Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Bence94
1 949
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
Ekkora ámokfutást régen láttam... Talán McDaniels ala Broncos...Köcsög Pats
ThundersNFL
több mint 4 éve
Ekkora ámokfutást régen láttam... Talán McDaniels ala Broncos...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
Az mekkora már, hogy az olcsó buldózer Hyde-ot lecseréled a méregdrága Mr. Üvegre?
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Na elvileg kikerült, hogy Hopkins érthető módon elégedetlen, hogy a felét keresi, mint más top WR-ek... biztos túl kevés volt a 65 milliós cap space a megduplázásához, inkább elcserélték, bíbelődjön vele más.
több mint 4 éve
Toto21
5 958
Nézzétek a jó oldalát.. ja bocs olyan nincs. De van egy drága, öreg, sérülékeny futótok. Mindezt egy liga átlag( alatti) fallal. Nagyon jó. Még most se fogtam fel. Komolyan ki fogja megállítani Bob-ot végre. Roby deal is katasztrófa volt, de ez?!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
Hopkins is még az előző rezsim választottja volt. Még Watt van hátra és teljes a kép.Akkor látszódnának a hatalmas tökei, ugye..
Tunsil helyében most azt mondanám, hogy 30 millió vagy fa és akkor ott állna BoB lehúzott gatyával.
samu09
több mint 4 éve
Mi lesz a következő vajon? Watson és két első kör Carr-ért és egy 7. körért?Sima liba
Cruyffista
Draft
több mint 4 éve
Hopkins is még az előző rezsim választottja volt. Még Watt van hátra és teljes a kép.Tunsil helyében most azt mondanám, hogy 30 millió vagy fa és akkor ott állna BoB lehúzott gatyával.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
Bob megnyerte az offseason-t. Szó szerint OFF SEASON
több mint 4 éve
Barmi benne van. A Houston gondolom tagelne, de hosszu tavon a csavo siman szerintem elhuzhat.Az lesz hatalmas szopas, ha Tunsil odavagja, hogy szevasztok.Benne van a pakliban?
Stez
ThundersNFL
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Mi lesz a következő vajon? Watson és két első kör Carr-ért és egy 7. körért?
több mint 4 éve
Szóval van David Johnson, akitől már tavaly is szabadult volna a Cardinals és annyira nagy a szerződése, hogy már mindenki arról spekulált, hogy még a Cardinalsnak kellene valamit adnia mellé, hogy valaki bevállalja a salaryt.Erre érte, meg egy második körért odaadtam BoB a liga legjobb elkapóját.
Konkrétan nem hiszem el, most azonnal rúgnám kik BoB-ot, és megnézném, hogy lehet-e még vétózni tulajként a cserét.
több mint 4 éve
Az lesz hatalmas szopas, ha Tunsil odavagja, hogy szevasztok.Benne van a pakliban?
Stez
Draft
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
BoB majd megtámadja a trade-t a koronavírusra hivatkozással. Biztos nem olvasták el a kisbetűs részt Arizonában, hogy akkor érvényes csak a trade, ha DHop pályára lép a szezonban, ami ugye nem lesz, ezért forfeit.Sok hülye nem érti, hogy BOB egy ZSENI
Edit: Ekkora farok a világon nincs. JJ Watt helyében helyben lefejelném, sisakban és a tökei környékén. Neki túlságosan is leszálltak a heréi
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Az lesz hatalmas szopas, ha Tunsil odavagja, hogy szevasztok.
több mint 4 éve
Jézusatyaúristenszentmáriakutyappékbüdösfaszát csinál ez a méretes hímtag... Sonny Weaver Jr már a konyhában van...
Draft
több mint 4 éve
Toto21
5 958
Na most nem lennék a Texans Marketing-ese 😀
több mint 4 éve
BOB a meg nem értett zseni | (kókler) | twitter.com/JuMosq/status/1239605573768769536
És szinte tuti, hogy WR draft lesz itt azzal a 2. körös pickkel.
több mint 4 éve
Tehát David Johnson (94att 345yds 2td 20 1st dwn 18 long 3,7yds/att) + 2020/2 + 2020/4 - DeAndre Hopkins (119/168 1373yds 7td 77 1st dwn 43 long 11,5yds/att)BoB a világ hülyéje. Meddig hagyják a tulajok hogy tönkre tegye a csapatot?!?!?!
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
NBA-fanok érteni fogják: Szerintem ez a csere a Celtics-Nets trade NFL változata konkrétan..
több mint 4 éve
If the Coronavirus was an NFL GM, it would be Bill O’Brien.
— NFL Memes (@NFL_Memes) March 16, 2020
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Amelyik csapat hagyja ezt az meg is érdemli....Bob bazz adja oda a dealer-e elérhetőségét. Ennyire jó cuccot, mint ő még sose szedtem...Hát ja, évekre leépítette a csapatot. Se első kör, meg még a csapat egyik legjobbját is ingyen elküldte...
Toto21
kapitnono
De legalább büszkén hirdethetik majd, hogy ők alkalmazták az első szellemi fogyatékost vezető pozicióban.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
héhéhé David Johson egy jó RB | volt 2016ban | valaki rakja be obrient egy karanténba!
több mint 4 éve
Nekem tetszik. Go Colts! 😀Akkor megkerdeznem ismet: meg mindig ugy latjak egyesek, hogy BOB jol vegzi a munkajat?gyakorlatilag megsemmisíti a rostert. Katasztrófa.
Szerintem erre valaszolni sem kell igazabol...
Stez
Amadeus