Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Ugyan, kivalo edzeseket fognak tolni! 😛@MikeKlis: Source tells 9news Broncos coaching staff will coach the North team in Senior Bowl in Mobile from Jan. 23-25 with game on Jan 27. Texans have the South team. #9sportsSzegények...
Bazzani
StormST
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
@MikeKlis: Source tells 9news Broncos coaching staff will coach the North team in Senior Bowl in Mobile from Jan. 23-25 with game on Jan 27. Texans have the South team. #9sportsSzegények...
Bazzani

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
@MikeKlis: Source tells 9news Broncos coaching staff will coach the North team in Senior Bowl in Mobile from Jan. 23-25 with game on Jan 27. Texans have the South team. #9sports
több mint 8 éve
Von Miller a PFF All Pro csapatábanwww.profootballfocus.com/news/2017-pff-nfl-all-pro-team
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2018/01/03/report-broncos-to-interview-mike-sullivan-for-qb-coach/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
igen, csak a Browns esetében azért hoztam fel mert ott azonos maradt a HCamiben sokat buktak az a TO +-Mi is tudnánk mesélni...
ezek alapján a D# felődésnek indult az O# meg káosz de alapteljesítményben nem sokkal rosszabb csak csomó labdaeladás
Negritis
22 INT
TO -17
34 FMB (ebben benne van a recovered is)
Plusz benyeltünk 52 sack-et, ami meccsenként 3.25 és kihagytunk 8 FG-t.
A durva az, hogy a 3. legjobb védelmünk volt, a 4. legtöbb yardot passzoltuk átlagban és az 5. legtöbbet futott csapat voltunk a ligában.
Mérleg 5-11.
De nagyon durva statisztikákat találok amúgy.
RZ offense : 48/19 39.6% - rosszabb, mint a Browns-é
Opponents RZ: 41/24 58.5%
Nekem amúgy a legfájóbb pont a Chargers elleni shotout volt. Annál nincs lejjebb. Ha másért nem is, azért VJ-t azonnal ki kellett volna rúgni.
JC6
nálunk volt HC váltás, ami más megvilágításba helyezi a dolgokat
és nem kell mutatni mik voltak a gondok, mindenki látta itt kb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
A QB a #1 prioritás, "jobbnak kell lennünk ezen a poszton". És senkinek sincs biztos helye. Persze később már arról beszélt, hogy sajnos nem láttak eleget Lynchből, hogy értékeljék őt. (én igen, bust.)Elwayt kérdezték, hogy mennyire ideális, hogy esetleg egy rookie QB kezdjen, azt mondta, hogy nem az, de ő is megcsinálta és ha elég kemény vagy, hogy kibírd, akkor elég kemény vagy a ligához...
FAn és drafton is néznek QB-t, ez nem jelenti hogy hoznak is, de leglaább nem biztos, hogy úgy vágunk neki a szezonnak, hogy senkinek sincs 32 meccs tapasztalata...
Emellett Kubiak nagy szerepkört kap, eddig csak college játékosokat scoutolt, most bevonják őt az FAk értékelésébe is.
Csak értékelje jóra Cousinst.
Black_Adder
Erre láttam egy kommentet, amivel egyetértek, hogy akkor erre miért nem adta meg a lehetőséget még második szezonban se a saját eddigi első körös QB-jának? 😛

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
amiben sokat buktak az a TO +-Mi is tudnánk mesélni...
ezek alapján a D# felődésnek indult az O# meg káosz de alapteljesítményben nem sokkal rosszabb csak csomó labdaeladás
Negritis
22 INT
TO -17
34 FMB (ebben benne van a recovered is)
Plusz benyeltünk 52 sack-et, ami meccsenként 3.25 és kihagytunk 8 FG-t.
A durva az, hogy a 3. legjobb védelmünk volt, a 4. legtöbb yardot passzoltuk átlagban és az 5. legtöbbet futott csapat voltunk a ligában.
Mérleg 5-11.
De nagyon durva statisztikákat találok amúgy.
RZ offense : 48/19 39.6% - rosszabb, mint a Browns-é
Opponents RZ: 41/24 58.5%
Nekem amúgy a legfájóbb pont a Chargers elleni shotout volt. Annál nincs lejjebb. Ha másért nem is, azért VJ-t azonnal ki kellett volna rúgni.
több mint 8 éve
nem láttam browns meccseket, de érzésre mintha idén még így is közelebb lettek volna az ellenfelekhezmondtam én hogy érdemel még egy második esélyt?Erről egy Browns szurkoló tudna mesélni. 😉
sztem se, de ha már kap ennél nem tudom elképzelni h szarabb lesz
Negritis
1-15 -> 0-16
sirarcheer
engedett 1st down
engedett sack
engedett td, saját td
engedett yardok
...
amiben sokat buktak az a TO +-
több mint 8 éve
mondtam én hogy érdemel még egy második esélyt?Erről egy Browns szurkoló tudna mesélni. 😉
sztem se, de ha már kap ennél nem tudom elképzelni h szarabb lesz
Negritis
1-15 -> 0-16
I wanna' that ring again!
több mint 8 éve
mondtam én hogy érdemel még egy második esélyt?sztem se, de ha már kap ennél nem tudom elképzelni h szarabb lesz
több mint 8 éve
És miért pont VJ kap második esélyt, aki nem bizonyított semmit, míg azok az edzők akik Super Bowl győzelemhez segítették a csapatot, Studesville, Pagac, ők azonnal repülnek?Egyetlen igazán nagy változás volt tavalyhoz képest és az a HC (meg a koordinátorok). Itt kell keresni a viszaesés okát, nem máshol.
Rosszabbak vagyunk mint a Bengals, Lewisnak legalább korábban voltak részsikerei. Egyedül a Browns ment meg minket, hogy a legszánalmasabb csapattá váljunk 2 évvel a SB győzelem után...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
sztem VJ nem tud retardáltabb lenni, és ha csak kicsit is jobb döntéseket hoz a szezon soránakár személyi téren:
- nem váltunk minden meccsen QB-t
- nem tartunk ki egy idióta hülye mellett mint returner
...
valamint az hogy mikor éri meg fg-t rúgni és mikor nekimenni
ezek tanulhatóak valamennyire szerintem
én se örülök hogy ez a hülye marad, de próbálok optimista lenni és elhinni hogy jövőre "jobban meccsel" majd VJ, és ha jobb edzők vannak akkor a csapat is jobb lesz
azt nemtudom mekivel mi lesz, ha valamit el akarunk érni ennyi FG-t nem lehet kihagyni
több mint 8 éve
Közben Dawkins és Lynch döntős a HOF választáson. Mondjuk ők nem Bronco-ként mennének be és kb ez a különbség köztük és Atwater között, aki természetesen nincs ott.
több mint 8 éve
Siemiannel és Lynccsel, gyengébb kerettel, sokkal keményebb sorsolással Kubiak 9-7et csinált. Miről is beszélünk Joseph kapcsán?
Musgrave lehet jobb, ha végig vele készül az O, az ő általa válaszott emberek dolgoznak alatta és van egy potens QB-ja.
Woods lehet jobb, ha csavar egyet a védelmen vagy szimplán kevesebb shortfielddel kell szembenéznie.
A csapat lehet jobb, de az nem VJ érdeme lesz. Ez a csapat akkor lesz jó, ha olyan keret és edzők lesznek, hogy HC nélkül is jó. VJnek nincs hozzáadott értéke. Egyetlen évet volt koordinátor, akkor is szar volt. Ami miatt ráesett a választás, az a személyisége, hogy karizmatikus meg igazi vezér, meg nem tudom mi. És nem is vesztette el az öltözőt, mondjuk a hullámvölgyből szakadék lett és tehetetlenül nézte bamba arccal... Na szóval benne nincs igazán hely a fejlődésnnek. JMD egy jó O-t is el tudott baszni, VJ nem fogja szétverni ami működik, de gyakorlatilag HC nélkül fogunk játszani jövőre. Rövid ideig működhet, de ha működik azonnal viszik az OC/DC-t HC-nak és megint ott tartunk majd mint tavaly....
több mint 8 éve
Rémes a helyzet, de az a groteszk benne, hogy ha ehhez a csapathoz tényleg sikerülne idecsábítani Cousins-t, akkor azonnal újra a divízió favoritja lehetne. És egy jó OC munkával akár contender is.Ez a groteszk helyzet egyébként pontosan ki is fejezi, hogy a Joseph stáb mit tudott elvégezni az idényben. Semmit. Ha minden héten felmentek volna a a játékosok a pályára edző nélkül, ilyen mérleget ez a csapat lehet, hogy akkor is tudott volna hozni...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Rémes ez a helyzet. Valahol érthető, hogy kap még egy évet egy újonc edző ilyen qb teljesítmények után. (Azért akkor nevetnék magunkon, ha jövőre hozna egy 12-4-et, Afc döntőt, csodás o és d játékot, és a következő tíz évét itt töltené megelégedésre.)
Sajnos van oka azt mondani Elwaynek, hogy limitáltak voltak a lehetőségeim, minden kezdet nehéz. De a JMD sztori után nehéz gyökeres fordulatot várni. De legalább látnám az önkritika gyakorlását saját maga felé, látnék halandó emberi gesztusokat.
De olyan reménytelenné vált ebben az évben a csapat, hogy nem véletlen várta szinte mindenki kinn is, hogy megy a kókler.
Hogy fog ez a pali ott állni a játékosai előtt, amikor közutálatnak örvend Denverben. Mert tisztán kivehető a kinti szurkolói atmoszféra. Az első hibák után jön a boo a lelátóról. És ezt mind maga érte el. Ha láttunk volna egyetlen értő vezetőedzői momentumot, akkor elgondolkozna a jónép. de nincs mibe kapaszkodni. Cousinsba sem lehet, mert rémes coachinggal ő sem lesz világmegváltó.
Nem tudom miben higgyünk. Most persze “jó”, hogy nem vagyunk egyedül és a cicák hasonló cipőben járnak. 😉 Szép lesz az egymás elleni meccsünk.
Nehéz innen megítélni mi folyik a klubbon belül. Puffogtatunk.
Az eredményjelzőtábla azonban sosem hazudik.
Most sem tette.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
A QB a #1 prioritás, "jobbnak kell lennünk ezen a poszton". És senkinek sincs biztos helye. Persze később már arról beszélt, hogy sajnos nem láttak eleget Lynchből, hogy értékeljék őt. (én igen, bust.)FAn és drafton is néznek QB-t, ez nem jelenti hogy hoznak is, de leglaább nem biztos, hogy úgy vágunk neki a szezonnak, hogy senkinek sincs 32 meccs tapasztalata...
Emellett Kubiak nagy szerepkört kap, eddig csak college játékosokat scoutolt, most bevonják őt az FAk értékelésébe is.
Csak értékelje jóra Cousinst.
több mint 8 éve
Eric Galko (Sporting News újságírója) információi szerint Cousins vagy marad Washingtonban vagy ide ír alá.ezzel sok újat nem állított szerintem 😊
empty taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Eric Galko (Sporting News újságírója) információi szerint Cousins vagy marad Washingtonban vagy ide ír alá.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Akkor tulajdonképpen a halnak meghagyták a fejét, minden más részét eltávolítva. és megnézik, hogy továbbra is bűzleni fog-e.De lefordíthatom úgy is a történteket, hogy amikor Joseph arról beszélt minden héten, hogy remek edzéseken vannak túl, akkor valójában senki nem végezte jól a dolgát, csak az agytröszt, fent az irodában. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Musgrave marad az OC...

több mint 8 éve
Én személy szerint a támadó oldali edzőcserék ellen nem szólnék igazán, a helyzet McCoy elküldése után se lett igazán jobb, szóval ott tényleg jöhet egy teljes rebuild, de akkor hamar kell dönteni az OC személyéről, legyen az akár Musgrave, akár valaki új...

több mint 8 éve
Szerintem egyik edző sem virított akkorát, hogy sajnálni kéne a távozásukat mint Philips esetén. VJ nagy túlélőművész, hogy kibírta ezt a szezont, de most már ideje lenne valami hasznosra is használja a kidumálóképességét (mondjuk Cousins idehozatalában) Ha azt nézzük Ward milyen szezont nyomott a Tampában akkor jó döntés volt őt elküldeni.
Játszópajtása Stewart is mehet utána, nem tényező ő már, és még ráadásul lassú is. A rutinjából fakadóan 1-2 INT még összejön neki szezononként, de ennyi.
több mint 8 éve
Amíg a veteránok elküldéséig jut csak a dolog, az sem jó, de annak előbb-utóbb - most már 1-2 éven belül - egyébként is meg kellene történnie, szóval addig legfeljebb azt vesztjük el, hogy 1-2 évvel hamarabb kezdődik el a váltás. De a Roby vagy Harris féle fiataloktól illetve pályájuk zenitjén levő játékosoktól hiba lenne megválni. Legalábbis ilyen okokból. Ha a cap helyzet diktálja, vagy a játékos nem elég jó, az oké, de alapvetően jól teljesítő, és nem balhés játékost elzavarni azért mert megszólal, és van véleménye, az nagyon rossz vért szül. JMD annak idején tulajdonképpen éppen az ilyen döntéseivel verte szét - roham tempóban! - elsősorban a csapatot, nem is a szakmai teljesítményével.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond