Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
A rebuild nálam az amikor kibaszol mindenkit és teljesen új csapattal mész neki.
Nálunk egyszerűen kifutottak a szerződések, vagy 17-ben akkora szarokat húztunk, hogy még azt se vártuk meg, de mivel soha nem is játszottak, fel éppen nem tűnt, a hiányuk.
De ez semmi új. A Super Bolwt csupa olyan emberrel nyertük, akik az első Elwaytől kapott szerződésüket töltötték. Előbb volt offense, 2013-ban az volt a húzó erő, de az onnan kiesőket már nem sikerült hasonló kaliberű játékosokkal pótolni. De a védelembe sikerült nagyon jól belenyúlni.
Csak azóta kifutott az az évjárat is, és ha helyükre nem jöttek használható játékosok, folyamatosan hanyatlott züllött az egész.
Ja igen, és a legfontosabb, el kellett küldeni a legjobb védelmi szakembert, Wade Phillipset a kókler kedvéért, nagyjából ott tört el minden.
Semmilyen rebuild nem volt az én értelmezésemben, csak a természetes fluktuáció. Ami 11-15-ig azt jelentette, hogy win - now - on. Most meg azt hogy choke to death.

Semmit nem csinálunk máshogy. Csak rosszabbul. A filozófia ugyanaz, a kivitelezés gyengébb. Amíg jó rookiek és jó FAk jönnek jól megy, amikor rosszak akkor rosszul. Tervezve nem volt, hogy majd rosszat választunk, hogy rebuild legyen. Csak kicsit nagy lett az ego, lett egy-két teljesen kuka draft és FA és annak meg lett az eredménye.
Szóval komoly gondok vannak a keretben, még nagyobb gondok a kultúrában. Wade papa közel 100%-ban hozta az ilyen meccseket, Fangio közel 0%-ban. Sokáig győztes kultúránk volt, most vesztes, de nagyon vesztes. Mer' ez fangio második éve mennyivel jobb lesz minden, Wade Phillips elsőre Super Bowlt nyert.

Van most egy csomó új arc az offenseben. Senki se higgye, hogy 2-3 embernél több kap majd 2. szerződést. Persze vannak olyan hibák a rendszerben, mint Heuerman, de a trend azt mutatja, hogy ha Lock fr. QB lesz, őt minden áron megtartjuk, az első számú célpontját ha csak lehet igen, ha lenne használható OT, talán azt is, de mást nem nagyon. Majd FA-n jön valaki más. Még csak olcsóbb se lesz feltétlen. Néha Deckert vált egy Sanders v, néha Trevathant egy Todd Davis vagy kicsit más szitu de Dumervilt egy Shaun Phillips.
Így ahogy 4 év alatt fel lehetett építeni egy Super Bolt, ugyanennyi idő alatt mindent le is lehet rombolni.

Kubiak nem akarta foyltatni, Manning kiöregedett, Elway meg mindkettő pótlásánál nagyon mellényúlt, ezért tűnhet rebuildnek. De valójában csak eltelt annyi idő miközben akkor is elmentek volna ugyanazok az emberek, ha folyamatosan PO-ban vagyunk, csak nem voltunk ott, mert Vance Joseph, meg Osweiler meg Paxton Lynch, meg......... igen, Fangio.
Mert Woodsnak nem volt ennél jobb alapanyaga, és amikor kitaláltak valmit ellene égett is, de aztán csavart egyet a védelmen, és akkor benne volt, hogy az ellenfelet le zavarja egy 3&outtal az utolsó támadásában pár meccsig. Legfeljebb aztán megint utólérték és megint oktatták. Ez van rookie DC-kkel. Fangio viszont nem rookie, ő már nem fog semmit se tanulni, semmit se fejlődni, nincsen már neki annyi agysejtje. Ő, meg a védelme, a gyomrom felfordul tőle és ez most nem túlzás.

Nekem nem megy hogy pozitív maradjak, úgy hogy midnen héten így kapunk ki. Vagy ha nem akkor +30-ról. Ha úgyse akkor tükörsimán.
Nekem ma kurvaszar napom volt. És az érzés még marad egy ideig. Már PO-t se szeretnék. Csak egy csapatot ami nem a világ szégyene, ami legalább egy középiskolás csapat ellen meg tudna őrizni 2 pontos előnyt a végén...

Ennél lejjebb nem tudom vinni az elvárásaimat, de még így is nagyon messze van tőle a Mester...
Most tapsoljak 78 yardnak egy futótól? Vagy hogy Callahan pályára lépett? Ilyen volt már korábban, olyan még nem hogy ezt egy szezon során minden meccsen megtegye... Kimaradt még? Ja a jó punterünk. Máris minden rendben van...

Akinek ez jó, annak további jó szórakozást. Én még 2 hetet tudok várni azzal hogy fejeket követeljek, de ez még nem jelenti azt hogy bármi pozitívat tudnék írni. Ha olyan pozitív légkör veszi körül a csapatot, akkor miért a 3 losing season egymás után és miért ugyanúgy kaptunk ki, mint tavaly az ilyen meccseken....

Áhhh, hagyom nekem nem lesz tőle jobb, csak nektek rosszabb...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Durva micsoda végletek vannak itt 😊

De hogy bedobjak én is egy követ, most őszintén Fangio azon kívűl, hogy idős és emiatt alapvetően egy tisztelet veszi körül a maffiózó stílusa miatt, meg volt egy kifutott szezonja a Bears-el mégis miben jobb mint VJ? 😊
Ugyan az a bambaság a meccseken, semmi fejlődés a "szakterületén" és amikor nagyon kéne vagy a beszari O# vagy a puha langyi D# jön elő mindig. Aztán persze arról ne is beszéljünk, ha az ellen véletlen taktikát vált a szünetekben, esélytelen azt lereagálni...
FLZOLI
Átlagban másfél évente edzőt váltunk.. Leamortizáltunk egy SB győztes csapatot. Állandóan újrakezdünk. Ki kellene ide edzőnek? Ha Fangio bukik, akkor Elway bukott meg. Szerintem van most egy nagyon fiatal keret, akikben vannak tehetségek. Nem is kevés. Talán adjunk nekik 6-8 mérkőzést. Totál felfordult szezon van. Igan, mindenkinek. De egy készen léve Kansast, vagy egy készen lévő Titanst nem fog annyiban hátráltatni, mint egy ilyen fiatal építkező csapatot. Nem volt előszezon, nem volt éles körülmények között felkészülés. Nincsenek nézők. Ez a kibaszott maszk. Újjáépítés van. Épp találtunk valakit, elkezdtünk köré O-t építeni. Kevesebb figyelem jutott a D-re talán. De tavaly is felkeményedtek. Hány és hány csapat indít gyengébben a szezont. Nagy igazság, decemberben kell jónak lennie. Nagyon határozottan tudnak megváltozni dolgok két meccs között. Fangio látta a hibákat az edzői teamban, talán adjunk nekik esélyt. Az O-fal egész jó volt látványra. Bolles mint ha pályán sem lett volna. Nem tudod idehozni Rozmárt a riválistól. Mindig azt gondoljuk, hogy ikszet nem hoztuk ide, mert szartunk a posztra. De piac van. Nem mi vagyunk jelenleg a legkeresettebb csapat. Simán lehet akartunk hozni potensebb embereket a D-be, de nem a mi ajánlatunkat fogadták el. Egy csomó mindent nem tudhatunk. A hajnali meccs utolsó három percét nagyon elbaszta az edzői stáb. Biztos vagyok benne, lesz következménye. De. Kurva sok apró momentum volt, amin elment a meccs. Pl. Alexander Johnson lökése. Minden fiatal, minden újonc tök jól mutatkozott be. Az piacról hozottak is. Van ilyen. Lassú kezdés. Erre kell számítani. Én is szeretném, ha bajnoki címért mennénk. De az odavezető utat még jobban szeretem... Én elvagyok Fangio nélkül, elvagyok Elway nélkül is. Itt leszek, ha új csapatot kezdünk építeni. És keresni fogom, miért szurkolhatok a csapatomnak. Fontos, mi történik itt. De az élet összetett, és mindannyian eltérő lelki berendezkedésűek vagyunk. Másképp dolgozzuk fel és éljük meg a dolgokat. Én ma ugyanúgy tudok hinni és bízni abban, hogy végül a PO-ért fog küzdeni ez a csapat decemberben.. Ha nem, akkor újrakezdjük, egy év múlva... Annyi csodás dolog van.
Zalán
Amellett h a fentiekkel egyetértek:
kimondva, kimondatlanul lezajlott egy rebuild, az O#-ben mindenképpen.
Van egy mag, ami nem talán, hanem biztosan jó lesz és van egy QB, akit őszintén remélek h jó lesz.
A D#-ben is vannak előrelépések, a harmadik körös CB végre jónak néz ki, ott a kövi UDFA gyémánt, Callahan játszik, Bouye qva jó volt, Casey jó volt, de a "méregdrága" Gordon is 1,5 yardal többet átlagolt mint Henry, végre jó a punterünk, meg úgy általában az ST is hiba nélküli volt, Fangio minden csak nem túlértékelt D# edző.

Volt sok apró hiba, de rengeteg dolog van amibe lehet jelenleg kapaszkodni, ne engedjük már h depresszió legyen úrrá rajtunk egy PO csapattal szemben szorosan elchockerkedett meccs miatt...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

De hogy bedobjak én is egy követ, most őszintén Fangio azon kívűl, hogy idős és emiatt alapvetően egy tisztelet veszi körül a maffiózó stílusa miatt, meg volt egy kifutott szezonja a Bears-el mégis miben jobb mint VJ? 😊
Ugyan az a bambaság a meccseken, semmi fejlődés a "szakterületén" és amikor nagyon kéne vagy a beszari O# vagy a puha langyi D# jön elő mindig. Aztán persze arról ne is beszéljünk, ha az ellen véletlen taktikát vált a szünetekben, esélytelen azt lereagálni...
FLZOLI
Átlagban másfél évente edzőt váltunk.. Leamortizáltunk egy SB győztes csapatot. Állandóan újrakezdünk. Ki kellene ide edzőnek? Ha Fangio bukik, akkor Elway bukott meg. Szerintem van most egy nagyon fiatal keret, és vannak érdekes tehetségeink. Nem is kevés. Talán adjunk nekik 6-8 mérkőzést vagy egy idényt. Totál felfordult szezon van. Igen, mindenkinek. De egy készen lévő Kansast, vagy egy készen lévő Titanst nem fog annyiban hátráltatni, mint egy ilyen fiatal, építkező csapatot. Nem volt előszezon, nem volt éles körülmények között felkészülés. Nincsenek nézők. Ez a kibaszott maszk. Újjáépítés van, rebuild. Épp találtunk valakit, elkezdtünk köré O-t építeni. Kevesebb figyelem jutott a D-re talán. De tavaly is felkeményedtek. Hány és hány csapat indítja gyengébben szezont. Nagy igazság, decemberben kell jónak lennie. Nagyon határozottan tudnak megváltozni dolgok akár két meccs között. Fangio látta a hibákat az edzői teamban, talán nekik is adhatunk egy esélyt. Az O-fal egész jó volt látványra. Bolles mint ha pályán sem lett volna, ami itt pozitívum. Nem tudod idehozni Rozmárt a riválistól. Mindig azt gondoljuk, hogy ikszet nem hoztuk ide, mert szartunk a posztra. De piac van. Nem mi vagyunk jelenleg a legkeresettebb csapat. Simán lehet akartunk hozni potensebb embereket a D-be, de nem a mi ajánlatunkat fogadták el. Egy csomó mindent nem tudhatunk. A hajnali meccs utolsó három percét nagyon elbaszta az edzői stáb. Biztos vagyok benne, lesz következménye. De. Kurva sok apró momentum volt, amin elment a meccs. Pl. Alexander Johnson lökése. Minden fiatal, minden újonc tök jól mutatkozott be. A piacról hozottak is. Van ilyen. Lassú kezdés. Erre kell számítani. Én is szeretném, ha bajnoki címért mennénk. De az odavezető utat még jobban szeretem... Én elvagyok Fangio nélkül, elvagyok Elway nélkül is. Itt leszek, ha új csapatot kezdünk építeni. És keresni fogom, miért szurkolhatok a csapatomnak. Fontos, mi történik itt. De az élet összetett, és mindannyian eltérő lelki berendezkedésűek vagyunk. Másképp dolgozzuk fel és éljük meg a történeteket. Én ma ugyanúgy tudok hinni és bízni abban, hogy végül a PO-ért fog küzdeni ez a csapat decemberben.. Ha nem, akkor újrakezdjük, egy év múlva... Annyi csodás dolog van.

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve

FLZOLI
fehér

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 5 éve
Nem írtam közvetlen a meccs után, hátha lehiggadok... Nem sikerült.

Én semmit nem láttam, ami bizakodásra adna okot.
Pontosan ugyanott tartunk mint tavaly az 1. fordulóban, lehet azt hinni, hogy jó a védelmünk mert nem szopunk 99 yardos TD-t minden playből, de 1 pontszerzésen belül az ellenfél a végén teljesen biztos a fordítás. Esetleg az offense visszahozza, mint tavaly a Chargers ellen, de azt a lehetőséget meg a szánalmas time management ássa alá.
És mot nem tudok nem énmegmondtamozni, mert ez volt a bajom a védelemmel tavaly a szezon során, az volt a bajom az FA-n hogy semmi nem történt ami ezen változtatna, az volt a bajom a drafton, hogy senki nem jött aki ezen változtatna és most az a bajom, hogy az ég világon semmi nem változott.
Lehet mutogatni a hiányzókra, mindenkinek vannak, nem Von Miller 0,5 sackje (per meccs, de nagy szórással) hiányzott, hanem egy teljes védelem.
Lehet hozni yards/game, meg points/game, meg redzonet meg akármit, én vagyok az egyik legnagyobb stat nerd itt a fórumon, de amíg a GWD kivédekezés nem emelkedik 0%-ról. addig kurvára nem érdekelnek ezek.

Fangio a liga legtúlértékeltebb szakembere. Woodsot visszasírom. Szánalmas védelmünk van. Gostkowski volt a legjobb védőnk, de rá a következő 15 meccsen aligha számíthatunk (még ha benne is van, hogy a Titans hamarosan kibassza)

Az offense legalább fiatal és új. Az meccsrutinnal lehet jobb, ott volt bőven változás tavalyhoz képest amiben 1 forduló után még lehet bízni, de a védelem ugyanaz a choker szar, mint tavaly, és magától nem lesz jobb.

Steelers ellen lehet reménykedni, mert Tomlin sosem tudta felkészíteni a csapatát szar csapatok ellen, ha 10 éve így van, miért pont idén változna, de ennyi maradt, hogy hátha egy messze erején alul játszó csapat ellen egy loserbowlt valahogy behúzunk. Amúgy nagyon hosszú és fájdalmas szezon van még előttünk.

Valamikor örömet szerzett nekem ez a sport, ez a csapat, de ennek már csak az emléke él. 2 hetük maradt hogy bizonyítsanak felém, egyébként nem tudjátok majd többé leírni, hogy senki nem követeli Fangio seggbreúgását. 2 hét. Nem érdekel, ha utána bucira verjük a Jetset, ha az a mi szintünk és azt rakosgatjuk majd a kirakatba, akkor mindenki mehet picsába, adják el a csapatot, jöjjön új tulaj, CEO, GM, HC, DC, minden, minden IS.

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
@ált doki
ha visszanézed a playt akkor sajnos lehet látni hol löki ki oldalra
ott alul történik, és elég nagyot taszít rajta
hogy ez most unsportsmanlike conduct vagy sem nem tudom

Negritis
Erre mi a faszom szükség volt?
Én edző lennék, erre lennék a legidegesebb... Nahh meg ha képtelen lennék az órát menedzselni...
Egyébkánt faszomat az ég alá nyomom, hogy diszkontáras Shelbyke nem blokkolta meg az utolsó field goalt... Az lett volna az igazi befejezés... 😊 Gostkowski is kiégett. 😊

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 571 — The Mathematician
Sérültjeinkről egyébként van hír, vagy erre még várni kell, inkább a hét második felében kérdezzem?
Gerichill
Holnap ilyenkorra már lesz infó sztem, de két napon belül biztosan.
Általános Doktor
ma nem mehetne be az edző központba sztem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
@ált doki
ha visszanézed a playt akkor sajnos lehet látni hol löki ki oldalra
ott alul történik, és elég nagyot taszít rajta
hogy ez most unsportsmanlike conduct vagy sem nem tudom

több mint 5 éve
Sérültjeinkről egyébként van hír, vagy erre még várni kell, inkább a hét második felében kérdezzem?
Gerichill
Holnap ilyenkorra már lesz infó sztem, de két napon belül biztosan.

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Én még a CB-ket is kiemelném
Bassey nagyon tetszett (Új Chris Harris lesz remélem Slotban)
Ojemudia kellemes meglepetés volt (a PI nekem nem tűnt akkora PI-nak)
Callahan egészséges volt (ez tartson ki) és jól is játszott
Amíg Bouye volt addig a széleket nem tudták úgy támadni, bízom abban hogy játszhat a Vasas ellen
De ez a CB sor nekem nagyon tetszett, főleg hogy mennyire féltettük a szezon előtt ezt a sort

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Érdekes, nálam pont fordítva van. 😀 most h lehiggadtam, kicsit pozitívabban látom a dolgokat.

Offense teren szerintem, leszámítva a már szokásos 3. negyedes megállást, alapvetően nem volt gond. Pl Gordon td-s drive-ban gyönyörűen végigszaladtunk rajtuk, ahogy az első félidőben is kétszer (kar, h csak 1bol lett td). Ami nyílván nem sok, de egy ennyire fiatal brigádnál kezdésnek nem rossz. Lock-rol már sok újat nem tudok írni, ha a hosszú labdáknál pontosodik kicsit és lesznek hozzá társak jó lesz.

Defense-ben is fellelhető itt ott fejlődés, legalábbis az egy évvel ezelőtti állapothoz képest ég és föld. De ezt az utolsó titán drive-ot meg nem sikerült megemésztenem... Vasas vasárnap jó erőpróba lesz.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Lehet h az alváshiány teszi, de így délutánra frusztráltabb vagyok, mint a meccs után...
Az ilyeneket be kéne húzni, a komplett utolsó 3 percet kitörölném az emlékezetemből O#, D#, edzőkkel együtt.

Nade nézzük a jó dolgokat:
- senki sem hallotta Bolles nevét és ez most jó hír
- ami volt nyomás Lockon, azt jól kimozogta, sőt, kifejezetten jókat dobott a bootlegekből, meg úgy nagyátlagban rendben megdobta amit meg kell
- Jerry tényleg bokatörő irányváltásokra képes, jövőhéten a labdát is el fogja kapni, kisdobosbecsszó!
- Fant jó meccset játszott, a második félidőben már nagyon figyeltek rá, de akkor meg máshol volt hely, ez már csak Suttonnal kiegészülve is marhajó lesz, és akkor még reménykedhetünk h Hamler személyében meglesz a saját kis zsebrakétánk (aki befutotta volna azokat a passzokat)
- Freeman jól szállt be, ha tényleg ki kell pár hetet hagynia Lindsaynek, akkor most ki fog fizetődni az a luxus h három kezdőkaliberű RB van a keretben
- Jackson nagyot ment, 3 perccel a vége előtt álom mentése volt
- a DL elég masszívnak néz ki, a mainál nem nagyon lesz komolyabb erőpróbájuk, és sztem ma is helyt álltak a futás ellen
- AJ egy -senki által sem látott- RP büntit leszámítva komoly meccset tett le az asztalra, míg más végeredménynél Jewell Henry blockja menne végtelenítve a fórumon
- nem engedtünk nagy játékot, amiben a CB sor is tevékeny részes volt, itt kiemelném a két rookiet (kár azért a dpi-ért...)
- van punterünk! csak tartson ki a mai forma

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Örülök, hogy itt többén pozitívak. 😊

Az offense és Lock kapcsán én is az vagyok, ők tuti fognak meg sok örömet okozni idén. Viszont a vedelem és Fangio. Hát nem tudom. Nem mondom, hogy rosszak voltak, de ugyan azt tapasztaltam pepitában, amit tavaly milliónyi alkalommal. Egesz meccsen viszonylag jól tartják magukat (mondjuk most jóval kevesebb nagy playt engedtünk, ez kétségtelen), erre jön a meccs vége és ugyan ez. És biztos vagyok benne, hogy ha td kellett vna nekik a végen az is sikerül. Ezen nagyon gyorsan jó lenne változtatni, mert igy megint jönni fognak a veresegek egymás után.
roberto23
Ez egy szenvedély...
Egy játék...
Szórakozás...
Érzés...
Csók és könny . . .
Éjjel a könyeinketnyeltük...
De Pittsburghben már újra a csókot ízleljük... 😊
Zalán
Barkley 0,4 yardot futott ellenük átlagban, aham jó lesz ez 😊
FLZOLI
Az a new yorki óriàsok könnyei... 😋

több mint 5 éve

Az offense és Lock kapcsán én is az vagyok, ők tuti fognak meg sok örömet okozni idén. Viszont a vedelem és Fangio. Hát nem tudom. Nem mondom, hogy rosszak voltak, de ugyan azt tapasztaltam pepitában, amit tavaly milliónyi alkalommal. Egesz meccsen viszonylag jól tartják magukat (mondjuk most jóval kevesebb nagy playt engedtünk, ez kétségtelen), erre jön a meccs vége és ugyan ez. És biztos vagyok benne, hogy ha td kellett vna nekik a végen az is sikerül. Ezen nagyon gyorsan jó lenne változtatni, mert igy megint jönni fognak a veresegek egymás után.
roberto23
Ez egy szenvedély...
Egy játék...
Szórakozás...
Érzés...
Csók és könny . . .
Zalán
Barkley 0,4 yardot futott ellenük átlagban, aham jó lesz ez 😊

több mint 5 éve

roberto23
Ez egy szenvedély...
Egy játék...
Szórakozás...
Érzés...
Csók és könny . . .

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Legalább a puntok jól mentek...
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Elverjük a port Jeudyn, meg Fangion, meg... És nyilván joggal, de vegyük elő az egyébként remek Alex Johnsont is, aki elvette Ojemudia pickjét egy teljesen értelmetlen büntetéssel, aminek köze nem, volt a playhez, az operatőr sem járt arra kamerávsl jellemzően. Pedig az is sorsfordító szitu volt. Sok apróság adta össze ezt a vereséget. Csalódott vagyok, de ugyanúgy hiszek a csapatban, és hogy fejlődésben vagyunk.

több mint 5 éve
idegesítő a vereség, de én egyik oldalon se láttam olyat ami nem lenne javítható akár és így bizakodok
ami aggaszt az a Fangio féle time management és a Schurmur féle playcalling inkább
bár pl az első félidő végén tetszett a 2 secnél még megpróbáltuk

több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
Azért nem volt az akkora homály, túldobta valamennyivel, de egyrészt tényleg Hamilton torpant meg, másrészt nem volt az annyira sok. Ott nekem a playcall volt a bajom, nekünk ott nem a kegyelemdöfést kellett volna bevinni 3rd down-nál, hanem hozni egy 1st down-t. Nem tudom kinek a döntése volt a hosszút megpróbálni, de érdekelne nagyon...

Egyébként én azt éreztem a hosszú passzoknál, hogy azért is pontatlan, mert fél az interception-től, ezért inkább túl erősen dobja meg, nehogy rövid legyen. Ha jól érzem, akkor ez még javulhat, ha magabiztosabb lesz később...

A 4&1 play volt még az, ami érdekelne, hogy mi is volt a terv, mert totál szétesett playnek tűnt nekem, bár annak azért örülök, hogy nekimentünk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Szerintem Lock hosszú passzaival várjunk még, amíg visszakapja Suttont, meg amíg Jeudy belelendül. Ha ma nem Hamilton torpan meg a vitatott hívásnál, hanem Sutton robog ott, egész másról irogatnánk, és ugyanez a csapat lenne. Még az edzőket is dícsérnénk..
Zalán
Szerintem az se az elkapón múlt, mint ahogy a gólvonalas szituáció sem amikor csak oda kellett volna pöttyinteni a TE-nek. Nyilván egy elit elkapó sokszor ki tudja segíteni a QB-t, de mindig nem lehet arra játszani, hogy tényleg össze is jön.

Az pozitívum, hogy jól érzi a nyomást (vagy pánikol állandóan) és könnyen kimozog a zsebből. De mondjuk én a rövid passzoknál se láttam azt a bazi erős kart, sokszor hülye ívben szállt a labda...
Lehet ez még jobb, de eddig ez Osweiler és tsa szint
FLZOLI
Mondjuk az a Vannett td tényleg csúnya volt, de ennyi talán még belefér.
roberto23
Kikaptunk, szóval nem, nem fér bele 😊
FLZOLI
Ha igy nézzük akkor valóban nem. De én azért adnék meg neki időt. Azt mindannyian tudtuk, h a tavalyi meccsek alapján meg barmi lehet belőle pozitív és negatív irányban egyaránt. Ez a meccse nem volt a legjobb, de szerintem a döntő úgyis az lesz, hogy szezon végen hol fog tartani.

több mint 5 éve
Szerintem Lock hosszú passzaival várjunk még, amíg visszakapja Suttont, meg amíg Jeudy belelendül. Ha ma nem Hamilton torpan meg a vitatott hívásnál, hanem Sutton robog ott, egész másról irogatnánk, és ugyanez a csapat lenne. Még az edzőket is dícsérnénk..
Zalán
Szerintem az se az elkapón múlt, mint ahogy a gólvonalas szituáció sem amikor csak oda kellett volna pöttyinteni a TE-nek. Nyilván egy elit elkapó sokszor ki tudja segíteni a QB-t, de mindig nem lehet arra játszani, hogy tényleg össze is jön.

Az pozitívum, hogy jól érzi a nyomást (vagy pánikol állandóan) és könnyen kimozog a zsebből. De mondjuk én a rövid passzoknál se láttam azt a bazi erős kart, sokszor hülye ívben szállt a labda...
Lehet ez még jobb, de eddig ez Osweiler és tsa szint
FLZOLI
Mondjuk az a Vannett td tényleg csúnya volt, de ennyi talán még belefér.
roberto23
Kikaptunk, szóval nem, nem fér bele 😊