Houston Texans
Ultimately, veteran former #Colts linebacker E.J. Speed chose #Texans one-year, $5 million deal over #Cowboys #49ers per league sources https://t.co/eYSIsXCCzV https://t.co/OQjv9YIJaE
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 30, 2025
Source: #Texans restructure Tytus Howard contract, new salary cap figure $11.581 million with $14.33 million salary to bonus conversion @KPRC2 https://t.co/lhGy0FDJ0P https://t.co/Mui65jdXwO
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 19, 2025
Free-agent OT Cam Robinson is signing with the Houston Texans, per source.Na ez vicces lesz majd a Jags ellen. Amúgy a Vikings-ban nem váltotta meg a világot.
KeyG
Cam Robinson allowed the highest one-on-one pressure rate among all OTs last year once he became the starter in Minnesota.
— Nate Tice (@Nate_Tice) March 19, 2025
17% from week 9 onwards compared to the league average of 9.8%, per @NextGenStats. https://t.co/a4EQTk4PbE
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Free-agent FB Jakob Johnson is signing a one-year deal with the Houston Texans, per his agent Drew Rosenhaus.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 17, 2025
Akkor rosszul figyeltem. Bocs.Darbyt konkrétan szénné égették nálunk tavaly és úgy kellett Montaric Brownnak visszatérnie a kezdőbe.Former Jaguars free-agent CB Ronald Darby is signing a one-year, $2.5 million deal with the Houston Texans, per source.Jó döntés. Na pèldául ő az a játèkos Rasoul Douglassal együtt akit nem èrtek mièrt nem ragadteg nagy szerződèssel valahol, akár nálunk? Ugye mindketten velünk nyertek SBt mèg anno őt ugye a Bills draftolta de kèt èv után cserèvel hozzánk került. Ok extrát nem hoztak de ahogy követtem a pályájukat stabil jó játèkot igen ami egy DB nèl nem árt. Hajrá!
KeyG
dande2
iktriad
Darbyt konkrétan szénné égették nálunk tavaly és úgy kellett Montaric Brownnak visszatérnie a kezdőbe.Former Jaguars free-agent CB Ronald Darby is signing a one-year, $2.5 million deal with the Houston Texans, per source.Jó döntés. Na pèldául ő az a játèkos Rasoul Douglassal együtt akit nem èrtek mièrt nem ragadteg nagy szerződèssel valahol, akár nálunk? Ugye mindketten velünk nyertek SBt mèg anno őt ugye a Bills draftolta de kèt èv után cserèvel hozzánk került. Ok extrát nem hoztak de ahogy követtem a pályájukat stabil jó játèkot igen ami egy DB nèl nem árt. Hajrá!
KeyG
dande2
Former Jaguars free-agent CB Ronald Darby is signing a one-year, $2.5 million deal with the Houston Texans, per source.Jó döntés. Na pèldául ő az a játèkos Rasul Douglassal együtt akit nem èrtek mièrt nem ragadt meg nagy szerződèssel valahol, akár nálunk? Ugye mindketten velünk nyertek SBt mèg anno őt ugye a Bills draftolta de kèt èv után cserèvel hozzánk került. Ok extrát nem hoztak de ahogy követtem a pályájukat stabil jó játèkot igen ami egy DB nèl nem árt. Hajrá!
KeyG
Szerkesztette: dande2
We are just the Ravens!
Örülök, hogy megvan a szerződése, lehet hogy 1 héttel korábban lehetett volna pár millát spórolni a Horn deal előtt, de megérdemli.Kíváncsi vagyok, hogy mi a terv, gondolom előbb-utóbb kiderülA mai Horn deal után rájöttek, hogy Stingleynek többet kell adni aztán kell a lóvé. Csak reménykedni tudok, hogy a tavalyi 2. körös pick Fisher beválik majd.
tex
Merlin85
Deal negotiated by David Mulugheta of Athletes First.
We are just the Ravens!
www.click2houston.com/sports/2025/03/14/sources-texans-restructure-wide-receiver-christian-kirks-contract-creating-over-12-million-in-salary-cap-space/
Nem tudom, hogy ezeket a guardokat cserének szánják, vagy tényleg azt hiszik, hogy jobb lesz velük a fal.😃 Tomlinson még hagyjad is.
Merlin85
Signed: DI Sheldon Rankins (one year, up to $7 million)
Signed: EDGE Darrell Taylor (one year, $5.25 million)
Signed: G Laken Tomlinson (one year, $4.25 million)
Signed: CB/KR Tremon Smith (two years, up to $7.5 million)
Signed: LB Nick Niemann (two years, up to $6.5 million)
Signed: WR Braxton Berrios (one year, $2 million)
Signed: EDGE Casey Toohill (one year)
Signed: WR Justin Watson
Traded for: S C.J. Gardner-Johnson
Traded for: WR Christian Kirk
Re-signed: EDGE Derek Barnett (one year, $5 million)
Re-signed: Dl Mario Edwards Jr. (two years, $9.5 million)
Re-signed: DI Kurt Hinish (one year, $2.35 million)
Re-signed: RB Dare Ogunbowale (one year, $2 million)
Re-signed: LB Jake Hansen (one year, $1.7 million)
Re-signed: S M.J. Stewart
Traded: T Laremy Tunsil
Traded: G Kenyon Green
Released: G Shaq Mason
Az eddig is jó védelmünk jobb lett, a special team jobb lett, a támadó egységünk rosszabb lett. Még mindig van pár jó G és WR akit igazolhatnánk. A drafton így az offense lesz erősítve, pedig nagyon jók az idei DT jelöltek.
Source: Former Pro-Bowl guard Kevin Zeitler is signing a one-year $9 million deal with the Tennessee Titans. pic.twitter.com/sBPuQ00qFl
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 12, 2025
Howard is tud annyi false startot hozni mint TunsilMég reménykedem, hogy jön más is, ez még kevés lesz ide. Amúgy most az a szóbeszéd terjed, hogy Howard lesz a LT, és Fisher a RT.Még van kint az FA piacon elég sok guard akit meg lehet szerezni. Én mondjuk örülnék Kevin Zeitler-nek. Igaz már nem a legfiatalabb, de így olcsóbban lehet. Aztán draftról jöhet az újabb első körös guard választás...Tomlinson lett maradhat?😃
Merlin85
Nemes samu09
Merlin85
Még reménykedem, hogy jön más is, ez még kevés lesz ide. Amúgy most az a szóbeszéd terjed, hogy Howard lesz a LT, és Fisher a RT.Még van kint az FA piacon elég sok guard akit meg lehet szerezni. Én mondjuk örülnék Kevin Zeitler-nek. Igaz már nem a legfiatalabb, de így olcsóbban lehet. Aztán draftról jöhet az újabb első körös guard választás...Tomlinson lett maradhat?😃
Merlin85
Nemes samu09
Még van kint az FA piacon elég sok guard akit meg lehet szerezni. Én mondjuk örülnék Kevin Zeitler-nek. Igaz már nem a legfiatalabb, de így olcsóbban lehet. Aztán draftról jöhet az újabb első körös guard választás...Tomlinson lett maradhat?😃
Merlin85