Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
Ilyen amikor nincs mélysége az elkapósornak és a második számúnak szánt WR opt outol 😕 Kapkodunk fűhöz-fához, de ez már idén nem lesz jobb.Travis Fulgham WR jött waiverről.Malik Turner is jott, o a Seahawksnak nem kellett.
A Lions tette ki.
alatriste
casaubon
több mint 5 éve
Travis Fulgham WR jött waiverről.Malik Turner is jott, o a Seahawksnak nem kellett.
A Lions tette ki.
alatriste
több mint 5 éve
Nehéz örökséget vesz át, de bízom benne, hogy megugorja az előd szintjét, de legalább megközelíti. Az elkötelezettséggel nem lesz baj: www.packers.com/news/rick-wagner-very-happy-to-be-home-with-packers?fbclid=IwAR2e9Z78-oxeXUFvsNtDc3c69pyMTsWKA2d0jl1SHFpzwf9HB4JtDjEoVy0
több mint 5 éve
Az első 2 hazai meccs üres lelátok között lesznek megrendezve, utána majd eldöntik a hogyan tovább-ot. Packers announced that Lambeau Field will not host fans at the first two home games this season. The Packers will reevaluate after the first two games to determine whether fans can attend later games.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 6, 2020
több mint 5 éve
Ez a kifejezés mintha mostanában kezdene a szó szoros értelmében vett jelentéstartalommal bírni...Kezdek bepöccenni az MLF+ARod hírektől. Tényleg rohadt nagy szükség van most a szájkaratéra.Holtszezon van.
nagylaza
gbol
több mint 5 éve
Akkor maradjunk abban, hogy az én idegállapotommal van a baj. Legyen igazad!Szerintem nem volt semmi szájkarate. Semmitmondó kérdésekre ugyanilyen válaszok voltak. A magukat újságíróknak nevezők pedig ezeket sajátosan értelmezve próbálnak figyelmet kiharcolni.Kezdek bepöccenni az MLF+ARod hírektől. Tényleg rohadt nagy szükség van most a szájkaratéra.Holtszezon van.
nagylaza
gbol
James007
több mint 5 éve
Ki drukkol még itt az újrainduló NBA-ben a helyi srácoknak? 😊Jelen.
Fear the deer! 💪
alatriste
több mint 5 éve
Onnan már csak egy lépés a Pa.....s 😀Ki drukkol még itt az újrainduló NBA-ben a helyi srácoknak? 😊Én a Celticsnek, de ők is zöldek, belefér 😛
Fear the deer! 💪
alatriste
Kampman

több mint 5 éve
Ki drukkol még itt az újrainduló NBA-ben a helyi srácoknak? 😊Én a Celticsnek, de ők is zöldek, belefér 😛
Fear the deer! 💪
alatriste
több mint 5 éve
Szerintem nem volt semmi szájkarate. Semmitmondó kérdésekre ugyanilyen válaszok voltak. A magukat újságíróknak nevezők pedig ezeket sajátosan értelmezve próbálnak figyelmet kiharcolni.Kezdek bepöccenni az MLF+ARod hírektől. Tényleg rohadt nagy szükség van most a szájkaratéra.Holtszezon van.
nagylaza
gbol
több mint 5 éve
Ki drukkol még itt az újrainduló NBA-ben a helyi srácoknak? 😊Fear the deer! 💪

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Kezdek bepöccenni az MLF+ARod hírektől. Tényleg rohadt nagy szükség van most a szájkaratéra.Holtszezon van.
nagylaza
több mint 5 éve
Kezdek bepöccenni az MLF+ARod hírektől. Tényleg rohadt nagy szükség van most a szájkaratéra.
több mint 5 éve
Senki sem tévedhetetlen, de van, aki kicsit többet téved az átlagosnál😊Nem tudom, te mennyire ismered Ik munkásságát, de ha ő valakire azt mondja, akkor az úgy is lesz!A következő Packers franchise QB végre felölthette a Green Bay mezét.Tekinthetjük ezt provokációnak?😊
iktriad
nagylaza
Ja, mégsem... 😊 Jinx on..
James007
több mint 5 éve
Nem tudom, te mennyire ismered Ik munkásságát, de ha ő valakire azt mondja, akkor az úgy is lesz!A következő Packers franchise QB végre felölthette a Green Bay mezét.Tekinthetjük ezt provokációnak?😊
iktriad
nagylaza
Ja, mégsem... 😊 Jinx on..
több mint 5 éve
Annak veszitek, aminek akarjátok. De ha beválik, legalább már megvan a theme songja. 😊A következő Packers franchise QB végre felölthette a Green Bay mezét.Tekinthetjük ezt provokációnak?😊
iktriad
nagylaza
www.youtube.com/watch?v=ajO1rCPZnHs
több mint 5 éve
A következő Packers franchise QB végre felölthette a Green Bay mezét.Tekinthetjük ezt provokációnak?😊
iktriad
több mint 5 éve
A következő Packers franchise QB végre felölthette a Green Bay mezét. több mint 5 éve
😀 magas volt a labda, mi?"atlétikusabb, mint Lacy"A sikerességnek utána lehet nézni. PFF szerint 91,3-as ratinggel a legjobb RB volt 8+ boxos szituációkban az egész ligában. De ami miatt felvillanyozó, hogy Lacy 2,5 szezonját leszámítva nem volt emberemlékezet óta igazi jó power back. De ez a srác gyorsabb, atlétikusabb, mint Lacy. A baj, hogy ő az egyetlen dolog, amiben igazán fejlődtünk az elmúlt hónapokban.Bocsánat, most kicsit off, de engem ez felvillanyozott. nagyon sokat várok Dillon-tól:oké, de milyen sikerességgel? és abból mennyi a fal hozzáadott értéke?
Most rushing attempts with 8+ defenders in the box last season:
1. AJ Dillon - 240
2. Jonathan Taylor - 135
salsa99
gbol
salsa99
Hát, hogy is mondjam... Azt hiszem, nem raktad elérhetetlen magasságokba a lécet.😊
nagylaza
több mint 5 éve
"atlétikusabb, mint Lacy"A sikerességnek utána lehet nézni. PFF szerint 91,3-as ratinggel a legjobb RB volt 8+ boxos szituációkban az egész ligában. De ami miatt felvillanyozó, hogy Lacy 2,5 szezonját leszámítva nem volt emberemlékezet óta igazi jó power back. De ez a srác gyorsabb, atlétikusabb, mint Lacy. A baj, hogy ő az egyetlen dolog, amiben igazán fejlődtünk az elmúlt hónapokban.Bocsánat, most kicsit off, de engem ez felvillanyozott. nagyon sokat várok Dillon-tól:oké, de milyen sikerességgel? és abból mennyi a fal hozzáadott értéke?
1. AJ Dillon - 240
2. Jonathan Taylor - 135
salsa99
gbol
salsa99
Hát, hogy is mondjam... Azt hiszem, nem raktad elérhetetlen magasságokba a lécet.😊
több mint 5 éve
A sikerességnek utána lehet nézni. PFF szerint 91,3-as ratinggel a legjobb RB volt 8+ boxos szituációkban az egész ligában. De ami miatt felvillanyozó, hogy Lacy 2,5 szezonját leszámítva nem volt emberemlékezet óta igazi jó power back. De ez a srác gyorsabb, atlétikusabb, mint Lacy. A baj, hogy ő az egyetlen dolog, amiben igazán fejlődtünk az elmúlt hónapokban.Bocsánat, most kicsit off, de engem ez felvillanyozott. nagyon sokat várok Dillon-tól:oké, de milyen sikerességgel? és abból mennyi a fal hozzáadott értéke?
1. AJ Dillon - 240
2. Jonathan Taylor - 135
salsa99
gbol
több mint 5 éve
COVID IR:inkább most legyen pozitív a tesztjük, mint 1 hónap múlva...
Mason Crosby, K, Green Bay Packers
Treyvon Hester, DT, Green Bay Packers
Jace Sternberger, TE, Green Bay Packers
Remélem csak kontaktok és nem pozitív esetek
James007
több mint 5 éve
Bocsánat, most kicsit off, de engem ez felvillanyozott. nagyon sokat várok Dillon-tól:oké, de milyen sikerességgel? és abból mennyi a fal hozzáadott értéke?
1. AJ Dillon - 240
2. Jonathan Taylor - 135
salsa99
több mint 5 éve
Bocsánat, most kicsit off, de engem ez felvillanyozott. nagyon sokat várok Dillon-tól:Most rushing attempts with 8+ defenders in the box last season:
1. AJ Dillon - 240
2. Jonathan Taylor - 135