BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 357 — Packers Suicide Squad
The Green Bay Packers have requested an interview with Saints offensive coordinator Pete Carmichael, Jr.
Gergőbácsi
Számomra ő a legbejővősebb az eddigi alanyok közül 😊
nando89
Egyetertek, annyi kiegeszitessel, hogy en Campbellnek is ugyanannyira orulnek. A Saintsnel bizonyitottak, mire lehetnek kepesek egy oregedo iranyitozsenivel, ket jo futoval, megfelelo elkapogardaval es fallal - ez tulajdonkepp itt is mind megvan (egy RG kivetelevel).
Szombaton lesz Carmichael interjuja is.

Amugy Philbint is interjuztatjak a heten, remelem, hogy csak udvariassagbol.
casaubon
Megfelelő elkapó gárda? Addams és ki is még? 2 jó RB ( mondjuk inkább liga elit) és nállatok hol is van 2 hasonló? Nem kötekedésből, de ha ez mind megvolna amit most felsoroltál akkor most a PO-ban lennétek. Az nem vitás hogy a QB zseni megvan aki nagyon sokáig palástolta a talent hiányt és az edzői inkompetenciát. Amúgy Carmichaelt anno én szerettem volna hozzánk is, de ő valahogy olyan mint Fangio, sosem lett belőle igazi HC aspiráns, azt csiripelték anno hogy nem is nagyon akart HC lenni. Nállunk ugye a Pace-Saints kapcsolat miatt felvetődőtt a neve, de sosem volt igazán képben. Az is kérdéses hogy igazából mennyi Payton érdeme ebben a Saints O-ban és mennyi Carmichaelé... Minden esetre ha elvállalná érdekelne mi sülne ki belőle...
Tomcsik
Szerintem - főleg azt tekintve, hogy újoncok és hol lettek kiválasztva - MVS és ESB bőven jók lesznek, mint 2-3. számú elkapók, jó számokat hoztak. Ha még J'Mon Moore is fejlődik, akár Allison is itt lehet, vagy egy új ember, ezzel nagy gond nem lesz. Aaron Jones bizonyította, hogy kurva jó futó, a vezetés (és lehet hogy néha Rodgers is) pedig azt, hogy nem igazán tudtuk (akartuk ?) használni rendesen. Jamaal Williams tökéletes 2. futó lehet. E két posztot illetően egyetértek casaubonnal.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191
The Green Bay Packers have requested an interview with Saints offensive coordinator Pete Carmichael, Jr.
Gergőbácsi
nando89
Egyetertek, annyi kiegeszitessel, hogy en Campbellnek is ugyanannyira orulnek. A Saintsnel bizonyitottak, mire lehetnek kepesek egy oregedo iranyitozsenivel, ket jo futoval, megfelelo elkapogardaval es fallal - ez tulajdonkepp itt is mind megvan (egy RG kivetelevel).

casaubon
Megfelelő elkapó gárda? Addams és ki is még? 2 jó RB ( mondjuk inkább liga elit) és nállatok hol is van 2 hasonló? Nem kötekedésből, de ha ez mind megvolna amit most felsoroltál akkor most a PO-ban lennétek. Az nem vitás hogy a QB zseni megvan aki nagyon sokáig palástolta a talent hiányt és az edzői inkompetenciát. Amúgy Carmichaelt anno én szerettem volna hozzánk is, de ő valahogy olyan mint Fangio, sosem lett belőle igazi HC aspiráns, azt csiripelték anno hogy nem is nagyon akart HC lenni. Nállunk ugye a Pace-Saints kapcsolat miatt felvetődőtt a neve, de sosem volt igazán képben. Az is kérdéses hogy igazából mennyi Payton érdeme ebben a Saints O-ban és mennyi Carmichaelé... Minden esetre ha elvállalná érdekelne mi sülne ki belőle...

több mint 6 éve
casaubon Green Bay Packers 3 587
Gergőbácsi
nando89

több mint 6 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 363
Gergőbácsi
több mint 6 éve

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 325 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez nem igaz, itt van pld. Bill O'Brien - öt év alatt három AFC South cím és egy második hely 2013 óta. Mike Vrabel is ide sorolható (Urban Meyer mellett volt DL edző, aki Belichick nagy haverja), aztán ment a BoB-féle Texanshoz, onnan lett sikeres Titans főedző.) Hogy Flores iránt ilyen érdeklődés van, az inkább a meglepő. Nekem leginkább az volt a döbbenetes, hogy Caldwell vagy Pagano is felmerült HC jelöltként a Packersnél.
Burkus
Hát, ha O'Brien a siker egységmértéke, akkor Pagano és Caldwell miért is döbbenetes? 😊 Komoly a kérdésem. Paganonak és Caldwellnek is jobb a HC mérlege, mint O'Brien-nek, Pagano kb. ugyanazt megcsinálta ugyanabban a divízióban, Caldwell pedig SB-t is megjárt HC-ként, OC-ként pedig nyer is egyet. Annyi csak a különbség, hogy O'Brien ezt egy remek rosterrel, QB nélkül érte el, a másik kettő meg jó QB-val és pocsék/meh rosterrel. (Kivéve Caldwell 2009-et, amikor csapat is volt és QB is volt. És SB-ba is jutott vele.)

Őszintén szólva én idén az idősebb Harbaugh-n kívül nem látok olyan jelöltet, akire csettinteni tudnék, Harbaugh meg nagy kérdőjel, hogy mozdítható lesz-e. A választék a so-so-tól az ugorjunk bele az ismeretlenbe-ig tart. A so-so-nál kb. lehet tudni, hogy mire lehet számítani, az ismeretlenből meg vagy McVay lesz, vagy Vance Joseph. Pick your poison.

VIszont éppen ezért akár egy BB fióka is beválhat. Nincs megírva sehol, hogy mindegyik feltétlenül bukásra van ítélve. Ráadásul az itteni döntésben szerintem Rodgers véleménye is sokat fog számítani. Én is azok közé tartozom (hova máshová tartoznék 😊 ) aki szerint JMD nem érdemli meg, hogy egy komoly franchise-nál felmerüljön a neve. Viszont, ha Rodgers úgy gondolja, hogy a karrierje utolsó éveit Brady "házi varázslója" meg tudná lökni, akkor a rossz pedigré ellenére is látok benne rációt. Legfeljebb megkötik a kezét, és az offense-en kívül másba nem engedi beleszólni.
peterk2005
Milyen rövid az emberi emlékezet... Senki sem emlékszik már arra, hogy hogyan hullott szét Harbaugh keze alatt egy sokkal többre hivatott 49ers, lett SB résztvevőből a liga sorvégi csapat pillanatok alatt. Talán leginkább ő emlékszik, ezért sem forszírozza a visszatérést. Amúgy érdekes, hogy Urban Meyer, Nick Saban és még ki tudja, hány magasan jegyzett egyetemi edző nem akar az NFL közelébe menni, jó okkal.

A HC választás amúgy sokszor irreális szempontok alapján dől el, én ide tudom csak sorolni pld. a tévékommentátor Gruden kinevezését a Tampa élére, különösen azért a fizetésért. De nekem Brian Flores puszta jelölése is hasonlóan irreális gondolat.

JMD azért volt opció a Coltsnál és azért opció a Packersnél is, mert van egy-egy kivételes képességű irányító, akinek a képességeit ki tudja használni kellően kreatív hívásokkal. (Az idei hívásai többségében nem igazolták az ezzel kapcsolatos várakozást...) Személy szerint nekem az a véleményem, hogy JMD-nek túl nagy kabát a HC státusz, sem azzal a tekintéllyel, sem azzal a körültekintéssel, bölcsességgel nem rendelkezik, mint Coughlin, Belichick vagy még 1-2 edző, pedig azt várják tőle . (Az már kérdés, hogy annak kifejezetten örültem, hogy nem lett HC a Coltsnál, amely vonatkozásában a "komoly franchise" kifejezést nem tudom értelmezni.... 😊 )
több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 148
Még tedd hozzá Florest... nem is értem, minek?
Tactful Cactus
nem csak azert nem tettem hozza, mert nincs meg idopontja, hanem mert nem hinnem, hogy komoly jelolt, ahogy Munchak (es Gase) se. de persze, hallgassanak meg mindenkit, lehet, hogy valamelyik eddig titkolta zsenialitasat.
casaubon
Azt olvastam ő is Péntek. Ha már a Rooney Rulenál vagyunk.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Tactful Cactus
nem csak azert nem tettem hozza, mert nincs meg idopontja, hanem mert nem hinnem, hogy komoly jelolt, ahogy Munchak (es Gase) se. de persze, hallgassanak meg mindenkit, lehet, hogy valamelyik eddig titkolta zsenialitasat.
több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 148

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Van ra esely, hogy a heten kiderul, ki lesz az elso szamu HC-jelolt: penteken McDanielsszel, szombaton Campbell-lel, vasarnap LaFleurrel interjuzik a vezetes.
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez nem igaz, itt van pld. Bill O'Brien - öt év alatt három AFC South cím és egy második hely 2013 óta. Mike Vrabel is ide sorolható (Urban Meyer mellett volt DL edző, aki Belichick nagy haverja), aztán ment a BoB-féle Texanshoz, onnan lett sikeres Titans főedző.) Hogy Flores iránt ilyen érdeklődés van, az inkább a meglepő. Nekem leginkább az volt a döbbenetes, hogy Caldwell vagy Pagano is felmerült HC jelöltként a Packersnél.
Burkus
Hát, ha O'Brien a siker egységmértéke, akkor Pagano és Caldwell miért is döbbenetes? 😊 Komoly a kérdésem. Paganonak és Caldwellnek is jobb a HC mérlege, mint O'Brien-nek, Pagano kb. ugyanazt megcsinálta ugyanabban a divízióban, Caldwell pedig SB-t is megjárt HC-ként, OC-ként pedig nyer is egyet. Annyi csak a különbség, hogy O'Brien ezt egy remek rosterrel, QB nélkül érte el, a másik kettő meg jó QB-val és pocsék/meh rosterrel. (Kivéve Caldwell 2009-et, amikor csapat is volt és QB is volt. És SB-ba is jutott vele.)

Őszintén szólva én idén az idősebb Harbaugh-n kívül nem látok olyan jelöltet, akire csettinteni tudnék, Harbaugh meg nagy kérdőjel, hogy mozdítható lesz-e. A választék a so-so-tól az ugorjunk bele az ismeretlenbe-ig tart. A so-so-nál kb. lehet tudni, hogy mire lehet számítani, az ismeretlenből meg vagy McVay lesz, vagy Vance Joseph. Pick your poison.

VIszont éppen ezért akár egy BB fióka is beválhat. Nincs megírva sehol, hogy mindegyik feltétlenül bukásra van ítélve. Ráadásul az itteni döntésben szerintem Rodgers véleménye is sokat fog számítani. Én is azok közé tartozom (hova máshová tartoznék 😊 ) aki szerint JMD nem érdemli meg, hogy egy komoly franchise-nál felmerüljön a neve. Viszont, ha Rodgers úgy gondolja, hogy a karrierje utolsó éveit Brady "házi varázslója" meg tudná lökni, akkor a rossz pedigré ellenére is látok benne rációt. Legfeljebb megkötik a kezét, és az offense-en kívül másba nem engedi beleszólni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 325 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Schefter:
Browns and Packers have requested permission to interview Patriots' DC Brian Flores for head coach, per league source.

Packers also requested permission to interview Patriots' OC Josh McDaniels for HC.
Beki
Hány ex-BB DC/OC kell, hogy megbukjon még ahhoz, hogy erről leszokjon a liga? Komolyan mondom az utolsó olyan edző, aki BB alatt dolgozott és vitte valamire az Saban, és ő sem pro szinten.
Amadeus
több mint 7 éve
Mit gondoltok, van reális esély arra, hogy marad Cobb és CM ? Matthews ILB-ben, valamivel kevesebb fizuért talán nem lenne rossz..
AaronRoberts
Cobbot nem hinnem, az elmult ket szezonban nyujtott jateka max. 2 millio koruli osszeget erne meg, annal viszont lehet, hogy egy penzzel teli, WR-hianyos csapat tobbet fizet neki.
Matthews viszont, legalabbis ezt olvastam valahol, szeretne maradni, amivel utalhatott arra, hogy rugalmas lesz a penzt tekintve.
több mint 7 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
Mit gondoltok, van reális esély arra, hogy marad Cobb és CM ? Matthews ILB-ben, valamivel kevesebb fizuért talán nem lenne rossz..
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!
Pat Fitzgerald (Northwestern HC) pedig visszautasította az interjút, marad Evanstonban.
empty taxi
Ez csak nekem wtf kategóriás?
Wyatt
Ha nem érdekli az NFL, akkor nem az. 😀

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pat Fitzgerald (Northwestern HC) pedig visszautasította az interjút, marad Evanstonban.
empty taxi
Ez csak nekem wtf kategóriás?

több mint 7 éve

Madden hates me.
több mint 7 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
The #Packers have requested #Titans OC Matt LaFleur, source said

Rapoport
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Egyébként a 12. pick lesz a miénk.

Lehet drukkolni, hogy a Saints kihulljon minél hamarabb, de igazából szimpi csapat. 25-32 között meg nincs nagy különbség, szóval tőlem akár meg is nyerhetik a SB-t 😊

Liverpool Fc
több mint 7 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
The Green Bay Packers "are expected to request an interview" with Northwestern head coach Pat Fitzgerald, according to Adam Schefter of ESPN

Szerkesztette: LN
több mint 7 éve
 twitter.com/rapsheet/status/1079784796182794242?s=21
több mint 7 éve
Basszus, Mike Munchakot csak az alliteráció okán írtam 😀

több mint 7 éve
 twitter.com/AdamSchefter/status/1079803614384799745

Madden hates me.
több mint 7 éve
derneikristof Green Bay Packers Oregon Ducks 20
Számomra világos,hogy kéne egy jó passrusher,ha tavaly lemaradtunk Mackről. Draft vagy FA? És ki
több mint 7 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 822 — twitch@citromail.hu
Azért nem hittem volna, hogy McDaniels tavalyi hányadék viselkedése után magát komolyan vevő csapatnál szóba kerül a neve. A klub minősíti önmagát...
Tony Adams
mikor már azt hiszed tényleg nincs lejjebb...