Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Jó, hát akkor kielemezhetjük szinte az összes Lions meccs offensive snapjeinek 80%-át, amikor Linehan érthetetlen szart hívott és erőltetett az egyébként ligaelit O-val.Oké, Cunningham ezt elbaszta, elbaszott már mást is, de továbbra is a defense az összességében, ami bőven erőn felül teljesít a szezonban, az offense pedig Linehan vezérletével bőven-bőven-bőven gyengébb.
több mint 13 éve
King (SI) azért megemlítette, hogy a 0 mp-es Indy TD-nél hívott play (vagy épp annak a kivitelezése) több mint érdekes volt. Mindenki az endzone-ban kóricált, akár még Luck is tehetett volna kísérletet arra, hogy megfussa.Gyulusén is azt néztem, és érthetetlen volt.

nem tudom, mennyire látszik, de a 3 bekarikázott LB fogalmam sincs, mit csinált, maikor ott volt tőlük 10 yardra egy WR (akit a CB nem láthatott, mert jó eséllyel emberezett)
több mint 13 éve
King (SI) azért megemlítette, hogy a 0 mp-es Indy TD-nél hívott play (vagy épp annak a kivitelezése) több mint érdekes volt. Mindenki az endzone-ban kóricált, akár még Luck is tehetett volna kísérletet arra, hogy megfussa.Szerintem is marad a vezetőség, bár még azt is kinézem a vezetőségből, hogy kivágják Cunninghamet, amikor idén pont a védelem teljesít teljesen erőn felül.StezElmegy nyugdíjba magától szerintem.MacPhisto
több mint 13 éve
nem csak sokat droppol de sok is a turnover ami miatta van.Pgrew iszonyat sokat droppol :SoleewearA Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:amíg Megatron mellett egészséges a Scheffler-Pettigrew páros, nem kell aggódniJSanyo
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
A héten újabb WR érkezik, hétvégen Thomas a 2.WR hamár ilyen szépen eldropolt vagy 5 labdát. Bell több játékidőt kap Leshoure kárára.
Bazzani
Én attól félek hogy az utolsó pár mecset még schwarzék megnyerik a végén és maradnak még egy szezont
We just form a fucking wall.
több mint 13 éve
Pgrew iszonyat sokat droppol :SA Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:amíg Megatron mellett egészséges a Scheffler-Pettigrew páros, nem kell aggódniJSanyo
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
A héten újabb WR érkezik, hétvégen Thomas a 2.WR hamár ilyen szépen eldropolt vagy 5 labdát. Bell több játékidőt kap Leshoure kárára.
Bazzani
több mint 13 éve
Olyanok vagytok mint gurulósfociban a Bayern 😕A Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:A droppok idén mindenkire jellemzőek. Megatron is sokat ejtett el.
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
Bazzani
Érdekes offseason lesz es biztos meghalunk olyantól is akit megtartanánk ha tobb helyünk lenne a sapka alatt.
Attól tartok behúzunk még egy két meccset. Pedig elég jo draft pozíciót érne a 4-12 😊
Azért tavaly ami szerencsénk volt azt idén mind visszavette a sors. Ami ugye csak azért érdekes hogy amit 50even keresztül vett el, azt mikor kapjuk vissza?! topmodell
több mint 13 éve
A Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:amíg Megatron mellett egészséges a Scheffler-Pettigrew páros, nem kell aggódni
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
Bazzani
több mint 13 éve
A Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:A droppok idén mindenkire jellemzőek. Megatron is sokat ejtett el.
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
Bazzani
Érdekes offseason lesz es biztos meghalunk olyantól is akit megtartanánk ha tobb helyünk lenne a sapka alatt.
Attól tartok behúzunk még egy két meccset. Pedig elég jo draft pozíciót érne a 4-12 😊
Azért tavaly ami szerencsénk volt azt idén mind visszavette a sors. Ami ugye csak azért érdekes hogy amit 50even keresztül vett el, azt mikor kapjuk vissza?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Lions coach Jim Schwartz said more news about Titus Young coming today or maybe tomorrow.Idén már nincs lehetőség cserére.
Remélem nem basszuk ki, hanem elcseréljük.
(Ilyenkor nincs erre lehetőség csak márciustól ugye?)Bazzani
A madden átok nem bírt el Megatronnak, aki cserébe megdönti Rice rekordját 😀
A madden átok Linehanre hat, átvette a tavalyi Browns playbookját, és olyan sikerrel is alkalmazza azt. 😊
több mint 13 éve
A Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
több mint 13 éve
Tapasztalt, keménykezű HC-t szeretnék. (Billick ilyen asszem.)Egy fiatal kreatív OC-t mellé és egy minden hájjal megkent DC-t.
De első lépésként takarítsuk el ezt a megmagyarázó brigádot a csapat éléről, mindenestől, edzőtől a takarítóig.
több mint 13 éve
Hanem kié tüsi?Játékosok is bőven benne vannak. Tavaly is volt balhé, de a csapat képes volt egymásért küzdeni. Idén nem. De inkább ne keressük, hogy a tyúk vagy a tojás volt-e előbb. 😀.
A szurkoloké? Esetleg az öreg Fordé?
Schwartz nem tudja kordában tartani a csapatot, pláne nem tud nyerni velük.
A keret összeállítása (főleg az, hogy a gyengeségeket nem orvosolta) szintén az övé és a GM-é, ez a BPA draft faszság detto.Bazzani
Kit látnál szívesen? Milyen típusú HC-t? Tapasztalt, egykoron már edzősködő? Fiatal HC, aki koordinátorként tevékenykedett eddig (lásd Schwartz), vagy collegeből vkit átcsábítani?
több mint 13 éve
Lions coach Jim Schwartz said more news about Titus Young coming today or maybe tomorrow.Remélem nem basszuk ki, hanem elcseréljük.
(Ilyenkor nincs erre lehetőség csak márciustól ugye?)
több mint 13 éve
Hanem kié tüsi?A szurkoloké? Esetleg az öreg Fordé?
Schwartz nem tudja kordában tartani a csapatot, pláne nem tud nyerni velük.
A keret összeállítása (főleg az, hogy a gyengeségeket nem orvosolta) szintén az övé és a GM-é, ez a BPA draft faszság detto.
több mint 13 éve
Schwartzot régen egy idegbeteg fas*nak tartottam, de jó edzőnek, aki jól összefogta ezt a csapatot. Ellenben az, hogy gyakorlatilag ebben a szezonban ennyire szétesett a csapat és az egész körítés, az nem hiszem, hogy teljes mértékben a stáb hibája.
több mint 13 éve
Schwartz on if Lions have choked last 3 wks "I don’t know how to look at it. We haven’t made the plays at the end, I think that’s for sure"Ez megy baszdmeg, a süketelés.
több mint 13 éve
Na asszem akkor róla is lemondhatunk, megy Titus mellé.Schwartz said Titus Young will not be part of the mix to replace Broyles. Still not with team.
Jó vagy Fekete, basszál szét mindent magad körül mielőtt eltakarodsz az anyádba innen.
több mint 13 éve
hát baszki, két év alatt mindkét térde szakadt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a jobb lábában, ez legalább "jó hír" (az egyetemen a balban volt ilyen sérülés)
több mint 13 éve
Amúgy Mac miért Harris és miért nem Donahue?Ok, hogy jó holder de a puntjai meg szarok.
több mint 13 éve
Nálam most jönne el az az idő, hogy sokkal több játékidőt adnék a fiataloknak. A két Lewis, Whitehead, Jonte Green, Reiff.Szerezzenek tapasztalatot, hátha valamelyikükről kiderül, hogy jó.
Csak ez nem fog megtörténni, mert Schwartz a seggét fogja menteni.
Meg a haverjaiét.
több mint 13 éve
Harris csak szükségmegoldás, tudjuk, KVB szerintem menni fog a fizu miatt (amúgy mint a csapatban rendet tartó veterán sem használható ezek szerint), Backus még kell jövőre. Egyébként Leshoure TD-jénél is kurva nagyot blokkolt...Vihetne magával pár embert.Szerintem is marad a vezetőség, bár még azt is kinézem a vezetőségből, hogy kivágják Cunninghamet, amikor idén pont a védelem teljesít teljesen erőn felül.StezElmegy nyugdíjba magától szerintem.MacPhisto
Főleg mr.25yardospunt Harrist, meg Backust és KVB-t.Bazzani
Backus <3
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Vihetne magával pár embert.Szerintem is marad a vezetőség, bár még azt is kinézem a vezetőségből, hogy kivágják Cunninghamet, amikor idén pont a védelem teljesít teljesen erőn felül.StezElmegy nyugdíjba magától szerintem.MacPhisto
Főleg mr.25yardospunt Harrist, meg Backust és KVB-t.
több mint 13 éve
Szerintem is marad a vezetőség, bár még azt is kinézem a vezetőségből, hogy kivágják Cunninghamet, amikor idén pont a védelem teljesít teljesen erőn felül.StezElmegy nyugdíjba magától szerintem.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.