NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 698
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 7 éve
Tegnapi győzelem után biztosan nem fogjuk lefürödni a Lions elleni szezonzárót sem.A következő év(ek)et tekintve a legfontosabb, legmeghatározóbb a HC (és OC) szerződtetése lesz. Nem értem, miért nem folynak már az interjúk a jelöltekkel. Nemsokára sokkal több csapat fog majd új főedzőt keresni és nagyobb lesz a tülekedés a jobb szakemberekért.
Nagyon sok pick áll majd rendelkezésre ha akarunk feljebb tudunk majd menni , bár én jobban örülnék annak ha mindkét első körünket ki is húznánk.
Mindenképpen érkezni kell majd egy passrushernek , egy saftynek , és az O falba is várok 1-2 embert.
Szerintem Pick és Cap is lesz annyi h szépen fel lehet csinosítani a keretet.
Gyenge idény volt , sokszor szerencsénk se volt , MM, sérülések ,stb ..De abban biztos vagyok h jó irányba mozdultunk el az edző váltással , kell találni egy kompetens edzőt , hozni egy korrekt offseasont , kibekkelni foci nélkül 8 hónapot , majd ujra neki vágni a Playoffért 😊
nando89
A témához kapcsolódik és jópofa, ezért megosztom. Nekem tetszik.
Már többször leírtátok itt, hogy vszinű sokaknak csábító lehet az, hogy Arodnak hosszútávú szerződése van a csapattal. Ez is erre rímmel.
"Aaron Rodgers just hung up 442 yards and 4 total TDs to advertise to every Head Coach candidate"
több mint 7 éve
Boldog karácsonyt, akkor is Hajrá Packers! 😊
több mint 7 éve
Tegnapi győzelem után biztosan nem fogjuk lefürödni a Lions elleni szezonzárót sem.Nagyon sok pick áll majd rendelkezésre ha akarunk feljebb tudunk majd menni , bár én jobban örülnék annak ha mindkét első körünket ki is húznánk.
Mindenképpen érkezni kell majd egy passrushernek , egy saftynek , és az O falba is várok 1-2 embert.
Szerintem Pick és Cap is lesz annyi h szépen fel lehet csinosítani a keretet.
Gyenge idény volt , sokszor szerencsénk se volt , MM, sérülések ,stb ..De abban biztos vagyok h jó irányba mozdultunk el az edző váltással , kell találni egy kompetens edzőt , hozni egy korrekt offseasont , kibekkelni foci nélkül 8 hónapot , majd ujra neki vágni a Playoffért 😊
több mint 7 éve
Fölösleges a számolgatás. Egy ilyen szezon után, a Lambeau Fielden hazai közönség előtt, decemberben, csoport rivális ellen, csak a győzelem az elfogadható!Elvileg a 11-16 között húzhatunk majd valahol jövő áprilisbanHa ma a Denver nyer a Raiders ellen, akkor a 13, helyen állunk.
gamerkr
Ha a jövő héten nyerünk és a közvetlen előttünk állók kikapnak (Skins, Dolphins, Browns), akkor a barnákkal holtversenyben a 16-17. helyen leszünk. | Ilyenkor nem tudom, mi dönt a sorrendről |
Ha viszont kikapunk és mindenki mögöttünk nyer (Broncos, Falcons, Panthers, Bengals), akkor akár még a 10. helyre iselőre léphetünkvisszacsúszhatunk
A Jets elleni vereség esetén elméletben még egy 5-ös pick is összejöhetett volna. Így marad a feltrade, ha nagyon kellene valaki. Mondjuk én Kumerow unokatesójának nagyon örülnék, de ez csak vágyálom.
James007
több mint 7 éve
Elvileg a 11-16 között húzhatunk majd valahol jövő áprilisbanHa ma a Denver nyer a Raiders ellen, akkor a 13, helyen állunk.
gamerkr
Ha a jövő héten nyerünk és a közvetlen előttünk állók kikapnak (Skins, Dolphins, Browns), akkor a barnákkal holtversenyben a 16-17. helyen leszünk. | Ilyenkor nem tudom, mi dönt a sorrendről |
Ha viszont kikapunk és mindenki mögöttünk nyer (Broncos, Falcons, Panthers, Bengals), akkor akár még a 10. helyre is
A Jets elleni vereség esetén elméletben még egy 5-ös pick is összejöhetett volna. Így marad a feltrade, ha nagyon kellene valaki. Mondjuk én Kumerow unokatesójának nagyon örülnék, de ez csak vágyálom.
több mint 7 éve
Elvileg a 11-16 között húzhatunk majd valahol jövő áprilisban
több mint 7 éve
"Ron Zook should be fired then re-hired so they can fire him again. "
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Amugy az elkapok kozul ma szep csendben St. Brown jatszotta a legnagyobbat. Ha nem utik ki, alighanem meglett volna a 100 yard, ha jol emlekszem, minden labdat elkapott, a remek blokkolasa meg mar nem ujdonsag.Ezt a vegen Arod valamiert nagyon akarta.Es meg is csinalta. Zook-ot nem kirugni kene, hanem felrugni...Adams mögötti no2-3-4 WR spotért remélem nyílt verseny lesz.
Nekem a fenypont Kumerow TD-je volt. Nagyon szoritottam erte. Amit az az ember elkapas utan, labdaval a kezben tud, azt nagyon szeretnem jovore is latni!
jossbeaumont
Örülnék ha lenne legalább egy új arc is majd, de Kumerow oda férhet simán a 3.-4. helyre a DCn.
Új Thielen? 😀
alatriste
több mint 7 éve
Ezt a vegen Arod valamiert nagyon akarta.Es meg is csinalta. Zook-ot nem kirugni kene, hanem felrugni...Adams mögötti no2-3-4 WR spotért remélem nyílt verseny lesz.
Nekem a fenypont Kumerow TD-je volt. Nagyon szoritottam erte. Amit az az ember elkapas utan, labdaval a kezben tud, azt nagyon szeretnem jovore is latni!
jossbeaumont
Örülnék ha lenne legalább egy új arc is majd, de Kumerow oda férhet simán a 3.-4. helyre a DCn.
Új Thielen? 😀

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Ezt a vegen Arod valamiert nagyon akarta.Es meg is csinalta. Zook-ot nem kirugni kene, hanem felrugni...Nekem a fenypont Kumerow TD-je volt. Nagyon szoritottam erte. Amit az az ember elkapas utan, labdaval a kezben tud, azt nagyon szeretnem jovore is latni!
több mint 7 éve
Én örülök, a Packers győzelem mindig jó, csak a draftpozíciónak nem. De kit érdekel egy vagy két hely. Mindkét csapat nagyot küzdött, sportszerűségből jeles. Boldog Packarácsonyt!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Hááát... Keményen megdolgoztunk, hogy rontsunk a drafthelyünkön, de Rodgers öröméből kiindulva nagyon kelhetett neki ez a győzelem valamiért. Gondolom nem akart idegenben nyeretlenül zárni egy szezont. De spac és a def vállalhatatlant villantott. Ha az a pénzérme a másik felére esik, akkor nekünk végünk mint a botnak.
Szerkesztette: GNG
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ezt ma Rodgers és a bírók jobban akarták nálunk, grat. 😊Ill. Boldog Karácsonyt!
több mint 7 éve
Azt ismételgette a szünetben a tükör előtt: "Bulaga vagyok, Bulaga vagyok"PlayerAzert azt ismerjuk el, hogy Spriggs a mult heten sokkal tobbet mutatott, mint amit barki vart tole. Nehany playben ugy nezett ki, mintha egy tackle lenne Mackkel szemben. (Lehet, hogy ezek elott lett valamikor agyrazkodasa?)
Tim Boyle
Kenny Clark
Randall Cobb
Kendall Donnerson
Allen Lazard
Nico Siragusa
Jason Spriggs
Nincs Cobb.
Mondjuk Spriggs sem, az kicsit legalább jó.
LN
casaubon
Meg is sérült....
több mint 7 éve
PlayerAzert azt ismerjuk el, hogy Spriggs a mult heten sokkal tobbet mutatott, mint amit barki vart tole. Nehany playben ugy nezett ki, mintha egy tackle lenne Mackkel szemben. (Lehet, hogy ezek elott lett valamikor agyrazkodasa?)
Tim Boyle
Kenny Clark
Randall Cobb
Kendall Donnerson
Allen Lazard
Nico Siragusa
Jason Spriggs
Nincs Cobb.
LN
több mint 7 éve
PlayerTim Boyle
Kenny Clark
Randall Cobb
Kendall Donnerson
Allen Lazard
Nico Siragusa
Jason Spriggs
Nincs Cobb.
több mint 7 éve
Egy kis erdekesseg a frissen igazolt Kapri Bibbsrol: gyerekkora ota hatalmas Packers-fan. Hatha maradhat jovore harmadik szamu futonak, nem mellesleg visszahordasoknal is hasznalhato.
több mint 7 éve
Kicsit vidámabb story, bár lehet láttátok ezt az összeállítást. Néhányszor azért a labda rossz oldalán vagyunk benne 😊twitter.com/i/status/1073005542749036545
több mint 7 éve
Off hír (de fura 2 meccsel a vége előtt már ez is érdekesebb mint a soron következő találkozó)Szoval a grincs megis letezik 😕
Kenny Clark, a idei Walter Payton díjra jelölt játékosa otthonában San Bernardino-ban, Californiában tartott egy gyerekeknek szóló adománygyűjtést, ahol játékokat és pénzt lehet felajánlani rászoruló gyerekeknek.
Valaki pedig szépen fogta és kirabolta az a raktárat (Kenny édesanyja házát) ahol Clarkék tárolták az összegyűjt ajándékokat.
A holnap megtartandó ajándék kiosztás meg lesz ettől függetlenül tartva. Egyéb adományozók mellett Clark vezérletével összedobtak a rászoruló gyerekeknek, hogy mindenkinek jusson valami karácsonyra.
A már másodszor megrendezett adománygyűjtést jövőre is folytatni fogja Clark, tanulva az esetből jobban őrizve az adományokat.
A pályán jeles és emberségből is jeles!
Eléggé off hír, de nem lehet azt mondani, hogy nagyon elveszne a hsz-ok özönében. 😊
#respect Kenny
#kedvenc
alatriste
több mint 7 éve
Off hír (de fura 2 meccsel a vége előtt már ez is érdekesebb mint a soron következő találkozó)Kenny Clark, a idei Walter Payton díjra jelölt játékosa otthonában San Bernardino-ban, Californiában tartott egy gyerekeknek szóló adománygyűjtést, ahol játékokat és pénzt lehet felajánlani rászoruló gyerekeknek.
Valaki pedig szépen fogta és kirabolta az a raktárat (Kenny édesanyja házát) ahol Clarkék tárolták az összegyűjt ajándékokat.
A holnap megtartandó ajándék kiosztás meg lesz ettől függetlenül tartva. Egyéb adományozók mellett Clark vezérletével összedobtak a rászoruló gyerekeknek, hogy mindenkinek jusson valami karácsonyra.
A már másodszor megrendezett adománygyűjtést jövőre is folytatni fogja Clark, tanulva az esetből jobban őrizve az adományokat.
A pályán jeles és emberségből is jeles!
Eléggé off hír, de nem lehet azt mondani, hogy nagyon elveszne a hsz-ok özönében. 😊
#respect Kenny
#kedvenc
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Ezt teszi a hirnev. Sok amerikai a mai napig nem tudja ki az a Bakhtiari. Smith neve jobban cseng. Clark is nagyon sajnálom. Főleg h IR a vége. Az idei teljesítménye alapján egy második csapatos all prot is siman megérdemelne. Ehelyett a pro bowlba se került be egyenes ágon.
Bár vicces, az AFCben lehet első is lehetett volna. Az NFC DT mezőnye elég kemény: Donald, Cox, Hicks vs Atkins, Casey, Heyward. Utóbbi se kutya sor, de itt azért tudom melyiket választanám.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
A.A.Ron és Adams mehet a Pro Bowlra.Clark es Bakhtiari igazan megerdemelte volna, hogy “rendes” probowler legyen, ne tartalek. Elobbi raadasul biztosan nem lesz ott mas helyett sem, mert IR-re kerult.
twitter.com/packers/status/1075198726183022592
És 3-an még követhetik őket
twitter.com/packers/status/1075194603995889664
iktriad
több mint 7 éve
A.A.Ron és Adams mehet a Pro Bowlra.twitter.com/packers/status/1075198726183022592
És 3-an még követhetik őket
twitter.com/packers/status/1075194603995889664
több mint 7 éve
Aaron Jones -> IR, jött helyette a mi practice squadunkból Allen Lazard, egy jó magara nőtt WR, aki tavasszal kisebb meglepi volt, hogy nem lett draftolva. Az meg a Jagst minősíti, hogy eddig nem próbálta még meg felhozni, hogy megnézzük tud-e segíteni a "világverő"(1 támadó TD az utóbbi 3 meccsen...) támadósorunkon.Végre egy magas rookie WR! Kellett már nagyon! Pass rush is megy neki?
iktriad
Komolyra fordítva a szót, sok sikert neki!
Jött még egyébként egy futó, egy védőfal ember és CB.
több mint 7 éve
Aaron Jones -> IR, jött helyette a mi practice squadunkból Allen Lazard, egy jó magara nőtt WR, aki tavasszal kisebb meglepi volt, hogy nem lett draftolva. Az meg a Jagst minősíti, hogy eddig nem próbálta még meg felhozni, hogy megnézzük tud-e segíteni a "világverő"(1 támadó TD az utóbbi 3 meccsen...) támadósorunkon.
Szerkesztette: iktriad