Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Ne fessük az ördögöt a falra. 😛

több mint 12 éve
Stafford vagy Megatron lenne balhés inkább 😀.
több mint 12 éve
Azt hiszem, hogy ennyit arról, hogy Berry nagy szezont fut.Pedig tegnap PFF-n még azt várták, hogy még nagyobb szerepe legyen, hát esze neki se sok 😀
Ismét letartóztatták ugyanis.
Nevetséges, hogy ennyire nem bírnak a seggükön ülni.Stez

több mint 12 éve
Azt hiszem, hogy ennyit arról, hogy Berry nagy szezont fut.Ismét letartóztatták ugyanis.
Nevetséges, hogy ennyire nem bírnak a seggükön ülni.

több mint 12 éve
Lions | Riley Reiff may not be signed before campThe Detroit Lions are working on signing first-round draft choice OT Riley Reiff but there is a chance an agreement may not be reached until after the start of training camp. Reiff and his agent may be waiting for the Minnesota Vikings to sign OT Ryan Kalil before signing with the Lions.
Most akkor kötött rookie szerződések vannak az új CBAban vagy nem?

több mint 12 éve
gsn
3 548
Azért a 3 év 30 milla, 20 garantálttal nem egy rossz szerződés szerintem, csak magával baszik ki, ha tovább szórakozik.Óvatosan, nem minden tény, amit kiszivárogtatnak. 😉
Én remélem, hogy a Lions nem rak le elé több zsozsót.Stez
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Azért a 3 év 30 milla, 20 garantálttal nem egy rossz szerződés szerintem, csak magával baszik ki, ha tovább szórakozik.Én remélem, hogy a Lions nem rak le elé több zsozsót.

több mint 12 éve
Csinálja csak, megleszünk nélküle.Amúgy is csk one year wonder volt sztem.
A wide9-nek köszönhette a sackszámát.
Willie Young ugyanezt lehozza most megmondom.

több mint 12 éve
Avril tényleg "holdoutol"... mind-boggling, ahogy mondani szokás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
LIONS 2013 SCHEDULEHome games:
Dallas
N.Y. Giants
Baltimore
Cincinnati
Chicago
Green Bay
Minnesota
NFC South opponent TBD
Away games:
Philadelphia
Washington
Cleveland
Pittsburgh
Chicago
Green Bay
Minnesota
NFC West opponent TBD
Nem lesz vicces...

több mint 12 éve
Cliff Avril Unlikely To Sign Franchise Tender Before Start Of Training CampGyönyörű.

több mint 12 éve
gsn
3 548
Negotiations between the Lions and @cliffavril have broken off, andHoldoutnak nem nevezném ezt, mivel nincs szerződése. Ha távol marad a camptől, nem büntethető. De nincs értelme várni, hiszen mást nem tehet racionálisan, minthogy aláírja a papírt. Ha nem írná alá, és mondjuk egész évet kihagyná, "csak" 10,5 millió $-t bukna vele, és semmit nem érne el.
it's now a near-certainty a long-term deal will not be reached by 4
p.m.16 Jul 12
Várható volt. Gondolom Avril a lottóötöst akarta havi fizetésnek.
Ilyenkor holdout jön vagy játszik a franchise tag összegéért?Bazzani
Tehát egy mostani "holdouttal" való fenyegetés értelmetlen.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Várható volt. Gondolom Avril a lottóötöst akarta havi fizetésnek.Holdoutolhat, de csak a tag szerződést írhatja alá.
Ilyenkor holdout jön vagy játszik a franchise tag összegéért?Bazzani
Breer: Lions' final offer to Cliff Avril was worth about $30 million over 3 years, with $20 million guaranteed.
több mint 12 éve
Negotiations between the Lions and @cliffavril have broken off, and it's now a near-certainty a long-term deal will not be reached by 4
p.m.16 Jul 12
Várható volt. Gondolom Avril a lottóötöst akarta havi fizetésnek.
Ilyenkor holdout jön vagy játszik a franchise tag összegéért?

több mint 12 éve
A jelenlegi forma alapján:Here's Rice's top five receivers heading into 2012:Hát, h ki a legjobb ez elég szubjektív lista. Bár én is Johnsont tenném első helyre mindenképp. Bazz nálad, hogy nézne ki a TOP5 jelen állapotban?
1. Larry Fitzgerald
2. Calvin Johnson
3. Andre Johnson
4. Roddy White
5. Steve Smith
Tavaly még top5be sem rakta valaki okos. Remélem +motivációt ad ez is Megtaronnak, hátha a következő szezon előtt az őt megillető első helyre rangsorolja majd valaki.Bazzani
Nálam: 1. Megatron, 2. Welker, 3. Fitz, 4. Bowe, 5. Jenningstüsi91
1.Megatron 2.Welker 3.Cruz 4.Fitz 5. S.Smith/R.White/J.Nelson
Mondjuk annyi összetevője van a dolognak, hogy leginkább az elfogultság dönt ebben.
Nyílván egy gyengébb irányítóval gyengébb számok jönnek össze.

több mint 12 éve
Here's Rice's top five receivers heading into 2012:Hát, h ki a legjobb ez elég szubjektív lista. Bár én is Johnsont tenném első helyre mindenképp. Bazz nálad, hogy nézne ki a TOP5 jelen állapotban?
1. Larry Fitzgerald
2. Calvin Johnson
3. Andre Johnson
4. Roddy White
5. Steve Smith
Tavaly még top5be sem rakta valaki okos. Remélem +motivációt ad ez is Megtaronnak, hátha a következő szezon előtt az őt megillető első helyre rangsorolja majd valaki.Bazzani
Nálam: 1. Megatron, 2. Welker, 3. Fitz, 4. Bowe, 5. Jennings
több mint 12 éve
Here's Rice's top five receivers heading into 2012: 1. Larry Fitzgerald
2. Calvin Johnson
3. Andre Johnson
4. Roddy White
5. Steve Smith
Tavaly még top5be sem rakta valaki okos. Remélem +motivációt ad ez is Megtaronnak, hátha a következő szezon előtt az őt megillető első helyre rangsorolja majd valaki.

több mint 12 éve
m.bleacherreport.com/articles/1258204-detroit-lions-predicting-outcomes-for-all-16-gamesEgy kis jósolgatás a szezonra.
Szerintem amúgy 10-6 lesz.

több mint 12 éve
Ryan Broyles riport:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FYhrUNQ3IC0#!
Szimpi gyerek nagyon. Valamiért azt érzem, hogy kegyetlenül jó lesz (ha egészséges tud maradni).

több mint 12 éve
Lions | Cliff Avril optimistic deal can be reachedTue, 10 Jul 2012 22:03:41 -0700
Detroit Lions DL Cliff Avril said during a radio interview Tuesday, July 10, that he is "very optimistic" he'll get a long-term deal done before the deadline Monday, July 16, at 4 p.m. ET.
Ideje volna már.

több mint 12 éve
Kis kárörvendés? 😛Wrightot, ugye a mondhatni régi ismerősét a csapatnak is letartóztatták. Tavaly még pont volt annyi esze biztos, hogy eltanulja a bűnözés képességét. 😀

több mint 12 éve
Közben nem elhanyagolható, hogy Megatron 3.lett az NFL.com top100as listáján Rodgers és Brees mögött (Brady előtt 😀 ):Calvin Johnson top 100 #3
http://www.youtube.com/watch?v=WFIb2mfhnKI
Hírecskék:
Lions | Jahvid Best expected to be ready
Detroit Lions RB Jahvid Best (concussion) is expected to be ready for the start of the regular season. Barring any setbacks, he is expected to see a majority of the carries early on while RB Mikel Leshoure (knee) serves a two-game suspension. General manager Martin Mayhew recently said he expects a breakthrough season for Best.
Lions | Matt Camilli signed
The Detroit Lions have signed free-agent LS Matt Camilli (Eagles). Terms of the contract were not disclosed. In a corresponding move, the team released OG Pat Boyle.

több mint 12 éve
Lions Sign Jim Schwartz To Multi-Year Contract Extension, According To ReportNagyon helyes!

több mint 12 éve
Amúgy csak beugrottam, hogy megnézzem a héten kit tartóztattak le. MacPhisto:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.