Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Sutton-re azt láttam, hogy még Questionable egyelőre...
StormST
Igen, igazad van. Fangio szerint meccsnapi döntés lesz, hogy játszik-e.

Amúgy én nem erőltetném. Inkább pihenjen még egy hetet, ha kell, minthogy rásérüljön és kiessen egész szezonra.
dr_23 (roberto23)
ez a sport nem arról szól, hogy pihenjen még. itt van 16 mérkőzès, erre készül mindenki háromnegyed évig. ez itt a fájdalmak viselésének a tűréshatárairól szól. aki bekerül, az azért is kerül oda, mert pályán akar lenni minden áron. játszani. katonák, akik meg vannak fizetve. a klubok nem azért fizetik őket, hogy pihengessenek. mindenki a fielden aki él és mozog. pihenni ráér februártól. szeretném pályàn látni Suttont. Lehet ostorozni a csapatot a Titans elleni vereség miatt, de az nem járja, hogy Tim Patrick a legkészebb és legrutinosabb elkapója Lucknak...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
 twitter.com/bepryor/status/1307045128490627072/photo/1

Sutton inkább igen mint nem
Bolles meg esélyesebb mint Sutton

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 571 — The Mathematician
Contract year - idén rendben lesz a bamba marha..., hogy aztán vakarjuk a fejünket...
Zalán
úú, elég rég voltam ott

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
CJ Anderson visszavonul.

Pats elleni megőrülései <3
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Kis bandwagon adalék...😀
roberto23
1 Playről beszélünk... Remélem jött egy sima középső futás 0 yardérdt 😊
FLZOLI
Viccelni azért remélem lehet még.... 😉
roberto23
Ez nem játék, háborúúú 😊

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905

Kis bandwagon adalék...😀
roberto23
FLZOLI
Viccelni azért remélem lehet még.... 😉

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve

Kis bandwagon adalék...😀
roberto23

több mint 5 éve

Kis bandwagon adalék...😀

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Egyébként ha már O fal, vhol mintha azt láttam volna, hogy Lock kezdővé lépése óta mi nyeltük be a legkevesebb sack-et (ha rossz az infó, vki aki jobban képben vagy javítson ki 😀 ). Mert ha így van jó kérdés, hogy csak azért tűnik jobbnak a fal, mert végre nem egy farönk mozgékonyságával megáldott qb-nk van, vagy Munchak munkája kezd látszani végre. Én egyelőre nem mernék a kettő közül választani. 😀
roberto23
Nyilván mindkettő játszik, Lock ránézésre elég jól mozog a zsebben, meg ügye sok bootleget is fut, de még kicsi a minta h itt állást lehessen foglalni.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
StormST
Igen, igazad van. Fangio szerint meccsnapi döntés lesz, hogy játszik-e.

Amúgy én nem erőltetném. Inkább pihenjen még egy hetet, ha kell, minthogy rásérüljön és kiessen egész szezonra.

több mint 5 éve
Egyébként ha már O fal, vhol mintha azt láttam volna, hogy Lock kezdővé lépése óta mi nyeltük be a legkevesebb sack-et (ha rossz az infó, vki aki jobban képben vagy javítson ki 😀 ). Mert ha így van jó kérdés, hogy csak azért tűnik jobbnak a fal, mert végre nem egy farönk mozgékonyságával megáldott qb-nk van, vagy Munchak munkája kezd látszani végre. Én egyelőre nem mernék a kettő közül választani. 😀

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Bolles.... Basszus ha több esze lenne mekkora király lehetne. Egy vasember, szerintem még nem hagyott ki meccset, és a szíve/akarata is a helyén
roberto23
Egyetértek. Egyébként Lock beállása óta nem tűnik talán annyira fogalmatlannak.

Ha jól rémlik a PFF-nel is ő kapta a legjobb grade-t az ol-bol, úgyh talán sokadik évére, ha klasszis nem is lesz belőle, de egy elfogadható közepes szintet talan tud állandósítani.
FLZOLI
A Titans ellen rendben volt szerintem, csak így tovább!
Gerichill
Contract year - idén rendben lesz a bamba marha..., hogy aztán vakarjuk a fejünket...
Zalán
Hát ha tud jó is lenni, akkor az már jó, contract year ide-oda. 😀
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Bolles.... Basszus ha több esze lenne mekkora király lehetne. Egy vasember, szerintem még nem hagyott ki meccset, és a szíve/akarata is a helyén
roberto23

Ha jól rémlik a PFF-nel is ő kapta a legjobb grade-t az ol-bol, úgyh talán sokadik évére, ha klasszis nem is lesz belőle, de egy elfogadható közepes szintet talan tud állandósítani.
FLZOLI
Gerichill

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
roberto23

FLZOLI
több mint 5 éve
Kis sérülés report:

roberto23
FLZOLI

több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26

OLB depth-re ráfért már egy kis erősítés. Örülök amúgy neki, hogy nem költünk sokat a posztra. Inkább kukázzunk, aztán hátha beválik vki.
roberto23
Komolyan az a neve hogy csikló?
Black_Adder
csikis ló

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kis sérülés report:

roberto23

több mint 5 éve
Kis sérülés report:

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 571 — The Mathematician

OLB depth-re ráfért már egy kis erősítés. Örülök amúgy neki, hogy nem költünk sokat a posztra. Inkább kukázzunk, aztán hátha beválik vki.
roberto23
Black_Adder
Bukunk a szép nevű játékosokra.

Nekem amúgy az a szovjet sorozatgyilkos faszi ugrott be erről a névről, Chickatilo talán, vagy vmi ilyesmi neve volt.
roberto23
akár pokemon is lehetne ilyen névvel
Black_Adder
csikimon? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

roberto23
Black_Adder

Nekem amúgy az a szovjet sorozatgyilkos faszi ugrott be erről a névről, Chickatilo talán, vagy vmi ilyesmi neve volt.
roberto23
akár pokemon is lehetne ilyen névvel

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve

roberto23
Black_Adder

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....

roberto23
Black_Adder
Csikilló 😊 😉
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

roberto23

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve

Szerkesztette: rob3r7o