Green Bay Packers

77 feliratkozó

több mint 9 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 386
6-6!
gamerkr
Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ennek örüljünk vagy szomorkodjunk miatta!
SBL
Nem tudok olyan szituációt elképzelni, hogy ne örülnék egy győzelemnek. Nem a jó drafthelyekkel váltjuk meg a PO-jegyünket a későbbiekben sem.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
SBL Green Bay Packers 2 722
6-6!
gamerkr
Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ennek örüljünk vagy szomorkodjunk miatta!
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 767 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
6-6!

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
Eléggé durva hó van Green Bayben
kapitnono
Szélvédett helyen alig -5 fok van! A chicagoi houstoni puhányok nincsenek ehhez hozzá szokva. Erre nagyon ráfáznak 😀

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 147 — WHO DAT!!!!
Eléggé durva hó van Green Bayben

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 840 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Today's @HoustonTexans inactives:
3- QB Savage
11- WR Strong
34- RB Ervin
51- OLB Simon
73- G Walker
78- G Aboushi
90- DE Clowney

#Packers inactives:

WR Trevor Davis
CB Makinton Dorleant
LB Blake Martinez
LB Kyler Fackrell
G T.J. Lang
G/C JC Tretter
DT Christian Ringo

Ryan, Matthews, Randall és Rodgers is játszik.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
VÉGRE FOCIIDŐ!

twitter.com/AdamSchefter/status/805419506843680769
alatriste
\0/

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 840 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
VÉGRE FOCIIDŐ!

twitter.com/AdamSchefter/status/805419506843680769

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Clowney out.
Lang hiányában kicsit féltettem Spriggst, hogy Clowney majd túl sokszor tudja megverni.
Így még annyira se lenne értelme eröltetni TJ-t.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 767 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Goodson --> IR
Makinton Dorleant (CB) aktiválva

több mint 9 éve
Rodgers ha nem játszik akkor eléggé bukta lesz ez a meccs, sajna!
Béczkó
kezdeni fog az tuti. Csak nehogy rásérüljön

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Rodgers ha nem játszik akkor eléggé bukta lesz ez a meccs, sajna!
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Sziasztok,

Tud valaki olyan helyről Mo-n ahol lehetne Packers pulcsit venni (nagy méretben)?
ervinator

Ezeket szokták reklámozni, a másodikról többször is rendeltem már:
 www.usasportfan.hu/no_cache/webshop/webaruhaz/ligak/NFL/Packers/
 www.sportmania.hu/termekek/amerikai_futball-c796/nfl-c872/green_bay_packers-c878/
vidimate
Köszi szépen!

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
vidimate Green Bay Packers 149
Sziasztok,

Tud valaki olyan helyről Mo-n ahol lehetne Packers pulcsit venni (nagy méretben)?
ervinator

Ezeket szokták reklámozni, a másodikról többször is rendeltem már:
 www.usasportfan.hu/no_cache/webshop/webaruhaz/ligak/NFL/Packers/
 www.sportmania.hu/termekek/amerikai_futball-c796/nfl-c872/green_bay_packers-c878/
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Sziasztok,

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Azt hiszem én vagy más a követőben már említette, de nagyon szimbolikus, hogy a 11. mérkőzésünkön született meg az első olyan TD amiben AR nem vett részt. Eddig vagy Ő passzolt TD-t vagy Ő futott. Ripkowski törte meg az autokráciát.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
DE basszameg a playoff machine-ben még így is kihoztam egy 4ik seedet 😀
Rubens
Hétről hétre egyre nehezebb lesz 😀

több mint 9 éve
Rubens Green Bay Packers 921
Iszonyat borúsan látom az idei csapat szereplését... DE basszameg a playoff machine-ben még így is kihoztam egy 4ik seedet 😀 ahol már már klasszikus módon érkezik a Giants a Lambeau-ra..
több mint 9 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 537
Rodgers kezd belelendülni, meg amúgy az egész támadósor jó úton halad, hogy a régi fényében ragyogjon. A fal nagyon pöpec volt, JC és Lang hiányában is. Adams-ről viszont nem gondoltam volna(főleg a tavalyi és az év eleji formáját látva), hogy így elkapja a fonalat, le a kalappal 😀 Jordy is biztos pont volt, Cobb is hozta a yardokat. Viszont TE játék most nem volt, bár a WR-ek bomba formát mutattak(ezért annyira nem is kellett), de Cook-ra most nagyon figyeltek.
D# jól karistolt, mondjuk ebben az ellenfél támadósora is jócskán szerepet játszott, de amennyi kellett a W-hez azt bőven hozták, sőt, de azért ez a sec-en turbózni kell majd a holtidényben.
Nem tudom mennyit ért ez a győzelem sztem sajnos nem lesz PO és csak hátrébbról fogunk draftolni, de ezek a győzelmek jelzik, hogy ebben a csapatban azért bőven több mint, amit az előző 4 meccseken mutatott!
Go Pack Go!
több mint 9 éve
After last night's win, #Packers QB Aaron Rodgers said he hurt his hamstring in the second half extending a play... "I'll be good to go."

valaki meglepődik? 😊

több mint 9 éve
casaubon Green Bay Packers 3 897
Adams meg elég látványosan halad az 1000+ yardos szezon felé. Eszméletlen fejlődésen ment át a srác, olyat is elkapott ma, aminél másoknak még a drop is szép teljesítmény lett volna 😊
James007
Ehhez egy statisztika:

Top-five WR Catch Rates with less than one yard of separation (2016)
Davante Adams: 87.5 percent catch rate on 16 targets
Stefon Diggs: 70.0 percent catch rate on 20
Anquan Boldin: 65.0 percent catch rate on 20
Julio Jones: 61.5 percent catch rate on 26 targets
Steve Smith: 61.5 percent catch rate on 13 targets
több mint 9 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Randall visszatérése erős upgrade volt a védelemnek, Adams meg elég látványosan halad az 1000+ yardos szezon felé. Eszméletlen fejlődésen ment át a srác, olyat is elkapott ma, aminél másoknak még a drop is szép teljesítmény lett volna 😊

Jót tett a hangulatomnak ez a meccs, most azért az is látszott a pályán, hogy ég a tűz a csapatban. Reménykedhetünk, bár lehet, hogy csak a jó draftpozíciót csesztük épp el.
| Remélem Áron és CMIII hamar regenerálódik. |
több mint 9 éve
Nyertünk, a támadók nagyon belejöttek és egy jó védelem ellen tudtak konstansan haladni. Jó volt a passprot, jó volt az elkapómunka, és Rodgers is olyen éles volt mint amit megszoktunk tőle.
A védelem is jobbnak tűnt mint az utóbbi hetekben, de mint már mondtam most sokkal gyengébb támadósor ellen játszottunk. Kedvező volt a matchup, így nem kellene túlértékelni még ezt a győzelmet, és a sec éledését.
Jön a Houston akik nagyjából ugyan ilyen paraméterekkel bíró csapat mint az Eagles. Erős D de gyenge O, főleg passzjátékban.
A zebrák sem ellenünk voltak ma.

Zárkózunk, de hatalmas hajrá kell a végén, és a nehezebb ellenfelek, a Sea, és a csoportmeccsek majd az utolsó 4 fordulóban jönnek csak.
| A 2.6os odsz mondjuk jól fizetett. |

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 386
Nem gondoltam volna, hogy 27 ponttal ma nyerhetünk.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Martinez, Lang, Tretter es Fackrell biztosan nem jatszik hetfon, Goodson se, nala az a fura, hogy meg nincs IR-en. Randall, Ryan es Barclay questionable.

Ha Ryan nem jon rendbe, erdekes lesz a Perry, CMIII, Thomas, Peppers LB-sor, cserenek Elliottal, Bradforddal es Jones-szal. A tamadofalban meg Spriggs megmutathatja, miert lett masodik koros.
casaubon
Én nagyon remélem, hogy Barclay helyett Spriggs fog kezdeni, de egyenlőre ez még nem tiszta. Barclay csak sérülés miatt jött le elvileg a fővárosban. Spriggs továbbá soha az életében nem játszott a fal belselylén egészen 3 héttel ezelőttig. Középsuliba és egyetemen is T volt mindig. A paraméterei is tacklere illenek kezdve azzal, hogy 6.6 magas. Múlt héten beugróként nem volt róla sack, és nem is ütötték meg AR-t, miközben Barclay ha jól emlékszem 2 holding mellett 1 sacket minimum engedett.
Talán packersnewson volt egy jó kis cikk, a helyzetéről, de mióta belevetette magát a G játékba napról napra tanul és jobb lesz. Most ez csak egy kényszer megoldás, mert Lang mellett Tretter is hiányzik sajnos, de az Ő jövője a szélen lesz továbbra is. Az mindenesetre segíti majd az esetleges játékát, hogy ARel döntően passzoló csapat vagyunk, Spriggs pedig egy nagyon atletikus T, most csak meg kell szoknia, hogy nincs annyi ideje felvenni a pozíciót mint a fal szélén, és nehezebb srácok jöhetnek szembe mint kint.

Liverpool Fc