Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Minden évben elhúz valamit BoB, ami miatt végül tuti nem lesz esélyük a SBra 😂
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
twitter.com/adamrank/status/1239605567334658048
több mint 4 éve
Mindenki magából indul ki 😀Szerintem csak eldöntötte, hogy elég volt 2 DeAndre-ból a csapatban és mivel Carter-rel múlt héten hosszabbított, Hopkins-nak mennie kellett.Vagy összekeverte a kettőt. 😊
A szomorú, hogy még igaz is lehet...
tex
peterk2005
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szerintem csak eldöntötte, hogy elég volt 2 DeAndre-ból a csapatban és mivel Carter-rel múlt héten hosszabbított, Hopkins-nak mennie kellett.Vagy összekeverte a kettőt. 😊
tex
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én meg azt veszem biztosra h megfogják mérgezni, aztán ráfogják h a koronavírus vitte el! Most komolyan Hopkins?? -Marrrgiit ez nem normális!
több mint 4 éve
Tarsi
1 246
Én biztosra veszem, hogy BoBról van valami terhelő videó vagy valami, amit küldözgetnek egymásnak a GMek.
több mint 4 éve
Elkezdek mindig gépelni valamiről, félúton rájövök, hogy kár erről írni. BoB tönkre teszi ezt a csapatot. Pár év mulva tovább áll, persze nem ismeri el, hogy alkalmatlan a munkájára, és, mivel annyira belterjes az nfl, nyilván lesz munkája évtizedekig. Pedig most ha szembe jönne velem az utcán összes csontját eltörném.
több mint 4 éve
tex
151
Szerintem csak eldöntötte, hogy elég volt 2 DeAndre-ból a csapatban és mivel Carter-rel múlt héten hosszabbított, Hopkins-nak mennie kellett.És 2 D johnson RB jobb, mert akkor az ellenfél D nem tudja majd, hogy melyikre kell készülni! Tényleg zseni!!!
tex
Szerkesztette: tex
több mint 4 éve
tex
151
Szerintem csak eldöntötte, hogy elég volt 2 DeAndre-ból a csapatban és mivel Carter-rel múlt héten hosszabbított, Hopkins-nak mennie kellett.A szomorú, hogy még igaz is lehet...
több mint 4 éve
Itt számomra nagyon olyan szaga van az egésznek, hogy BoB megsértődött valamin Hopkinsra, lehet még tavaly szezon közben és akkor ő most megmutatja, hogy ki itt a főnök, hogy vele ne packázzanak. Elküldi arra a helyre, ahol szerinte a legrosszabb lesz neki, tavaly 1/1es, idén 1/8as csapat. Mint amikor a Giants OBJ-t a Brownshoz küldte. Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy nagyon jó kis helyre került.Oké. Akkor tradelje el 2 első körért. Na jó, legyen egy első kör, kettőt csak ő szeret adni. A lényeg, hogy haragszomból nem szükséges el is kótyavetyélni a játékost.
Sixo
Nem számolom ki, de szerintem Hopkinsért nem kapott többet a Texans, mint amennyi Antonio Brownért kapott a Steelers. Ezt leírva látni is WTF.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ismerve BoBot, megmutatja ki a fonok, es elengedi. Az ellenertek? Lathassa mindenki, ki a fonok! Ennyi.En is ezt nem ertem. Ha rossz a viszonyom egy jatekossal, meg nem rossz mindenkinek a viszonya vele. Elkerhetem az arat.Ez még semmi, az igazi tüzijáték csak jövő nyáron érkezik.
Foleg, ha ezert kapom a fizetesem (jo dontesekkel epitsem a csapatot amit ram biztak).
Azt kerdezem amit Stez: Ki az, aki meg most is vedi BoBot?
ulpianus
Tunsil helyében minimum QB pénzt kérnék, mondjuk 25m/év.
Mégis mit léphetne erre BoB, azon kívül hogy alászignózza?
akdestroyer
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
En is ezt nem ertem. Ha rossz a viszonyom egy jatekossal, meg nem rossz mindenkinek a viszonya vele. Elkerhetem az arat.Ez még semmi, az igazi tüzijáték csak jövő nyáron érkezik.
Foleg, ha ezert kapom a fizetesem (jo dontesekkel epitsem a csapatot amit ram biztak).
ulpianus
Tunsil helyében minimum QB pénzt kérnék, mondjuk 25m/év.
Mégis mit léphetne erre BoB, azon kívül hogy alászignózza?
több mint 4 éve
Megittam 3 sört megborotválkoztam, és ez a döntés még mindig egy nagy kalap sz@r, várom kit hoz Bob Hop helyére.Senkit. Fullerrel fog hosszbbítani 6 évre 150 millióért és az egész garantált lesz sérülés esetére. Tehát teljesen garantált lesz.
Merlin85
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Megittam 3 sört megborotválkoztam, és ez a döntés még mindig egy nagy kalap sz@r, várom kit hoz Bob Hop helyére.
több mint 4 éve
En is ezt nem ertem. Ha rossz a viszonyom egy jatekossal, meg nem rossz mindenkinek a viszonya vele. Elkerhetem az arat. Foleg, ha ezert kapom a fizetesem (jo dontesekkel epitsem a csapatot amit ram biztak).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Megromlott a viszonyuk és ezért tradelte el BoB? De könyörgöm, ez nem a love island, nem az a cél, hogy találjunk 53 örök barit. Szimplán csak el kell viselni egymást a siker érdekében, munkakapcsolat. Nem hinném, hogy annyira elviselhetetlen lenne Nuke.De tegyük fel mégis és el kell tradelni. Ez volt a legtöbb amit kaphatott érte? Hát bazd meg itt kb a Texans adott még pluszba, hogy elmenjen Hopkins. Az a cap amit fog benyelni David Johnson miatt a csapat, majdnem többet ér, mint egy 2. kör. Nem hiszem, hogy ne lett volna olyan csapat aki legalább egy első kört ne adott volna, sőt.
Itt számomra nagyon olyan szaga van az egésznek, hogy BoB megsértődött valamin Hopkinsra, lehet még tavaly szezon közben és akkor ő most megmutatja, hogy ki itt a főnök, hogy vele ne packázzanak. Elküldi arra a helyre, ahol szerinte a legrosszabb lesz neki, tavaly 1/1es, idén 1/8as csapat. Mint amikor a Giants OBJ-t a Brownshoz küldte. Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy nagyon jó kis helyre került.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Epic Jinx volt!Tökönszúrom magamTavaly ugyanez volt a téma. Csak a Giants volt olyan hülye hogy elcserélte a liga egyik legjobb elkapojat. Mellesleg láttuk Tunsil mennyit ért, Hopkins akkor a dupláját. De esélytelen hogy elcseréljék. Nagyon unatkoznak az újságírók.🤔BOB-t karóba fogják húzni
bleacherreport.com/articles/2881208-deandre-hopkins-trade-rumors-2-teams-say-to-watch-wr-texans-in-draft-hell
Bence94
Amadeus
samu09
samu09
Amúgy részvétem. Tényleg.
több mint 4 éve
Toto21
5 956
Diggs - Watt + 2021 2. kör 😀Jön a Watson - Goff csere 🥴Inkább WR érkezését mondják hamarosan. Diggs lehet itt köt ki, csak kérdem mibűl?
ThundersNFL
iktriad
több mint 4 éve
Jön a Watson - Goff csere 🥴Inkább WR érkezését mondják hamarosan. Diggs lehet itt köt ki, csak kérdem mibűl?
ThundersNFL
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Tekintve, hogy azokban az években milyenek lettek végül a Seahawks draftjai, szerintem ezt spec nem bánná 😀
több mint 4 éve
Jön a Watson - Goff csere 🥴
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
A Seahawks sapka hivatalosan is BOB sapkává avanzsálódik 😁😁😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018