Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Matthew Stafford: first #Lions QB to complete at least 80 pct of his passes, throw for 350+ yds, with 3 TD 0 Int since Dave Krieg in 1994.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Most nézem (nfl.com összefoglaló),hogy Raiola már a játékoskijárónál összeverekedett az egyik Chargers játékossal. 😀Fel voltak kicsit tüzelve a srácok.
több mint 13 éve
Grat srácok 😀 hamár minket elvertetek múlthéten, ez volt a legkevesebb, hogy a Chargerst is, és bemenjetek a playoffba 😛 tessék ott is jól teljesíteni! Ha sikerül elfelejtenem a múlthetit, akkor felszállok én is a bandwagonra 😛 😊Köszi.
Jah és boldog karácsonyt! Azt hiszem ez a legnagyobb ajándék egy Lions fannak, annyi szar év után... Remélem a következő ajándék nekünk jön 😊Raider89
Nem voltunk szemetek,mindenkit megvertünk a csoportból.
Ne legyen vita miattunk. 😀 😉
több mint 13 éve
2 lehetőség van:PO-t hozott a Jézuska.A Lionsnak nagyon nem mind1 sztem, hogy az 5. vagy a 6. helyen végez, és ne adj Isten kikapunk ma a Bearstől, akkor még nekünk is fontos lehetHurka
Jövő héten a Packers ellen két ultramotivált csapatot fogunk látni 😀Blevi
1. Leszarjuk a meccset és pihentetjük a sérülteket,meg a fontos embereket.
2. Játszik mindenki,kockáztatunk a sérülésekkel,hajtunk az 5.kiemelési helyért.
(Ehhez ugye kell a NO győzelme az ATL ellen.)
Én nem éreztem magunkat teljesen elveszve a NO elleni meccsen,csak ugye hiányzott a komplett secondary.
Abban sem vagyok olyan biztos,hogy NY-ban könnyű dolgunk lenne.
több mint 13 éve
Grat srácok 😀 hamár minket elvertetek múlthéten, ez volt a legkevesebb, hogy a Chargerst is, és bemenjetek a playoffba 😛 tessék ott is jól teljesíteni! Ha sikerül elfelejtenem a múlthetit, akkor felszállok én is a bandwagonra 😛 😊Jah és boldog karácsonyt! Azt hiszem ez a legnagyobb ajándék egy Lions fannak, annyi szar év után... Remélem a következő ajándék nekünk jön 😊
Just Win Baby!
több mint 13 éve
szaba
10 680
Karácsonyi ajándék. 😛Boldog Karácsonyt Bazza, látod, én nem felejtek. 😛szabaNeked is. 😉
Én sem felejtettem volna el.
Egy fogadást én is nyerhettem végre.Bazzani
több mint 13 éve
Boldog Karácsonyt Bazza, látod, én nem felejtek. 😛szabaNeked is. 😉
Én sem felejtettem volna el.
Egy fogadást én is nyerhettem végre.
több mint 13 éve
szaba
10 680
Boldog Karácsonyt Bazza, látod, én nem felejtek. 😛
több mint 13 éve
Bazza nem omlott sehová,csak otthon nincs net és kényelmesen az ágyból nézte a meccset. 😀Gecinagyot játszott a csapat. az első félidő egy álom volt.
Hiába szurkoltak a riporterek,hiába jöttek a Chargers feltámadásáról szóló sms-ek,semmi nem segített.
Stafford zseniális volt, Houston is hihetetlen jó volt,de az egész csapat csak dícsérhető (a specteam azért kap egy kis minuszt).
Most meg kellene verni a Packerst,mert a Dallas/Giants kicsit kellemesebb ellenfél lehet mint a Saints/Falcons.
több mint 13 éve
Mi a fene? Abban a részében járunk az évszázadnak, amikor a Lions a rájátszásba jut? És ez már biztos? Nem fogják őket diszkvil... diszkolifiv..... diszk-va-li-fi-kál-ni, vagy valami? Mert én még nem hiszem el addig, amíg az első meccset a rájátszásban le nem fújják. Nem hiszem el addig a pillanatig. Látom Bazza nem is írt semmit a meccs után, biztos megomlott egy kicsit a karácsonyfa árnyékában.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Elit offense line kérem tisztelettel 😀.
több mint 13 éve
Hurka
4 104
PO-t hozott a Jézuska.A Lionsnak nagyon nem mind1 sztem, hogy az 5. vagy a 6. helyen végez, és ne adj Isten kikapunk ma a Bearstől, akkor még nekünk is fontos lehet
Jövő héten a Packers ellen két ultramotivált csapatot fogunk látni 😀Blevi
több mint 13 éve
szaba
10 680
Grat fiúk. Izzítom majd a Stafford avatárt. 😀
több mint 13 éve
Grat srácok, nagyot játszottak az oroszlánok 😊 (az külön öröm, hogy pont Riversék ellen 😀 )
több mint 13 éve
playoff babyChargers veréssel 😊
több mint 13 éve
Gratula a playoff eléréséhez! Úgy látszik idén vége szakad a nagy böjtöknek (49ers, Lions, Texans).
több mint 13 éve
Sok sikert a PO-ban!
több mint 13 éve
10-5 😀Playoff 😊
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
PO-t hozott a Jézuska.Jövő héten a Packers ellen két ultramotivált csapatot fogunk látni 😀
több mint 13 éve
Boldog Karácsonyt mindenkinek.Nem elég h Lions meccset ad a Sport TV, még nyerni is akarsz? Te kis telhetetlen 😀
Remélem egy PO szereplést kapunk ajándékba,engem az sem zavar ha a többiek vereségével érjük el. 😀
Tud valaki bármilyen indokot mondani arra,hogy miért nyerünk este? Sajna és nemmi esélyt nem látok rá.Bazzani
több mint 13 éve
lehet kicsit off, de én fontosnak tartom:http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/12/24/ndamukong-suh-named-americas-most-charitable-athlete/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Tud valaki bármilyen indokot mondani arra,hogy miért nyerünk este? Sajna és nemmi esélyt nem látok rá.BazzaniFogadási maffia? 😂
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Boldog Karácsonyi ünnepeket minden kedves fórumozónak!!GO LIONS!!!!!!!!!GYerünk fiúk ma legyen egy jó meccs és nyerjünk!!!!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Boldog Karácsonyt mindenkinek.Karácsonyi ajándék a zebráktól. 😂 😂 😂
Remélem egy PO szereplést kapunk ajándékba,engem az sem zavar ha a többiek vereségével érjük el. 😀
Tud valaki bármilyen indokot mondani arra,hogy miért nyerünk este? Sajna és nemmi esélyt nem látok rá.Bazzani
Bocsi, nem tudtam kihagyni. 😀
több mint 13 éve
Boldog Karácsonyt mindenkinek.Mert Rivers köcsög.
😊