Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
- AJ egy -senki által sem látott- RP büntit leszámítva komoly meccset tett le az asztalra, míg más végeredménynél Jewell Henry blockja menne végtelenítve a fórumon
Általános Doktor
Végigolvasva a kommenteket alapvetően veled értek egyet, kivéve ebben a két dologban:

Jewell szerintem passzjáték ellen csalódás volt. Amíg meg nem sérült Bouye és el nem kezdett a Titans arra a lyukra játszani, addig kifejezetten úgy éreztem, hogy must do it játékoknál sokszor keresték azokat a szituációkat, ahol JJ-nek kell kezdeni valamit a targettel.

Volt sok apró hiba, de rengeteg dolog van amibe lehet jelenleg kapaszkodni, ne engedjük már h depresszió legyen úrrá rajtunk egy PO csapattal szemben szorosan elchockerkedett meccs miatt...
Általános Doktor
Nekem pont azért fáj leginkább ez a vereség, mert a Titans egy masszív középszer képét mutatta. Gyakorlatilag végig abból éltek, hogy amíg ők egy összeállt csapat képét mutatták akik javában benne vannak a szezonban (minusz kicker), addig a Broncos hideg kezekkel, fejekkel, és edzői döntésekkel játszott. A kihagyott fg-k mellett is azt mondom, hogy a TEN végig a Broncos felkészülési meccsekre illő hibáiból élt és simán hozni kellett volna ezt a meccset, még a sérülésekkel is.. amire inkább nem mondok semmit, egy dolgot írtam tavasszal, hogy annyit szeretnék hogy idén legyenek egészséges mennyiségű sérültjeink hogy kiderüljön mire képes ez a csapat, erre természetesen már a meccs előtt kitörik a dögvész.
Cruyffista
Szerintem a sérülések azok, amelyeket egy jó csapatnak tudnia kell kezelni, mert olyan nincs, hogy mindenki egészséges legyen. Ennek ellenére fájó, hogyha a kulcsjátékosok sérülnek le, de ha tényleg jók lennénk, akkor egy bizonyos szintig ezt tudnunk kell kezelni.
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
- AJ egy -senki által sem látott- RP büntit leszámítva komoly meccset tett le az asztalra, míg más végeredménynél Jewell Henry blockja menne végtelenítve a fórumon
Általános Doktor
Végigolvasva a kommenteket alapvetően veled értek egyet, kivéve ebben a két dologban:

Jewell szerintem passzjáték ellen csalódás volt. Amíg meg nem sérült Bouye és el nem kezdett a Titans arra a lyukra játszani, addig kifejezetten úgy éreztem, hogy must do it játékoknál sokszor keresték azokat a szituációkat, ahol JJ-nek kell kezdeni valamit a targettel.

Volt sok apró hiba, de rengeteg dolog van amibe lehet jelenleg kapaszkodni, ne engedjük már h depresszió legyen úrrá rajtunk egy PO csapattal szemben szorosan elchockerkedett meccs miatt...
Általános Doktor
Nekem pont azért fáj leginkább ez a vereség, mert a Titans egy masszív középszer képét mutatta. Gyakorlatilag végig abból éltek, hogy amíg ők egy összeállt csapat képét mutatták akik javában benne vannak a szezonban (minusz kicker), addig a Broncos hideg kezekkel, fejekkel, és edzői döntésekkel játszott. A kihagyott fg-k mellett is azt mondom, hogy a TEN végig a Broncos felkészülési meccsekre illő hibáiból élt és simán hozni kellett volna ezt a meccset, még a sérülésekkel is.. amire inkább nem mondok semmit, egy dolgot írtam tavasszal, hogy annyit szeretnék hogy idén legyenek egészséges mennyiségű sérültjeink hogy kiderüljön mire képes ez a csapat, erre természetesen már a meccs előtt kitörik a dögvész.
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
A 130 fős HoF jelölt között 10 korábbi bronco is helyet kapott:

Peyton Manning, QB
Rod Smith, WR
Wes Welker, WR
Glyn Milburn, RB/WR/KR/PR
Tom Nalen, C
Michael Dean Perry, DT/DE
Neil Smith, DE
Simeon Rice, DE
John Lynch, S
Jason Elam, K

A listát 25 elődöntősre fogják szűkíteni Novemberben, majd 15 finalistára januárban.
PFM-nek már most levehetik a méreteit a zakóhoz, de 2-3 játékosnak sztem még van esélye akár a szűkítettebb keretekbe bekerülni (Lynch pl tavaly finalista volt, ha az emlékeim nem csalnak).
Általános Doktor
Lynch többször is volt már finalista, úgy 3×-4× szvsz, köztük tavaly, csak idő kérdése, hogy mikor kerül be, de nem idén a legjobbak az esélyei.
Manning 1st ballot az teljesen egyértelmű. Ebből a listából idén csak ő kerül be, esetleg Lynch.
Akik Broncoként vonulnának a HOFbe azok közül Nalen érdemelné meg, nincsen nála jobb center, aki ne lenne HOFer, de ő soha nem kerül majd be. Rod Smith max ha a Steelerseben vagy Cowboysban tudná ugyanazt felmutatni, mint itt, de nincs igazán helye panaszkodni, ha ő nem kerül be, Elam igazán jó kicker volt, örülök hogy nálunk játszott, nem HOFer.

Mecklenburgot hiányolom, többször volt már a 25-ben, de mostanra lehet kifutott már az időből és csak veteránként lehet esélye.
Shanny nem tudom miért nincs a 130-ban se, ő szerintem bőven HOFer edző.
A legnagyobb hiányzónk továbbra is Gradishar, elfogult vagyok, de ő csapattól függetlenül a legnagyobb HOF snub jelenleg, nem kapta meg az esélyt, hogy veteránként beválasszák. Hogy tavaly miért nem került be a 10 veterán közé azt senki nem magyarázza el nekem, de mivel a 20 dőntős között ott volt, nem látom reménytelnnek az esetet. Más kérdés hogy a döntősök között Reeves is ott volt, akinek semmi keresnivalója a HOF közelében, de inkább koncentráljunk azokra akik megérdemelnék és van némi esélyük.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A 130 fős HoF jelölt között 10 korábbi bronco is helyet kapott:

Peyton Manning, QB
Rod Smith, WR
Wes Welker, WR
Glyn Milburn, RB/WR/KR/PR
Tom Nalen, C
Michael Dean Perry, DT/DE
Neil Smith, DE
Simeon Rice, DE
John Lynch, S
Jason Elam, K

A listát 25 elődöntősre fogják szűkíteni Novemberben, majd 15 finalistára januárban.
PFM-nek már most levehetik a méreteit a zakóhoz, de 2-3 játékosnak sztem még van esélye akár a szűkítettebb keretekbe bekerülni (Lynch pl tavaly finalista volt, ha az emlékeim nem csalnak).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Lindsay megúszta, day-to-day lett végül.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Bausby-t aktiváltuk a PS-ből, úgy néz ki hamar meglesz az az idei pályára lépés.

több mint 5 éve
Bouye IR-re megy, de nem kell műteni
noflyzone
Sokáig bírta, minden centet megért...
StormST
dislocated shoulder, pár hét múlva (minimum 3) visszajön, no para yet.

Lindsayre is várhat pár hét pihenő

Black_Adder
Hát talán még egész szerencsésen megúsztuk.

Plusz így legalább jöhet a Bassey time. 😀

több mint 5 éve
noflyzone
StormST
dislocated shoulder, pár hét múlva (minimum 3) visszajön, no para yet.

Lindsayre is várhat pár hét pihenő

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
noflyzone

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Ha jól értelmezem Fangio nyilatkozatát akkor azért hagytuk lepörögni az órát, mert abból indult ki, hogy Gost-nak szar napja volt és valszeg ki fogja hagyni az uccso fg-t.

Ha ez tényleg így van az elég nagy gaz szerintem, mert alapból nem tudom ezzel a hozzáállással azonosulni. Nem magunknak akarjuk megnyerni, hanem arra számítunk, hogy az ellenfél úgyis elcseszi?

Mindegy, nem fogok tovább pörögni ezen, de nagyon remélem, hogy ez jó lecke volt Fangio-nak.
roberto23
Azt nyilatkozta h ő baszta el, meg kellett volna állítani az órát, de túlságosan fókuszált arra h mi legyen a kövi playhívás. Sose lesz ilyen többet stb.

Általános Doktor
Akkor vmit félreolvastam.

Viszont ebben az esetben én lehet elgondolkodnek azon Fangio helyében, hogy átadom a playhivast Donatell-nek vagy vkinek. Lehet hatékonyabb lenne ugy.

több mint 5 éve
Ha jól értelmezem Fangio nyilatkozatát akkor azért hagytuk lepörögni az órát, mert abból indult ki, hogy Gost-nak szar napja volt és valszeg ki fogja hagyni az uccso fg-t.

Ha ez tényleg így van az elég nagy gaz szerintem, mert alapból nem tudom ezzel a hozzáállással azonosulni. Nem magunknak akarjuk megnyerni, hanem arra számítunk, hogy az ellenfél úgyis elcseszi?

Mindegy, nem fogok tovább pörögni ezen, de nagyon remélem, hogy ez jó lecke volt Fangio-nak.
roberto23
Azt nyilatkozta h ő baszta el, meg kellett volna állítani az órát, de túlságosan fókuszált arra h mi legyen a kövi playhívás. Sose lesz ilyen többet stb.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Igen, pörög a topic a rendesen. 😊 És azt kell mondjam, hogy élmény olvasni. 😊

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
egy biztos, a szezon elindult, a topic máris nem idényeleji...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Az egész kritikád magjában még mindig a VJ okozta sebeket látom, ami nagyon torzítja a mostani véleményedet is.
Általános Doktor
Ezek nem azok a sebek. Erre nem adok bővebb magyarázatot, az én sebeim én kaptam őket, fogadjátok el ha azt mondom Fangio bántott, vitatkozni rajta parttalan lenne.
Beképzeltségnek tűnhet, de képes vagyok egymástól független dolgokat egymástól függetlenül értékelni, lehet hülyeség minden amit írok, de egymástól függetlenül az. Képes vagyok Elwynél a teljes időszakot nézni az edzőnél csak azt ami az övé.
Nem azt mondom hogy helyesen értékelem a dolgokat, csak azt hogy helyes bemeneti paraméterekkel. Van különbség a 2 között.
Hogy maga a vélemény milyen, nem független attól hogy miket vesz figyelembe akié a vélemény, de attól hogy jó dolgokat vesz figyelembe még vonhat le bárki rossz következtetést.

Nem fair még mindig ezeket a fejéhez vágni: Elwaynek az a legnagyobb -el nem ismert- erénye h gyorsan belátja ha téved
Általános Doktor
Annyira vagyok fair, amennyire a csapat fair volt velem az elmúlt években.
De kivételesen nem kritikának hoztam, csak párhuzamnak, hogy amíg jól mentek a dolgok ugyanaz a filozófia volt, mint mióta szarul mennek.
Ha ezt rebuildnek hívod, akkor megtörtént volna ha közbe még 4 Super Bowlt nyerünk akkor is. Az hogy most hol tartunk ilyen formán független ettől a rebuildtől.
Hogy ez a "filozófia" - jobb szót hirtelen nem tudok rá - helyes-e vagy sem, arról most nem akarok véleményt formálni. Mert nem számít, amíg sorozatos jó döntések jönnek, addig sorozatos POk, esetleg Super Bowl akár Super Bowl Win, amíg sorozatos rossz döntések addig 3 losing season. Amúgy nem tabuznám le azokat a rossz döntéseket, részei a történelemnek, meg annak hogy miért tartunk ott ahol.
ezek mind-mind jogos frusztrációk, de lesemmizni a keret előrelépését, meg eltemetni az edző stábot / szezont szvsz nem fair.
Általános Doktor
Ebben akkor lenne igazad, ha ez az első alkalom lett volna. És tavaly a Bears utáni gyalázatot követően nem is temettem el a csapatot és Fangiot se.
Ami Egyszer megtörténik lehet véletlen, ami Kétszer az pech, ami Háromszor az már probléma. Mi kb 6nál tartunk. És ez ugyanaz volt, mint a Bears ellen. Ugyanott tartunk. Azt hogy szarok vagyunk történelemre alapozom, a Fangio éra azon meccseinek krónikáira, amikor egy labdabirtoklás előnynél támadhatott az ellenfél. Mira alapozzam, hogy legközelebb nem így lesz? Ki fogja legközelebb megállítani a támadást, amikor muszáj lesz?
de az egész offseasonben olyan érzésem van h mindennél csak a negatívumokra koncentrálsz és már-már bukást vársz el a csapattól, de legalább Fangiotól.
Általános Doktor
Sajnálom ha így érezni. Sok energiát fektettem abba az offseason során, hogy érzelem mentesen értékeljek döntéseket, hogy egyes döntések osztályozásánál (pl draft pick) valamihez mérjem őket, egészen biztos vagyok benne, hogy adtam A osztályzatokat is, nem beszélve arról hogy én valóban F-A skálán értékeltem. Lehet rosszul, de a C+ az már egy nem rossz érték tőlem és ez azt jelenti, hogy úgy is gondolom hog nem rossz, ellentétben azokkal, akik C-A skálán értékelnek...

Ha bukást várnék el, nem basznám fel magam ennyire egy ilyen vereség után, hanem örülnék neki, örülnék hogy eggyel közelebb a vég. nem tartom kizártnak, hogy egyszer átfordul ez az egész. És abban benne lesz a kókler 2 éve is. De még nem tartunk ott.

Lindsayben nem hittem a pre season után, mert láttam sok RB-t ott tündökölni, hogy aztán ne kapjon bizalmat.
Lockot leírtam a pre season után, és amúgy nem tetszett a Chargers ellen se, de a Texans meccs után nem éreztem magam kényelmetlenül amikor leírtam, hogy van valami a kölyökben
Hidd el jobban érdekel, hogy jó csapat legyen a Broncos, minthogy igazam legyen Fangio ésvagy a védelme kapcsán.
Írtam én már sok hülyeséget, még egy nem számít.
Egyszerűen csak tényleg nem látok semmi pozitívat abban, hogy ugyanolyan choker módon kaptunk ki, mint tavaly rendre. Mondhatni rendszert látok a chokerkedésben és egyértelműen egy személyhez tudom kötni.

Esküszöm nem lennék ideges, ha jól játszva a végén -4-nél az 1 yardosról Lock dob egy picket. Egyszer lehet véletlen. Fiatal még tanulhat belőle. Fangio védelme túl sokszor játszotta már el ezt, hogy véletlen legyen és őszinte kétségeim vannak, hogy mit tud még tanulni belőle + ha tud tanulni belőle, miért nem tanult belőle tavaly.
Vannak dolgok amiken felül tudok emelkedni. Először Fangio chokerkedésén is felülemelkedtem. Sokadszorra nekem nem megy. Ennyi.

Gordon hiába futott 5-ös átlaggal nem volt akkora szerepe a meccsben hogy ez számítson. Ha 30 carrienál tartja ezt az átlagot a meccs róla szól, így hogy 78 jön össze, sidenote. Mondjuk hogy a limitált lehetőségekkel sikerült ellensúlyoznia a fumble-t.
A punteres komment szemétség volt tőlem, nem gúnyt akartam vele, csak korábban voltak problémáim azzal hogy a csapat túlpriorizálja a posztot, legalábbis fizetést illetően. A történelem úgy emlékszik rá, mint a Big Colquitt War-ra. (Nem először vagyok ilyen elviselhetetlen)
de annak ellenére hogy fent milyen magabiztosan mondtam, hogy mi mindent veszek figyelembe egy véleményalkotásnál, itt nem gondoltam arra, hogy ennek olyan felhangja lenne, mintha hülyeséget írnál. Az írott kommunikáció hiányosságai miatt nehezebb erre figyelni, nincs visszacsatolás a közönség gesztusaiból, mimikáiból csak a válaszokból csak amikor túl késő.

Alapvetően, félreértéseket elkerülendő, tartom magam a véleményemhez, egyikőtöknek se sikerült megrendítenie pesszimizmusomban, de azt egy percig nem gondolom, hogy csak nekem lehet igazam és más téved. Ahogy azt se szeretném, hogy bármilyen privilégiumom legyen ebben a topicban, semmivel sem ér többet a véleményem mint másé. Ha túltolom a negativizmust, küldjetek el a picsába, nem sértődök meg.

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 5 éve
Persze, kikapunk, de a punter jó volt... 😊
FLZOLI
Szerintem kicsit túl van már tolva ez punter dolog. Senki nem mondta, h jó a punter úgyh hatra lehet dőlni, fasza minden. Mellekszalkent meg lett említve ez is, mint egy pozitív dolog. De nem gondolnám, h ez ennyire ördögtől valo lenne és ennyit kéne lovagolni rajta.
roberto23
Én is csak mellékszállként utaltam rá, a lényegi rész a Ravens és hogy másképp is lehet építkezni...
FLZOLI
Oke, csak nekem kicsit gúnyolódásként jött le, ami szerintem teljesen felesleges lenne, pláne most.

De ha félreértettem, akkor bocsi. 😊

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mellesleg KisShanny első két idénye, 6-10, 4-12. Ilyen mélységekben még a bamba fasszal sem jártunk. Igaz, az irányítója kidőlt, de nekünk meg nem is volt.
Azért wining culture-ig nem mennék le. Itt a Frisco, ott aztán van kultúra, tavaly előtt utoljára 2013-ban jàrtak po-ban. És kicsit nagyobb mélységeket éltek meg mint mi itt 2015 óta. Egy csomó fiatallal, jó draftokkal, nem adták fel a
programot, látjuk hol tartanak ma.
Mellesleg ha valaki ismeri a denveri kultúrát, az pont Elway. Ha valaki tudja, milyen 3 Super Bowlt elveszíteni, majd a legvégén kettőt nyerni, felàllni a mélységekből, az pont ő.
Ha meg lelkesedni kell az egyetlen sztárjátékosért hosszú éveken keresztül, aki rúgó, akkor nézzünk át a szomszédba, a feketékhez, annak is megvan a szenvedèlye és szépsége... 😊

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Túl sokszor éltük már ezt át, hogy csak egy kicsin múlik, be kéne vinni a kegyelem dofest és se az O se a D nem bírja megcsinálni. Ez sima coaching és culture probléma. Nyilván nagy dolog, amikor a mocsarban vergődő csapat ép felülre kerül és levegőt kap, de attól még előbb utóbb visszarantja a valóság.

2,5 éve amikor Harbough alatt recsegett a kispad felmerült a neve itt is. Nem is volt egy túl jó csapat, ráadásul QB nélkül. Majd koncepciót váltottak és újjáépítettek az egészet. Pedig az se volt egy vilagvero állomány.

Én rohadtul nem akarok egy Chargers 2.0-át, ahol top keret mellé looser felhő is jár a kretén edzők mellé. Vagy a Lions, Browns... Persze, kikapunk, de a punter jó volt... 😊
FLZOLI
Most kifigurázhatjuk azt h kiemeltem a punterünket, de nem ez volt a mondandóm lényege.

Lockkal winning culturet kell építeni, de Lock eddig ennek a része, még ezzel a vereséggel is. Nagyon fontosnak tartom h PO-ba jussunk, hogy győztes mérlegünk legyen h az első tagmondatom valósággá váljon.

De ez nem ezen az egy meccsen fog múlni, hanem azon h a kövi 15ön hogy szereplünk.

Én hiszem és vallom h ez a QB, ez a keret és ezek az edzők alkalmasak erre - aztán max majd csalódok.

| Egyébként tényleg jó volt a punter 😛 |
Általános Doktor
Ez is egy álláspont 😊
Ha tényleg a PO a cél a Titans egy fő boss volt a pályánkon mint rivális, ezért se volt ez egy sima meccs.

több mint 5 éve
FLZOLI
Szerintem kicsit túl van már tolva ez punter dolog. Senki nem mondta, h jó a punter úgyh hatra lehet dőlni, fasza minden. Mellekszalkent meg lett említve ez is, mint egy pozitív dolog. De nem gondolnám, h ez ennyire ördögtől valo lenne és ennyit kéne lovagolni rajta.
roberto23
Én is csak mellékszállként utaltam rá, a lényegi rész a Ravens és hogy másképp is lehet építkezni...

több mint 5 éve
FLZOLI

több mint 5 éve
Túl sokszor éltük már ezt át, hogy csak egy kicsin múlik, be kéne vinni a kegyelem dofest és se az O se a D nem bírja megcsinálni. Ez sima coaching és culture probléma. Nyilván nagy dolog, amikor a mocsarban vergődő csapat ép felülre kerül és levegőt kap, de attól még előbb utóbb visszarantja a valóság.

2,5 éve amikor Harbough alatt recsegett a kispad felmerült a neve itt is. Nem is volt egy túl jó csapat, ráadásul QB nélkül. Majd koncepciót váltottak és újjáépítettek az egészet. Pedig az se volt egy vilagvero állomány.

Én rohadtul nem akarok egy Chargers 2.0-át, ahol top keret mellé looser felhő is jár a kretén edzők mellé. Vagy a Lions, Browns... Persze, kikapunk, de a punter jó volt... 😊
FLZOLI
Most kifigurázhatjuk azt h kiemeltem a punterünket, de nem ez volt a mondandóm lényege.

Lockkal winning culturet kell építeni, de Lock eddig ennek a része, még ezzel a vereséggel is. Nagyon fontosnak tartom h PO-ba jussunk, hogy győztes mérlegünk legyen h az első tagmondatom valósággá váljon.

De ez nem ezen az egy meccsen fog múlni, hanem azon h a kövi 15ön hogy szereplünk.

Én hiszem és vallom h ez a QB, ez a keret és ezek az edzők alkalmasak erre - aztán max majd csalódok.

| Egyébként tényleg jó volt a punter 😛 |

több mint 5 éve

több mint 5 éve
A rebuild nálam az amikor kibaszol mindenkit és teljesen új csapattal mész neki.
Nálunk egyszerűen kifutottak a szerződések, vagy 17-ben akkora szarokat húztunk, hogy még azt se vártuk meg, de mivel soha nem is játszottak, fel éppen nem tűnt, a hiányuk.
De ez semmi új. A Super Bolwt csupa olyan emberrel nyertük, akik az első Elwaytől kapott szerződésüket töltötték. Előbb volt offense, 2013-ban az volt a húzó erő, de az onnan kiesőket már nem sikerült hasonló kaliberű játékosokkal pótolni. De a védelembe sikerült nagyon jól belenyúlni.
Csak azóta kifutott az az évjárat is, és ha helyükre nem jöttek használható játékosok, folyamatosan hanyatlott züllött az egész.
Ja igen, és a legfontosabb, el kellett küldeni a legjobb védelmi szakembert, Wade Phillipset a kókler kedvéért, nagyjából ott tört el minden.
Semmilyen rebuild nem volt az én értelmezésemben, csak a természetes fluktuáció. Ami 11-15-ig azt jelentette, hogy win - now - on. Most meg azt hogy choke to death.
(...)
Áhhh, hagyom nekem nem lesz tőle jobb, csak nektek rosszabb...
Black_Adder
Az egész kritikád magjában még mindig a VJ okozta sebeket látom, ami nagyon torzítja a mostani véleményedet is.

Sztem nálam jobban senki sem akarta elkerülni a Bamba f.szt, hál Istennek visszakereshető módon KisShanny és WP mellett voltam az első pletykától kezdve | nem mintha valaha szó lett volna arról h KiShanny akarta-e egyáltalán WP-t | + | Arról nem beszélve h WP azóta már újra munkanélküli és sem most sem korábban nem Fangio túrta ki az állásából. | .
Az is jól dokumentált h Elway legnagyobb hibájának tituláltam ezt, és az ezeket követő draftok is nevetségesek voltak.
DE
Nem fair még mindig ezeket a fejéhez vágni: Elwaynek az a legnagyobb -el nem ismert- erénye h gyorsan belátja ha téved (pl.: első szezon után kirúgta volna VJ-t). A gyenge draftokat pl. három egyelőre qvajónak kinéző követte, ezeket nem lehet nem elismerni és ezek miatt sztem badarság nem optimistának lenni.

A meccskritikádnál sem értem h miért ne lehetne kiemelni egy 5.1 YpC futót, miért ne lehetne örülni h Callahan igenis játszik és jól játszik, miért ne lehetne örülni a két rookie CB-nek, miért ne lehetne egy Fantnak örülni és hadd ne ismételjem önmagam.

Qvagáz volt a time menedzsment O# és D# oldalon is az uccsó percekben, gáz volt a drop, gáz volt a dpi - ezek mind-mind jogos frusztrációk, de lesemmizni a keret előrelépését, meg eltemetni az edző stábot / szezont szvsz nem fair.

Félreértések elkerülése végett, ha valaki akkor te kiérdemelted már itt h meglegyen a különvéleményed és tiszteletben is legyen tartva, de az egész offseasonben olyan érzésem van h mindennél csak a negatívumokra koncentrálsz és már-már bukást vársz el a csapattól, de legalább Fangiotól.

több mint 5 éve
Hát látom lassan 2 táborra bomlik a topic, lesarkitva kicsit az optimisták és a pesszimisták. 😊

Én most vhol a kettő között vagyok. Egyelőre bízok a fiukban, de Fangio-val kapcsolatban bennem is merültek fel kérdések. Azt tartom, hogy tavalyhoz képest fejlődött a vedelem, de amikor igazan kellett volna jött egy az egyben a tavalyi szezon. Ami még most is felcseszi az agyam. Mert igy nem lehet meccset nyerni, max ha KC szintű offense-unk lenne. De lehet meg úgy is necces lenne.

Ebben én mindenképpen javulást szeretnek már látni (persze jogos lenne a kérdés ha eddig nem változott most mi miatt fog, de én bízom a csodákban 😊 ). Én a szezon végéig fejeket nem fogok követelni, de ha ne adj Isten megint negatív szezonunk lesz tőlem mehet elway-tol kezdve, fangio-n át a szertárosig mindenki.

Amugy:

Nagyon remélem, hogy ez nem csak egy üres mondat volt, hanem tanulni is fog belőle.