Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 981 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Apró részsikerek, pl nem elképzelhetetlen, hogy Mike Zimmer elérhető lesz januárban HC-nak.
Black_Adder
kell ő nekünk ?
Zalán
ezek a 1st time hc-k nagyon nem jönnek be nálunk, choker, kókler, jmd. Wade Phillips so-so (ő mondjuk interim coach talán volt előtte), Reeves megítéléséhez meg esszé terjedelem kéne, de ők ketten annyira régen voltak, 82-ben még nem is éltem,93-ban a Denver még a dínó volt (nem tudom mikori, valójában nem néztem vagy legalábbis nem emlékszem rá), szóval inkább a jmd-kókler-choker hármas határozza meg most az érzéseimet.
Most sokkal inkább bíznék valakiben, aki már ugyan megbukott, de a bukása előtt voltak sikerei, mint Reid. De ilyesmi kinevezés volt Kubes és Fox is. Foxra sok rosszat tudok mondani, de most azokat az időket is visszasírom. Nem mint Hue Jackson meg a többi balfasz, aki csak az alkalmatlanságát bizonyította. Valaki akinek csapatépítésben is volt már sikere. 16ben jöhetett volna egy Red Miller szerű HC, aki kihajtja a csapatból ami még benne van, most valami tudatos építkezés kéne, ahelyett hogy elköltjük a pénzt "sztárokra". 1st time hc-k történelmileg nálunk, Red Millerre és Ralstonra mondanám, hogy jó hire volt, bár ha utóbbi menesztését rossz döntésnek tartom a történelem alapján, akkor Red Miller kinevezését is annak kell. (reevesre az említett esszé konklúziójaként azt mondanám, hogy nem vagy hamarabb kellett volna kirúgni), de ligaszerte is a 2. esélyből élők a sikeresebbek érzésre. De lehet csak Belichick miatt gondolom így.
Zimmer egy személyes kedvencem. Szakmailag is jónak gondolom, de hogy pont őt írtam abban szubjektív preferenciák is szerepet játszanak.

De Lock sérülésére való tekintettel még nem küldtem el a picsába Chokert, hiába a szánalmas és kilátástalan játék, hiába a 0-3 a tavalyi 0-4re, de nagyon közeleg már az az idő is... Majd akkor jobban szétnézek, de nem valószínű, hogy lesz 1st time HC jelölt, akibe beleszeretek. Ha meg 13-3 után nyerjük a super bowlt ki se derül...
Black_Adder
Ha Fangio két év után belebukik, az nem jelenti automatikusan Elway bukását is? Nem új gm-mel kezdödne az új élet? Túlélheti ezt Elway? Nem érzed azt, hogy Elway tul nagy hatalom itt, ami már inkább gátja annak, hogy történjen valami fogyasztható csapatépítés? Pl. KisShanny egyértelműen nem jött, mert nem akart Elway alatt kiskutyus lenni. Ő akarta vezetni a projektet. Én azt érzem, mint ha boomer lenne az egész csapatról való felfogásunk. A tegnapi meccsben az volt a legelszomorítóbb, hogy egyetlen épkézláb focira fogható momentumunk nem volt egyetlen csapatrészben sem. Manus berúgta 58-ról, de kb. ennyi. miközben kapcsolgatom a hét órás meccset és mindenhol focijelenetek játszódnak. Odaklikk Giantsre, erre Yiadom egy akkorát védekezik red zoneban, amilyet még nem láttam egyszer sem tőle itt. Odakapcsolok Buffaloba, ott Hollins terrorizálja épp Josh Allent.. Mi meg.. ??? Nálunk meg valahogy eltelt a meccs. Mondhatni kivàràsra jàtszottunk. Vègül is bejőtt...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496
Apró részsikerek, pl nem elképzelhetetlen, hogy Mike Zimmer elérhető lesz januárban HC-nak.
Black_Adder
kell ő nekünk ?
Zalán
ezek a 1st time hc-k nagyon nem jönnek be nálunk, choker, kókler, jmd. Wade Phillips so-so (ő mondjuk interim coach talán volt előtte), Reeves megítéléséhez meg esszé terjedelem kéne, de ők ketten annyira régen voltak, 82-ben még nem is éltem,93-ban a Denver még a dínó volt (nem tudom mikori, valójában nem néztem vagy legalábbis nem emlékszem rá), szóval inkább a jmd-kókler-choker hármas határozza meg most az érzéseimet.
Most sokkal inkább bíznék valakiben, aki már ugyan megbukott, de a bukása előtt voltak sikerei, mint Reid. De ilyesmi kinevezés volt Kubes és Fox is. Foxra sok rosszat tudok mondani, de most azokat az időket is visszasírom. Nem mint Hue Jackson meg a többi balfasz, aki csak az alkalmatlanságát bizonyította. Valaki akinek csapatépítésben is volt már sikere. 16ben jöhetett volna egy Red Miller szerű HC, aki kihajtja a csapatból ami még benne van, most valami tudatos építkezés kéne, ahelyett hogy elköltjük a pénzt "sztárokra". 1st time hc-k történelmileg nálunk, Red Millerre és Ralstonra mondanám, hogy jó hire volt, bár ha utóbbi menesztését rossz döntésnek tartom a történelem alapján, akkor Red Miller kinevezését is annak kell. (reevesre az említett esszé konklúziójaként azt mondanám, hogy nem vagy hamarabb kellett volna kirúgni), de ligaszerte is a 2. esélyből élők a sikeresebbek érzésre. De lehet csak Belichick miatt gondolom így.
Zimmer egy személyes kedvencem. Szakmailag is jónak gondolom, de hogy pont őt írtam abban szubjektív preferenciák is szerepet játszanak.

De Lock sérülésére való tekintettel még nem küldtem el a picsába Chokert, hiába a szánalmas és kilátástalan játék, hiába a 0-3 a tavalyi 0-4re, de nagyon közeleg már az az idő is... Majd akkor jobban szétnézek, de nem valószínű, hogy lesz 1st time HC jelölt, akibe beleszeretek. Ha meg 13-3 után nyerjük a super bowlt ki se derül...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Ugy nézem bárki is kezd, mind Rypien, mind Driskel fog játszani csütörtökön. Kezd kicsit előszezon hangulatú lenni a dolog. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 981 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Black_Adder
kell ő nekünk ?

több mint 5 éve
Amúgy jó kérdés, hogy mondjuk ha 2-3 győzelemmel zárjuk a szezont, akkor Fangio segget megmenti-e a sok sérült.

Mondjuk én kétlem, de már semmin nem lepődok meg.

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Apró részsikereknek lehet drukkolni. Ez van. Le kell nyelni a pirulát. Lock hogy tér vissza tét nélkül. Hamler, Jeudy fejlődik. Fant excellent.. Ojemudia intet fogott. Egész jól összeállt a fal a második novemberre... Ilyenek. Nagy terveink nem lehetnek..

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

roberto23
Picsába.
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 173 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Hát már nekem is csak egy kívánságom van a szezonra: Lock térjen vissza hamar és bizonyítsa, hogy lehet belőle fr qb. Hogy hany meccset nyerünk annyira már nem izgat. Ha igy folytatjuk szezon végére úgyse nagyon marad játékosunk.

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Ez most komoly? Na jó, én idénre feladtam.
több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 13 297 — SB 50 Champion @ Grund
Casey bicepsze elszakadt, őt is bukjuk a szezonra...

Szerk.: látom lemaradtam...

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 173 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Nem tudom h mit mondjak... egyetlen reményem h Lock felépül a Pecc ellen...

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 295
Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...
Tomcsik
Nézd meg az idei Ninerst 😉
empty taxi
Na jó náluk is kemény a helyzet...

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 322 — Axel Foley
Hàt a Chargerst leszámítva nem emlékszem mikor volt utoljára ennyi kulcs játékos sérült egy csapatban...Brutális ...
Tomcsik
empty taxi
Alapból nem kellenek sztárjátékosok a csapatba.
Akkor nem is dőlnek ki.
Lásd Lions.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 427 — NFL bracket champion '26
Tomcsik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 295

több mint 5 éve
Remélem ezzel pár évre letudjuk ezt a sérüléshullámot.

Amúgy Elway-re is járár a rúd a top FA igazolások kapcsán, szinte az összes kidőlt hosszabb-rövidebb időre. Amiből Ja'wuan James-t varrnám egyedül a nyakába, róla látszott korábban is, h porcelán...

Szerk: amúgy kicsit visszatérve a qb kérdésre, remélem nem akarjuk Rypien-t kezdetni. Nincs baj a sráccal, de ha már választani kell inkább nézem Driskel-t. A Jets talán nem fogja nonstop nyomás alatt tartani, ellenük talán jobban mehet majd neki.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 5 éve
dreadman Denver Broncos 172
 twitter.com/RapSheet/status/1310630404597133325

Állítólag Jurrell Casey is kiesett 😕
dreadman
Elképesztő. Állítsuk be papír Cartmant !!! 😊
Zalán
Azóta megvolt az MRI, bicepsz szakadás, egész évre out.

Positive Vibration
több mint 5 éve
 twitter.com/RapSheet/status/1310630404597133325

dreadman
Elképesztő. Állítsuk be papír Cartmant !!! 😊

több mint 5 éve
dreadman Denver Broncos 172

Positive Vibration
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Hát akármennyire is negatív vagyok azt továbbra sem tudom elképzelni, hogy realis esélyünk lenne az 1/1re.

Várhatóan pár héten belül Lock, Lindsay, Bouye is visszatér, és veluk 4-5 gyozelmet tuti osszekaparunk vhogy.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 811 — The Mathematician
Szóval jelenleg Jets, Giants, Broncos meccs lesz a top draft cetlikert. Végre megélhetünk egy tankcsatát, ilyen se volt még mérföld magasan 😊

A többi csapat mint a Vikings, Falcons tuti erősebbek egy jó 0-3-as mérlegnél.
FLZOLI
abban a tutiban azért ne fogadj nagy összegbe 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 792 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szóval jelenleg Jets, Giants, Broncos meccs lesz a top draft cetlikert. Végre megélhetünk egy tankcsatát, ilyen se volt még mérföld magasan 😊

A többi csapat mint a Vikings, Falcons tuti erősebbek egy jó 0-3-as mérlegnél.