Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
szerintem Finley-t még ha sokba kerül is megkell tartani..a liga egyik legjobb TE-je lehet belőle 1-2 éven belül.sziasztok,millió éve nem írtam, sajnos a draftról is eléggé lemaradtam, mint ahogy eddig mindig 😊 Gergőbácsi megkérdezhetem, miért gondolod,h Finleyt és Grantet nem tudjuk megtartani?bebopFinley-t gondolom azért mert 2012-ben szabadügynök lesz, Grantről ezt nem tudom, igazából a sok tehetséges fiatal, Green draftolásával nagy lesz a harc.kobalu91
több mint 13 éve
sziasztok,millió éve nem írtam, sajnos a draftról is eléggé lemaradtam, mint ahogy eddig mindig 😊 Gergőbácsi megkérdezhetem, miért gondolod,h Finleyt és Grantet nem tudjuk megtartani?bebopFinley-t gondolom azért mert 2012-ben szabadügynök lesz, Grantről ezt nem tudom, igazából a sok tehetséges fiatal, Green draftolásával nagy lesz a harc.
több mint 13 éve
sziasztok,millió éve nem írtam, sajnos a draftról is eléggé lemaradtam, mint ahogy eddig mindig 😊 Gergőbácsi megkérdezhetem, miért gondolod,h Finleyt és Grantet nem tudjuk megtartani?
több mint 13 éve
Sziasztok, ez a draft rész nekem most eléggé kimaradt egy szerencsétlen (végkifejletét tekintve szerencsés) baleset miatt, így első ránézésre nem rossz bár a TE pickek elég WTF kategória, futót sem feltétlen hoztam volna ilyen korán. Persze annyira tökéletes lyuk nélküli csapatunk van hogy nehéz valamire nem azt mondani hogy "minek is?" 😊JayBSzia, üdv újra! A napokban már megfordult a fejemben hogy hova tűnhettél... remélem nincs nagy, maradandó komoly baj a balesetből kifolyólag. 😕
néhány usert nemigen látni, gondolok itt GV-ra és Konq-ra pl. (remélhetőleg minden OK velük is), nem lenne jó ha mi is kezdenénk fogyatkozni.
Lehet hogy - ahogy több helyen írták - TT-ék nem érzik azt, hogy Finleyt meg tudnák majd tartani a következő szezon után, pláne ha kiemelkedőt nyújt esetleg. Ugyanez lehet hogy Grant esetében is fennállhat majd.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
JéBé
7 007
Sziasztok, ez a draft rész nekem most eléggé kimaradt egy szerencsétlen (végkifejletét tekintve szerencsés) baleset miatt, így első ránézésre nem rossz bár a TE pickek elég WTF kategória, futót sem feltétlen hoztam volna ilyen korán. Persze annyira tökéletes lyuk nélküli csapatunk van hogy nehéz valamire nem azt mondani hogy "minek is?" 😊
több mint 13 éve
http://drafthq.nbcsports.com/team_picks.aspx"G.M. Ted Thompson killed it, as usual. All of Green Bay's first five picks brought value, and at least four fit into positions that needed depth. Derek Sherrod will be a starter by year two. Randall Cobb is incredibly versatile and draws Percy Harvin comparisons. Alex Green is highly underrated. Davon House has the size-speed combo of a starter. D.J. Williams is "move" tight end insurance in case Jermichael Finley leaves in 2012 free agency. Don't be shocked if Lawrence Guy or Ricky Elmore develops into a major contributor. Ryan Taylor was UNC's special teams captain in 2008 and 2010."
Taylor bizony az ST-be jött. Máshol is olvastam, hogy ott vitézkedett, sőt LB-t játszott, valahol említve volt.
Packers.com-on meg saját maga is emlegeti, bár nem túl büszkén.
“It was fun, but by no means was I any good at linebacker,” Taylor said. “Nothing I would hang my hat on, but it’s kind of cool to say I did it.”
Taylor’s versatility likely will be on display on special teams. He was a special teams captain for the Tar Heels two different seasons and he takes a lot of pride in his contributions there.
“I honestly think it’s a third of the game,” Taylor said. “I think it’s as important as offense and defense. It’s something I put a lot of stock in, and I worked on all four units here.”
több mint 13 éve
Szerintem Sherrod, House, Cobb, Williams (a zenész persze), Guy és Green odaérnek a rosterre, Elmore meg esetleg.Schlauderaff csak akkor, ha kiemelkedőt nyújt, különben PS. Smith és Taylor csak akkor, ha ST-ben nélkülözhetetlenek lesznek.
Talán a jsonline-on olvastam Capers "áradozni" Zombo-ról, szóval Elmore-nak meg kell dolgozni azért a helyért.
Nincs valakinek egy salary cap listája? Volt nekem egy kedvencekben, de újra kellett húzni a gépet 😕
Ha jól rémlik (meg amit találtam) Grant 3 milkát kapott idén. Bújkál bennem a kisördög...
Létezik, hogy egy LB, aki csak ST-ben kap szerepet 3 milkát kapjon? Wilhelm-re ennyit találtam. Na az Ő helyére el tudom képzelni valamelyik tegnapi srácot.
több mint 13 éve
Na, kemény volt a tegnapi nap, úgyhogy mostanra tudtam csak átnézni valamennyire a történteket.Sherrod House Cobb nekem tetszik, Green már kevésbé, de meglátjuk belőle milesz(kezdek én is megbarátkozni vele 😛). a második TE picket nem teljesen érzem úgy hogy kellett volna. Ha azt nézzük hogy nem volt igazi needünk, akkor ez egy jó draft lett szerintem.
Sherrodot nagyon jó picknek tartom.
Cobb: simán lehet Driver utódja, ráadásul jó returner, ezen a ponton tökéletes pick.
Alex Green: először nem igazán tetszett a húzás, de már megbarátkoztam vele. Nagy, erős, ráadásul meglepően gyors (4.45), és agilis, a kezei pedig királyak. A méretei miatt nem feltétlenül tipiks 3rd down back, de simán el tudom képzelni annak is.
House: kellett a CB, meglátjuk, mi lesz belőle, de megint csak value pick.
DJ Williams: gondolom, Lee/Havner utódjának jön
Schlauderaff: project pick, kiderül, lesz-e belőle valami. a staff nyilván lát benne fantáziát, ennek ellenére ez nem igazán tetszik
DJ Smith: ST pick sztem egyértelműen
Ricky Elmore: nekem nagyon jó picknek tűnik; gondolom OLB lesz(Packers twitteren legalábbis így jelentették be), bár akkor ez a 4,9 körüli 40 kicsit aggasztó, főleg, hogy nekem nem tűnt túl jónak az első 10 sem.
Ryan Taylor: megint csak ST (bár akár lehet ő is Lee-ék pótlására, legalább lesz Williamsnek pos battle)
Lawrence Guy: végül megjött a DE is, meglátjuk, megéri-e a rostert
Összességében megint csak jót hoztak össze TT-ék szerintemSzobi22
több mint 13 éve
Na, kemény volt a tegnapi nap, úgyhogy mostanra tudtam csak átnézni valamennyire a történteket.Sherrodot nagyon jó picknek tartom.
Cobb: simán lehet Driver utódja, ráadásul jó returner, ezen a ponton tökéletes pick.
Alex Green: először nem igazán tetszett a húzás, de már megbarátkoztam vele. Nagy, erős, ráadásul meglepően gyors (4.45), és agilis, a kezei pedig királyak. A méretei miatt nem feltétlenül tipiks 3rd down back, de simán el tudom képzelni annak is.
House: kellett a CB, meglátjuk, mi lesz belőle, de megint csak value pick.
DJ Williams: gondolom, Lee/Havner utódjának jön
Schlauderaff: project pick, kiderül, lesz-e belőle valami. a staff nyilván lát benne fantáziát, ennek ellenére ez nem igazán tetszik
DJ Smith: ST pick sztem egyértelműen
Ricky Elmore: nekem nagyon jó picknek tűnik; gondolom OLB lesz(Packers twitteren legalábbis így jelentették be), bár akkor ez a 4,9 körüli 40 kicsit aggasztó, főleg, hogy nekem nem tűnt túl jónak az első 10 sem.
Ryan Taylor: megint csak ST (bár akár lehet ő is Lee-ék pótlására, legalább lesz Williamsnek pos battle)
Lawrence Guy: végül megjött a DE is, meglátjuk, megéri-e a rostert
Összességében megint csak jót hoztak össze TT-ék szerintem
több mint 13 éve
Ahogy nézem, Green olyasvalamit tud, amit Grant nem. Irányt váltani 😀http://www.youtube.com/watch?v=BK0VmrZIGSI
több mint 13 éve
Egyébként a mock draft játékban Sherrod, Cobb, House és Elmore volt rajta a listámon a választott játékosok közül. 😊Cedric Thornton, DT/DE Southern ArkansasNa akkor minden faszányos. Ha ez így van, tényleg igaz, amit TT hangoztat: mindig value, mindiig BPA.
Gergőbácsinak:
- Derek Sherrod ranked #25 prospect. We got him at #32.
- Randall Cobb ranked #49 prospect. We got him at #64
- Alex Green ranked #90 prospect. We got him at #96.
- Davon House ranked #56 prospect. We got him at #131
😊Sanco
Ahogy így elnézem, van két DJ-nk, buli megy ezerrel. Herr Oberfeldwebel már csak a rááadás.
Örülök, hogy jött CB, plusz az egyik kiválasztottad, Sanco. Már ha jűl láttam.
Előre elnézést, most érkeztem haza egy születésnapról.Gergőbácsi
Guy, Lawrence a végére.Taylor versatile ST player, csakúgy, mint DJ Smith. Kérdés, hogy megérik-e a rostert?
Csak azt a Taylor picket tudnám feledni...LN
több mint 13 éve
szaba
10 520
Hülye vagy. Nálunk éves értelmes pick van a többi homály mellé 😀ezt a Ryan Taylor picket vegyük úgy, hogy meg se láttam...HurkaA szokásos éves teljesen értelmetlen pick úgy érzemLN
több mint 13 éve
Guy, Lawrence a végére.Csak azt a Taylor picket tudnám feledni...
több mint 13 éve
szaba
10 520
Guy is gigasteal. Komoly ez a Packers...
több mint 13 éve
Cedric Thornton, DT/DE Southern ArkansasNa akkor minden faszányos. Ha ez így van, tényleg igaz, amit TT hangoztat: mindig value, mindiig BPA.
Gergőbácsinak:
- Derek Sherrod ranked #25 prospect. We got him at #32.
- Randall Cobb ranked #49 prospect. We got him at #64
- Alex Green ranked #90 prospect. We got him at #96.
- Davon House ranked #56 prospect. We got him at #131
😊Sanco
Ahogy így elnézem, van két DJ-nk, buli megy ezerrel. Herr Oberfeldwebel már csak a rááadás.
Örülök, hogy jött CB, plusz az egyik kiválasztottad, Sanco. Már ha jűl láttam.
Előre elnézést, most érkeztem haza egy születésnapról.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
ezt a Ryan Taylor picket vegyük úgy, hogy meg se láttam...HurkaA szokásos éves teljesen értelmetlen pick úgy érzem
több mint 13 éve
ezt a Ryan Taylor picket vegyük úgy, hogy meg se láttam...
több mint 13 éve
OLB lesz nem? Magas, "csak" 255 fontmert Elmore szted mi?Hurkaegész nap azt mondogattam, hogy Elmore jobb, mint Brooks Reed, be is húztuk, jó húzásHurkaDL ettől függetlenül még nincs 😕LN
több mint 13 éve
mert Elmore szted mi?egész nap azt mondogattam, hogy Elmore jobb, mint Brooks Reed, be is húztuk, jó húzásHurkaDL ettől függetlenül még nincs 😕LN
több mint 13 éve
egész nap azt mondogattam, hogy Elmore jobb, mint Brooks Reed, be is húztuk, jó húzásHurkaDL ettől függetlenül még nincs 😕
több mint 13 éve
egész nap azt mondogattam, hogy Elmore jobb, mint Brooks Reed, be is húztuk, jó húzás
több mint 13 éve
közben végigszaladtam az utolsó 3 körön, kösz 😊Cliff Matthews bent van meg?LNigengamerkr
több mint 13 éve
közben meg Caleb Schlauderaff, Gpackers blogon 2 komment
D-ről elfelejtkeztek vagy mivan?.brk
"typical TT/MM pick. Big, physical and a student athlete. Able to think on their feet and make quick solid decisions. good pick"
"Four-year starter. All Academic Mountain West Conference in each of the past four seasons. Dean’s List and Utah Athletic Director’s Honor Roll in 2008. Member of Utah’s Student Athlete Mentors.
I have noticed a trend that TT seems to be looking at intelligent players of good character. You can not argue with that. Welcome to the Packers Caleb."
több mint 13 éve
Cliff Matthews bent van meg?LNigen
több mint 13 éve
Cliff Matthews bent van meg?