Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Mingo megy a Bearsbe, ha jól emlékszem Taiwan Jones-t is leigazolta már egy másik csapat, így a ST is vesztett pár jákost. Tudom, hogy eltörpülnek a problémáink mellett, csak legyen itt. El lehetne gondolkodni pár XFL játékos megszerzésén is:
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Régebben írtam, hogy vissza fogják venni Vernon Hargreaves III-t, hát sajnos ez is bejött...www.houstontexans.com/news/texans-agree-to-terms-on-the-following-moves?fbclid=IwAR05deOCrN0tFYPGYJE6nHpCmhaixr_7XJJSmy8cwQYGT8fqv2K6oB6BqJs
több mint 4 éve
Yeee visszaigazoltuk Roderick Johnsont is huu-huu.Mert nem akar idejönni senki.
Vicc, hogy semmi top játékost nem szerzünk FA-ról... Na sebaj majd a drafton... 😊
Merlin85
Jó draft, erős fa, szerencse a sérülésekkel és újra divkörben találná magát a csapat. Erre BoB f@szméregetésbe kezd és elzavarja a csapat legjobb játékosát csak hogy megmutassa ki a főnök. Eddig is ő volt. Szóval leépíti a csapatot, de legalább van valami hatalma. Huu-huu
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Yeee visszaigazoltuk Roderick Johnsont is huu-huu.Vicc, hogy semmi top játékost nem szerzünk FA-ról... Na sebaj majd a drafton... 😊
több mint 4 éve
Jó hosszú levél 😃 Nem hiszem, hogy a következő pár évben bármi is változna. Kivéve ha még egy olyan játékost ad el szotyiért, aki a franchise arca. Mert akkor lehet már a roster nagy része fellázadna és cserét kérne. Akkor lehet kirugnák billit. A játékosoknak meg igazuk van, minek igazolnának egy ilyen edző alá.Hop nem volt az?
samu09
DrChef
több mint 4 éve
Jó hosszú levél 😃 Nem hiszem, hogy a következő pár évben bármi is változna. Kivéve ha még egy olyan játékost ad el szotyiért, aki a franchise arca. Mert akkor lehet már a roster nagy része fellázadna és cserét kérne. Akkor lehet kirugnák billit. A játékosoknak meg igazuk van, minek igazolnának egy ilyen edző alá.Hop nem volt az?
samu09
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve
Jó hosszú levél 😃 Nem hiszem, hogy a következő pár évben bármi is változna. Kivéve ha még egy olyan játékost ad el szotyiért, aki a franchise arca. Mert akkor lehet már a roster nagy része fellázadna és cserét kérne. Akkor lehet kirugnák billit. A játékosoknak meg igazuk van, minek igazolnának egy ilyen edző alá.
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Már van olyan hír, hogy volt olyan játékos, aki BoB miatt nem jött a csapathoz. Ok elég sok FA-ja volt a csapatnak, ebből többet visszaigazoltak. De senki top játékost nem tudnak most sem hozni. Elég nagy a felháborodás a szurkolók körében. Itt van pl egy nyilt levél a McNair családnak, hogy adják el a csapatot.sportstalk790.iheart.com/featured/sean-salisbury/content/2020-03-17-connor-an-open-letter-to-the-mcnair-family/?Pname=local_social&Keyid=socialflow&Sc=editorial&fbclid=IwAR34zj1wYG8u8G4egdVh1Cnz6WIHhns7_TlZIPfhYF3W1MjSA2LBG29BADo
Egy kisebb graffiti
BoB
több mint 4 éve
Philliip Gaines marad még egy évre.twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1240400108119896065
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Watson még itt van? 😂Még igen, de ha így megy tovább neki is hirtelen el fog kezdeni fájni a háta... | (Ugyanaz az ügynöke -David Mulugheta- mint Jalen Ramseynek, akivel amúgy országos spanok) |
steelwolf
több mint 4 éve
"Figyelj DeAndre kicsit sok a cumis kiscsaj az edzéseken, és a csajaid is tépik egymást a díszpáholyban. Ha lehet egyszerre csak egyik kis családod legyen kint a meccsen, ne mind a 12. Érted, már az Elnök Úr is jelezte, hogy változtass, érted, Texasban vagyunk, nem az állatok közt. Legjobb lenne végre satyekot húzni a fütykösre, mert kúrvára nem fogsz tudni ennyi embert etetni.... ha rajtam múlik biztosan nem.
Látszik, hogy frusztrált vagy. Feltettem a kérdést magamnak, hogy esetleg a csapat teljesítménye miatt, esetleg a divisional 21 pontos leolvadás miatt, próbáltam önkritikus lenni, de rájöttem, hogy nem. Téged a magánéleted nyomaszt, csak az a baj, hogy behozod az öltözőbe a gondjaidat, másokat okolsz... például engem, és a vezető társaimat. Zavart keltesz, sunyiskodsz, és ez az viselkedés a bűn útjára visz.
Nézd nem azt akarom mondani, hogy bűnöző vagy, pláne hogy többszörös gyilkos, de azért jó ha tudod, hogy az utolsó ilyen jellegű beszélgetésem Hernandezzel volt még New England...
DeAndre! Most hova mész?! Látod pont erről a magatartásról beszélek, elcseréllek Clevelandbe… (oda tutti nem kell)…. akkor elcseréllek Arizonába!"
Szerintem ez így történt.
több mint 4 éve
Toto21
5 955
Elmenni könnyū, ha egy játékos, pl. Watson akar.Ja és fel szeretném adni a monogámiát!
Be kell itpegni BoBhoz: "Fõni, több felelõsséget szeretnék. Vezetõ szerepet képzeltem az öltözõben is. Itt egy lista pár lehetséges változtatásról amiken agyalok mostanság."
ulpianus
több mint 4 éve
Elmenni könnyū, ha egy játékos, pl. Watson akar.Be kell itpegni BoBhoz: "Fõni, több felelõsséget szeretnék. Vezetõ szerepet képzeltem az öltözõben is. Itt egy lista pár lehetséges változtatásról amiken agyalok mostanság."
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Watson még itt van? 😂Majd elviszi a Patriots egy 3. kör végéért.
steelwolf
több mint 4 éve
Watson még itt van? 😂
több mint 4 éve
Tulajdonosok azért meglehetősen tapasztalatlanok szerintem, mind üzleti mind NFL ownership téren. Mindig is az apja/férje árnyékában éltek ,de úgy látszik nem sikerült eltanulni tőle sok mindent.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Már itt is kint a cikk. Most komolyan, a tulajdonos vagy akinek hatalma van elküldeni miért nem lép? Nincs internet vagy tv hozzáférése vagy ennyire leszarja csak kapja a 100 millákat oszt jól van.MI.
Biztos kapott sokkal jobb ajánlatokat Hop-ért, csak kínosan ügyelt rá, hogy pl ne játszon a csapat a Texans ellen a következő szezonban... a többi meg nem érdekli
fuzovelkifele.com/2020/03/ezert-kuldhette-el-obrien-deandre-hopkinst/
Merlin85
A.
FASZ.?! 😀
Ha a saját csapatomról lenne szó, most sírnék.
több mint 4 éve
Jaelen Strong erős véleménye BoB-ről twitter.com/JaelenStrong/status/1240305079086874627
több mint 4 éve
twitter.com/AllbrightNFL/status/1240301491581157376
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Jogos a kérdés elnök úr!Mondjuk ne Rex Ryan valaszoljon mar!
Merlin85
több mint 4 éve
Remelem, jon az Antonio Cromartie igazolas. ☺️