Denver Broncos
ez a sport nem arról szól, hogy pihenjen még. itt van 16 mérkőzès, erre készül mindenki háromnegyed évig. ez itt a fájdalmak viselésének a tűréshatárairól szól. aki bekerül, az azért is kerül oda, mert pályán akar lenni minden áron. játszani. katonák, akik meg vannak fizetve. a klubok nem azért fizetik őket, hogy pihengessenek. mindenki a fielden aki él és mozog. pihenni ráér februártól. szeretném pályàn látni Suttont. Lehet ostorozni a csapatot a Titans elleni vereség miatt, de az nem járja, hogy Tim Patrick a legkészebb és legrutinosabb elkapója Lucknak...Sutton-re azt láttam, hogy még Questionable egyelőre...Igen, igazad van. Fangio szerint meccsnapi döntés lesz, hogy játszik-e.
StormST
Amúgy én nem erőltetném. Inkább pihenjen még egy hetet, ha kell, minthogy rásérüljön és kiessen egész szezonra.
dr_23 (roberto23)
"I love this sport. I hate this sport."
Sutton inkább igen mint nem
Bolles meg esélyesebb mint Sutton
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
Contract year - idén rendben lesz a bamba marha..., hogy aztán vakarjuk a fejünket...úú, elég rég voltam ott
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ez nem játék, háborúúú 😊Viccelni azért remélem lehet még.... 😉1 Playről beszélünk... Remélem jött egy sima középső futás 0 yardérdt 😊Drew Lock’s headset went out during Monday night’s game for a play and Drew handled the situation well and called the play, according to Pat Shurmur.
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) September 17, 2020
Kis bandwagon adalék...😀
roberto23
FLZOLI
roberto23
Viccelni azért remélem lehet még.... 😉1 Playről beszélünk... Remélem jött egy sima középső futás 0 yardérdt 😊Drew Lock’s headset went out during Monday night’s game for a play and Drew handled the situation well and called the play, according to Pat Shurmur.
Kis bandwagon adalék...😀
roberto23
FLZOLI
„History is a set of lies agreed upon.”
1 Playről beszélünk... Remélem jött egy sima középső futás 0 yardérdt 😊Drew Lock’s headset went out during Monday night’s game for a play and Drew handled the situation well and called the play, according to Pat Shurmur.
Kis bandwagon adalék...😀
roberto23
Drew Lock’s headset went out during Monday night’s game for a play and Drew handled the situation well and called the play, according to Pat Shurmur.
Kis bandwagon adalék...😀
Egyébként ha már O fal, vhol mintha azt láttam volna, hogy Lock kezdővé lépése óta mi nyeltük be a legkevesebb sack-et (ha rossz az infó, vki aki jobban képben vagy javítson ki 😀 ). Mert ha így van jó kérdés, hogy csak azért tűnik jobbnak a fal, mert végre nem egy farönk mozgékonyságával megáldott qb-nk van, vagy Munchak munkája kezd látszani végre. Én egyelőre nem mernék a kettő közül választani. 😀Nyilván mindkettő játszik, Lock ránézésre elég jól mozog a zsebben, meg ügye sok bootleget is fut, de még kicsi a minta h itt állást lehessen foglalni.
roberto23
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Sutton-re azt láttam, hogy még Questionable egyelőre...Igen, igazad van. Fangio szerint meccsnapi döntés lesz, hogy játszik-e.
StormST
Amúgy én nem erőltetném. Inkább pihenjen még egy hetet, ha kell, minthogy rásérüljön és kiessen egész szezonra.
Hát ha tud jó is lenni, akkor az már jó, contract year ide-oda. 😀Contract year - idén rendben lesz a bamba marha..., hogy aztán vakarjuk a fejünket...A Titans ellen rendben volt szerintem, csak így tovább!Bolles.... Basszus ha több esze lenne mekkora király lehetne. Egy vasember, szerintem még nem hagyott ki meccset, és a szíve/akarata is a helyénEgyetértek. Egyébként Lock beállása óta nem tűnik talán annyira fogalmatlannak.
roberto23
Ha jól rémlik a PFF-nel is ő kapta a legjobb grade-t az ol-bol, úgyh talán sokadik évére, ha klasszis nem is lesz belőle, de egy elfogadható közepes szintet talan tud állandósítani.
FLZOLI
Gerichill
Zalán
Contract year - idén rendben lesz a bamba marha..., hogy aztán vakarjuk a fejünket...A Titans ellen rendben volt szerintem, csak így tovább!Bolles.... Basszus ha több esze lenne mekkora király lehetne. Egy vasember, szerintem még nem hagyott ki meccset, és a szíve/akarata is a helyénEgyetértek. Egyébként Lock beállása óta nem tűnik talán annyira fogalmatlannak.
roberto23
Ha jól rémlik a PFF-nel is ő kapta a legjobb grade-t az ol-bol, úgyh talán sokadik évére, ha klasszis nem is lesz belőle, de egy elfogadható közepes szintet talan tud állandósítani.
FLZOLI
Gerichill
"I love this sport. I hate this sport."
A Titans ellen rendben volt szerintem, csak így tovább!Bolles.... Basszus ha több esze lenne mekkora király lehetne. Egy vasember, szerintem még nem hagyott ki meccset, és a szíve/akarata is a helyénEgyetértek. Egyébként Lock beállása óta nem tűnik talán annyira fogalmatlannak.
roberto23
FLZOLI
Egyetértek. Egyébként Lock beállása óta nem tűnik talán annyira fogalmatlannak.Kis sérülés report:Bolles.... Basszus ha több esze lenne mekkora király lehetne. Egy vasember, szerintem még nem hagyott ki meccset, és a szíve/akarata is a helyén
For a second day in a row, Bradley Chubb, K.J. Hamler and Albert Okwuegbunam were all full participants in practice.
They’re all on the right track to playing on Sunday. Huge for the Broncos.
Courtland Sutton is practicing for a second day in a row. Great sign for him.
Sources: Broncos LT Garett Bolles suffered sprained elbow in game vs. Tennessee. Didn't miss a snap. He's wearing brace now and he will play Sunday at Pittsburgh. #9sports
— Mike Klis (@MikeKlis) September 17, 2020
roberto23
FLZOLI

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
csikis lóKomolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter).
Chickillo was on the Saints’ practice squad this year, but spent the past five years on the Pittsburgh Steelers.
He has 9 career starts, 7.5 career sacks, 15 career QB hits and 11 career TFLs.
Denver needed depth at OLB
OLB depth-re ráfért már egy kis erősítés. Örülök amúgy neki, hogy nem költünk sokat a posztra. Inkább kukázzunk, aztán hátha beválik vki.
roberto23
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Kis sérülés report:Bolles.... Basszus ha több esze lenne mekkora király lehetne. Egy vasember, szerintem még nem hagyott ki meccset, és a szíve/akarata is a helyén
For a second day in a row, Bradley Chubb, K.J. Hamler and Albert Okwuegbunam were all full participants in practice.
Sources: Broncos LT Garett Bolles suffered sprained elbow in game vs. Tennessee. Didn't miss a snap. He's wearing brace now and he will play Sunday at Pittsburgh. #9sports
roberto23
csikimon? 😀akár pokemon is lehetne ilyen névvelBukunk a szép nevű játékosokra.Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
Chickillo was on the Saints’ practice squad this year, but spent the past five years on the Pittsburgh Steelers.
OLB depth-re ráfért már egy kis erősítés. Örülök amúgy neki, hogy nem költünk sokat a posztra. Inkább kukázzunk, aztán hátha beválik vki.
roberto23
Black_Adder
Nekem amúgy az a szovjet sorozatgyilkos faszi ugrott be erről a névről, Chickatilo talán, vagy vmi ilyesmi neve volt.
roberto23
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
akár pokemon is lehetne ilyen névvelBukunk a szép nevű játékosokra.Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
roberto23
Black_Adder
Nekem amúgy az a szovjet sorozatgyilkos faszi ugrott be erről a névről, Chickatilo talán, vagy vmi ilyesmi neve volt.
roberto23
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Bukunk a szép nevű játékosokra.Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
roberto23
Black_Adder
Csikilló 😊 😉Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
roberto23
Black_Adder
Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
roberto23
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
Szerkesztette: rob3r7o