Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 295 — "Grammar maci"
Calvin Johnson named NFC Offensive Player of the Month. He has 32 catches for 619 yards (154.8 per game) and 3 TDs over last four games.

Ha megdönti a rekordot akkor símán MVP esélyes. Persze nem lesz az, mert nem jutunk PO-ba. Azért elég rendesen alázza a Madden átkot.Bazzani
most igen. De a szezon első felében nem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Calvin Johnson named NFC Offensive Player of the Month. He has 32 catches for 619 yards (154.8 per game) and 3 TDs over last four games.

Ha megdönti a rekordot akkor símán MVP esélyes. Persze nem lesz az, mert nem jutunk PO-ba. Azért elég rendesen alázza a Madden átkot.

több mint 13 éve
Lions RB Mikel Leshoure, S Louis Delmas, LT Jeff Backus, Avril & Corey Williams practicing today.
Amikor már tökmindegy...

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
Már több napja pedzegették, hogy Broyles kinyomta a kezdőből Titust és #2 WR lehet mostantól, remélem igaz. Sokkal jobb lesz, és sokkal nagyobb alázat, és küzdés van benne.

több mint 13 éve
Exiled WR Titus Young returns to Lions practice today, taking second team reps for now

És állítólag nem megyünk rá Babin megszerzésére.

több mint 13 éve
9.ek vagyunk mert a Philly sztem nem számít ilyenkor.
Sztem amúgy a JAX behúzza.

több mint 13 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever
Én is örülnék Babin érkezésének, egy kis lendületet hozna szerintem és magára találna 😊
Amúgy a cikk szerint benne vagyunk abban az 5 csapatban akiknél landolhat!! Mondjuk a waiver listán 10.-ek vagyunk, de az 5ből egyik sincs elöttünk.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ovhjfqzphiw3cyu73xur
Jason Babin: Five potential landing spots
Jason Babin was cut loose by the Philadelphia Eagles on Tuesday, but don't expect him to be out of work for long. Dan Hanzus takes a look at five teams who might want the pass rusher.

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 13 éve
Babint kirúgták Phillyből.
Állítólag rá akarunk mozdulni.
Wide9be tökéletes. Ráadásul LoJack és Avril szabadügynök lesz és KVB sem megoldás már. Passrushban jó futás ellen nem annyira, akárcsak Avril.
Én örülnék neki. Nem tudom, hogy hányadik helyen vagyunk a waiver listán, de sztem úgyis elviszik előlünk.

több mint 13 éve
Titus Young is still not with the team. Lions say Jim Schwartz will update his status after practice.

Érdekes feladat lesz rendet rakni a fejekben az offseasonben.

több mint 13 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Én is, de ugyanakkor szembe jut, hogy simán nyom 200 yardot Megatron, ha olyan napja van.
Ez a Colts ellen is nagyon simán meglehetne, bár pont ilyenkor van koppanás, amikor azt gondolom, mennyire kedvez neki a Colts sec gyengesége.
A Packers ellen is fene tudja, benne van 100 yard, benne van 200 yard is a meccsben.
A Cards védelem jó, de hullámzó, benne van ott is egy jó meccs.
És ne felejtsd el, hogy a Falcons és a Bears elleni meccsen már mindkét csapat továbbjutása szinte biztosan meglesz, így lehet, hogy pihenni fog néhány játékos, főleg Tillmanékre gondolok... A Falcons védelme meg egyébként mostanság sokat tud hibázni, összejöhet a 100-150 yardos meccs Megatronnak.
Fene tudja, előzetesen én ismét olyan 1600-1700 yardos szezont mondok, de azért ha valaki, akkor ő az, aki megérdemelne egy rekordot. Szóval reménykedem benne, hogy ha a szezon elmegy, esetleg rásegítenek Linehanék a rekordra. 😛
Mondjuk a Colts elleni meccsre kíváncsi leszek, én mondjuk itt várnék több hosszú passzpróbálkozist is az irányába, az Indy védelme Vaughnnal és Butlerrel kifejezetten gyenge e téren, márpedig ők fognak kezdeni, Powers IR-en csücsül, Vontae pedig nem egészséges szinten.
De szinte Pettigrewnak is nagy meccset jósolok, és Broylesnak is, ha Titus helyén kezdene.
Ha Megatron elviszi minimum két védőt, akkor Broyles oktatni fog.Stez
Ha tényleg tét nélküli lesz már a meccsünk addigra, még szurkolni is fogok,hogy legyen meg neki. 😉
több mint 13 éve
Pettigrew, Hilliard és Lacey buktak egy fogadást a Trawis Lewis&Ronnel Lewis páros ellen (gondolom az Oklahoma-Oklahoma State meccsel kapcsolatban):
 mobile.twitter.com/TravisLewis28/status/273484147308236800
Pettigrew 😊

több mint 13 éve
Én is, de ugyanakkor szembe jut, hogy simán nyom 200 yardot Megatron, ha olyan napja van.
Ez a Colts ellen is nagyon simán meglehetne, bár pont ilyenkor van koppanás, amikor azt gondolom, mennyire kedvez neki a Colts sec gyengesége.
A Packers ellen is fene tudja, benne van 100 yard, benne van 200 yard is a meccsben.
A Cards védelem jó, de hullámzó, benne van ott is egy jó meccs.
És ne felejtsd el, hogy a Falcons és a Bears elleni meccsen már mindkét csapat továbbjutása szinte biztosan meglesz, így lehet, hogy pihenni fog néhány játékos, főleg Tillmanékre gondolok... A Falcons védelme meg egyébként mostanság sokat tud hibázni, összejöhet a 100-150 yardos meccs Megatronnak.
Fene tudja, előzetesen én ismét olyan 1600-1700 yardos szezont mondok, de azért ha valaki, akkor ő az, aki megérdemelne egy rekordot. Szóval reménykedem benne, hogy ha a szezon elmegy, esetleg rásegítenek Linehanék a rekordra. 😛
Mondjuk a Colts elleni meccsre kíváncsi leszek, én mondjuk itt várnék több hosszú passzpróbálkozist is az irányába, az Indy védelme Vaughnnal és Butlerrel kifejezetten gyenge e téren, márpedig ők fognak kezdeni, Powers IR-en csücsül, Vontae pedig nem egészséges szinten.
De szinte Pettigrewnak is nagy meccset jósolok, és Broylesnak is, ha Titus helyén kezdene.
Ha Megatron elviszi minimum két védőt, akkor Broyles oktatni fog.

több mint 13 éve
Meccsenként 120 yard az sok. Főleg, hogy benne van a Bears védelem akik ellen nem szokott menni Megatronnak. Colts és Packers ellen meglehet a 120, Cards D nem rossz, Atlanta ellen nem sokat lesz nálunk a labda. Most arra szavaznék, hogy nem lesz meg.

több mint 13 éve
Én meg remélem, hogy Staffordban van annyi, hogy ha már a szezon elment, akkor legalább hozzásegíti Megatront ahhoz, hogy Rice rekordját megdöntse, és tömni fogja lasztival. 😛
592 yard kell még hozzá, 5 meccsen. Nála bármi lehet, ha olyanja van, elkap 200 yardot simán.
Colts, Packers, Cardinals, Falcons, Bears védelem ellen tolja még, so-so, nem lesz egyszerű, de bízom benne, hogy meglehet a rekord, hála a Madden borítónak. 😛

több mint 13 éve
Kikapni sohasem jó, de a draftpozíció miatt nem bánnám.
Legalább nem kell izgulni. Remélem megint lesz valami szabály ami miatt szopunk és meg kell változtatni. Vagy legalább legyen valami szarházi ítélet ellenünk.
Titusról semmi hír, pedig csak 1 hetes eltiltásról volt szó.
Remélem még pihen egy picit.

több mint 13 éve
Te meg feldühítetted Luckot ezzel a beszólással, oktatni fog. 😛

több mint 13 éve
Nyerünk, ráadásul símán.
Van egy olyan érzésem, hogy nagyon feldühítették a csapatot a mocskos csaló bírók.

több mint 13 éve
Kíváncsian várom a Megatron vs. Colts secondary elleni meccset. Bár simán kinézem Linehanből, hogy a futást erőlteti majd, és addig szórakozik, hogy a Colts még meccsben is marad a végéig. 😊

több mint 13 éve
Suh nem kapott eltiltást. Gondolom a főműsoridős ordas csalás után ehhez már nem volt pofájuk. Ha még versenyben vagyunk a PO-ért akkor tuti kapott volna. Így, hogy már nem vagyunk tényezők könnyebben játszák a pártatlant.

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A Lions-Packers meccs marad a helyén a 14. héten, hétfő hajnali 02:30-kor, NBC.

több mint 13 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever
Valaki megtudná mondani nekem hogy ez mit jelent pontosan??
Week 14 Lions at Packers game retains Sunday Night spot
Posted 27 minutes ago

The final Week 14 and Week 15 NFL schedules were announced today with the originally scheduled Week 14 Detroit Lions at Green Bay Packers and Week 15 San Francisco 49ers at New England Patriots games remaining in place on NBC's Sunday Night Football.

Week 14:

Detroit at Green Bay 7:20 PM (CT) NBC
Week 15:

Detroit at Arizona 2:05 PM (MT) FOX
San Francisco at New England 8:20 PM (ET) NBC
The NFL utilizes "flexible scheduling" on Sundays in Weeks 11-17. Flexible scheduling will ensure quality matchups in all NFL Sunday time slots in those weeks and give teams a chance to play their way onto primetime and into the late-afternoon 4:25 PM ET time slot on CBS and FOX.

For each of the flexible scheduling weeks with the exception of Week 17, the NFL will announce the start times of games on Sundays no laterthan 12 days prior to that weekend. To ensure a Sunday night game and doubleheader games with playoff implications in Week 17, the flexible scheduling decision for that Sunday may be made on six days notice.

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 13 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
Hát egy ilyen szép blokkról nem szoktak beszélni.Toca
A blokk az olyan, hogy védtelen ember fejét nekifutásból letépjük, ja. Textbook.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Tök érdekes hogy ha Suh csinál valamit, az egyből címlap, hogy na, megint.

Tökönrúgós Jared Köcsög Allen mai mutatványáról sehol semmi.
MacPhisto
Hát egy ilyen szép blokkról nem szoktak beszélni.
több mint 13 éve
More Lions' Thanksgiving misery: J.J. Watt could be fined for hit to Stafford chin in 4Q. Wud have been 1st down at Texans 30,1 min left.

Valahogy ezt sem látták. De nem volt csalás, nem.

több mint 13 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
Tök érdekes hogy ha Suh csinál valamit, az egyből címlap, hogy na, megint.

Tökönrúgós Jared Köcsög Allen mai mutatványáról sehol semmi.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM