Denver Broncos

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
csikis lóKomolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter).
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) September 17, 2020
Chickillo was on the Saints’ practice squad this year, but spent the past five years on the Pittsburgh Steelers.
He has 9 career starts, 7.5 career sacks, 15 career QB hits and 11 career TFLs.
Denver needed depth at OLB
OLB depth-re ráfért már egy kis erősítés. Örülök amúgy neki, hogy nem költünk sokat a posztra. Inkább kukázzunk, aztán hátha beválik vki.
roberto23
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Kis sérülés report:Bolles.... Basszus ha több esze lenne mekkora király lehetne. Egy vasember, szerintem még nem hagyott ki meccset, és a szíve/akarata is a helyén
For a second day in a row, Bradley Chubb, K.J. Hamler and Albert Okwuegbunam were all full participants in practice.
They’re all on the right track to playing on Sunday. Huge for the Broncos.
Courtland Sutton is practicing for a second day in a row. Great sign for him.
Sources: Broncos LT Garett Bolles suffered sprained elbow in game vs. Tennessee. Didn't miss a snap. He's wearing brace now and he will play Sunday at Pittsburgh. #9sports
— Mike Klis (@MikeKlis) September 17, 2020
roberto23
For a second day in a row, Bradley Chubb, K.J. Hamler and Albert Okwuegbunam were all full participants in practice.
They’re all on the right track to playing on Sunday. Huge for the Broncos.
Courtland Sutton is practicing for a second day in a row. Great sign for him.
Sources: Broncos LT Garett Bolles suffered sprained elbow in game vs. Tennessee. Didn't miss a snap. He's wearing brace now and he will play Sunday at Pittsburgh. #9sports
— Mike Klis (@MikeKlis) September 17, 2020
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
csikimon? 😀akár pokemon is lehetne ilyen névvelBukunk a szép nevű játékosokra.Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
Chickillo was on the Saints’ practice squad this year, but spent the past five years on the Pittsburgh Steelers.
OLB depth-re ráfért már egy kis erősítés. Örülök amúgy neki, hogy nem költünk sokat a posztra. Inkább kukázzunk, aztán hátha beválik vki.
roberto23
Black_Adder
Nekem amúgy az a szovjet sorozatgyilkos faszi ugrott be erről a névről, Chickatilo talán, vagy vmi ilyesmi neve volt.
roberto23
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
akár pokemon is lehetne ilyen névvelBukunk a szép nevű játékosokra.Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
roberto23
Black_Adder
Nekem amúgy az a szovjet sorozatgyilkos faszi ugrott be erről a névről, Chickatilo talán, vagy vmi ilyesmi neve volt.
roberto23
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Bukunk a szép nevű játékosokra.Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
roberto23
Black_Adder
Csikilló 😊 😉Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
roberto23
Black_Adder
Komolyan az a neve hogy csikló?Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
roberto23
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Broncos signed OLB Anthony Chickillo (1st @AdamSchefter
Szerkesztette: rob3r7o
Szerintem a sérülések azok, amelyeket egy jó csapatnak tudnia kell kezelni, mert olyan nincs, hogy mindenki egészséges legyen. Ennek ellenére fájó, hogyha a kulcsjátékosok sérülnek le, de ha tényleg jók lennénk, akkor egy bizonyos szintig ezt tudnunk kell kezelni.- AJ egy -senki által sem látott- RP büntit leszámítva komoly meccset tett le az asztalra, míg más végeredménynél Jewell Henry blockja menne végtelenítve a fórumonVégigolvasva a kommenteket alapvetően veled értek egyet, kivéve ebben a két dologban:
Általános Doktor
Jewell szerintem passzjáték ellen csalódás volt. Amíg meg nem sérült Bouye és el nem kezdett a Titans arra a lyukra játszani, addig kifejezetten úgy éreztem, hogy must do it játékoknál sokszor keresték azokat a szituációkat, ahol JJ-nek kell kezdeni valamit a targettel.
Volt sok apró hiba, de rengeteg dolog van amibe lehet jelenleg kapaszkodni, ne engedjük már h depresszió legyen úrrá rajtunk egy PO csapattal szemben szorosan elchockerkedett meccs miatt...Nekem pont azért fáj leginkább ez a vereség, mert a Titans egy masszív középszer képét mutatta. Gyakorlatilag végig abból éltek, hogy amíg ők egy összeállt csapat képét mutatták akik javában benne vannak a szezonban (minusz kicker), addig a Broncos hideg kezekkel, fejekkel, és edzői döntésekkel játszott. A kihagyott fg-k mellett is azt mondom, hogy a TEN végig a Broncos felkészülési meccsekre illő hibáiból élt és simán hozni kellett volna ezt a meccset, még a sérülésekkel is.. amire inkább nem mondok semmit, egy dolgot írtam tavasszal, hogy annyit szeretnék hogy idén legyenek egészséges mennyiségű sérültjeink hogy kiderüljön mire képes ez a csapat, erre természetesen már a meccs előtt kitörik a dögvész.
Általános Doktor
Cruyffista
- AJ egy -senki által sem látott- RP büntit leszámítva komoly meccset tett le az asztalra, míg más végeredménynél Jewell Henry blockja menne végtelenítve a fórumonVégigolvasva a kommenteket alapvetően veled értek egyet, kivéve ebben a két dologban:
Általános Doktor
Jewell szerintem passzjáték ellen csalódás volt. Amíg meg nem sérült Bouye és el nem kezdett a Titans arra a lyukra játszani, addig kifejezetten úgy éreztem, hogy must do it játékoknál sokszor keresték azokat a szituációkat, ahol JJ-nek kell kezdeni valamit a targettel.
Volt sok apró hiba, de rengeteg dolog van amibe lehet jelenleg kapaszkodni, ne engedjük már h depresszió legyen úrrá rajtunk egy PO csapattal szemben szorosan elchockerkedett meccs miatt...Nekem pont azért fáj leginkább ez a vereség, mert a Titans egy masszív középszer képét mutatta. Gyakorlatilag végig abból éltek, hogy amíg ők egy összeállt csapat képét mutatták akik javában benne vannak a szezonban (minusz kicker), addig a Broncos hideg kezekkel, fejekkel, és edzői döntésekkel játszott. A kihagyott fg-k mellett is azt mondom, hogy a TEN végig a Broncos felkészülési meccsekre illő hibáiból élt és simán hozni kellett volna ezt a meccset, még a sérülésekkel is.. amire inkább nem mondok semmit, egy dolgot írtam tavasszal, hogy annyit szeretnék hogy idén legyenek egészséges mennyiségű sérültjeink hogy kiderüljön mire képes ez a csapat, erre természetesen már a meccs előtt kitörik a dögvész.
Általános Doktor
A 130 fős HoF jelölt között 10 korábbi bronco is helyet kapott:Lynch többször is volt már finalista, úgy 3×-4× szvsz, köztük tavaly, csak idő kérdése, hogy mikor kerül be, de nem idén a legjobbak az esélyei.
Peyton Manning, QB
Rod Smith, WR
Wes Welker, WR
Glyn Milburn, RB/WR/KR/PR
Tom Nalen, C
Michael Dean Perry, DT/DE
Neil Smith, DE
Simeon Rice, DE
John Lynch, S
Jason Elam, K
A listát 25 elődöntősre fogják szűkíteni Novemberben, majd 15 finalistára januárban.
PFM-nek már most levehetik a méreteit a zakóhoz, de 2-3 játékosnak sztem még van esélye akár a szűkítettebb keretekbe bekerülni (Lynch pl tavaly finalista volt, ha az emlékeim nem csalnak).
Általános Doktor
Manning 1st ballot az teljesen egyértelmű. Ebből a listából idén csak ő kerül be, esetleg Lynch.
Akik Broncoként vonulnának a HOFbe azok közül Nalen érdemelné meg, nincsen nála jobb center, aki ne lenne HOFer, de ő soha nem kerül majd be. Rod Smith max ha a Steelerseben vagy Cowboysban tudná ugyanazt felmutatni, mint itt, de nincs igazán helye panaszkodni, ha ő nem kerül be, Elam igazán jó kicker volt, örülök hogy nálunk játszott, nem HOFer.
Mecklenburgot hiányolom, többször volt már a 25-ben, de mostanra lehet kifutott már az időből és csak veteránként lehet esélye.
Shanny nem tudom miért nincs a 130-ban se, ő szerintem bőven HOFer edző.
A legnagyobb hiányzónk továbbra is Gradishar, elfogult vagyok, de ő csapattól függetlenül a legnagyobb HOF snub jelenleg, nem kapta meg az esélyt, hogy veteránként beválasszák. Hogy tavaly miért nem került be a 10 veterán közé azt senki nem magyarázza el nekem, de mivel a 20 dőntős között ott volt, nem látom reménytelnnek az esetet. Más kérdés hogy a döntősök között Reeves is ott volt, akinek semmi keresnivalója a HOF közelében, de inkább koncentráljunk azokra akik megérdemelnék és van némi esélyük.
Peyton Manning, QB
Rod Smith, WR
Wes Welker, WR
Glyn Milburn, RB/WR/KR/PR
Tom Nalen, C
Michael Dean Perry, DT/DE
Neil Smith, DE
Simeon Rice, DE
John Lynch, S
Jason Elam, K
A listát 25 elődöntősre fogják szűkíteni Novemberben, majd 15 finalistára januárban.
PFM-nek már most levehetik a méreteit a zakóhoz, de 2-3 játékosnak sztem még van esélye akár a szűkítettebb keretekbe bekerülni (Lynch pl tavaly finalista volt, ha az emlékeim nem csalnak).
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Hát talán még egész szerencsésen megúsztuk.dislocated shoulder, pár hét múlva (minimum 3) visszajön, no para yet.Bouye IR-re megy, de nem kell műteniSokáig bírta, minden centet megért...
noflyzone
StormST
Lindsayre is várhat pár hét pihenő
RB Phillip Lindsay is waiting on second opinion but given turf toe and RB position don’t be surprised if he’s out past a week or two. #9sports
— Mike Klis (@MikeKlis) September 16, 2020
Black_Adder
Plusz így legalább jöhet a Bassey time. 😀
dislocated shoulder, pár hét múlva (minimum 3) visszajön, no para yet.Bouye IR-re megy, de nem kell műteniSokáig bírta, minden centet megért...
noflyzone
StormST
Lindsayre is várhat pár hét pihenő
RB Phillip Lindsay is waiting on second opinion but given turf toe and RB position don’t be surprised if he’s out past a week or two. #9sports
— Mike Klis (@MikeKlis) September 16, 2020
Bouye IR-re megy, de nem kell műteniSokáig bírta, minden centet megért...
noflyzone

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
Akkor vmit félreolvastam.Ha jól értelmezem Fangio nyilatkozatát akkor azért hagytuk lepörögni az órát, mert abból indult ki, hogy Gost-nak szar napja volt és valszeg ki fogja hagyni az uccso fg-t.Azt nyilatkozta h ő baszta el, meg kellett volna állítani az órát, de túlságosan fókuszált arra h mi legyen a kövi playhívás. Sose lesz ilyen többet stb.
Ha ez tényleg így van az elég nagy gaz szerintem, mert alapból nem tudom ezzel a hozzáállással azonosulni. Nem magunknak akarjuk megnyerni, hanem arra számítunk, hogy az ellenfél úgyis elcseszi?
Mindegy, nem fogok tovább pörögni ezen, de nagyon remélem, hogy ez jó lecke volt Fangio-nak.
roberto23
Fangio owned it: “I did miss calling a timeout after the second down play from the 29 when Henry got 13 yds to our 16. I should have called timeout there.”
— Mike Klis (@MikeKlis) September 15, 2020
“It was totally my fault. I had too much thought into what I was going to call next on defense. And I missed it.” #9sports
Általános Doktor
Viszont ebben az esetben én lehet elgondolkodnek azon Fangio helyében, hogy átadom a playhivast Donatell-nek vagy vkinek. Lehet hatékonyabb lenne ugy.
Ha jól értelmezem Fangio nyilatkozatát akkor azért hagytuk lepörögni az órát, mert abból indult ki, hogy Gost-nak szar napja volt és valszeg ki fogja hagyni az uccso fg-t.Azt nyilatkozta h ő baszta el, meg kellett volna állítani az órát, de túlságosan fókuszált arra h mi legyen a kövi playhívás. Sose lesz ilyen többet stb.
Ha ez tényleg így van az elég nagy gaz szerintem, mert alapból nem tudom ezzel a hozzáállással azonosulni. Nem magunknak akarjuk megnyerni, hanem arra számítunk, hogy az ellenfél úgyis elcseszi?
Mindegy, nem fogok tovább pörögni ezen, de nagyon remélem, hogy ez jó lecke volt Fangio-nak.
roberto23
Fangio owned it: “I did miss calling a timeout after the second down play from the 29 when Henry got 13 yds to our 16. I should have called timeout there.”
— Mike Klis (@MikeKlis) September 15, 2020
“It was totally my fault. I had too much thought into what I was going to call next on defense. And I missed it.” #9sports
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
"I love this sport. I hate this sport."