Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 9 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
(kellene mint 10-15% a fidesznek),
alatriste
Mindazok mellett, hogy az írásod többi részét lájkolom, ezt itt inkább ne. Se pro, se kontra. Ott a politika topik, ha ilyen ingerenciáid támadnak, akkor azt oda pls!
James007
Ez inkább fact volt, mintsem politika meg humor. Megvédve a kollégát. Amúgy megnyugtatva titeket miután a fél Washingtoni secondary kidőlt a meccsen, akkor se tudtuk nagyon kihasználni, szóval látok rá esélyt, hogy kevés az hogy 3 jó WR-ünk van 😀
GiantsMLBhunter
fact???
| szívesen adok róla szakmai véleményt neked privátban, hogy ez az érvénytelen dolog a választási matematika alapján mekkora kétharmadot jelez előre és hogy kinek is van valóban szüksége 10-15 %-ra... |
fact: a mi secondarynk bármelyik csapat harmadik számú qb-jéből pillanatok alatt Dan Marinot csinál
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
alatriste
Mindazok mellett, hogy az írásod többi részét lájkolom, ezt itt inkább ne. Se pro, se kontra. Ott a politika topik, ha ilyen ingerenciáid támadnak, akkor azt oda pls!
James007
Ez inkább fact volt, mintsem politika meg humor. Megvédve a kollégát. Amúgy megnyugtatva titeket miután a fél Washingtoni secondary kidőlt a meccsen, akkor se tudtuk nagyon kihasználni, szóval látok rá esélyt, hogy kevés az hogy 3 jó WR-ünk van 😀
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 793 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
James007
Sorry ha valakit megsértettem vele, száz százalékban vicc alapon írtam, | sajnos csak arra jó a politika. | De tudom nem ide, bocsi bocsi 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
alatriste
több mint 9 éve
SBL Green Bay Packers 2 648
Rodgers valamiért sosem erről volt híres, mégis rekordot döntött.
 index.hu/sport/amerikaifutball/2016/09/29/aaron_rodgers_74_yardos_passz/
JayB
Ha már a rekordoknál tartunk, itt van még egy. Fontos lenne vasárnap ezt tovább erősíteni!

Career at Lambeau, @AaronRodgers12 has 143 touchdown passes, 26 INTs & a 110.2 passer rating, the highest home passer rating in NFL history.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 793 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
az milyen, hogy a bye week utáni első edzésen megsérül Randall... ok, közel sincs csúcsformában, de ez akkor is aggasztó, pláne ha Shields tényleg hosszabb (?) távon is kiesik.
gamerkr
Nem másztam nagyon a dolog mélyére, de hol olvastad, hogy megsérült?
Láma voltam, visszatekertem a twittert és tegnap tényleg nem fejezte be tegnap az edzést egy hüvelykujj sérülés miatt.

Hajnalba aki nézte láthatta, hogy lehet leszedni OBJ-t a pályáról. Rhodes úgy elvette a kedvét a játéktól, hogy miután a CB lesérült se nagyon küzdött már. Többször persze az emberezés mellett 5yardon belül figyelt rájuk az egyik safety is. (A piszok rossz meccse miatt biztos nagyon akar majd ellenünk).

A cikkek alapján Randall nagyon elszánt és szvsz ha visszatér Shields ha nem (kellene mint 10-15% a fidesznek), az az érzésem Randall fog menni OBJ vel. Sebességben ő van közelebb hozzá, még ha nem is olyan jó mint Sam.
3 igen jó WR van a new yorkiaknál, legalább az egyiket jó lenne leszedni a pályáról az egyik cornernek. Borítékolható, hogy majd végig minimum 5 DB fogunk játszani.

Eli hajnalban nem kapott sacket de vagy 5-7 játékot hagyott elúszni azzal, hogy ledobta a zsugát a földre mert jött a nyomás. (Mintha meg lett volna neki mondva, hogy ha érzi a play végét de nem lát tuti célpontot inkább dobja le). Szóval nagyon fog kelleni a passrush, amivel idén sok gond azért nem volt, de ehhez kell vissza a Szörny, Peppers ébredése mert eddig nagyon kevés amit csinál a pénzhez képest, és Perry továbbiakban is jó játéka. Ha ez megvan és belülről Daniels is tud néha nyomást generálni, akkor lehet esélye a sec.-nek.
A Giants nem túl erős a futásban, így a runD továbbra is működhet, a meccs kulcspárharca a NYG WR - GB Sec párharcon fog múlni.
Ilyenkor de hiányzik Hayward. :S Rá rá lehet bízni a slot elkapót és nem is égették meg túl sokszor, emellett bármikor benne volt az INT a játékában.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 391
az milyen, hogy a bye week utáni első edzésen megsérül Randall... ok, közel sincs csúcsformában, de ez akkor is aggasztó, pláne ha Shields tényleg hosszabb (?) távon is kiesik.
gamerkr
Giants ellen nem probléma..😀 valószínűleg nem lesz sok pont, csak 60-70 😀
Amúgy nem értem mi van a sec-el, tavaly bőven top10 volt, most meg nem is érdemes róla beszélni 😀
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 594 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 9 éve
Tegnap Kuhn 3 TD-t csinált a Szenteknek az Chargres ellen!!!!!!
Nen tudom ki, hogy van vele, de nekem kicsit hiányzik a Tábornok és az, hogy nincs több "Kuuuuuuhn" üvöltés, ha nála van a labda. Sajnálom, hogy nem adtuk meg neki a veterán minimumot.
SBL
Én kampmannal a követőbe üvöltöttem a KUUUUHNT. 😊
Jó látni, hogy jó sora van ott délen, de tény az is, hogy ha marad GB-be, a jelenlegi playbookból kiindulva egész évre vetítve lehetett volna 3 TD-je maximum, nemhogy 1 meccsen.
Ha kicsit merészebben kezdünk játszani (nagy HA) stb, nem kételkedem, hogy az 1-2 yardos szituációkat Ripkowski is meg tudja futni, vagy trükkös játékban elkapni a labdát. (De nálunk alkatra Lacy is szinte FB-nek minősül ilyen szituknál).

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tegnap Kuhn 3 TD-t csinált a Szenteknek az Chargres ellen!!!!!!
Nen tudom ki, hogy van vele, de nekem kicsit hiányzik a Tábornok és az, hogy nincs több "Kuuuuuuhn" üvöltés, ha nála van a labda. Sajnálom, hogy nem adtuk meg neki a veterán minimumot.
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 594 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
respect

cdn.espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/215877/packers-ha-ha-clinton-dix-pursues-degree-with-hope-of-finding-peace-and-justice

több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 779
Rodgers valamiért sosem erről volt híres, mégis rekordot döntött.
 index.hu/sport/amerikaifutball/2016/09/29/aaron_rodgers_74_yardos_passz/
több mint 9 éve
Négy játékos volt a csapatnál kipróbáláson. Ebből három DT.
Valószinű Guion-nal valami komolyabb baj lehet.

Szerkesztette: SBL
több mint 9 éve
Vérbeli Packers drukker társaim. Javaslom, hogy mentsük le ezt a jelenlegi állást:
alatriste
Mindhárom meccs alatt eszembe jutott a 49ers elleni 2013 januári meccs. Mi lett volna ha akkor van ilyen futás elleni védelmünk?
Old Green Bay
Fele is elég lett volna.
több mint 9 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 232
Vérbeli Packers drukker társaim. Javaslom, hogy mentsük le ezt a jelenlegi állást:
alatriste
Mindhárom meccs alatt eszembe jutott a 49ers elleni 2013 januári meccs. Mi lett volna ha akkor van ilyen futás elleni védelmünk?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve

Allowed rushing yard per game:
1. Green Bay Packers 42.7
2. Philadelphia Eagles 71.0
3. New York Jets 71.7
4. Pittsburgh Steelers 75.3
5. New York Giants 77.3

És most ne foglalkozzunk azzal, hogy közben a passz elleni védekezés a 28., hogy döcög még az O. Éveken át imádkoztunk azért, hogy végre ne a liga végén kullogjunk az engedett futott yardok tekintetében. Jelentem, kimagaslóan a liga legjobbjai vagyunk 3 forduló után.
Daniels a motorja az egésznek, elképesztő, hogy ebbe a kis híján 2-4-5ös rendszerbe is folyamatosan át tud menni az OL-en és ér oda sokszor elsőként a futóhoz, vagy kezdi a nyomást generálni középről, aminek köszönhetően az OLB-k által kergetett QB nem tud sokszor fellépni középre.
De az ifjú ILB kettős is csupa pozitív meglepetés.
Szezon előtt nem voltam boldog, hogy már a 4. héten megyünk bye-ra, de látva a védelem sérültjeit nem is jött ez rosszul. Ez a ypg átlag nem lesz tartható hosszú távon, de ahhoz, hogy továbbra is a liga elejébe tartozzunk ebbe a statisztikába, kelleni fog a visszatérő Burnett, Clay és Guion is. A sec javulásához pedig a leader Shields.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nézem az ismétlést és még mindig kínos, ahogy benézték a fiúk a Montgomery féle oldalvonal melletti akciót.
Én sem tudtam a szabályt, de az azért rögtön feltűnt, hogy az összes Packers játékos odament gratulálni neki.

Hayward elengedése hiba volt, ez már most jól látszik. Shields és Burnett nélkül a sec egyelőre vállalhatatlan. Futás ellen viszont csoda történt, már csak azt nem tudom eldönteni, hogy Ryan, vagy Martinez mezt rendeljek
James007
Daniels 😊

gamerkr
Na ja, de nála ez munkaköri leírás, viszont a két ILB-től még legmerészebb álmomban sem vártam ilyet.
Perry is hajt a szerződésért, csak az a hülye ünneplés nem kellett volna az elején. És az O-fal is vállalhatónak tűnik a nagy kedvencem elengedése ellenére.

Ja, és Shum. Nem volt sok dolga, de a második punt az bravúros mentés volt.
több mint 9 éve
Nézem az ismétlést és még mindig kínos, ahogy benézték a fiúk a Montgomery féle oldalvonal melletti akciót.
Én sem tudtam a szabályt, de az azért rögtön feltűnt, hogy az összes Packers játékos odament gratulálni neki.

Hayward elengedése hiba volt, ez már most jól látszik. Shields és Burnett nélkül a sec egyelőre vállalhatatlan. Futás ellen viszont csoda történt, már csak azt nem tudom eldönteni, hogy Ryan, vagy Martinez mezt rendeljek
James007
Daniels 😊

twitter.com/ZachHeilprin/status/780242100033982464

több mint 9 éve

több mint 9 éve
na meg lett a W, viszont a második félidőt töröljük pls

több mint 9 éve
GÉMDÉJ végre a Lambeau-n!!!!!4

több mint 9 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Matthews és Burnett biztosan kihagyja a meccset,Jones és Guion doubtful státuszban. No problem,38-31-re így is nyerünk. 😊
Nelson87
Csinálunk 31 pontot?
Bazzani
Ha láttad a passz elleni védekezésünket az elmúlt két meccsen,akkor fel sem merül ez a kérdés,főleg így,hogy a két legjobb védő biztosan hiányzik. :- )
Lehet,hogy így is keveset mondtam,és a tavalyi Giants-Saints meccshez hasonló tűzijáték lesz holnap.

Szerkesztette: Nelson87
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 041 — Axel Foley
Matthews és Burnett biztosan kihagyja a meccset,Jones és Guion doubtful státuszban. No problem,38-31-re így is nyerünk. 😊
Nelson87
Csinálunk 31 pontot?

több mint 9 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot

Szerkesztette: Nelson87
több mint 9 éve
Megatron
Forte

AP a következő célpont!
alatriste 7hónapja
Esküszöm nem direkt volt.

Liverpool Fc