20 sec kellett volna Mcmanusnak a field goalhoz.
PM_the_sheriff